Перегляд Повної Версії : очищення форсунок jtd
isfedale82
09-01-2013, 11:08
У альфа 146 jtd на діагностиці мені як помилка форсунок, насправді кожен раз, коли я на мотоциклі один або два зависає, роблячи бурмотіти двигун....
дивіться на ebay я знайшов ультразвукового очищення від 2.6 літра+ опалення частота 42 кгц, температура 60?c, 70 вт+100watt з можливість? взяти рідина для карбюраторів...
хтось з вас мав досвід на ці пральні машини чи ця ? тільки giocattolino, що характеристики повинен мати як мінімум
Здрастуйте, ви вже пробували використовувати очищувачі, як комерційні sintoflon і т.д., щоб спробувати очистити інжектори, які, можливо, блок і-за скупчилася бруду???
nuovaecu
09-01-2013, 12:09
я не знаю, я вам раджу зв'язатися з продавцем і побачити, що гарантія дає вам
У альфа 146 jtd на діагностиці мені як помилка форсунок, насправді кожен раз, коли я на мотоциклі один або два зависає, роблячи бурмотіти двигун....
дивіться на ebay я знайшов ультразвукового очищення від 2.6 літра+ опалення частота 42 кгц, температура 60?c, 70 вт+100watt з можливість? взяти рідина для карбюраторів...
хтось з вас мав досвід на ці пральні машини чи ця ? тільки giocattolino, що характеристики повинен мати як мінімум
Це, що ви говорите, потрібно, щоб форсунок бензин,для тих, хто
дизель в сторони, спробувати добавка, яка знаходиться навколо
ви повинні покласти в банк, щоб перевірити їх і, при необхідності, ritararli,а потім
підручники pompista
- браво, l обладнання для такого роду робіт коштує стільки,
а адмін...пральна машина ультразвукової ? ефективно тільки sugl'форсунок бензин і лише на звичайних,на тих, нові двигуни з прямим уприскуванням не має сенсу,так як не потрібно нічого на форсунки CR..ці проблеми не ? як грязі, але багато разів, щоб знос штуцерах всередині млина тонкого помелу як правило, gripparsi...єдиний спосіб, щоб обійти і pompista, які знали свою справу...
а адмін...пральна машина ультразвукової ? ефективно тільки sugl'форсунок бензин і лише на звичайних,на тих, нові двигуни з прямим уприскуванням не має сенсу,так як не потрібно нічого на форсунки CR..ці проблеми не ? як грязі, але багато разів, щоб знос штуцерах всередині млина тонкого помелу як правило, gripparsi...єдиний спосіб, щоб обійти і pompista, які знали свою справу...
а манро.... форсунки CR, як ви говорите, вони пронизують чому? контакти внутрішніх usurandosi, намагаються в gripparsi.... навряд чи є проблеми з отворами і, як кажуть інші, ви не робите нічого, щоб пральна машина.... хоче, щоб ми в школі, і в 99% шпильки і шпильки нові!!
isfedale82
09-01-2013, 13:58
спасибі, то для форсунок типу тих, mercedes 200E б добре, і для трактора 94
я намагався поставити 4 147 jtd 2001 р. nn ставить навіть не на мотоциклі, я увійшов autocom і у мене від сколково? для кодування їх
занадто багато грошей в цей автомобіль, ви відчуваєте себе так само, шум від 1500 і 2000, якщо зняття форсунок зникає
legendaryslave
09-01-2013, 17:50
йде зломом або з 100 карт ви їх забираєте всі чотири
Він прав legendaryslave!! Перейти до зломом і тобі порти через 4!!
blackwolf76
09-01-2013, 22:21
і, можливо, їм rifilano гірше, ніж її.... :p:D
legendaryslave
09-01-2013, 22:32
або ви можете прийти в мій pompista довіри з 800 карт тому повний капітальний ремонт заміна всіх профі ставить ригелів нові і, якщо необхідно, змінити тіло ще електромагнітний клапан, звичайно, intostati 1800 бар на стенд або, якщо перейти від одного зломом, і логічно, що всі кидки травень від машини аварій не було
blackwolf76
09-01-2013, 22:45
з мого боку ви витрачаєте met? для того щоб відремонтувати форсунки...
але я думаю, що не магазин нічого, ніхто не залежить від роботи, яку ви робите з моїх частин нас приблизно в 600 євро, очевидно, pi? пдв і ви повернетеся до, як казав легендарний потім кожен зі своїх грошей робить те, що vuole.........
Уточнення: ультразвукова ванна серйозної..всередині хімічного розчинника добре. чистка форсунок бензинових і дизельних двигунів, для них потрібно зняти обприскувачі їх, помити і, якщо тільки брудні повертаються..якщо є застряглі деталі їх кидаєте...вартість огляду dell 'форсунки c-rail залежить від того, що ви йдете замінити!!!
isfedale82
10-01-2013, 14:23
Як ніколи не визнає тих, 147 jtd 8 клапанів повинен шифрувати? з autocom я не знаходжу опцію
з його від а до я, від цих помилок:
P0204 - Ланцюг форсунки, несправність 4 - го Циліндра
P0203 - Ланцюг форсунки, поганої роботи - Циліндр 3
P0201 - Ланцюг форсунки, поганої роботи - Циліндр 1
P0202 - Ланцюг форсунки, поганої роботи - Циліндр 2
цей автомобіль я поміняв двигун, маховик зчеплення та інші фігня... відкрив цей двигун, чому? механік, я думав, були клапани бити etc...
600 євро-nn, якщо їх, звісно, стоїть машина
вибачте, але ви перевірили, ініціали bosch форсунки йдуть не в моделі автомобіля, але в коди, а потім, якщо ви покладете їх рівні, ми впевнені, що якщо монті інший код, можливо, ви знаходитесь інші проблеми........
isfedale82
10-01-2013, 23:51
я перевіряв їх, чому? я їх з іншої машини і чому? на сайті c'? хтось поставив їх, завтра контролю всі коди
Перевірте коди... деякі з них частково сумісні...тобто вони можуть йти..інші не йдуть
поштові коди cos? даю порівняння з допомогою прог bosch
isfedale82
11-01-2013, 16:00
поштові коди cos? даю порівняння з допомогою прог bosch
Привіт коди ті, що встановлені на авто 0445110002
у той час як ті, які я намагався 0445110068
код 0445110002 не дає мені ніякого порівняння? я можу тобі сказати про те, приводи, монтувати їх навіть на fiat або lancia робите що-пиши мені, навіть ваш тип двигуна і я бачу, що я можу fare.........
з даних в моєму розпорядженні у 002 загасити 82-92mm2 дизельного палива макс.....йому 068 100-115mm3 дизельного палива...
факт? що вони йдуть погано, може бути, і можна знайти на elettroattuatori......
і я думаю, що карти energizing час машини, які збирають цих двох різних типів форсунок (вони принципово різні...
Монтував 119 замість 002 я гарантую, що, здається, пов'язаного..? я думаю, що у вас є інші проблеми..
isfedale82
12-01-2013, 00:26
Atri проблеми, типу? cos? контроль
isfedale82
12-01-2013, 00:28
з даних в моєму розпорядженні у 002 загасити 82-92mm2 дизельного палива макс.....йому 068 100-115mm3 дизельного палива...
факт? що вони йдуть погано, може бути, і можна знайти на elettroattuatori......
і я думаю, що карти energizing час машини, які збирають цих двох різних типів форсунок (вони принципово різні...
у elettroattatori ви маєте на увазі котушки
isfedale82
12-01-2013, 00:50
код 0445110002 не дає мені ніякого порівняння? я можу тобі сказати про те, приводи, монтувати їх навіть на fiat або lancia робите що-пиши мені, навіть ваш тип двигуна і я бачу, що я можу fare.........
монтується як двигун AR32302
ось список автомобілів, які збирають ваші форсунки подивитися, якщо вам це корисно, наприклад, для пошуку......
Протягом зробити тест на 9...у вас в діагнозі порівняння кількості? дизельних форсунок?? якщо у вас є.. діапазон корекції ебу повинен бути від -2 до + 2, у протилежному випадку несправні...
guidotacco
13-01-2013, 09:17
а манро.... форсунки CR, як ви говорите, вони пронизують чому? контакти внутрішніх usurandosi, намагаються в gripparsi.... навряд чи є проблеми з отворами і, як кажуть інші, ви не робите нічого, щоб пральна машина.... хоче, щоб ми в школі, і в 99% шпильки і шпильки нові!!
Ну і даремно!Чистити їх немає сенсу,це займе туристичне
тепер список автомобілів, які монтує їх c'? цільова ціна перегляд його знає, я просто повинен вирішити, що робити.......
isfedale82
13-01-2013, 18:51
Монтував 119 замість 002 я гарантую, що, здається, пов'язаного..? я думаю, що у вас є інші проблеми..
Протягом зробити тест на 9...у вас в діагнозі порівняння кількості? дизельних форсунок?? якщо у вас є.. діапазон корекції ебу повинен бути від -2 до + 2, у протилежному випадку несправні...
119 встановлюються на 147? бризкають ж справа? з-068? не ? що то їх пошук-nn заводить зрозуміло, з цими?
тепер список автомобілів, які монтує їх c'? цільова ціна перегляд його знає, я просто повинен вирішити, що робити.......
Я думаю, отримати їх від якоїсь машини...я бачу, p?....а потім, після ne видаленні, щоб побачити його всередині
Але я хотів би уникнути зняти спробуйте їх на машини зробити перший і ви берете одразу сумніви......
isfedale82
13-01-2013, 19:25
Але я хотів би уникнути зняти спробуйте їх на машини зробити перший і ви берете одразу сумніви......
коли я знаходжу їх, і вони працюють, вимкніть ці curiosit
isfedale82
13-01-2013, 19:26
ці, що я тепер
привіт всім, що стосується машини, ультра звуки, я можу вам сказати з досвіду, що не робить чудеса, якщо розпилювачі зношені або пружини контрастності внутрішніх snervate або кульку застібкою під котушки пошкоджені (тільки commonrail) єдине рішення ? у pompista.
узд, служать тільки для очищення внутрішніх компонентів до форсунок і тіла? особливо корисно для видалення слідів осаду, дизельного палива і вугілля на нижній частині тіла, і я можу запевнити вас, що ? майже неможливо утворення вугілля всередині отвори розпилювальних форсунок, як правило, закриті (cio? коли на відпочинок шпильки закриває пульверизатор, як в 99% випадків, наприклад, форсунок традиційні, pde і commonrail), ameno, що вони не пошкоджені і, отже, залишаються відкритими, але в цьому випадку ви повернетеся з pompista
Exside81
14-02-2013, 16:04
Я думаю, що 146 як 80cv Якщо так було 119 йдуть дуже добре, і автомобіль йде навіть краще!
marcusmagic
14-02-2013, 16:32
якщо ви хочете, я можу дати вам я-інструмент для тестування injettori,common rail, але ви повинні побудувати хороший завод з насосом і всім необхідним...;) і в будь-якому випадку, якщо потрібно відремонтувати лише твої перейти від pompista і рушники, система він тут, у моєму місті беруть більше, я менше, ніж на 150 євро, для новачка..
якщо ви хочете, я можу дати вам я-інструмент для тестування injettori,common rail, але ви повинні побудувати хороший завод з насосом і всім необхідним...;) і в будь-якому випадку, якщо потрібно відремонтувати лише твої перейти від pompista і рушники, система він тут, у моєму місті беруть більше, я менше, ніж на 150 євро, для новачка..
підтверджую, в палермо, в витратах ? той, nn + 150 євро.
marcusmagic
15-02-2013, 10:45
від нас видатків, і то 150 євро ne + ne менше..дайте нам знати, від тебе скільки коштує зробити цю роботу. може бути, ми бачимо, що differeza ce'
isfedale82
16-03-2013, 19:58
leandro89
17-03-2013, 13:33
з мого досвіду роботи присадки в бензин їх не раджу прямо, вони йдуть, щоб зняти бруд, накип ? все вірно, але ви дійсно думаєте, що виходять з пульверизатора??? не думаю, і якщо один раз "sciote" йдуть до повернення дизельного палива? давайте забруднювати танк-й? чим вона... revisioniate або, як сказано в попередніх повідомленнях recuperateli в нарізно вагонів.
marcusmagic
18-03-2013, 17:38
тоді ви зацікавлені, щоб цей інструмент для інжекторів?? якщо вас цікавить, я вам все поясню!! :)
marcusmagic
19-03-2013, 11:12
isfedale82
13-04-2013, 22:59
я поміняв форсунки на машині працює, але на моєму nn працюють, поставлю старі і не ставить-й? мотоцикл
у діагностиці nn з'являється не помилка, що пу? бути успішним
isfedale82
15-04-2013, 02:01
де б відео....!?
marcusmagic
15-04-2013, 09:39
isfedale82
15-04-2013, 17:32
Я вже бачив? відео, як їх відключити, гарний завод повинен побудувати... зняти їх, здається, досить простий
? chiss
marcusmagic
15-04-2013, 18:12
та дуже просто..і magcheck ти бачив, як його використовує?
isfedale82
15-04-2013, 21:02
та дуже просто..і magcheck ти бачив, як його використовує?
ви, я бачу, чесно кажучи, не розумію,.... ви знаєте, скільки потрібно затягнути електричний привід і розташування
marcusmagic
16-04-2013, 10:35
що ви маєте на увазі привід, фільтр і положення? ги, регулятор тиску в рампі?
isfedale82
16-04-2013, 11:30
що ви маєте на увазі привід, фільтр і положення? ги, регулятор тиску в рампі?
цей п'єзоелектричний, який робить відкриття форсунки знаю, як точно називається
marcusmagic
16-04-2013, 12:27
потім ви говорите інжектора piezo; ви на всі посилання є проводка та роз'єми....
isfedale82
16-04-2013, 12:59
потім ви говорите інжектора piezo; ви на всі посилання є проводка та роз'єми....
у відео ми бачимо, як відключити форсунки на дизель cr, c'? частину, де електрично з'єднується з блоком управління, який буде тісно динамометричним ключем, ви знаєте, як встановлюється...і, що напрямок, повинен мати такий роз'єм ( якщо вони повернені трохи по-різному щось змінити?
я не знаю, якщо я не пояснив
isfedale82
16-04-2013, 13:00
elettroattuatori
marcusmagic
16-04-2013, 16:48
з механічної частини я не можу сказати,це повинен знати ваш pompista, як затягуючи їх.я можу пояснити, як працює модуль magcheck
isfedale82
16-04-2013, 17:39
з механічної частини я не можу сказати,це повинен знати ваш pompista, як затягуючи їх.я можу пояснити, як працює модуль magcheck
ок :)
було б добре
isfedale82
17-04-2013, 09:33
я p? втратили на обговорення..ваші інжектори управляються з elettrocalamita, а не п'єзо..я pompista, поясніть мені нормально, що відбувається у вашій машині???дякую
Привіт я форсунки (146), що в діагностиці segnavano помилку, один з них відчував себе погладити і змушувала палити, вони дали мені інші інжектори в 147 119 працюють (машина ? аварій не було ззаду); порт, механік, xk, у мене екстрактор, ставить форсунки 119 і машини nn приводить в рух.....йому я залишаю б я повертаюся nn віддавав в мото навіть з моїми, я сказав, що пробував міняти привід на магніт, думаючи, що він був код форсунок та ін...
я залишу їх на кілька днів, і нічого....я наводжу його додому-зчіпний пристрій для причепа, поставлю його і після кількох спроб, я бачу, що nn має тісні ці приводи, став, не піддаючи сили
машина частина? picchietta (набагато менше), і курить гірше, ніж раніше....знімаю те, що палить (picchietta p? під зусиллям), що я 119 автомобіль nn курить-й? ? два для мене бризкають трохи xk, якщо їх виходу, і їх грою, на відміну від nn ? так як два інших.....якщо я поставлю два 119 і двох старих nn приводить в рух і навіть 4 119....
Я хотів зрозуміти, як слід затягуючи їх, і що напрямок повинно мати, як мені здається, трохи більше? повертається, особливо два...або там впливає
3697
Привіт я форсунки (146), що в діагностиці segnavano помилку, один з них відчував себе погладити і змушувала палити, вони дали мені інші інжектори в 147 119 працюють (машина ? аварій не було ззаду); порт, механік, xk, у мене екстрактор, ставить форсунки 119 і машини nn приводить в рух.....йому я залишаю б я повертаюся nn віддавав в мото навіть з моїми, я сказав, що пробував міняти привід на магніт, думаючи, що він був код форсунок та ін...
я залишу їх на кілька днів, і нічого....я наводжу його додому-зчіпний пристрій для причепа, поставлю його і після кількох спроб, я бачу, що nn має тісні ці приводи, став, не піддаючи сили
машина частина? picchietta (набагато менше), і курить гірше, ніж раніше....знімаю те, що палить (picchietta p? під зусиллям), що я 119 автомобіль nn курить-й? ? два для мене бризкають трохи xk, якщо їх виходу, і їх грою, на відміну від nn ? так як два інших.....якщо я поставлю два 119 і двох старих nn приводить в рух і навіть 4 119....
Я хотів зрозуміти, як слід затягуючи їх, і що напрямок повинно мати, як мені здається, трохи більше? повертається, особливо два...або там впливає
3697
Обертання магніту не впливає і навіть не як їх розтягнути...якщо їх не зламати...проблема ? безумовно, в тому, що при 119 з допомогою знімача, хто ви ? зруйнований відбувається, навіть мені..., якщо ви бажаєте вас, я можу їх виправити..дай мені знати..завжди, якщо адміністратор дорослими людьми..
isfedale82
18-04-2013, 21:06
Обертання магніту не впливає і навіть не як їх розтягнути...якщо їх не зламати...проблема ? безумовно, в тому, що при 119 з допомогою знімача, хто ви ? зруйнований відбувається, навіть мені..., якщо ви бажаєте вас, я можу їх виправити..дай мені знати..завжди, якщо адміністратор дорослими людьми..
Привіт 10 хвилин тому я спробував ще раз покласти 119 (після зняття приводу і назад)на місце інжектора, що picchietta, двигун працює добре, і nn picchietta,не смердить
безумовно, два бризкають пі? тепер.....завтра, якщо я можу я один, один ? стан стукав, щоб зняти його....
а якщо не працюють ці два, ми згодні, якщо адміністратор хоче
дякую :)