КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыя

niall2006
08-01-2013, 19:23
Добры вечар ўсім, мяне клічуць Марэна (напрыклад, імя карыстальніка на форуме ? niall2006) мне 45 гадоў, і амаль 30 гадоў працы ў аўтамабільнай прамысловасці з пасады, электрыкі, дыягностыкі, і механікам, я працаваў больш маіх гадоў у якасці механіка/электрыка універсальны, для ўсяго 8 гадоў, я працаваў на монобренд (rover і land rover) у цяперашні час працую ў спецыялізаванай майстэрні, упаўнаважанай fiat...
Я вырашыў зарэгістравацца на гэтым форуме, каб спазнаць свет праграмавання блокаў кіравання, такіх як праграмаванне, я маю на ўвазе ў ім з ecu, перакадавання і тыя ж, і нават рамонт... Я заўважыў, што гэты форум пакладзеце таксама ў распараджэнні вобласці для набыцця абсталявання і дакументацыі для то, у чым я зацікаўлены, але, вядома, перш чым зрабіць крок, як, я хачу паспрабаваць высветліць, калі я магу быць у стане зрабіць наступны крок (вядома, цікава, на форуме і чытаючы розныя паведамленні).
Я б ужо ўдзячны, калі хто-то можа дапамагчы мне з самага пачатку, прамой дачыненні да адпаведнага абсталявання для перапрызначэньне, і мовы, і канфігурацыі розных ecu, body і т. д. і т. п..

Вітаю ўвесь форум

NIALL2006

msport (exil77grande)
08-01-2013, 19:30
прывітанне марэна,і дабро запрашаем, вашы пытанні шмат, такім чынам, адказваць бескарысна, тут, магчыма, адкрыць некаторыя абмеркавання ў раздзелах падыходзяць,у адваротным выпадку, калі вы жадаеце, вы можаце звязацца са мной у лічку, пакіньце мне ваш нумар тэлефона, і мы лічым, і я магу растлумачыць вам усе ў голас так chiarirti трохі ўсе вашы сумневы.

egs
08-01-2013, 19:39
Сардэчна запрашаем....

giarras
08-01-2013, 19:58
сардэчна запрашаем марэна.

badboy
08-01-2013, 20:08
Прывітанне і дабро запрашаем у школу Ecu