Перегляд Повної Версії : EDC16 c31 Honda _ пошук адреси Обмежувачі IQ різні і eventuali_Lambda і AFR
мегамозок
10-01-2013, 20:00
Привіт всім,
як мені запропонували в інший розділ (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?925-driver-wish&p=22844#post22844)
я відкриваю цю нову тему. Не маючи damos для Civic 2.2 140 л. с. DPF,
? деякий час, які шукають адреси на карті, які відносяться обмежувачі IQ і контролю димових газів.
Які? Як мені їх знайти? C'? метод пошуку?
Ви допоможете мені їх знайти?
Бажаючи зробити власну мапу, починаючи з dw (c1402 DW z=Nm) запит крутного моменту, як вчинити в крок?
Не з відсотками, як це роблять багато, але розрахунок правильний. Діагноз на борту і перевірка параметрів установки.
Наприклад, я s? що на карті орі повного навантаження dw 2000 rpm, я d? 420 Нм (що перетвориться в реальний результат corrispodono = 357 Нм),
Тепер мій TL (d13f6) я просто 399Nm (які перетворюються в реальні результати corrispodono 340 Нм). Дані заводу оголошені від будинку до сюди вони повертаються, чому? я 340Nm*2.000 оборотах в хвилину.
Карту Нм на IQ (d3caa - d3eee - d4132) говорить мені, що для того, щоб такі пари я повинен використовувати 70 mg/str. ок, але діагноз не може перевищувати 60 мг/str:eek:
Безумовно, sar? обмежений чим-то. Тепер я знайшов карту d240A і d264E не знаю, як ви могли зателефонувати, але результат на осі Z, мені здається, справи? дизель...останній адреса (d240A і d264E) abassando значення, я, як наслідок, abassamento дизельного палива, і, як ніби обмежувач...до 2000 rpm full-load я, як і значення 66,60 OEM. Як називається ця карта? Він, як BP Y=a X=8192,0000 Z=mg/str
Значення X, що змусило б мене думати про %LOAD педаль, як ніби він безпосередньо підключений до dw запитом крутного моменту, може бути dw запитом дизельного палива, що v? паралельно з проханням пара?
Я хотів би знайти адреси lim IQ і Lim Диму і намагатися, починаючи з dw звільнити пара, обмежені TL.
Дякую
Тут мій sw. орі
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?356-Civic&p=15288&viewfull=1#post15288
magi1984
10-01-2013, 20:20
знайшов в інтернеті, це добре, з вашого файлу орі
у вас все є? що вам потрібно, і насолоджуйтеся!
крило facc du c...z...всі ці карти soi і duration, здається, vag pd....якщо б не було значення press rail......
мегамозок
10-01-2013, 21:01
behh так не варто...:)
Яка я проклятий, обмежувач диму? Як це працює? Хто обмежує IQ? еххх, ви сподіваєтеся ammutolirmi!:rolleyes:
I Dw, тобто 2, як я думав, я один IQ, а інший Нм, що v? паралельно запит на педалі?
Діалог на!!!!!
E92_mpower
10-01-2013, 21:03
мені цікаво, коли arriver? зрозуміти, сед речі?
дивитися map pack...лім диму цієї машини, не ? тільки один...але я 3 cio? "лямбда-table"....тоді у вас є 7 обмежувачі крутного моменту, які обмежують вас iq... ще у вас є TL-trottle на TL-оборотів в хвилину і TL-температура hce логічно є обмежувачі, тому їх обмежують iq....
franco75
11-01-2013, 00:26
крило facc du c...z...всі ці карти soi і duration, здається, vag pd....якщо б не було значення press rail......
Так просто, просто, просто, щоб почати він карту ? пекло
franco75
11-01-2013, 00:37
EB702 і наступні картки для vgt
EE866 і EE952-це криві, щоб визначити, коли використовувати карти turbo або прямого положення VGT
між тим spulcio файл, якщо я ще пишу
мегамозок
11-01-2013, 01:10
franco75... але...волхвів розмістив map pack з карти все, що потрібно, moddare, щоб піти на цей автомобіль....ти хочеш ще інші карти??ви хочете вийти божевільні....карти, turbo,за словами map pack 3 дзвінки "boost table"....
в map pack є більш 50 карт найважливіші....... а ви спробуйте ще карти??
mahhh я не розумію....
мегамозок
11-01-2013, 07:56
Я, здається, не їсти нічого, залежно від темп...тих, хто викрадають? Хтось мені пояснює, лямбда, як йде' moddata? Наприклад, кілька тижнів тому я закрив egr. Зробивши це невелика зміна в діагноз я значення maf більш високими, якщо б я хотів risitemare все у відповідності з цією дрібницею, як я повинен працювати?
magi1984
11-01-2013, 09:07
franco75... але...волхвів розмістив map pack з карти все, що потрібно, moddare, щоб піти на цей автомобіль....ти хочеш ще інші карти??ви хочете вийти божевільні....карти, turbo,за словами map pack 3 дзвінки "boost table"....
в map pack є більш 50 карт найважливіші....... а ви спробуйте ще карти??
mahhh я не розумію....
franco75
11-01-2013, 10:49
Багато я вважаю важливими, якщо автомобіль було встановлено фільтрів IQ дуже низький, можуть зірвати збільшується.
На vgt я розміщена, щоб дати зрозуміти користувачеві, що якщо мапу турбо не витримується c'? хороша причина та рішення.
Коротше кажучи, я намагаюся, щоб не деморалізувати мегамозок, і дати йому зрозуміти, що з нашою допомогою може робити майже все, незважаючи на цілий ЕКЮ досить складним
мегамозок
11-01-2013, 11:25
Багато я вважаю важливими, якщо автомобіль було встановлено фільтрів IQ дуже низький, можуть зірвати збільшується.
На vgt я розміщена, щоб дати зрозуміти користувачеві, що якщо мапу турбо не витримується c'? хороша причина та рішення.
Коротше кажучи, я намагаюся, щоб не деморалізувати мегамозок, і дати йому зрозуміти, що з нашою допомогою може робити майже все, незважаючи на цілий ЕКЮ досить складним
Я зробив кілька експериментів, тепер чи в мене проблеми з scanxl або ? абсолютно вірно, що prex turbo v? від імені його...
Здається, що навіть якщо збільшити карту prex 1,6 в тому числі лім. prex значення, не можу досягти, якщо не overboost.
Манометр мені забиває 1.5 і v? 1.7 у overboost на кілька сек. Крім того, він дуже повільний.
Тиск у мене склалося враження, що він вирізаний з чого-то, може бути лямбда?
magi1984
11-01-2013, 12:28
треба шукати, якщо c'? у SVBL і побачити, що значення цього ? встановлено
якщо що ? встановлений в 2500 ваш тиск не буде? ніколи
мегамозок
11-01-2013, 16:08
треба шукати, якщо c'? у SVBL і побачити, що значення цього ? встановлено
якщо що ? встановлений в 2500 ваш тиск не буде? ніколи
SVBL? ні, c'? і я підняв ? у ed890.
Від 2,4 до 2,6 ? був переміщений, я s? що я повинен купити хороший аналоговий прилад, ніж ті, старий стиль...
Хто s? скажіть мені, якщо у залежності від значення, що я d? Карта чи можу я отримати перетворення prex turbo в бар-так я можу побачити, якщо У hds я d? значення, відмінні від scanxl.
Cmq. карта після зміни prex turbo v? більш, як значення 37 PSI, який перетворюється в бар ми навколо 1,550.
magi1984
11-01-2013, 16:21
37 PSI 2,6 бар точні
мегамозок
11-01-2013, 17:29
37 PSI 2,6 бар точні
37 PSI=2.55106 - 1.000 = 1.55106 бар так що я s? що діагноз згодні, але на слух натовп змінено відчуває себе багато.
Cmq. map d? або немає значення turbo?
Мені хотілося зрозуміти, рішення франк, дотримання значення турбіни. У coinsiste?
franco75
11-01-2013, 20:08
я хотів би зрозуміти, якщо SVBL служить для обмеження тиску або встановити максимальну межу, щоб увійти в recovery ебу.
Що стосується значення в карту, вони не виконуються, чому? ви вище кривих, що я тобі відправив, EE866 і EE952.
найслабшою потрібно увійти в експлуатації closedloop, тобто управління з картку зі значеннями тиску від "ганяти".
найвищою служить для виходу з цієї роботи і перейти на роботу openloop, тобто використовуються карти VGT, які slegate від тиску
і вони повинні служити, забезпечують ефект overboost.
тому, якщо ви хочете зменшити турбо на пікових навантажень, у вас є 2 рішення:
1. Зменшити отвори і vgt на пікових навантажень
2. Підняти заключна частина кривих EE866 і EE952, значення, покласти повинні бути в мм3 дизельного палива
точки зупинки цих кривих є оборотів, крива являє IQ максимум, щоб залишитися в closed loop і використовувати потім lemappe тиску.
franco75
11-01-2013, 20:31
може бути ? більш ясно, так?
Я підняв останні 11 очок (від 3500 оборотів і вище) 6800 очок досягненні 6900 і 7000
якщо ви вважаєте, подолати ці iQ alzali, а також
2348
мегамозок
13-01-2013, 16:15
може бути ? більш ясно, так?
Я підняв останні 11 очок (від 3500 оборотів і вище) 6800 очок досягненні 6900 і 7000
якщо ви вважаєте, подолати ці iQ alzali, а також
2348
Для SVBL маяк " тести надалі, обмежуючи значення pi? низькі карту OEM.
OEM ? в 2.4 (так 1.4 бар), таблиця turbo оригінальної карти не становить понад 1,250 3000 оборотів в хвилину. WOT. (максимальне навантаження до 3000)
Потім, завантаживши sw. oem і abassando SVBL 2.1 або ви мені знайдете' обмеження
або навіть можливого відновлення, якщо ? правильне функціонування.
Indaghero' pi? в l?...журнали ці часи з тим, що вартість дизельного палива є дійсно висока.
Я вважаю, що є дві інші карти, пов'язані з розглядом EE8EC і EE820 вони теж є pi? високий, а інший-пі? низький.
Що робити, якщо це останні два змінюються, як від screensoot вкладення? (цю ? зміни, які я знайшов в карту вже? зроблено)
Мені краще всього пояснити, як працюють карти EE866 і EE952 в ****llo макроскопічні і як вони підключаються до тиску turbo і VNT?
Те, що s? я ? що-ї? ? висока запит крутного моменту з низьким числом оборотів в хвилину, більше? у VNT (variable Nozzle turbo) зем? закриті лопатки,
замість високого числа обертів відбувається навпаки, і лопатки мають відсоток apertua більше.
Я не "professional", а просто "новачок"...:confused:
E92_mpower
15-01-2013, 09:50
знайшов в інтернеті, це добре, з вашого файлу орі
у вас все є? що вам потрібно, і насолоджуйтеся!
волхви не ? що ви можете отримати їх навіть для моєї?
мегамозок
15-01-2013, 14:57
Я у вас залишив? :(
Як показано на діагностику труби duty full load, не перевищує 33% програма stok (OEM) Так варіюється від 60%, max-33%)
franco75
15-01-2013, 15:39
Між тим, домовтеся, коли ви хочете і коли ви не хочете overboost, я хотів би зробити це в стилі Audi, тобто тебе втрачу криві, що я сказав раніше, тільки на високих оборотах, скажімо, від 3500-4000.
Я більш закрита VGT на низьких обертах, побачив, що звинувачуєте проблема turbolag.
Я не розумію, якщо у вас турбіна оригінал
цей автомобіль також має dpf??якщо ви..краще не перестаратися з дизельним паливом, і, особливо, з турбо....в іншому випадку ви робите пошкодження....і так само, серйозних...
мегамозок
17-01-2013, 01:57
цей автомобіль також має dpf??якщо ви..краще не перестаратися з дизельним паливом, і, особливо, з турбо....в іншому випадку ви робите пошкодження....і так само, серйозних...
Ви DPF, але його піднімаю, якщо я повинен іти чіпати певні речі.
Зараз я вивчаю, як це все працює в ambaradam, невеликі зміни допускаються також з DPF....але невеликі.
Мод. що я запропонував Франк мені дуже цікаво, але доказів цим впоратися? з передбачливістю, після того, як зрозумів, добре працює, навіть чому? йдуть округлені, безумовно.
Ти, що скажеш мені на ці карти?
Не пу? працювати безпосередньо на vnt?
Як я вже? scrito я хотів би дізнатися, як це робиться перед початком роботи.
З таблиць vnt, які повинні представляти % відкриття і закриття, мені здається, що робота stok йде від 60% до 30% (в пості вище c'? мій екран табличних значень vnt). Потім, переконавшись, також з діагнозом 60 % повинне бути значення максимального закриття і на 32% відкриття. Pi? навантаження ? високий пі? геометрія відкривається після певної кількості оборотів в хвилину.
Тепер в залежності від змін, які необхідно зробити на EE866 і EE952 і підняти від 3500 до 4000 оборотів в хвилину значення mg/str я просто не можу скруглить перехід роботи цих 2 карт. Вибачте і будьте терплячі :p
мегамозок
17-01-2013, 01:58
Між тим, домовтеся, коли ви хочете і коли ви не хочете overboost, я хотів би зробити це в стилі Audi, тобто тебе втрачу криві, що я сказав раніше, тільки на високих оборотах, скажімо, від 3500-4000.
Я більш закрита VGT на низьких обертах, побачив, що звинувачуєте проблема turbolag.
Я не розумію, якщо у вас турбіна оригінал
Турбіна ? оригінал
franco75
17-01-2013, 09:21
Не пу? працювати безпосередньо на vnt?
Як я вже? scrito я хотів би дізнатися, як це робиться перед початком роботи.
Тепер в залежності від змін, які необхідно зробити на EE866 і EE952 і підняти від 3500 до 4000 оборотів в хвилину значення mg/str я просто не можу скруглить перехід роботи цих 2 карт. Вибачте і будьте терплячі :p
Я намагаюся висловити краще, потрібно працювати на картах vnt якщо ви хочете закрити ще й геометрія. Ці карти служать тільки якщо ви вище значення кривих EE866 і EE952. Якщо ви під ECU використовує карти VNT, якщо ви вище, використовуйте карти turbo. Якщо існує щось, що встановлює межу відкриття, мінімальна і максимальна геометрії не знають, але, напевно, протягом цього діапазону ви можете використовувати карту, VNT
мегамозок
17-01-2013, 09:28
Червона лінія
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=2408&d=1358384247
? оригінал
у чорний хід до 75 мг/STR (EE866) (зміна від 3500 до 4000 об / хв)
Те ж саме для іншої мод (EE952) (зміна від 3500 до 4000 об / хв)
franco75
17-01-2013, 11:29
не забудьте зробити EE952 трохи вище іншої кривої, щоб зберегти гістерезис.
Якщо ви зробили це зміна зараз необхідно підняти до необхідних значень тиску в карту turbo
якщо я можу сказати, мій..мене не треба чіпати карти гістерезис в vnt...ці карти від см від ecu для управління PID(пропорційно вбудований похідний) target boost або мета тиску, оскільки в своїй основної картки turbo...? якщо не змінити vnt з більш грубою, що працює по-різному, на мій погляд, не з'? причина moddare ці карти..що, між іншим, якщо ви не s? як moddare з congnizione причини приносять тільки занепокоєння, як контрольні лампи горять,відновлення і різних проблем...тому моя порада ? щоб дозволити їм бути на даний момент ці карти і зосередитися на інших картах добре пі? важливі....крім того, ви не можете? "одягатися, навпаки, з труси поверх штанів" у тому сенсі, що спочатку він визначає, що потрібно дизель, в першу чергу, потім f? так що запит не може бути обмежена, і, нарешті, вона діє на boost для "інтегрувати" ....тепер ви-партій, навпаки, по-моєму moddando ці карти...в очікуванні мод навіть на запит дизель, що ви будете робити?напевно, знову? у scervellarvi, як зробити в даній modoil turbo відповідно до нової запитом дизель??
franco75
20-01-2013, 13:25
але я зрозумів, що дизельне паливо він вже? зробив і не може контролювати тиск, я не зрозумів?????
мегамозок
20-01-2013, 14:01
Ви ? приїхали, щоб поговорити про це, чому? турбо, здається, не слідувати запитом педалі навіть на оригінальній програмі.
Як я говорив на самому початку відчуття ? що в повний газ машина котить ніж parzializzando. Навіть турбо лад ? чудовий і не тільки на моїй машині я ? довелося спробувати і інші, так що я думаю це проблема в цілому.
Я думаю, чи є спосіб, щоб зменшити цей недолік, відповідь...
Я хотів зрозуміти, добре, якщо рішення може бути в moddare гістерезису.
* франк я навіть кілька карт gi? moddate на дизельне паливо, etc... але не змінюється, проблема залишається, єдине, що v? погано, і відповідає відразу ж ? то цей мод саме на гістерезис ee8ec і ee820 якого додаю screen mod.
від дизельного палива, правильно, без обмежень кіл, де плач, відставання і подивитися, якщо натовп ще спить....
по-моєму ви не тікає з-під сидіння, якщо ви робите все правильно....
потім, якщо ви хочете втратити сон з-за smanettarecon ці карти ви liberissimo це зробити.....
я просто сказав, як думаю...
мегамозок
20-01-2013, 15:40
від дизельного палива, правильно, без обмежень кіл, де плач, відставання і подивитися, якщо натовп ще спить....
по-моєму ви не тікає з-під сидіння, якщо ви робите все правильно....
потім, якщо ви хочете втратити сон з-за smanettarecon ці карти ви liberissimo це зробити.....
я просто сказав, як думаю...
Манро ця машина ? bastarda, чому? якщо ми робимо теж дизель я f? вібрувати маховик і зчеплення на високі передачі не тримає, і не тільки не тримає мене, що другий, відставання, перш ніж відповісти. Я зробив з випробувань, навіть тільки за рахунок збільшення час, але нічого не v
мегамозок
20-01-2013, 15:43
Вибачте, я хотів сказати, що відставання залишається навіть з такою дизель! але ви не можете редагувати повідомлення?
2.2 honda ? двигун цінних побудована з дійсно передові технології і між іншим збирає вже турбіни на підшипниках gtb1749b часів відгуку на найвищій швидкості...проблема по-моєму riesede в іншому місці...це зокрема, приймає двигун система всмоктування дуже...особливо на практиці, і має впускний колектор, можливість перезарядки яких 2-х частинах "служать" кожен, 4 впускних клапана..particolarit? більш очевидним? ? які, на відміну від двигунів fiat або bmw илидругие, що вони мають клапани завихрення позаду клапанів..цей двигун має один великий клапан swirl прямо на вході повітря з двох впускних колекторів...це означає, що на відміну від інших двигунів з ламелями, поруч клапанів,де він "пленум колекторі завжди надлишковий тиск,в цей двигун тільки "серед пленуму" ? під тиском іншої met? пленумі ? повністю "чистка" в повітрі, зробивши увійти двигуна "охота"...я думаю, що до scervellarti на турбує, що я повторюю ? на підшипники, а потім виходить одразу в spool...ви повинні перевірити клапан swirl...і якщо його видалити повністю....найбільше, як мені здається, зрозуміти, що ви гори манометр для прес-turbo...так що ви можете стояти сумніви на прес-turbo, просто спостерігаючи за прес-turbo саме в тих областях, тахометра, де плач, відставання....якщо в цих районах, читайте більше 0,1 бар прес - ...означає, що в турбо все одно буде "завантаження" і проблема ? в іншому місці....riflettici...
franco75
20-01-2013, 17:20
пояснити нам, сед карти гістерезис в чому полягають??
мегамозок
20-01-2013, 17:25
пояснити нам, сед карти гістерезис в чому полягають??
мегамозок
20-01-2013, 17:52
Cmq. pi? чи немає в принципі ? той же карт гістерезис egr...на запит педаль mg/str switcciano по карті.
У разі ерг для значень більше 40 мг/str mode off (upper), для значення менше 38 mg/str mode ON. ? у випадку системи egr, потрібно просто залишити її закритою ? досить тільки поставити посилання вже? відомі. (принаймні, це ? те, що я зрозумів)
мегамозок
20-01-2013, 18:19
2.2 honda ? двигун цінних побудована з дійсно передові технології і між іншим збирає вже турбіни на підшипниках gtb1749b часів відгуку на найвищій швидкості...проблема по-моєму riesede в іншому місці...це зокрема, приймає двигун система всмоктування дуже...особливо на практиці, і має впускний колектор, можливість перезарядки яких 2-х частинах "служать" кожен, 4 впускних клапана..particolarit? більш очевидним? ? які, на відміну від двигунів fiat або bmw илидругие, що вони мають клапани завихрення позаду клапанів..цей двигун має один великий клапан swirl прямо на вході повітря з двох впускних колекторів...це означає, що на відміну від інших двигунів з ламелями, поруч клапанів,де він "пленум колекторі завжди надлишковий тиск,в цей двигун тільки "серед пленуму" ? під тиском іншої met? пленумі ? повністю "чистка" в повітрі, зробивши увійти двигуна "охота"...я думаю, що до scervellarti на турбує, що я повторюю ? на підшипники, а потім виходить одразу в spool...ви повинні перевірити клапан swirl...і якщо його видалити повністю....найбільше, як мені здається, зрозуміти, що ви гори манометр для прес-turbo...так що ви можете стояти сумніви на прес-turbo, просто спостерігаючи за прес-turbo саме в тих областях, тахометра, де плач, відставання....якщо в цих районах, читайте більше 0,1 бар прес - ...означає, що в турбо все одно буде "завантаження" і проблема ? в іншому місці....riflettici...
Привіт манро, але що толку цей клапан swirl тільки на met? колектор? Можливо, щоб зменшити шум? Коротше кажучи, має сенс закрити і перевірити, тільки met
закривши met? колектора в іншій половині він створює сильний вакуум, що викликає дуже швидко, потік egr при цьому відкритим і, крім того, будучи далекою від valvore у разі обриву клапана swirl не ризикнув би нічого не бачив, навіть на його великі розміри, які, навпаки, жалюзі і інші двигуни в кілька см від клапанів, коли вони роблять лих мислимих...***** unque я знайти відео дуже красномовно на роботу двигуна honda i-cdti...
і на англійській мові, але дивіться уважно "блакитний потік" зображень, щоб зрозуміти, все....
мегамозок
21-01-2013, 13:44
Привіт манро то це відео вже бачив кілька років тому, коли поставили цей прекрасний motorone. Але частина з swirl не я, трапляється, якщо ні, не я, я купив цю машину! Перш, ніж я ви створювали затримки ...на жаль, не має режими, в яких це є, і завжди і як, якщо відповідь на команди педалі було завжди і на всіх обертах 1 сек. Затримкою. Те, що змусило мене думати про турбіні, як з-за затримки у тому, що різні sw mod тільки те, торкнулися гістерезису був миттєвий відповідь.
E92_mpower
21-01-2013, 14:43
Ти знаєш-дуже довгий!!
на цей двигун я ніколи не добрався, щоб зайняти руки, і я повинен сказати, що в моєму районі вони працюють кілька honda....це, щоб змусити вас зрозуміти, що двигуни дуже надійні...
є також civic type r з k20, що справжні осколки....мотори,honda,повторюю,факти, дійсно, але по-справжньому добре..., f? я добрався, щоб відремонтувати b16 vtec від civic eg6, і я був вражений і зачарований якістю? матеріалів,з допусками по обробці і т. п...мабуть, побачити гоночний двигун....*****unque повертаючись до 2.2 cdti чи менш конкретно, наприклад, дизель з 4 клапанами на циліндр і затримка з відповіддю...багато разів, наприклад на vw pd 140, а іноді навіть і на fiat 1.3 multijet виникнути той же тип проблеми, що ви ? вирішена даючи прекрасний чистий весь впускний двигуна від залишків відпрацьованих....
і крім того, swirl також у honda cdti ви пу? завжди механічно видалити.... потрібно тільки видалити фізично метелик і залишити на його місці осі від того ж, що ? підключений до датчика положення, який повертає сигнал зворотного зв'язку в ecu для управління продовжити в тому ж....
і в будь-якому випадку, незалежно від усього....переконайтеся, що ви, в першу чергу, що всі параметри були в нормі...
мегамозок
21-01-2013, 16:59
Для параметрів ? все в нормі, egr ? закрита, так що я повинен спробувати розібрати цю farfallina і подивитися, що відбувається, або виступати в карту і намагатися залишити його завжди відкритим від l
panny200555
25-01-2013, 01:13
Наприклад, я s? що на карті орі повного навантаження dw 2000 rpm, я d? 420 Нм (що перетвориться в реальний результат corrispodono = 357 Нм)
вибачте за невігластво, ви скажіть мені, як працює це перетворення, щоб отримати Mn реальні?
дякую
привіт
мегамозок
25-01-2013, 14:31
і швидкого розрахунку, враховуючи об'ємний ккд 85%.
Я зробив просто, 420*85/100 = 357 Нм
Мій обмежувач крутного моменту при 2000 об / хв ? встановлений в 399.6 Нм
повторно застосувати ті ж обчислення, 399.6 Нм*85/100 = 339,66
Всі дані завод мого авто 340*2000 об / хв, тому я думаю, що ми, навіть якщо цей метод ? приймати з обережністю.
Мені потрібно, щоб отримати посилання...
мегамозок
25-01-2013, 14:41
і в будь-якому випадку, незалежно від усього....переконайтеся, що ви, в першу чергу, що всі параметри були в нормі...
Всі параметри в нормі...
я дізнався, звідки беруться ці значення гістерезису moddati...
і як хтось готує? цю картку він воліє їх використовувати.
Карти turbo абсолютно ідентичні порівняння кривих! Chiss? це не було просте забуття карту ? потім був реконструйований, щоб мій мод.
(початок сильно, думаючи, що це упущення...)
ви маєте на увазі в istersi в N75-перепускний?? і в будь-якому випадку для вашої info мегамозок ефективність об'ємну 4 клапанами на циліндр і рясно, більше 95%....я також вважаю, що то ще бачив, що в даний час для проектування вентиляційних каналів впуску і випуску для вибору фаз газорозподілу розподілу використовуються потужні sw simulaziuone 3d...85% VE і типове значення двигун, 2 клапани на циліндр...
panny200555
25-01-2013, 22:07
ви маєте на увазі в istersi в N75-перепускний?? і в будь-якому випадку для вашої info мегамозок ефективність об'ємну 4 клапанами на циліндр і рясно, більше 95%....я також вважаю, що то ще бачив, що в даний час для проектування вентиляційних каналів впуску і випуску для вибору фаз газорозподілу розподілу використовуються потужні sw simulaziuone 3d...85% VE і типове значення двигун, 2 клапани на циліндр...
але й існує % фіксованого ефективності або ? змінною залежно від двигуна?
мегамозок
17-03-2013, 12:11
Привіт усім після periodaccio так багато проблем, я повертаюся до вивчення локалізації карти мого ecu...:)
я залишаю осторонь і turbo vnt зараз, щоб зосередитися на іншій...
хто-те, що він спеціалізується у визнанні карта може допомогти мені з цих адрес
і пояснити мені, в чому користь і як вони працюють:
CA2C4 (Гістерезис??)
CA390 (Гістерезис??)
(вони повинні мати справу з управління DPF)
і з цим:
F4310 (9000x6000=<2479) (зона prex. rail)
F4E0A (7650x4400=12500) (зона prex. rail)
мегамозок
05-05-2013, 20:18
Привіт усім після periodaccio так багато проблем, я повертаюся до вивчення локалізації карти мого ecu...:)
я залишаю осторонь і turbo vnt зараз, щоб зосередитися на іншій...
хто-те, що він спеціалізується у визнанні карта може допомогти мені з цих адрес
і пояснити мені, в чому користь і як вони працюють:
CA2C4 (Гістерезис??)
CA390 (Гістерезис??)
(вони повинні мати справу з управління DPF)
і з цим:
F4310 (9000x6000=<2479) (зона prex. rail)
F4E0A (7650x4400=12500) (зона prex. rail)
Ніхто? допоможуть?