Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне egr alfa 159 1.9 з раз
mattycar
09-01-2013, 22:37
прывітанне ўсім
сення я прачытаў гэтую альфа-159-1.9.чтобы выдаліць dpf.volevo зачыніць нават egr я выкарыстаў раз, але я не думаю, што здагадаўся, крывыя права,
я хацеў спытаць, ці есць на самой справе тыя.
як правіла, на гэтыя ecu мне, проста пракруціць ўніз і перахоп я, але ў гэты раз не riuscito.potreste даць мне руку? прыкладаю 2 файла.
дзякуй
misembra, што egr і eslusa аднак раз dovrebe працаваць на гэтых ecu?
legendaryslave
09-01-2013, 22:51
не магу зняць таму што ўжо выдалены файл крычы, што вас у курсе, ці не ? ori, калі супраць цябе не заўважаеш адразу
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159
legendaryslave
09-01-2013, 22:58
затым, калі ідзе краніце гэтай галіне, што я не разумею, калі reamente трэба або няма
mattycar
09-01-2013, 23:03
гэта ? файл, які я прачытаў сеньня раніцай.і не я адзін, ідэнтычны,я пакуль не магу спампаваць, чаму? я не правы,вы можаце праверыць, калі ? таксама падлучаныя? чаму? уладальнік таксама хацеў бы яго супастаўленне.
дзякуй
msport (exil77grande)
09-01-2013, 23:23
гэта ? файл, які я прачытаў сеньня раніцай.і не я адзін, ідэнтычны,я пакуль не магу спампаваць, чаму? я не правы,вы можаце праверыць, калі ? таксама падлучаныя? чаму? уладальнік таксама хацеў бы яго супастаўленне.
дзякуй
файлы абсалютна арыгінальныя, калі не для перепуска адпрацаваўшых зроблена добра.
файл, які вы запампавалі з машыны толькі змена сістэмы рэцыркуляцыі ог, для астатніх ? усе на врі.
як ? правільна, што так і msport я чакала.
mattycar
09-01-2013, 23:30
ідэальна, вялікі дзякуй!!! так, заўтра, калі хочаце, нават карту іду спакойна.ўладальнік купіў яе другой рукой, і, вядома, не ведаў, чаму? ? прыехаў у майстэрню адчайна пастаянныя засмечвання
што дзіўна, былі зачыненыя рэцыркуляцыі з dpf актыўны
дзякую вас за своечасовую дапамогу.
нічога не зразумеў, я не думаю, што есць супрацьпаказанні да chidere ў egr, пакідаючы актыўным dpf наадварот, але калі я памыляюся, я спадзяюся, што хто-то папраўце мяне.
mattycar
09-01-2013, 23:37
я для бяспекі я заўседы пакідаў адкрытым, чаму? чытаючы перажыванні, у форуме я не знайшоў пацверджання на 100% або іншы
legendaryslave
09-01-2013, 23:43
што я ведаю, egr трэба, каб падняць tempereture на самай справе няспраўнасці вырабляе in0intasamento рана, але мы не кладу руку на агонь і таму, што egr зачынены, у нас тэмпература выхлапных газаў, больш высокія
І праўда, egr off дапамагае падняць тэмпературу выхлапу і трымаць у чысціні fap, калі гэта пачынае рабіць істэрыкі і ў доўгатэрміновай перспектыве гэта сістэма забівае.........
mattycar
11-01-2013, 15:29
сення я напісаў 159,уладальнік хацеў таксама адлюстраванне, каб зрабіць яго больш хутка.. ўладальнік быў задаволены!!!
дзякуй усім за дапамогу.
fabioefra44
13-01-2013, 20:22
І праўда, egr off дапамагае падняць тэмпературу выхлапу і трымаць у чысціні fap, калі гэта пачынае рабіць істэрыкі і ў доўгатэрміновай перспектыве гэта сістэма забівае.........
і пажадана пакінуць клапан egr актыўная з fap усталяваны для памяншэння засмечвання,так як газ мандатаў зноў рэцыркуляцыі,яны менш забруджваюць навакольнае асяроддзе, для fap
FidodidoTuning
13-01-2013, 20:31
я супастаўляюцца розныя alfa 159 анке ў 150cv і egr-off і dpf актыўны...
вядома, вы павінны зрабіць карту збалансаванай і рэкамендую ўсім, перш чым зрабіць прымусовай рэгенерацыі...
motorsport
13-01-2013, 20:40
Клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог з-за значных праблем з прадукцыйнасцю. Засмечаных ? выніку утылізацыі адпрацаваўшых газаў, якія выходзяць з-прымешкі? ўнутры клапана.
Многія з іх у роспачы яны пазналі яго разабраць і ачысціць яго ад усяго, розум яшчэ зрабілі ізаляваць ад механічнага.
Праблемы з-за клапан EGR могуць быць ад дрэнны выхад аўтамабіля, strattoni і моршчыцца першыя прыкметы болю ў эксплуатацыю.
Сістэмы, каб запаволіць працэс забруджвання клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ? выкарыстанне дызельнага паліва з нізкім утрыманнем серы, так як маючы індэкс цетановое лік вышэй на класічны дызель гараць лепш і не генеруюць занадта шмат цвердых часціц.
Аўтамабіль выкарыстоўваецца пераважна ў горадзе?, сажевый фільтр з клапанам EGR есць толькі два рогне.
І праўда, у цяперашні час гэтыя дзве сістэмы з'яўляюцца рогне-й? титьки, што машыну яны цяпер вырашайце з бетону вымушаных, але я кажу, што калі сістэмы рэцыркуляцыі ог застаецца адкрытым, нават ледзь даўжэй ісці забівае fap ў некаторых выпадках ? лепш выключыць па карце, дзе ? можна.....
мне даўно казалі супрацьлеглыя рэчы трымаць уключанай рэцыркуляцыі ог, калі аўтамабіль меў fap, таму што з сістэмы рэцыркуляцыі ог няма, fap былі праблемы рэгенераваць, так як быў больш цяжкім для дасягнення temp-актыватар рэгенерацыі. ? колькі чытаю тут замест закрыцця egr чалавеку fap ў некаторай часткі
у кожнага свае тэорыі, то я паўтараю, калі вы выключэнне ў электронным выглядзе, але сістэмы рэцыркуляцыі ог не працуе, наладзіць не вырашыць праблему, у некаторых выпадках egr-калі застаецца 0, пасля карту ў дыягназ можна яшчэ заткнуць? калі мае электроннае кіраванне ніколі не выходзіць стаката пакінуць усе звязана, як у арыгінале.....
вы, я думаю, што кожны з іх мае сваю тэорыю. ? на практыцы, калі ен працуе рэгулярна, не павінна шкодзіць, то з Fap яе тармажэнне.????? Таму што мне заўседы казалі, выключыць заўседы разам fap і egr калі есць fap, таму што калі няма, вы рызыкавалі засмечвання рана жа