КПК

Прагляд Поўнай Версіі : EDC16 c31 Honda _ пошук адрасы Абмежавальнікі IQ розныя і eventuali_Lambda і AFR

мегамозг
10-01-2013, 20:00
Прывітанне ўсім,
як мне прапанавалі ў іншы падзел (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?925-driver-wish&p=22844#post22844)
я адкрываю гэтую новую тэму. Не маючы damos для Civic 2.2 140 л.с. DPF,
? некаторы час, якія шукаюць адрасы на карце, якія адносяцца абмежавальнікі IQ і кантролю дымавых газаў.

Якія? Як мне іх знайсці? C'? метад пошуку?

Вы дапаможаце мне іх знайсці?

Жадаючы зрабіць уласную карту, пачынаючы з dw (c1402 DW z=Nm) запыт крутоўнага моманту, як паступіць у крок?
Не з працэнтамі, як гэта робяць многія, але разлік правільны. Дыягназ на борце і праверка параметраў устаноўкі.
Напрыклад, я s? што на карце крычы поўнай нагрузкі dw 2000 абаротаў у хвіліну, я d? 420 Нм (што пераўтворыцца ў рэальны вынік corrispodono = 357 Нм),
Цяпер мой TL (d13f6) я проста 399Nm (якія ператвораныя ў рэальныя вынікі corrispodono 340 Нм). Дадзеныя завода абвешчаныя ад дома да сюды яны вяртаюцца, чаму? я 340Nm*2.000 абаротаў у хвіліну.
Карту Нм на IQ (d3caa - d3eee - d4132) кажа мне, што для таго, каб такія пары я павінен выкарыстоўваць 70 mg/str. ок, але ў дыягназ не можа перавышаць 60 мг/str:eek:
Безумоўна, sar? абмежаваную чым-то. Цяпер я знайшоў карту d240A і d264E не ведаю, як вы маглі патэлефанаваць, але вынік на восі Z, мне здаецца, справы? дызель...апошні адрас (d240A і d264E) abassando значэння, я, як следства, abassamento дызельнага паліва, і, як быццам абмежавальнік...да 2000 абаротаў у хвіліну full-load я, як і значэнне 66,60 OEM. Як называецца гэтая карта? Ен, як BP Y=rpm X=8192,0000 Z=mg/str
Значэнне X, што прымусіла б мяне думаць аб %LOAD педаль, як быццам ен непасрэдна падлучаны да dw запыце крутоўнага моманту, можа быць dw запыце дызельнага паліва, што v? паралельна з просьбай пара?

Я хацеў бы знайсці адрасы lim IQ і Lim Дыму і спрабаваць, пачынаючы з dw вызваліць пара, абмежаваныя TL.

Дзякуй

Тут мой sw. на врі
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?356-Civic&p=15288&viewfull=1#post15288

magi1984
10-01-2013, 20:20
знайшоў у інтэрнэце, гэта добра, з вашага файла врі
у вас усе есць? што вам трэба, і атрымлівайце асалоду ад!

манро
10-01-2013, 20:30
крыло facc du c...z...усе гэтыя карты soi і duration, здаецца, vag pd....калі б не было значэння press rail......

мегамозг
10-01-2013, 21:01
behh так не варта...:)

Якая я пракляты, абмежавальнік дыму? Як гэта працуе? Хто абмяжоўвае IQ? эххх, вы спадзяецеся ammutolirmi!:rolleyes:

I Dw, то есць 2, як я думаў, я адзін IQ, а іншы Нм, што v? паралельна запыт на педалі?

Дыялог на!!!!!

E92_mpower
10-01-2013, 21:03
мне цікава, калі ая arriver? зразумець, сівы рэчы?

манро
10-01-2013, 21:09
глядзець map pack...лім дыму гэтай машыны, ці не ? толькі адзін...але я 3 cio? "лямбда-table"....тады ў вас есць 7 абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія абмяжоўваюць вас iq... яшчэ ў вас есць TL-trottle на TL-абаротаў у хвіліну і TL-тэмпература hce лагічна есць абмежавальнікі, таму іх абмяжоўваюць iq....

franco75
11-01-2013, 00:26
крыло facc du c...z...усе гэтыя карты soi і duration, здаецца, vag pd....калі б не было значэння press rail......

Так проста, проста, проста, каб пачаць ен карту ? пекла

franco75
11-01-2013, 00:37
EB702 і наступныя карты для vgt

EE866 і EE952-гэта крывыя, каб вызначыць, калі выкарыстоўваць карты turbo або прамога становішча VGT

між тым spulcio файл, калі я яшчэ пішу

мегамозг
11-01-2013, 01:10

манро
11-01-2013, 01:40
franco75... але...вешчуноў размясціў map pack з карты ўсе, што трэба, moddare, каб пайсці на гэты аўтамабіль....ты хочаш яшчэ іншыя карты??вы хочаце выйсці вар'яты....карты, turbo,па словах map pack 3 званкі "boost table"....
у map pack есць больш за 50 карт...самыя важныя.... і вы шукаеце яшчэ карты??
mahhh я не разумею....

мегамозг
11-01-2013, 07:56
Я, здаецца, не есць нічога, у залежнасці ад тэмп...тых, хто выкрадаюць? Хто-то мне тлумачыць, лямбда, як ідзе' moddata? Напрыклад, некалькі тыдняў таму я зачыніў egr. Зрабіўшы гэта невялікае змяненне ў дыягназ я значэння maf больш высокімі, калі б я хацеў risitemare усе ў адпаведнасці з гэтай дробяззю, як я павінен працаваць?

magi1984
11-01-2013, 09:07
franco75... але...вешчуноў размясціў map pack з карты ўсе, што трэба, moddare, каб пайсці на гэты аўтамабіль....ты хочаш яшчэ іншыя карты??вы хочаце выйсці вар'яты....карты, turbo,па словах map pack 3 званкі "boost table"....
у map pack есць больш за 50 карт...самыя важныя.... і вы шукаеце яшчэ карты??
mahhh я не разумею....

franco75
11-01-2013, 10:49
Шмат я лічу важнымі, калі аўтамабіль было ўстаноўлена фільтраў IQ вельмі нізкі, могуць сарваць павялічваецца.
На vgt я размешчана, каб даць зразумець карыстачу, што калі карту турба не вытрымліваецца c'? добрая прычына і рашэнне.
Карацей кажучы, я стараюся, каб не дэмаралізаваць мегамозг, і даць яму зразумець, што з нашай дапамогай можа рабіць амаль усе, нягледзячы на цэлы ЭКЮ даволі складаным

мегамозг
11-01-2013, 11:25
Шмат я лічу важнымі, калі аўтамабіль было ўстаноўлена фільтраў IQ вельмі нізкі, могуць сарваць павялічваецца.
На vgt я размешчана, каб даць зразумець карыстачу, што калі карту турба не вытрымліваецца c'? добрая прычына і рашэнне.
Карацей кажучы, я стараюся, каб не дэмаралізаваць мегамозг, і даць яму зразумець, што з нашай дапамогай можа рабіць амаль усе, нягледзячы на цэлы ЭКЮ даволі складаным

Я зрабіў некалькі эксперыментаў, цяпер ці ў мяне праблемы з scanxl або ? абсалютна дакладна, што prex turbo v? ад імя яго...
Здаецца, што нават калі карту павялічыць prex 1,6 у тым ліку максімальны prex значэнне, не магу дасягнуць, калі не ў overboost.
Манометр мне забівае 1.5 і v? 1.7 у overboost на некалькі сек. Акрамя таго, ен вельмі марудлівы.

Ціск у мяне склалася ўражанне, што ен выразаны з чаго-то, можа быць лямбда?

magi1984
11-01-2013, 12:28
трэба шукаць, калі c'? у SVBL і убачыць, што значэнне гэтага ? усталяваны
калі што ? усталяваны ў 2500 ваша ціск не будзе? ніколі больш

мегамозг
11-01-2013, 16:08
трэба шукаць, калі c'? у SVBL і убачыць, што значэнне гэтага ? усталяваны
калі што ? усталяваны ў 2500 ваша ціск не будзе? ніколі больш

SVBL? не, c'? і я падняў ? у ed890.
Ад 2,4 да 2,6 ? быў перамешчаны, я s? што я павінен купіць добры аналагавы прыбор, чым тыя, стары стыль...
Хто s? скажыце мне, калі ў залежнасці ад значэння, што я d? Карта ці магу я атрымаць пераўтварэнні prex turbo ў бар-так я магу ўбачыць, калі Ў hds я d? значэння, выдатныя ад scanxl.
Cmq. карта пасля змены prex turbo v? больш, як значэнне 37 PSI, які пераўтворыцца ў бар мы вакол 1,550.

magi1984
11-01-2013, 16:21
37 PSI 2,6 бар дакладныя

мегамозг
11-01-2013, 17:29
37 PSI 2,6 бар дакладныя

37 PSI=2.55106 - 1.000 = 1.55106 бар так што я свабодны? што дыягназ згодныя, але на слых натоўп зменены адчувае сябе шмат.

Cmq. map d? ці не значэнне turbo?

Мне хацелася зразумець, рашэнне франк, захаванне значэння турбіны. У coinsiste?

franco75
11-01-2013, 20:08
я хацеў бы зразумець, калі SVBL служыць для абмежавання ціску або ўсталяваць максімальны мяжа, каб увайсці ў recovery эбу.
Што тычыцца значэння ў карту, яны не выконваюцца, чаму? вы вышэй крывых, што я табе адправіў, EE866 і EE952.
самай слабай трэба ўвайсці ў эксплуатацыі closedloop, г.зн. кіраванне з карту са значэннямі ад ціску "ганяць".
самай высокай служыць для выхаду з гэтай працы і перайсці на працу openloop, г.зн. выкарыстоўваюцца карты VGT, якія slegate ад ціску
і яны павінны служыць, забяспечваюць эфект overboost.
таму, калі вы хочаце паменшыць турбо на пікавых нагрузак, у вас есць 2 рашэнні:
1. Паменшыць адтуліны і vgt на пікавых нагрузак
2. Падняць заключная частка крывых EE866 і EE952, значэнне, пакласці павінны быць у мм3 дызельнага паліва

кропкі супыну гэтых крывых з'яўляюцца абаротаў, крывая ўяўляе IQ максімум, каб застацца ў closed loop і выкарыстоўваць затым lemappe ціску.

franco75
11-01-2013, 20:31
можа быць ? больш ясна, так?
Я падняў апошнія 11 ачкоў (ад 3500 абарачэнняў і вышэй) 6800 ачкоў дасягненні 6900 і 7000
калі вы лічыце, пераадолець гэтыя iQ alzali, а таксама

2348

мегамозг
13-01-2013, 16:15
можа быць ? больш ясна, так?
Я падняў апошнія 11 ачкоў (ад 3500 абарачэнняў і вышэй) 6800 ачкоў дасягненні 6900 і 7000
калі вы лічыце, пераадолець гэтыя iQ alzali, а таксама

2348
Для SVBL маяк " тэсты ў далейшым, абмяжоўваючы значэння pi? нізкія карту OEM.
OEM ? у 2.4 (так на 1.4 бар), табліца turbo арыгінальнай карты не складае больш 1,250 3000 абаротаў у хвіліну. WOT. (максімальная нагрузка да 3000)
Затым, загрузіўшы sw. oem і abassando SVBL 2.1 ці вы мне знойдзеце' абмежаванне
ці нават магчымага аднаўлення, калі ? правільнае функцыянаванне.
Indaghero' pi? у l?...часопісы гэтыя часы з тым, што кошт дызельнага паліва з'яўляюцца сапраўды высокая.

Я лічу, што есць дзве іншыя карты, звязаныя з разгляд EE8EC і EE820 яны таксама есць pi? высокі, а другі-пі? нізкі.
Што рабіць, калі гэта апошнія два змяняюцца, як ад screensoot ўкладанні? (гэтую ? змены, якія я знайшоў у карту ўжо? зроблена)

Мне лепш за ўсе растлумачыць, як працуюць карты EE866 і EE952 ў ****llo макраскапічныя і як яны падключаюцца да ціску turbo і VNT?

Тое, што s? я ? што-ы? ? высокае запыт крутоўнага моманту з нізкім лікам абарачэнняў у хвіліну, больш? у VNT (variable Nozzle turbo) зем? закрытыя лапаткі,
замест высокага колькасці абаротаў адбываецца наадварот, і лапаткі маюць працэнт apertua больш.

Я не "professional", а проста "пачатковец"...:confused:

E92_mpower
15-01-2013, 09:50
знайшоў у інтэрнэце, гэта добра, з вашага файла врі
у вас усе есць? што вам трэба, і атрымлівайце асалоду ад!

вешчуны не ? што вы можаце атрымаць іх нават для маей?

мегамозг
15-01-2013, 14:57
Я у вас пакінуў? :(

Як паказана на дыягностыку трубы duty full load, не перавышае 33% праграма stok (OEM) Так вар'іруецца ад 60%, max-33%)

franco75
15-01-2013, 15:39
Між тым, дамовіцеся, калі вы жадаеце і калі вы не хочаце overboost, я хацеў бы зрабіць гэта ў стылі Audi, то значыць цябе страчу крывыя, што я сказаў вам раней, толькі на высокіх абарачэннях, скажам, ад 3500-4000.
Я больш зачынена VGT на нізкіх абарачэннях, убачыў, што абвінавачваеце праблема turbolag.
Я не разумею, калі ў вас турбіна арыгінал

манро
15-01-2013, 15:57
гэты аўтамабіль таксама мае dpf??калі вы..лепш не перашчыраваць з дызельным палівам, і, асабліва, з турбо....у адваротным выпадку вы робіце шкоды...., а таксама сур'езных...

мегамозг
17-01-2013, 01:57
гэты аўтамабіль таксама мае dpf??калі вы..лепш не перашчыраваць з дызельным палівам, і, асабліва, з турбо....у адваротным выпадку вы робіце шкоды...., а таксама сур'езных...

Вы DPF, але яго падымаю, калі я павінен ісці чапаць пэўныя рэчы.
Зараз я вывучаю, як гэта ўсе працуе ў ambaradam, невялікія змены дапускаюцца таксама з DPF....але невялікія.
Мод. што я прапанаваў Франк мне вельмі цікава, але доказаў гэтым справіцца? з прадбачлівасцю, пасля таго, як зразумеў, добра працуе, нават чаму? ідуць скругленыя, безумоўна.

Ты, што скажаш мне на гэтыя карты?

Не пу? працаваць непасрэдна на vnt?

Як я ўжо? scrito я хацеў бы даведацца, як гэта робіцца перад пачаткам працы.
З табліц vnt, якія павінны прадстаўляць % адкрыцця і закрыцця, мне здаецца, што праца stok ідзе ад 60% да 30% (у пасце вышэй c'? мой экран таблічных значэнняў vnt). Затым, пераканаўшыся, таксама з дыягназам 60 % павінна быць значэнне максімальнага закрыцця і на 32% адкрыцця. Pi? нагрузкі ? высокі пі? геаметрыя адкрываецца пасля пэўнага колькасці абаротаў у хвіліну.
Цяпер у залежнасці ад змяненняў, якія неабходна зрабіць на EE866 і EE952 і падняць ад 3500 да 4000 абаротаў у хвіліну значэння mg/str я проста не магу скруглить пераход працы гэтых 2 карт. Прабачце, і будзьце цярплівыя :p

мегамозг
17-01-2013, 01:58
Між тым, дамовіцеся, калі вы жадаеце і калі вы не хочаце overboost, я хацеў бы зрабіць гэта ў стылі Audi, то значыць цябе страчу крывыя, што я сказаў вам раней, толькі на высокіх абарачэннях, скажам, ад 3500-4000.
Я больш зачынена VGT на нізкіх абарачэннях, убачыў, што абвінавачваеце праблема turbolag.
Я не разумею, калі ў вас турбіна арыгінал

Турбіна ? арыгінал

franco75
17-01-2013, 09:21
Не пу? працаваць непасрэдна на vnt?

Як я ўжо? scrito я хацеў бы даведацца, як гэта робіцца перад пачаткам працы.

Цяпер у залежнасці ад змяненняў, якія неабходна зрабіць на EE866 і EE952 і падняць ад 3500 да 4000 абаротаў у хвіліну значэння mg/str я проста не магу скруглить пераход працы гэтых 2 карт. Прабачце, і будзьце цярплівыя :p

Я спрабую выказаць лепш, трэба працаваць на картах vnt калі вы хочаце зачыніць яшчэ і геаметрыя. Гэтыя карты служаць толькі калі вы вышэй значэння крывых EE866 і EE952. Калі вы пад ECU выкарыстоўвае карты VNT, калі вы вышэй, выкарыстоўвайце карты turbo. Калі есць што-тое, што ўсталеўвае мяжу адкрыцця, мінімальная і максімальная геаметрыі не ведаюць, але, напэўна, на працягу гэтага дыяпазону вы можаце выкарыстоўваць карту, VNT

мегамозг
17-01-2013, 09:28
Чырвоная лінія
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=2408&d=1358384247
? арыгінал
у чорны ход да 75 мг/STR (EE866) (змена ад 3500 да 4000 аб / мін)

Тое ж самае для іншай мод (EE952) (змена ад 3500 да 4000 аб / мін)

franco75
17-01-2013, 11:29
не забудзьцеся зрабіць EE952 ледзь вышэй другога крывой, каб захаваць гістарэзіс.
Калі вы зрабілі гэта змяненне цяпер неабходна падняць да патрабаваных значэнняў ціску ў карту turbo

манро
20-01-2013, 11:44
калі я магу сказаць, мой..мяне не трэба чапаць карты гістэрэзіс у vnt...гэтыя карты ад см ад ecu для кіравання PID(прапарцыйна убудаваны вытворны) target boost або мэта ціску, паколькі ў сваей асноўнай карты turbo...? калі не зменіце vnt з больш грубай, што працуе па-рознаму, на мой погляд, не c'? прычына moddare гэтыя карты..што, між іншым, калі вы не s? як moddare з congnizione прычыны прыносяць толькі турботы, як кантрольныя лямпы гараць,аднаўлення і розных праблем...таму мой савет ? каб дазволіць ім быць на дадзены момант гэтыя карты і засяродзіцца на іншых картах добра пі? важныя....акрамя таго, вы не можаце? "апранацца, наадварот, з трусы-над штаноў" у тым сэнсе, што спачатку ен вызначае, што патрабуецца ў дызель, у першую чаргу, потым f? так што запыт не можа быць абмежавана, і, нарэшце, яна дзейнічае на boost для "інтэграваць" усе....цяпер вы-партый, наадварот, па-мойму moddando гэтыя карты...у чаканні мод нават на запыт дызель, што вы будзеце рабіць?напэўна, зноў? у scervellarvi, як зрабіць у дадзенай modoil turbo ў адпаведнасці з новай запыце дызель??

franco75
20-01-2013, 13:25
але я зразумеў, што дызельнае паліва ен ужо? зрабіў і не можа кантраляваць ціск, я не зразумеў?????

мегамозг
20-01-2013, 14:01
Вы ? прыехалі, каб пагаварыць пра гэта, чаму? турба, здаецца, не прытрымлівацца запыце педалі нават на арыгінальнай праграме.

Як я казаў у самым пачатку адчуванне ? што ў поўны газ машына коціць чым parzializzando. Нават турба лаг ? выдатны і не толькі на маей машыне я ? давялося паспрабаваць і іншыя, так што я думаю гэта праблема ў цэлым.

Я думаю, есць спосаб, каб зменшыць гэты недахоп, адказ...

Я хацеў зразумець, добра, калі рашэнне можа быць у moddare гістарэзісу.

* франк я нават некалькі карт gi? moddate на дызельнае паліва, etc... але гэта не мяняе праблема, застаецца, адзінае, што v? дрэннае, і адказвае адразу ж ? то гэты мод менавіта на гістэрэзіс ee8ec і ee820 якога прыкладаю экран mod.

манро
20-01-2013, 15:24
ад дызельнага паліва, правільна, без абмежаванняў колаў, дзе плач, адставанне і паглядзець, калі натоўп яшчэ спіць....
па-мойму вы не ўцякае з-пад сядзення, калі вы робіце ўсе добра....
затым, калі вы хочаце страціць сон з-за smanettarecon гэтыя карты вы liberissimo гэта зрабіць.....
я проста сказаў, як думаю...

мегамозг
20-01-2013, 15:40
ад дызельнага паліва, правільна, без абмежаванняў колаў, дзе плач, адставанне і паглядзець, калі натоўп яшчэ спіць....
па-мойму вы не ўцякае з-пад сядзення, калі вы робіце ўсе добра....
затым, калі вы хочаце страціць сон з-за smanettarecon гэтыя карты вы liberissimo гэта зрабіць.....
я проста сказаў, як думаю...

Манро гэтая машына ? bastarda, чаму? калі мы робім таксама дызель я f? вібраваць махавік і счапленне на высокія перадачы не трымае, і не толькі не трымае мяне, што другі, адставанне, перш чым адказаць. Я зрабіў з выпрабаванняў, нават толькі за кошт павелічэння час, але нічога не v

мегамозг
20-01-2013, 15:43
Выбачайце, я хацеў сказаць, што адставанне застаецца нават з такой дызель! але вы не можаце рэдагаваць паведамленні?

манро
20-01-2013, 16:52
2.2 honda ? рухавік каштоўным пабудавана з сапраўды перадавыя тэхналогіі і між іншым збірае ўжо турбіны на падшыпніках gtb1749b часоў водгуку на высокай хуткасці...праблема па-мойму riesede ў іншым месцы...гэта прыватнасці, прымае рухавік сістэма ўсмоктвання вельмі...асабліва на практыцы, і мае впускной калектар, магчымасць перазарадкі якіх 2-х частках "служаць" кожны, 4 впускных клапана..particolarit? больш відавочным? ? якія, у адрозненне ад рухавікоў fiat або bmw илидругие, што яны маюць клапаны завіхрэнні ззаду клапанаў..гэты рухавік мае адзін вялікі клапан swirl прама на ўваходзе паветра з двух впускных калектараў...гэта азначае, што ў адрозненне ад іншых рухавікоў з ламелей, побач клапанаў,дзе ен "пленум калектары заўседы залішні ціск,у гэты рухавік толькі "сярод пленума" ? пад ціскам іншы met? пленуме ? цалкам "чыстка" ў паветры, зрабіўшы увайсці рухавіка "паляванне"...я думаю, што да scervellarti на трывожыць, што я паўтараю ? на падшыпнікі, а затым выходзіць адразу ў spool...вы павінны праверыць клапан swirl...і калі яго выдаліць цалкам....больш за ўсе, як мне здаецца, зразумець, што вы горы манометр для прэс-turbo...так што вы можаце стаяць сумневы на прэс-turbo, проста назіраючы за прэс-turbo менавіта ў тых галінах, тахометра, дзе плач, адставанне....калі ў гэтых раенах, чытайце больш за 0,1 бар прэс - ...азначае, што ў турба ўсе роўна будзе "загрузка" і праблема ? у іншым месцы....riflettici...

franco75
20-01-2013, 17:20
растлумачыць нам, сівы карты гістарэзіс у чым складаюцца??

мегамозг
20-01-2013, 17:25
растлумачыць нам, сівы карты гістарэзіс у чым складаюцца??

мегамозг
20-01-2013, 17:52
Cmq. pi? ці няма ў прынцыпе ? той жа карт гістэрэзіс egr...на запыт педаль mg/str switcciano па карце.
У выпадку эрг для значэнняў больш за 40 мг/str mode off (upper), для значэння менш 38 mg/str mode ON. ? у выпадку сістэмы egr, трэба проста пакінуць яе закрытай ? дастаткова толькі паставіць спасылкі ўжо? вядомыя. (па крайняй меры, гэта ? тое, што я зразумеў)

мегамозг
20-01-2013, 18:19
2.2 honda ? рухавік каштоўным пабудавана з сапраўды перадавыя тэхналогіі і між іншым збірае ўжо турбіны на падшыпніках gtb1749b часоў водгуку на высокай хуткасці...праблема па-мойму riesede ў іншым месцы...гэта прыватнасці, прымае рухавік сістэма ўсмоктвання вельмі...асабліва на практыцы, і мае впускной калектар, магчымасць перазарадкі якіх 2-х частках "служаць" кожны, 4 впускных клапана..particolarit? больш відавочным? ? якія, у адрозненне ад рухавікоў fiat або bmw илидругие, што яны маюць клапаны завіхрэнні ззаду клапанаў..гэты рухавік мае адзін вялікі клапан swirl прама на ўваходзе паветра з двух впускных калектараў...гэта азначае, што ў адрозненне ад іншых рухавікоў з ламелей, побач клапанаў,дзе ен "пленум калектары заўседы залішні ціск,у гэты рухавік толькі "сярод пленума" ? пад ціскам іншы met? пленуме ? цалкам "чыстка" ў паветры, зрабіўшы увайсці рухавіка "паляванне"...я думаю, што да scervellarti на трывожыць, што я паўтараю ? на падшыпнікі, а затым выходзіць адразу ў spool...вы павінны праверыць клапан swirl...і калі яго выдаліць цалкам....больш за ўсе, як мне здаецца, зразумець, што вы горы манометр для прэс-turbo...так што вы можаце стаяць сумневы на прэс-turbo, проста назіраючы за прэс-turbo менавіта ў тых галінах, тахометра, дзе плач, адставанне....калі ў гэтых раенах, чытайце больш за 0,1 бар прэс - ...азначае, што ў турба ўсе роўна будзе "загрузка" і праблема ? у іншым месцы....riflettici...
Прывітанне манро, але што толку гэты клапан swirl толькі на met? калектар? Магчыма, каб паменшыць шум? Карацей кажучы, мае сэнс зачыніць і праверыць, толькі met

манро
20-01-2013, 21:00
зачыніўшы met? калектара ў другой палове ен стварае моцны вакуум, што выклікае вельмі хутка, паток сістэмы рэцыркуляцыі ог пры гэтым адкрытым і, акрамя таго, будучы далекай ад valvore у выпадку абрыву клапана swirl не рызыкнуў бы нічога не бачыў, нават на яго вялікія памеры, якія, наадварот, жалюзі і іншыя рухавікі ў некалькі гл ад клапанаў, калі яны робяць бедстваў мажлівых...***** unque я знайсці відэа вельмі красамоўна на працу рухавіка honda i-cdti...
і на англійскай мове, але глядзіце ўважліва "блакітны паток" малюнкаў, каб зразумець усе ...

мегамозг
21-01-2013, 13:44
Прывітанне манро то гэтае відэа ўжо бачыў некалькі гадоў таму, калі паставілі гэты выдатны motorone. Але частка з swirl не я, здараецца, калі не, не я, я купіў гэтую машыну! Перш, чым я вы стваралі затрымкі ...на жаль, не мае рэжымы, у якіх у гэта есць, і заўседы і як, калі адказ на каманды педалі было заўседы і на ўсіх абаротах 1 сек. Затрымкай. Тое, што прымусіла мяне думаць пра турбіне, як з-за гэтай затрымкі ў тым, што розныя sw mod толькі тое, закранулі гістарэзісу быў імгненны адказ.

E92_mpower
21-01-2013, 14:43
Ты ведаеш-вельмі доўгі!!

манро
21-01-2013, 14:48
на гэты рухавік я ніколі не дабраўся, каб заняць рукі, і я павінен сказаць, што ў маім раене яны працуюць некалькі хонда....гэта, каб зразумець, што яны-рухавікі вельмі надзейныя...
есць таксама civic type r з k20, што сапраўдныя аскепкі....маторы,honda,паўтараю,факты, сапраўды, але па-сапраўднаму добра...час, f? я дабраўся, каб адрамантаваць b16 vtec ад civic eg6, і я быў уражаны і зачараваны якасцю? матэрыялаў,з допускамі па апрацоўцы і т. п...па-відаць, убачыць гоначны рухавік....*****unque вяртаючыся да 2.2 cdti ці менш канкрэтна, напрыклад, дызель з 4 клапанамі на цыліндр і затрымка з адказам...шмат разоў, напрыклад на vw pd 140, а часам нават і на fiat 1.3 multijet паўстаць той жа тып праблемы, што вы ? вырашана даючы выдатны чысты ўвесь впускной рухавіка ад рэшткаў адпрацаваўшых....
і акрамя таго, swirl таксама ў honda cdti вы пу? заўседы механічна выдаліць.... трэба толькі выдаліць фізічна матылек і пакінуць на яго месцы восі ад таго ж, што ? падлучаны да датчыка становішча, які вяртае сігнал зваротнай сувязі ў ecu для кіравання працягнуць у тым жа....

манро
21-01-2013, 15:01
і ў любым выпадку, незалежна ад усяго...., ў першую чаргу, пераканайцеся ў тым, што ўсе параметры былі ў норме...

мегамозг
21-01-2013, 16:59
Для параметраў ? усе ў норме, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, так што я павінен паспрабаваць разабраць гэтую farfallina і паглядзець, што адбываецца, або выступаць у карту і спрабаваць пакінуць яго заўседы адкрытым ад l

panny200555
25-01-2013, 01:13
Напрыклад, я s? што на карце крычы поўнай нагрузкі dw 2000 абаротаў у хвіліну, я d? 420 Нм (што пераўтворыцца ў рэальны вынік corrispodono = 357 Нм)

прабачце за невуцтва, вы скажыце мне, як працуе гэта пераўтварэнне, каб атрымаць Mn рэальныя?

дзякуй
прывітанне

мегамозг
25-01-2013, 14:31
і хуткага разліку, улічваючы аб'емны ккд 85%.
Я зрабіў проста, 420*85/100 = 357 Нм
Мой абмежавальнік крутоўнага моманту пры 2000 аб / мін ? усталяваны ў 399.6 Нм
паўторна прымяніць тыя ж вылічэнні, 399.6Nm*85/100 = 339,66
Усе дадзеныя завод майго аўто 340*2000 аб / мін, таму я думаю, што мы, нават калі гэты метад ? прымаць з асцярожнасцю.

Мне трэба, каб атрымаць спасылку...

мегамозг
25-01-2013, 14:41
і ў любым выпадку, незалежна ад усяго...., ў першую чаргу, пераканайцеся ў тым, што ўсе параметры былі ў норме...
Параметры усе ў норме...
я даведаўся, адкуль бяруцца гэтыя значэння гістарэзісу moddati...

і як хто-то падрыхтоўвае? гэтую карту ен аддае перавагу іх выкарыстоўваць.
Карты turbo абсалютна ідэнтычныя параўнанне крывых! Чисс? гэта не было простае забыцце карту ? затым быў рэканструяваны, каб мой мод.
(пачатак моцна, думаючы, што гэта недагляд...)

манро
25-01-2013, 16:01
вы маеце на ўвазе ў istersi ў N75-перепускной?? і ў любым выпадку для вашай info мегамозг эфектыўнасць аб'емную 4 клапанамі на цыліндр і багата, больш за 95%....я таксама лічу, што тое яшчэ бачыў, што ў цяперашні час для праектавання вентыляцыйных каналаў ўпускаючы і выпуску для выбару фаз газаразмеркавання размеркавання выкарыстоўваюцца магутныя sw simulaziuone 3d...85% VE і тыповае значэнне рухавік, 2 клапана на цыліндр...

panny200555
25-01-2013, 22:07
вы маеце на ўвазе ў istersi ў N75-перепускной?? і ў любым выпадку для вашай info мегамозг эфектыўнасць аб'емную 4 клапанамі на цыліндр і багата, больш за 95%....я таксама лічу, што тое яшчэ бачыў, што ў цяперашні час для праектавання вентыляцыйных каналаў ўпускаючы і выпуску для выбару фаз газаразмеркавання размеркавання выкарыстоўваюцца магутныя sw simulaziuone 3d...85% VE і тыповае значэнне рухавік, 2 клапана на цыліндр...

але і існуе % фіксаванай эфектыўнасці або ? зменнай у залежнасці ад рухавіка?

манро
25-01-2013, 22:16

мегамозг
17-03-2013, 12:11
Прывітанне ўсім, пасля periodaccio так шмат праблем, я вяртаюся да вывучэння лакалізацыі карты майго ecu...:)
я пакідаю ў баку і turbo vnt зараз, каб засяродзіцца на іншы...

хто-тое, што ен спецыялізуецца ў прызнанні карта можа дапамагчы мне з гэтых адрасоў
і растлумачыць мне, у чым карысць і як яны працуюць:

CA2C4 (Гістарэзіс??)
CA390 (Гістарэзіс??)
(яны павінны мець справу з упраўлення DPF)

і з гэтым:

F4310 (9000x6000=<2479) (зона prex. rail)
F4E0A (7650x4400=12500) (зона prex. rail)

мегамозг
05-05-2013, 20:18
Прывітанне ўсім, пасля periodaccio так шмат праблем, я вяртаюся да вывучэння лакалізацыі карты майго ecu...:)
я пакідаю ў баку і turbo vnt зараз, каб засяродзіцца на іншы...

хто-тое, што ен спецыялізуецца ў прызнанні карта можа дапамагчы мне з гэтых адрасоў
і растлумачыць мне, у чым карысць і як яны працуюць:

CA2C4 (Гістарэзіс??)
CA390 (Гістарэзіс??)
(яны павінны мець справу з упраўлення DPF)

і з гэтым:

F4310 (9000x6000=<2479) (зона prex. rail)
F4E0A (7650x4400=12500) (зона prex. rail)
Ніхто? - то дапамогуць?

nando757

Мартинг