КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Rover Streetwise - падзенне магутнасці

emilground
09-01-2013, 23:46
Прывітанне ўсім, ад аднаго ў майстэрні ? надыходзіць Rover Streetwise (2.0 TD, які павінен мець EDC15), што практычна не мае сілы. Мінімум ? рэгулярныя, частка вельмі добра і ў разгон да натоўпу, здаецца, усе ок, а тэстуючы аўтамабіль на дарозе, адсутнасць рэзкага сілы.
З KTS не ? атрымалася ўвайсці ў дыягностыцы і cos? я спрабаваў з Autocom. Пры ўваходзе з універсальны пратакол OBD я ўваходжу ў сістэму, але есць памылкі ( індыкатар на панэлі ? не гарыць). І адбылося ўжо? каго-то падобная праблема ?
Зніжэнне прадукцыйнасці ( галавакружэнне) ? адбылося за адзін дзень, каб? як працуе наладзіць аўтамабіль здаўся б мне дзіўным, механічная няспраўнасць

jolidj
10-01-2013, 01:39
паспрабуйце праверыць, ці або вымераць датчык выдатку паветра, калі ласка, праверце, калі турбіна выходзіць ці не, можа быць, у вас есць уцечкі ў сістэме ўпускаючы . для мяне не праблема, экю і іншыя падобныя рэчы. я думаю, + датчыкі . добрую працу.

emilground
10-01-2013, 09:15
на датчык выдатку паветра працуе і turbo, а таксама.
Я хацеў бы выключыць праблему помпы высокага ціску. Дзіўная рэч ? што не ? паведамляецца, ні адзін з ладу.