КПК

Перегляд Повної Версії : Карту альфа 159 120 л. с.

antonio.o
10-01-2013, 21:04
Отже, після часу, що я слідую за пристрастю в цьому світі-тюнер ? збільшена до такої міри, що він вирішив зробити витрати, купуючи півник саме це FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore-OBD мене ? прибув у ці дні я встановив soft драйвера, і я перейшов на читання мого ecu все успішно завершено цікаво, я можу розмістити файл, щоб мати свою думку, що карту мені зробили і допомогти мені зрозуміти, як змінити його за своїм смаком?.
Спасибі, я сподіваюся, vs. допомога.

motorsport
10-01-2013, 22:58
привіт,по-моєму, можна снд? напевно ви думки на свою карту і якусь пораду!!

antonio.o
10-01-2013, 23:18
привіт,по-моєму, можна снд? напевно ви думки на свою карту і якусь пораду!!
Ок, вибачте, поясніть мені, як прикріпити файл bin.

msport (exil77grande)
10-01-2013, 23:54
Ок, вибачте, поясніть мені, як прикріпити файл bin.

використовуйте пошук, що перебуваєте керівництво розміщена на форумі, як ви прикріпіть файли.

antonio.o
11-01-2013, 00:15
використовуйте пошук, що перебуваєте керівництво розміщена на форумі, як ви прикріпіть файли.
ок, я спробую, сподіваюся, не зв'язуйтеся.

panterargento
13-01-2013, 14:43
Даю вам порада-зверніться до онлайн-магазин, без образ, або чекає, що якийсь експерт дасть тобі кілька порад.
На карті ви торкнулися мало, і мало теж погано, turbo cos? факт, по-моєму, тобі все ж гри...відкриття клапана залишити її в спокої, п...
Дивіться, я початківець...але ви бачите його на км ? все, лопнув.
Ви забули додати також орі...

марко
13-01-2013, 17:13
привіт антоніо, якщо місць, а також орі. подивимося, дати вам conziglio?

frantik3
13-01-2013, 17:29
ви торкнулися мало, і навіть без політики починає рости трохи уприскування спробувати і по мірі зачіпає інші обмежувачі крутного моменту на турбо і на його недоліки просто спробувати, і ви зрозумієте, де помиляєтеся, якщо збільшується трохи, щоб раз і спробуйте щоразу, коли не за шкоду,!!!!!!

motorsport
13-01-2013, 20:26
насправді, якщо знайти якийсь файл, наприклад, навколо пу? почати приймати сигнали,так і пу? зорієнтуватися і зрозуміти, що змінити,я думаю, вивчаючи деякі виходять результати!!

antonio.o
14-01-2013, 14:36
Даю вам порада-зверніться до онлайн-магазин, без образ, або чекає, що якийсь експерт дасть тобі кілька порад.
На карті ви торкнулися мало, і мало теж погано, turbo cos? факт, по-моєму, тобі все ж гри...відкриття клапана залишити її в спокої, п...
ОК, я намагаюся вкласти навіть у орі я просто хотів сказати, що карту мені ? було зроблено ще offcina альфа.

antonio.o
14-01-2013, 14:44
думаючи про це день f? я ? маршрут турбіна почала свистіти незабаром після того, як я переробив карту.

frantik3
14-01-2013, 14:57
І chiss? як ви робили витратити на цю роботу))))))

antonio.o
14-01-2013, 15:10
Здравствуйте, я прошу занадто багато, щоб змусити мене зрозуміти, з ECM, як я можу включати і виключати клапан я тому на початку, отже, є абсолютно неосвічені змін.
Дякую

antonio.o
14-01-2013, 15:11
І chiss? як ви робили витратити на цю роботу))))))
На щастя, мені вдалося його безкоштовно, чому? їх купив автомобіль.
Привіт.

panterargento
14-01-2013, 15:11
думаючи про це день f? я ? маршрут турбіна почала свистіти незабаром після того, як я переробив карту.

Ви впевнені, що ви ? маршрут?
Тобі вони замінені?
Ці турбіни р? дзвін їх, особливо в холоди...

antonio.o
14-01-2013, 15:13
На щастя, мені вдалося його безкоштовно, чому? їх купив автомобіль.
Привіт.
Я маю на увазі роботу, безкоштовно карти для turbo ? інший чолі бурхливої, але, здається, тоді, укладеного на щасливий кінець.

antonio.o
14-01-2013, 15:14
Ви впевнені, що ви ? маршрут?
Тобі вони замінені?
Ці турбіни р? дзвін їх, особливо в холоди...
Це я бачив своїми очима стовп повністю шпону.

panterargento
14-01-2013, 15:29
Здравствуйте, я прошу занадто багато, щоб змусити мене зрозуміти, з ECM, як я можу включати і виключати клапан я тому на початку, отже, є абсолютно неосвічені змін.
Дякую

Порт 0 ці адреси: 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50 cos? вам egr закритий в електронному вигляді, то після цього ви можете закрити навіть фізично з фланцем.
Щоб повернути ori вибір дві адреси і натиснути на кнопку в верхньому правому куті, що він знак оклику в червоне півколо.
Якщо карту ? ще один мій раду ? знизити turbo 60-70 очок і поставити ori карту, що ecm (я маю на увазі titanium) називається "Відсоток відкриття клапана".

panterargento
14-01-2013, 15:37
Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.

antonio.o
14-01-2013, 16:23
Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.
Привіт, спасибі за страву, але як і раніше не s? добре або нічого, як рухатися з soft плані, я намагаюся.
Спасибі.

antonio.o
14-01-2013, 18:43
Порт 0 ці адреси: 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50 cos? вам egr закритий в електронному вигляді, то після цього ви можете закрити навіть фізично з фланцем.
Щоб повернути ori вибір дві адреси і натиснути на кнопку в верхньому правому куті, що він знак оклику в червоне півколо.
Якщо карту ? ще один мій раду ? знизити turbo 60-70 очок і поставити ori карту, що ecm (я маю на увазі titanium) називається "Відсоток відкриття клапана".

Доброго дня, вибачте, але ви можете допомогти мені зрозуміти, як рухатися ECM, щоб знайти та змінити ці значення.
Спасибі.

antonio.o
17-01-2013, 20:59
Доброго дня, вибачте, але ви можете допомогти мені зрозуміти, як рухатися ECM, щоб знайти та змінити ці значення.
Спасибі.
Може бути, я не повинен вимагати, але я хотів би зрозуміти щось привіт.

panterargento
17-01-2013, 21:53
Може бути, я не повинен вимагати, але я хотів би зрозуміти щось привіт.

Після цього завантажте вашу карту орі ecm, завантажує драйвер, а потім відкрити в 2d режимі? motorola 16bit, справа внизу, де ce написано "перейти в" введіть адресу 1C4B6E від enter, обмежити масштаб по горизонталі 160, то вертикальний spostandoti один клацання вправо, зніміть галочки тут+/ -, якщо c'?, виберіть два contolli від 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50, то дивіться вище там st? "м" рядкова, що st? вказати мінімальне значення, натисніть на неї, і ви отримаєте закрив egr.
Однак я додаю карту з egr off, cos? коли ви доживете корисні повідомлення, ви можете краще зрозуміти.

antonio.o
17-01-2013, 22:07
Після цього завантажте вашу карту орі ecm, завантажує драйвер, а потім відкрити в 2d режимі? motorola 16bit, справа внизу, де ce написано "перейти в" введіть адресу 1C4B6E від enter, обмежити масштаб по горизонталі 160, то вертикальний spostandoti один клацання вправо, зніміть галочки тут+/ -, якщо c'?, виберіть два contolli від 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50, то дивіться вище там st? "м" рядкова, що st? вказати мінімальне значення, натисніть на неї, і ви отримаєте закрив egr.
Однак я додаю карту з egr off, cos? коли ви доживете корисні повідомлення, ви можете краще зрозуміти.
ок, спасибі? для не фахівця, як я ? триває прибути до 80 мс.

panterargento
17-01-2013, 22:16
Я дізнався, qu?, і я не експерт...насправді.
Ви побачите, що там заїзд...;)

antonio.o
18-01-2013, 01:00
ок, спасибі? для не фахівця, як я ? триває прибути до 80 мс.
ми зуміли закрити egr дякуємо за вашу допомогу.

antonio.o
20-01-2013, 16:15
привіт, хто м id? руку до ліквідації управління fap на цій машині.

panterargento
20-01-2013, 16:55
привіт, хто м id? руку до ліквідації управління fap на цій машині.

Ось ваш файл з egr off і fap off... не питайте мене, як я це зробив, чому? я використовував ecusafe2 для їх управління...scorrilo в 2d і дивитися відмінності...для мене він працює так як я такої ж машини, але 150cv.

antonio.o
20-01-2013, 17:18
Ось ваш файл з egr off і fap off... не питайте мене, як я це зробив, чому? я використовував ecusafe2 для їх управління...scorrilo в 2d і дивитися відмінності...для мене він працює так як я такої ж машини, але 150cv.
спасибі, що ти був ультра хороше? на жаль, я не маю права, щоб його можна було скачати, може бути, в лічку, нічого?.

panterargento
20-01-2013, 17:28
спасибі, що ти був ультра хороше? на жаль, я не маю права, щоб його можна було скачати, може бути, в лічку, нічого?.

antonio.o
20-01-2013, 17:38

Та нормально, як новачок, я прошу вибачення, якщо, може бути, смію у чому-то не регулярно fap допоможіть мені зрозуміти, з ecm, які адреси?

msport (exil77grande)
20-01-2013, 17:38

не треба мені ніякої pm добре знаєте правила, в іншому випадку я запрошую вас прочитати, крім того, я хочу вам нагадати, що ми тут, щоб допомогти, як ми abbiamno зробив з вами, але не для того, щоб розмістити каша готова, у іншому випадку замість обміну ми можемо назвати роботи безкоштовно,сьогодні просто видалити fap і egr на edc16 c39 якщо ви не здатні запитують, info, і ви отримаєте куди вони прибули, а також родинні ще трохи доброї волі, якщо ви не хочете робити навіть не мало зусиль, ну в такому випадку є сервіс files on line-форум, і ви платите за тих, хто робить це ремесло,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити.

antonio.o
20-01-2013, 17:55
не треба мені ніякої pm добре знаєте правила, в іншому випадку я запрошую вас прочитати, крім того, я хочу вам нагадати, що ми тут, щоб допомогти, як ми abbiamno зробив з вами, але не для того, щоб розмістити каша готова, у іншому випадку замість обміну ми можемо назвати роботи безкоштовно,сьогодні просто видалити fap і egr на edc16 c39 якщо ви не здатні запитують, info, і ви отримаєте куди вони прибули, а також родинні ще трохи доброї волі, якщо ви не хочете робити навіть не мало зусиль, ну в такому випадку є сервіс files on line-форум, і ви платите за тих, хто робить це ремесло,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити.
міркування і досконалим з самого початку, що я не роблю цього корабля і чистої пристрастю, що я присвячую в повному для свого часу ****** насправді, я завжди з добротою запитав хочете дізнатися адреси.
Спочатку Написано panterargento
Я не думаю, що відрегулювати...спробуйте відправити pm msport і подивитися, що він говорить вам, якщо ви дозволяєте мені, то не з'? проблема, в іншому випадку вам доведеться почекати корисні повідомлення...
Та нормально, як новачок, я прошу вибачення, якщо, може бути, смію у чому-то не регулярно fap допоможіть мені зрозуміти, з ecm, які адреси?

panterargento
20-01-2013, 17:58

Повторюю, я не робив цього вручну, я використовував інший sw для управління fap, було б дуже складно, для мене принаймні, пояснити, як виправити всі чеки...то я аспекти, які в якийсь експерт дасть вам кілька порад, або ви покладаєтеся на інтернет-магазин...дивіться, я, що можу, я роблю, і я вже? перебільшенням postandoti карту, справедливо c'? люди, які там працюють на це, і f? x торгівлю...

Я зрозумів, але побачив, що крім мене ніхто не буде ? виступив вперед, щоб дати йому деякі вказівки я думав, що я йому р? як я міг...все, qu

antonio.o
20-01-2013, 18:06
Повторюю, я не робив цього вручну, я використовував інший sw для управління fap, було б дуже складно, для мене принаймні, пояснити, як виправити всі чеки...то я аспекти, які в якийсь експерт дасть вам кілька порад, або ви покладаєтеся на інтернет-магазин...дивіться, я, що можу, я роблю, і я вже? перебільшенням postandoti карту, справедливо c'? люди, які там працюють на це, і f? x торгівлю...

Я зрозумів, але побачив, що крім мене ніхто не буде ? виступив вперед, щоб дати йому деякі вказівки я думав, що я йому р? як я міг...все цюй?.
ви завдяки soft альтернативні, можливо, знаю їх, але бажання зрозуміти ? так тільки той, повір мені, якщо мені потрібна карта на 100% надійними, безумовно, я звертаюся до досвідчених людей, а потім в он-лайн магазині .
привіт

antonio.o
21-01-2013, 16:40
я за, принаймні, зрозуміти, в 2d адреси перевірити було тільки в цьому, що я хотів.
привіт.