Прагляд Поўнай Версіі : Прасачыць, тып ECU у залежнасці ад колькасці HW?
Прывітанне, ? можна прасачыць, да якога належыць сямейства эбу з вызначанага ліку HW?
Эбу ? усталеўваецца на трактар толькі выйшаў і ў спісах розных інтэрфейсаў, не ? па-ранейшаму прысутнічае.
? можа быць ? блок кіравання, які выкарыстоўвае існуючы пратакол...
Трактар ? New Holland T5.115 і колькасць HW эбу ? 0 281 017 719
Дзякуй.
magi1984
10-01-2013, 13:31
вы спрабавалі знайсці нумар на hw ******. Звычайна я раблю так, а ў нос я б сказаў ке ? адзін edc17.
Цяпер я з тэлефона і ў мяне няма магчымасці шукаць
З esitronic вы пу? знайсці якую-небудзь інфармацыю, у pi??
Дзякуй за інфармацыю! Так што я думаю, што трэба чакаць абнаўлення існуючых інструментаў або пу? быць, што вы прачытайце і напішыце, нават з пратакола, чым цяпер?
як і ўсе edc17 збірае eprom tricore...певень v2 павінны прачытаць напісаць яго ў boot, што ў bdm....я памыляюся??
А манро, limete дайце нам яшчэ ўнутры вочы, але ? упэўнены, tricore
edc17c49 ? ж ecu, што ўсталеўваецца на fiat freemont 2.0 jtdm....упэўнены на 99%, што ен tricore....
я кажу вам....калі вы хочаце, я магу дастаць спасылкі для загрузкі mode....
для te...http://img14.imageshack.us/img14/9196/edc17c49bootjg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/edc17c49bootjg.jpg/)
можа быць, тут лепш за ўсе відаць...
http://img59.imageshack.us/img59/626/edc17c49bootjpg.png (http://imageshack.us/photo/my-images/59/edc17c49bootjpg.png/)
Ах дзякуй, але ? яшчэ рана, я бачыў трактар у дылера і быў, каб паведаміць мне, што ecu увайшоў!
edc17c49 ? ж ecu, што ўсталеўваецца на fiat freemont 2.0 jtdm....упэўнены на 99%, што ен tricore....
Так, па вас з эбу тыпу freemont і пішу " поўнае чытанне " зроблена ў bdm гэтага трактара я тады эбу кланавання ў выкарыстанні, і пагрузчык, каб мае доказы і не крануўшы той арыентацыі?
Я чытала, што некаторыя блокі нават з hw адрозніваецца ўзаемазаменныя... вядома, пасля таго, як яны перапісаныя правільна.
Іншы, што заўседы па нагоды кланавання, але EDC16, заўседы ад esi вы можаце вярнуцца да эбу, які вы можаце легка знайсці і якая можа быць падыходзіць для кланавання ў экю, колькасць якіх hw арыгінал ? 0281020057 ?
Дзякуй.
Cio? вы хацелі б дакладна ведаць, што edc 16 ? з код 0281020057???
Заўтра вы есць я магу глядзець
Вы дзякуй, і калі, па-вашаму ? можна знайсці іншы сумяшчальны і rivesarci за ўсе чытання bdm каб мець двух блокаў ідэнтычныя.
Я думаю, што нават калі колькасць hw іншае есць шмат мадэляў ўзаемазаменныя раз напісаныя цалкам, як арыгінал.
Я не ведаю, для версіі HW розныя.. у любым выпадку заўтра я скажу вам дакладнай мадэлі
Я не думаю, што бог мае абсталяванне вельмі адрозніваецца для кожнага ліку hw, што, калі б тысяч hw розных...
Затым нумарацыя будзе па-мойму звязана з канкрэтнага транспартнага сродку.
Так, па вас з эбу тыпу freemont і пішу " поўнае чытанне " зроблена ў bdm гэтага трактара я тады эбу кланавання ў выкарыстанні, і пагрузчык, каб мае доказы і не крануўшы той арыентацыі?
Я чытала, што некаторыя блокі нават з hw адрозніваецца ўзаемазаменныя... вядома, пасля таго, як яны перапісаныя правільна.
Іншы, што заўседы па нагоды кланавання, але EDC16, заўседы ад esi вы можаце вярнуцца да эбу, які вы можаце легка знайсці і якая можа быць падыходзіць для кланавання ў экю, колькасць якіх hw арыгінал ? 0281020057 ?
Дзякуй.
вось табе:
http://controlunits.info/partnumbers/bosch/0281020057/
Так, але, па-твойму, есць? як знайсці двух блокаў, сумяшчальных нават з hw-іншаму. Я чытаў, магчыма, у іншым форуме дзве машыны, якія хадзілі з ecu назад .
Cio? напрыклад, я бяру блок кіравання alfa romeo чытаю ў bdm. я бяру блок audi чытаю ў bdm. Тады я пішу чытаць цалкам альфа на ecu, які быў усталяваны на audi і пішу "поўнае чытанне" audi на блок кіравання Альфа-і тады, відавочна, я пастаўлю на блокі кіравання месцамі.
Патрабаванне, чаму? функцыі ? што блокі былі з той жа сям'і, і аднолькавых, маючы нумар hw-іншаму.
Мае пытанні ? калі якім-небудзь чынам... ад колькасці hw або ад іншых нумароў на ecu ? можна зразумець, калі два ecu, на самай справе той жа hw.
Але я б сказаў, адна рэч ўпэўненая, што калі ен hw роўныя сумяшчальныя затым нагрузкі sw поўны, што вы зробіце у back up я праграма bosch калі нагрузка дадзеных вашага эбу 0281020057 кажа мне, што ? адзін edc 16c39-5.95, то ен, хто ен ужо? зрабіў тэст можа быць ? яшчэ, як вы кажаце, калі яны з'яўляюцца часткай адной сям'і, вы можаце выкарыстоўваць....
Вось.. той нумар 5.95 што азначае? Па мне, узяўшы іншы edc16C39-5.95 я думаю, што, магчыма, можа ісці.
Вы можаце ўбачыць, якім-то чынам, калі які-небудзь аўтамабіль, у якім блок кіравання можна легка аднавіць як edc16c39-5.95?
Ці edc16c39 ўсе 5.95?
часам, калі мне нагрузкі нумар bosch кажа мне, што машына мантажуе, але гэта не я сказаў, што скажы мне год вашай машыны і тып рухавіка cos? я бачу, калі я магу што-то recuperarti........
Гэты ecu ? мантуецца на розных трактароў і маюць аднолькавую колькасць як hw, што sw (хоць у рэальнасці? у sw ? па-іншаму)
Усталеўваецца на:
New Holland T6080
New Holland T7030
New Holland T7040
New Holland T7050
New Holland T7060
New Holland T7070
Справа Puma 195
Case Puma 210
Справа Puma 225
І шмат іншых падобных. Рухавік ? FPT 6.7 літраў
Ну, хто ведае, а было б цікава зразумець сумяшчальнасць? паміж эбу і той жа групы.