КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту альфа 159 120 л. с.

antonio.o
10-01-2013, 21:04
Такім чынам, пасля часу, што я прытрымліваюся за запалам у гэтым свеце-цюнэр ? павялічаная да такой ступені, што ен вырашыў зрабіць выдаткі, купляючы пеўнік менавіта гэта FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore-OBD мяне ? прыбыў у гэтыя дні я ўсталяваў софт драйвера, і я перайшоў на чытанне майго ecu усе паспяхова завершана цікава, я магу размясціць файл, каб мець свае меркаванне, што карту мне зрабілі і дапамагчы мне зразумець, як змяніць яго па сваім гусце?.
Дзякуй, я спадзяюся, у vs. дапамога.

motorsport
10-01-2013, 22:58
прывітанне,па-мойму, можна снд? напэўна вы думкі на сваю карту і нейкі савет!!

antonio.o
10-01-2013, 23:18
прывітанне,па-мойму, можна снд? напэўна вы думкі на сваю карту і нейкі савет!!
Ок, прабачце, растлумачце мне, як прымацаваць файл bin.

msport (exil77grande)
10-01-2013, 23:54
Ок, прабачце, растлумачце мне, як прымацаваць файл bin.

выкарыстоўвайце пошук, што знаходзіцеся кіраўніцтва размешчаная на форуме, як вы прымацуеце файлы.

antonio.o
11-01-2013, 00:15
выкарыстоўвайце пошук, што знаходзіцеся кіраўніцтва размешчаная на форуме, як вы прымацуеце файлы.
ок, я паспрабую, спадзяюся, не звязвайцеся.

panterargento
13-01-2013, 14:43
Даю вам параду-звярніцеся да анлайн-крама, без крыўд, ці чакае, што нейкі эксперт дасць табе некалькі саветаў.
На карце вы закранулі мала, і мала-таксама дрэнна, turbo cos? факт, па-мойму, табе ўсе ж гульні...адкрыцця клапана пакінуць яе ў спакоі, п...
Глядзіце, я пачатковец...але вы бачыце яго на км ? усе, лопнуў.
Вы забыліся прыкласці таксама крычы...

марка
13-01-2013, 17:13
прывітанне антоніа, калі месцаў, а таксама крычы. давайце паглядзім, даць вам conziglio?

frantik3
13-01-2013, 17:29
вы закранулі мала, і нават без палітыкі пачынае расці трохі ўпырску паспрабаваць і па меры закранае астатнія з абмежавальнікі крутоўнага моманту на турба і на яго недахопы проста паспрабаваць, і вы зразумееце, дзе памыляецеся, калі павялічваецца трохі, каб раз і паспрабуйце кожны раз, калі не за шкоду,!!!!!!

motorsport
13-01-2013, 20:26
на самай справе, калі знайсці які-небудзь файл, напрыклад, вакол пу? пачаць прымаць сігналы,так і пу? зарыентавацца і зразумець, што змяніць,я думаю, вывучаючы некаторыя выходзяць вынікі!!

antonio.o
14-01-2013, 14:36
Даю вам параду-звярніцеся да анлайн-крама, без крыўд, ці чакае, што нейкі эксперт дасць табе некалькі саветаў.
На карце вы закранулі мала, і мала-таксама дрэнна, turbo cos? факт, па-мойму, табе ўсе ж гульні...адкрыцця клапана пакінуць яе ў спакоі, п...
ОК, я спрабую ўкласці нават у врі я проста хацеў сказаць, што карту мне ? было зроблена яшчэ offcina альфа.

antonio.o
14-01-2013, 14:44
думаючы пра гэта дзень f? я ? маршрут турбіна пачала свістаць неўзабаве пасля таго, як я перарабіў карту.

frantik3
14-01-2013, 14:57
І чисс? як вы рабілі выдаткаваць на гэтую працу))))))

antonio.o
14-01-2013, 15:10
Добры дзень, я прашу занадта шмат, каб прымусіць мяне зразумець, з ECM, як я магу ўключаць і выключаць клапан я таму ў пачатку, такім чынам, з'яўляюцца цалкам невуцкія змен.
Дзякуй

antonio.o
14-01-2013, 15:11
І чисс? як вы рабілі выдаткаваць на гэтую працу))))))
На шчасце, мне ўдалося яго бясплатна, чаму? іх купіў аўтамабіль.
Прывітанне.

panterargento
14-01-2013, 15:11
думаючы пра гэта дзень f? я ? маршрут турбіна пачала свістаць неўзабаве пасля таго, як я перарабіў карту.

Вы ўпэўненыя, што вы ? маршрут?
Табе яны заменены?
Гэтыя турбіны р? звон іх, асабліва ў халады...

antonio.o
14-01-2013, 15:13
На шчасце, мне ўдалося яго бясплатна, чаму? іх купіў аўтамабіль.
Прывітанне.
Я маю на ўвазе працу, бясплатна карты для turbo ? іншы чале бурнай, але, здаецца, тады, заключанага на шчаслівы канец.

antonio.o
14-01-2013, 15:14
Вы ўпэўненыя, што вы ? маршрут?
Табе яны заменены?
Гэтыя турбіны р? звон іх, асабліва ў халады...
Гэта я бачыў сваімі вачыма слуп цалкам шпону.

panterargento
14-01-2013, 15:29
Добры дзень, я прашу занадта шмат, каб прымусіць мяне зразумець, з ECM, як я магу ўключаць і выключаць клапан я таму ў пачатку, такім чынам, з'яўляюцца цалкам невуцкія змен.
Дзякуй

Порт 0 гэтыя адрасы: 1C4B6E у 1C4B84 затым 1C4C3A у 1C4C50 cos? вам egr зачынены ў электронным выглядзе, то пасля гэтага вы можаце зачыніць нават фізічна з фланцем.
Каб вярнуць ori выбар два адрасы і націснуць на кнопку ў верхнім правым куце, што ен клічнік у чырвоны паўкруг.
Калі карту ? яшчэ адзін мой савет ? знізіць turbo 60-70 ачкоў і паставіць ori карту, што ecm (я маю на ўвазе titanium) называецца "Працэнт адкрыцця клапана".

panterargento
14-01-2013, 15:37
Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.

antonio.o
14-01-2013, 16:23
Іншая справа, turbo, такім чынам, вы можаце трымаць (хаця ўсе роўна высокі), толькі калі аўтамабіль ? без precat і dpf, таму cos? не ствараць contropressioni у выніку чаго павышэнне тэмпературы аднаго і таго ж.
Добры дзень, дзякуй за страва, але па-ранейшаму не s? добра, або нічога, як рухацца з soft плане, я стараюся.
Дзякуй.

antonio.o
14-01-2013, 18:43
Порт 0 гэтыя адрасы: 1C4B6E у 1C4B84 затым 1C4C3A у 1C4C50 cos? вам egr зачынены ў электронным выглядзе, то пасля гэтага вы можаце зачыніць нават фізічна з фланцем.
Каб вярнуць ori выбар два адрасы і націснуць на кнопку ў верхнім правым куце, што ен клічнік у чырвоны паўкруг.
Калі карту ? яшчэ адзін мой савет ? знізіць turbo 60-70 ачкоў і паставіць ori карту, што ecm (я маю на ўвазе titanium) называецца "Працэнт адкрыцця клапана".

Добры дзень, прабачце, але вы можаце мне дапамагчы зразумець, як рухацца ECM, каб знайсці і змяніць гэтыя значэння.
Дзякуй.

antonio.o
17-01-2013, 20:59
Добры дзень, прабачце, але вы можаце мне дапамагчы зразумець, як рухацца ECM, каб знайсці і змяніць гэтыя значэння.
Дзякуй.
Можа быць, я не павінен патрабаваць, але я хацеў бы зразумець што-небудзь прывітанне.

panterargento
17-01-2013, 21:53
Можа быць, я не павінен патрабаваць, але я хацеў бы зразумець што-небудзь прывітанне.

Пасля гэтага загрузіце вашу карту на врі ў ecm, загружае драйвер, а затым адкрыць у 2d рэжыме? motorola 16bit, справа ўнізе, дзе ce напісана "перайсці ў" калі ласка, увядзіце гэты адрас 1C4B6E ад enter, абмежаваць маштаб па гарызанталі 160, то вертыкальны spostandoti адзін пстрычка направа, зніміце галачкі тут +/ -, калі c'?, вылучыце два contolli ад 1C4B6E у 1C4B84 затым 1C4C3A у 1C4C50, то глядзіце вышэй там st? "м" маленькая, што st? паказаць мінімальнае значэнне, націсніце на яе, і вы атрымаеце зачыніў сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Аднак я прыкладаю карту з egr off, cos? калі вы дажыве карысныя паведамленні, вы можаце лепш зразумець.

antonio.o
17-01-2013, 22:07
Пасля гэтага загрузіце вашу карту на врі ў ecm, загружае драйвер, а затым адкрыць у 2d рэжыме? motorola 16bit, справа ўнізе, дзе ce напісана "перайсці ў" калі ласка, увядзіце гэты адрас 1C4B6E ад enter, абмежаваць маштаб па гарызанталі 160, то вертыкальны spostandoti адзін пстрычка направа, зніміце галачкі тут +/ -, калі c'?, вылучыце два contolli ад 1C4B6E у 1C4B84 затым 1C4C3A у 1C4C50, то глядзіце вышэй там st? "м" маленькая, што st? паказаць мінімальнае значэнне, націсніце на яе, і вы атрымаеце зачыніў сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Аднак я прыкладаю карту з egr off, cos? калі вы дажыве карысныя паведамленні, вы можаце лепш зразумець.
ок, дзякуй? для не спецыяліста, як я ? доўжыцца прыбыць да 80 мс.

panterargento
17-01-2013, 22:16
Я даведаўся, qu?, і я не эксперт...на самай справе.
Вы ўбачыце, што там заезд...;)

antonio.o
18-01-2013, 01:00
ок, дзякуй? для не спецыяліста, як я ? доўжыцца прыбыць да 80 мс.
мы здолелі закрыць egr дзякуй за вашу дапамогу.

antonio.o
20-01-2013, 16:15
прывітанне, хто м id? руку да ліквідацыі кіравання fap на гэтай машыне.

panterargento
20-01-2013, 16:55
прывітанне, хто м id? руку да ліквідацыі кіравання fap на гэтай машыне.

Вось ваш файл з egr off і fap off... не пытайцеся мяне, як я гэта зрабіў, чаму? я выкарыстаў ecusafe2 для іх кіравання...scorrilo ў 2d і глядзець адрозненні...для мяне ен працуе так як я такой жа машыны, але 150cv.

antonio.o
20-01-2013, 17:18
Вось ваш файл з egr off і fap off... не пытайцеся мяне, як я гэта зрабіў, чаму? я выкарыстаў ecusafe2 для іх кіравання...scorrilo ў 2d і глядзець адрозненні...для мяне ен працуе так як я такой жа машыны, але 150cv.
дзякуй, што ты быў ультра добрае? на жаль, я не маю права, каб яго можна было спампаваць, можа быць, у лічку, нічога?.

panterargento
20-01-2013, 17:28
дзякуй, што ты быў ультра добрае? на жаль, я не маю права, каб яго можна было спампаваць, можа быць, у лічку, нічога?.

antonio.o
20-01-2013, 17:38

Ды нармальна, як навічок, я прашу прабачэння, калі, можа быць, смею ў чым-то не рэгулярна fap дапамажыце мне зразумець, з ecm, якія адрасы?

msport (exil77grande)
20-01-2013, 17:38

не трэба мне ніякай pm добра ведаеце правілы, у адваротным выпадку я запрашаю вас прачытаць, акрамя таго, я хачу вам нагадаць, што мы тут, каб дапамагчы, як мы abbiamno зрабіў з вамі, але не для таго, каб размясціць каша гатовая, у адваротным выпадку замест абмену мы можам назваць працы бясплатна,сення проста выдаліць fap і egr на edc16 c39 калі вы не здольныя пытаюцца, info, і вы атрымаеце куды яны прыбылі, а таксама фамільныя яшчэ крыху добрай волі, калі вы не хочаце рабіць нават не мала намаганняў, ну ў гэтым выпадку есць сэрвіс files on line-форум, і вы плаціце за тых, хто робіць гэта рамяство,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць.

antonio.o
20-01-2013, 17:55
не трэба мне ніякай pm добра ведаеце правілы, у адваротным выпадку я запрашаю вас прачытаць, акрамя таго, я хачу вам нагадаць, што мы тут, каб дапамагчы, як мы abbiamno зрабіў з вамі, але не для таго, каб размясціць каша гатовая, у адваротным выпадку замест абмену мы можам назваць працы бясплатна,сення проста выдаліць fap і egr на edc16 c39 калі вы не здольныя пытаюцца, info, і вы атрымаеце куды яны прыбылі, а таксама фамільныя яшчэ крыху добрай волі, калі вы не хочаце рабіць нават не мала намаганняў, ну ў гэтым выпадку есць сэрвіс files on line-форум, і вы плаціце за тых, хто робіць гэта рамяство,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць.
развагі і дасканалым з самага пачатку, што я не раблю гэтага карабля і чыстай запалам, што я прысвячаю ў поўным для свайго часу ****** на самай справе, я заўседы з дабрыней спытаў хочаце даведацца адрасы.
Першапачаткова Напісана panterargento
Я не думаю, што адрэгуляваць...паспрабуйце адправіць pm msport і паглядзець, што ен кажа вам, калі вы мне дазваляеце, то не c'? праблема, у адваротным выпадку вам прыйдзецца пачакаць карысныя паведамленні...
Ды нармальна, як навічок, я прашу прабачэння, калі, можа быць, смею ў чым-то не рэгулярна fap дапамажыце мне зразумець, з ecm, якія адрасы?

panterargento
20-01-2013, 17:58

Паўтараю, я не рабіў гэтага ўручную, я выкарыстаў іншы sw для кіравання fap, было б вельмі складана, для мяне па крайняй меры, растлумачыць, як выправіць усе чэкі...то я аспекты, якія ў якой-то эксперт дасць вам некалькі саветаў, ці вы належыце на інтэрнэт-краму...глядзіце, я, што магу, я раблю, і я ўжо? перабольшаннем postandoti карту, справядліва c'? людзі, якія там працуюць на гэта, і f? x гандаль...

Я зразумеў, але ўбачыў, што акрамя мяне ніхто не будзе ? выступіў наперад, каб даць яму некаторыя ўказанні я думаў, што я яму р? як я мог...усе, qu

antonio.o
20-01-2013, 18:06
Паўтараю, я не рабіў гэтага ўручную, я выкарыстаў іншы sw для кіравання fap, было б вельмі складана, для мяне па крайняй меры, растлумачыць, як выправіць усе чэкі...то я аспекты, якія ў якой-то эксперт дасць вам некалькі саветаў, ці вы належыце на інтэрнэт-краму...глядзіце, я, што магу, я раблю, і я ўжо? перабольшаннем postandoti карту, справядліва c'? людзі, якія там працуюць на гэта, і f? x гандаль...

Я зразумеў, але ўбачыў, што акрамя мяне ніхто не будзе ? выступіў наперад, каб даць яму некаторыя ўказанні я думаў, што я яму р? як я мог...усе цюй?.
вы soft дзякуючы альтэрнатыўныя, магчыма, ведаю іх але жаданне зразумець ? бо толькі той, павер мне, калі мне патрэбна карта на 100% надзейнымі, безумоўна, я звяртаюся да дасведчаных людзей, а затым у ен-лайн краме .
прывітанне

antonio.o
21-01-2013, 16:40
я " за", па меншай меры, зразумець, у 2d адрасы праверыць было толькі ў гэтым, што я хацеў.
прывітанне.