Прагляд Поўнай Версіі : dodge памылка p0045
Прывітанне ўсім
у мяне есць сябар, з jorney 2.0 140cv з гэтай памылкай у дыягназе, якая ўласціва turbo boost control solenoid p0045)
калі вы ведаеце, залежыць ад pierburg, альбо ад датчыка змешчаны ў рг ?
датчык рг... змяніць, або неабходна замяніць увесь турбіны?
есць абнаўленне...
тады я пра pierburg і дэфект робіць іншае.. не адкрывае уласны turbo,планку ў рг не рухаецца... я паспрабаваў даць дэпрэсіі ўручную... і планку рухалася ..гарыць машына і паскараецца ..трубы іх раздзімае добра... трубы, я іх праверыў і, здаецца, усе добра,
самае дзіўнае, што калі зняцце pierburg не іншыя памылкі ў дыягностыцы,controlalto таксама напруга на цнатлівую... і і ок 12v
але заўседы ж p0455
што можа быць?
Цяга pierburg, у якім сэнсе? Выдаліце іх, злучаючы трубы, прамыя або адключыць semlicemente ў электронным выглядзе?
Па-мойму праблема ? у рг, калі не кіруе ціску на выхадзе да WG, або датчык ціску турба ? няспраўны, не чытае ціску "права" не кіруе сэнсарамі, каб адправіць ціск на WG і адноснае адтуліну.
Дыягназ, чытайце правільна, ціск турбо на хаду? Нават калі гэта і так? гэта было для мяне ? у WG.
Цяга pierburg, у якім сэнсе? Выдаліце іх, злучаючы трубы, прамыя або адключыць semlicemente ў электронным выглядзе?
Па-мойму праблема ? у рг, калі не кіруе ціску на выхадзе да WG, або датчык ціску турба ? няспраўны, не чытае ціску "права" не кіруе сэнсарамі, каб адправіць ціск на WG і адноснае адтуліну.
Дыягназ, чытайце правільна, ціск турбо на хаду? Нават калі гэта і так? гэта было для мяне ? у WG.
у disconetto проста ў электронным выглядзе..больш нічога, каб убачыць, калі даваў іншыя памылкі ў дыягностыцы
у рг, калі каманды ўручную, з пісталетам у дэпрэсіі.. планку рухаецца і паўтараю.. далей машына...accellerando ад стацыянарных труб turbo іх раздзімае лагічна з пісталетам у пераменнага току, прыкладзенай
як напісана вышэй.. ўжо замененыя pierburg і назад тым жа дэфектам
Я быў страчаны замена! Паспрабуйце датчык, то... З дыягназам вы спрабавалі?
на жаль, дыягназ выходзіць з пратаколам агульнага..(autocom idc4) і, такім чынам, не дазваляе мне ўбачыць многія рэчы..
а вы адчуваеце, што не etra turbo
адзінае, што я мог бачыць і ў тым, што датчык prex абсалютнай заключаецца ў 99kpa ,таму, я мяркую, гэта ок
а ў сераду мы па-любому рукі....
Як не выходзіць турба? ? супрацьлеглае таму, што вы сказалі спачатку, або тое, што вы маглі б сказаць, а менавіта: аўтамабіль ідзе на ціск, але не рэалізуе РГ.
Цяпер не ідзе нават пад ціскам?
я сказаў, што турба ідзе пад ціскам, толькі калі перайду планку ў рг у рукі
Калі вы перамесціце планку ў РГ адкрыць, а затым турба НЕ ідзе ціск... Не ? што ен РГ заблякаваны, адкрыць??
няма wg працуе нармальна..і здаецца, што ўжо і быў заменены ,таму што і новая.
а я знайшоў гэта відэа, якое, спадзяюся, мне дапаможа
у рэшце рэшт яе цнатлівую з pierburg няспраўны... ен fdatto tribilolare.. ен бачыць, што калі spingevo i puntalini метра я ўваходзіў у кантакт em i даваў напружанне....
і таксама гэта і туды....
zioweb ж дзякуючы падтрымкі.
lucafrtdi
17-07-2012, 19:54
на самай справе :-)
saivivere
19-07-2012, 15:42
на самай справе :-)
Прывітанне ад Лукі мы і ты!!! Прабачце за ot ;)
Вы праверылі ўсе трубы?асабліва тое, што ідзе ад сэнсарамі на вакуумны помпа,wgt, трымаў яе адкрытай з пісталетам у дэпрэсіі трымае ціск?мне давялося на ibizia, што вы адбівалася ўнутранай мембраны губляюць толькі частка дэпрэсіі, якая прымушае яе працаваць,уключыўшы ў яе ў дэпрэсіі, самыя высокія, здавалася, працуе, але гэта было не так.