Прагляд Поўнай Версіі : ducatidiag
msport (exil77grande)
05-07-2012, 20:59
месца спасылкі для загрузкі праграмнага забеспячэння ducatidiag
http://www.sendspace*****/file/xjrf4c
працуе з
- VAG COM 409.1 KLL
- Galletto 1260
- ELM 327
Emanuele54
17-10-2012, 13:44
Прывітанне ўсім,
вы можаце таксама пазначыць іншыя праграмы?
Дзякуй
lumaracing
17-10-2012, 14:32
дзякуй,mo, то давайце паспрабуем!!
sa80libero
17-10-2012, 14:54
дзякуй.....
Дзякуй за справаздачу.:cool:
Emanuele54
26-02-2013, 09:12
Прывітанне ўсім,
гэта SW працуе (калі вы выкарыстоўваеце яе ў версіі free...) з адной ліцэнзіі для матацыклаў, адзін раз, запытаць на сайце ducatidiag, да 5, калі не памыляюся, існуе? ліцэнзія на механічныя, што не мае гэтага абмежавання, і што на сайце прадаюць па 100€ актываваць толькі на адным пк...
Хто-то гэта s? pi?? хто-небудзь мае?
Акрамя таго, існуе SW у пары, што называюць WRITER, з якой ? можаце чытаць і пісаць блокі кіравання, ducati, па меншай меры, у 5 РАНІЦЫ і ў 59М, а ? SW, якая дазваляе адключыць лямбда-зонды, scodificare і некаторыя іншыя parametrino, тыпу нашы розныя праграмы, якія, як і гэтыя некалькі раз blockquote? і іншых не, але было б прыемна атрымаць яго і мець яго ў банк дадзеных.....
нават тут, хто-небудзь s? pi?? хто-небудзь мае?
Дзякуй
msport (exil77grande)
01-03-2013, 22:18
таму што пісаць з капіяваць ўставіць тое ж самае ў 2 розных дыскусіях?
хлопцы, вы можаце аднавіць спасылку??
Гэта ? новая спасылка:
http://jpl250rs.perso.sfr.fr/
M999
Гэта ? новая спасылка:
http://jpl250rs.perso.sfr.fr/
M999
дзякуй
але ? prp ducati diag або c'? пераход праграмнага забеспячэння house?
Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line
M999
Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line
M999
але ? прог за дадатковую плату?
прабачце за невуцтва
Не, ? інструмент free, які працуе з простым кабель KKL-VAG-COM, ВЯЗ, etc.. загрузіце SW, чытайце серыйны блок кіравання з функцыяй SW, пасылаеш ўсе да аўтара, выкарыстоўваючы вэб-старонку, даступную з сайта, а затым выберыце тып вы адпраўляеце файл .lic, і змясціць яго ў корань дзе ? устанавіў SW, каб ўключыць усе функцыі з гэтым канкрэтным эбу. Калі я не памыляюся, праграма падтрымлівае да 5 блокаў кіравання.
M999
Не, ? інструмент free, які працуе з простым кабель KKL-VAG-COM, ВЯЗ, etc.. загрузіце SW, чытайце серыйны блок кіравання з функцыяй SW, пасылаеш ўсе да аўтара, выкарыстоўваючы вэб-старонку, даступную з сайта, а затым выберыце тып вы адпраўляеце файл .lic, і змясціць яго ў корань дзе ? устанавіў SW, каб ўключыць усе функцыі з гэтым канкрэтным эбу. Калі я не памыляюся, праграма падтрымлівае да 5 блокаў кіравання.
M999
ах okok ідэальны
дзякуй за інфармацыю!!!
maurof650
05-03-2014, 11:01
Што вы ведаеце, новая версія праграмнага забеспячэння (JPDiag) працуе, нават старыя ліцэнзіі?
Я не спрабаваў апошнюю relase, але вышэй. Затым, папрасіць файл .lic ? просты і бясплатны.
M999
ducati83
05-03-2014, 14:40
бачыў, што тут можна размяшчаць іншыя знешнія спасылкі....мы адзначаем таксама гэтая праграма....я павінен сказаць, што не ? вельмі стабільная праграма, але, магчыма, таксама залежыць ад пк....а вельмі добрыя і дакладныя
спасылка выдалена
затым для ducati diag я магу параіць вам выкарыстоўваць яго з kkl, ? pi? дакладна....з elm і galletto працуе нестабільна і часта завісае.
leandro89
05-03-2014, 17:19
бачыў, што тут можна размяшчаць іншыя знешнія спасылкі....мы адзначаем таксама гэтая праграма....я павінен сказаць, што не ? вельмі стабільная праграма, але, магчыма, таксама залежыць ад пк....а вельмі добрыя і дакладныя
спасылка выдалена
затым для ducati diag я магу параіць вам выкарыстоўваць яго з kkl, ? pi? дакладна....з elm і galletto працуе нестабільна і часта завісае.
калі вы далі чытаць па спасылцы, што вы паказалі? вы перавялі тое, што там было напісана? ты не бачыў, няма **** ўнутры старонкі? я заклікаю цябе чытаць, перш чым падзяліцца чым-то
ducati83
05-03-2014, 17:38
ок, але не прадаваў нічога....? усе адзначылі, што на долю інтэрнэт.....а калі я ад cosenso месца прама ў праграме, паўтараю, бясплатна і ў распараджэнне тых, хто зрабіў....
leandro89
05-03-2014, 17:51
ок, але не прадаваў нічога....? усе адзначылі, што на долю інтэрнэт.....а калі я ад cosenso месца прама ў праграме, паўтараю, бясплатна і ў распараджэнне тых, хто зрабіў....
гэта рэчы, звярніцеся да адміністратара і растлумачце усе
maurof650
11-03-2014, 00:35
Я спрабаваў апошнюю версію JPDiag (выпуск 28) з файлам ліцэнзіі старога Ducatidiag і здаецца, што ен працуе. У мяне не было магчымасці паспрабаваць на матацыкл, але на школе, здаецца, працуе, так што ніякіх актыўных функцый "трымер" і "reset TPS".
Я бачыў, што з новай версіяй JP Diag ? рэалізаваная функцыя для нацяжэння рамяня, які раней хадзіў, усталяванай у частцы sw "Courries".