Перегляд Повної Версії : Як почати зіставити Swift 75cv
Всім привіт, хлопці!
Я новий хлопець, який approccia вперше в світі карт. Я в провінції Катанія, і я бачив, що багато користувачів і правління є "зона".
Сказавши це, давайте перейдемо до нього.
У мене Suzuki Swift 1.3 DDiS двигун mjet 75cv. Як я зрозумів, різниця порівняно з 69-це електроніка, і що для того, щоб читати і писати на мій ебу (що, наскільки я розумію ? один EDC16, але не вкладу руки моєї в вогні), я б MPPS, чи не так?
Я вважаю, що вам треба?, з вашою допомогою, починаючи від 0. Я встановив ECM і подивився деякі карти ЗОЛОТИХ, але лише мимохідь, не намагаючись зрозуміти великі речі.
Сказавши це, я прошу.
Те, що я купую насправді? C'? хто-то, що у вас вже є? працював на авто як у мене?
Заздалегідь спасибі, Хлопці!
carlo abarth
08-01-2013, 18:25
але не монтує marelli????
Я не знаю, чесно, "зареєстровано в" сказав мені, cos?, але так само зареєстрований я сказав, що мені він піднімав prex турбіни від карту, а потім я пішов, щоб залишитися.
Ок, те що мені потрібно, щоб почати, хлопці? Я довіряю вам :D
Всі очі і вуха,
По-перше, вам потрібен хороший інструмент для читання
карту, що міститься в блоці управління,це можна знайти
на нашому он-лайн магазині,після того, що ви читати треба замінити на м'який підходить
типу ecm, що ви вже маєте,місця тут і ми даємо тобі руку
щоб змусити вас зрозуміти, де помилки просто немає? звичайно, ви повинні бути ви її, ми можемо дати вам якусь пораду.
Але інструмент використовувати? MPPS?
msport (exil77grande)
08-01-2013, 19:13
Але інструмент використовувати? MPPS?
ви, принаймні, mpps для вашого автомобіля.
І все ж, я можу робити, SKODA OCTAVIA 1.9 TDI 90 Л. С.?
Ігри, а також, що мій батько...hihihihi
Це, як кажуть, Msport, я бачив, що ви катанні, в якому районі?
msport (exil77grande)
08-01-2013, 19:24
І все ж, я можу робити, SKODA OCTAVIA 1.9 TDI 90 Л. С.?
Ігри, а також, що мій батько...hihihihi
Це, як кажуть, Msport, я бачив, що ви катанні, в якому районі?
працюю біля etnapolice,втім, часто в інших майстерень катанні і в провінції, для роботи прямих.
Ок, спасибі за інформацію!
У будь-якому випадку, дивлячись в драйвер ECM я не знайшов, що відносяться до SWIFT 75cv..***** і я повинен робити в цей момент?
я думаю, що ви могли б використовувати ті, які для fiat або opel 1,3 multijet.....
для того щоб завантажити ви повинні мати права, які досягаються після tot пост.....якщо ви берете участь на форумі, ви побачите, що незабаром настане частку, щоб завантажити...
Аааа ок ок :D, Як я думав тоді ;)
Спасибі.
Хлопці, я намагався зробити карту, але я не знаю, що комбінований. Вірніше, я намагався слідувати політиці, але я не знаю, якщо ? правильно. ? я не можу завантажити її на форум, каже мені, НЕПРАВИЛЬНИЙ ФАЙЛ.
Ах, карту на питання ? у GP 90 к. с....Я знайшов файл в мережі...
FidodidoTuning
08-01-2013, 22:13
потрібно zipparlo
uhhhhhhhhhh, ок, спасибі! Я намагаюся відразу :D
Опв, я думав, що ви могли б відредагувати повідомлення, а не я не можу знайти кнопку :( В будь-якому випадку.
Дякую всім наперед!
Опв, я думав, що ви могли б відредагувати повідомлення, а не я не можу знайти кнопку :( В будь-якому випадку.
2294
Дякую всім наперед!
при публікації файлів mod x рада, потрібно розмістити файл, ori, треба покласти два файли в папку і zipparli.
legendaryslave
08-01-2013, 22:46
Денні, я не хочу руйнувати ваш ентузіазм, але, по мені, якщо потрібно зробити карту тільки для вашої машини, не маючи механічної основи, в першу чергу, і тоді вам доведеться інвестувати, щоб програмісти і все інше, з riskio, що якщо щось трапиться, потрібно викликати евакуатор і привезти її в concessonaria, я настійно рекомендую вам покластися на спеціаліста в галузі витрачається набагато менше, і ви гарантованої чому? хто, як я, що йому подобається giacare з клонами завжди інструмент офіційний, за що para в дупу.
Мій не ? абсолютно критику, але на мою думку, щоб наблизитися до області ви повинні сидіти, принаймні, на 30 машин в день і почати інвестувати з трьома нулями, а точка, покладених на когось.
без не в образу, просто хотів порадити вам кращий спосіб у відповідності з моєї точки зору
вибачте заздалегідь, якщо я висловив таким чином
Знаю,але, по суті, я хочу вчитися, і я, звернувшись до вас.
Я зробив boiata, не tenetala до уваги!
Я думаю, що насос rail мені плювали в обличчя xD
virus1976
08-01-2013, 23:15
Привіт, Денні, в назві обговорення, мова йде про 75cv,в той час як ви відправили файл 90cv. вам не погодиться прийняти файл від 75cv?
virus1976
08-01-2013, 23:25
Ок, спробуйте шукати краще, ніж в мережі або попросіть Адміністратора якщо тобі посилають один у нас основу, на якій можна вчитися.
Ок, тепер provvedo.
Ще щось.
Тоді, перейшовши у простих речах, змінити цифри з різним кроком, і тут ми. ?; обмежувачі крутного моменту, так? три? Їх реальна функція в чому?? ? siam це ? файл 90-х, не знаю, як ? 75. Я бачу, між тим, якщо я знаходжу щось.
legendaryslave
08-01-2013, 23:33
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?265-Swift
virus1976
08-01-2013, 23:36
В те, що я знаю структуру файлу 75cv і 90cv схожі. Якщо ви використовуєте ecm не дати надто велику вагу, щоб імена, що карти часто не вказують реальне значення.
На жаль, досі не можу скачати вкладення на форумі...
Вірус, дякую за пораду. Тоді що означають?
virus1976
08-01-2013, 23:53
Навіть я, як ти, я можу завантажити файл з форуму. файл, який ви torvato на форумі, я думаю, йде добре видно, що це версія від 69cv
virus1976
09-01-2013, 00:07
Ось приклад використання
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=2297&d=1357686208
suzuki swift 1300 75cv DDIS 3376y251 - 01246o204l
virus1976
09-01-2013, 00:17
те, що ecm означає "обмежувач крутного моменту(2)" повинні бути карти педаль
"уприскування parzializzato"= час впорскування
"обмежувач крутного моменту #3" = обмежувач крутного моменту
"обмежувач крутного моменту #2" = повинно бути обмежувачем крутного моменту пов'язаний з температурою води
"уприскування parzializzato (map1) і (map2) = не знаю, що це таке
слово експертів, для завершення і виправити мої castronerie
вірус, дякую, але в мене обмеження в тій темі, що ти пов'язаний. . . . особливо, якщо файл був дорівнює моєму, я вже? міг би працювати саме на моїй карті. але це залежить від мого ecu
virus1976
09-01-2013, 00:26
нічого не залишилося, що чекати адміністратора, якщо виключення або тобі роблять доставки на ваш поштовий ящик.
я вважаю, те, що один з трьох обмежувачів в залежності від температури дизельного палива або води. пояснити краще. Я в даний час цифровий модуль, і будь-яка зміна температури, як з карбюраторами, мені доведеться грати. коли жарко я, щоб змусити опустити set-up, в той час як холодний червоний сміливо pi?. Температура води буде завжди коригувати, що то може змінюватися ? що і дизель. або в залежності від температури зовнішнього повітря, але не думаю, що друге припущення.
virus1976
09-01-2013, 00:42
Не знаю, як працює ваш модуль,але я сумніваюся, що функції залежно від температури двигуна. За те, що я зрозумів, деякі карти регулюють пари залежно від температури експлуатації, щоб машина не пішла в киплячій ці карти каже, щоб зберегти двигун, скоротивши потужності.
модуль ? завжди на зв'язку на флейті. тому виберіть приріст Потужності, моменту, коли має втрутитися, коли потрібно вимкнути, і з кривою потрібно вимкнути. Сказавши це, безумовно, блок керування розмір у відповідності з факторами, що визначають значення. у літній час дозволяє мені дати вам менше, ніж приріст (які повинні відповідати ебу орі на дуже низьке значення в флейта).
читайте пост 14 і далі...https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1787-Думка-карту-Lancia-Ypsilon-1-3-mjet-70cv/page2
virus1976
09-01-2013, 00:58
відмінний пост манро спасибі за втручання, але як я можу інтерпретувати значення, виражені в карти? Ви можете дати мені люб'язно з ідеї про те, як працює карта лямбды? Якщо я правильно зрозумів з карти лямбда-регулювання відносин stechiomentrico то зниження значення перетворюю відносини stechio точно ?
для тебе вірус....якщо у вас є питання для тих, що не вистачить моїх? не esiter? відповісти....
http://imageshack.us/scaled/thumb/715/lambdamapfactor13mjt.png (http://imageshack.us/photo/my-images/715/lambdamapfactor13mjt.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/96/lambda13mjt.png (http://imageshack.us/photo/my-images/96/lambda13mjt.png/)
virus1976
09-01-2013, 01:36
привіт манро, не ? в моїй пі? далеко збираєтеся перевірити свої здібності? і далеко від мене, що робити, я новачок і читаю постійно карти тузи etc, але чи краще, тому що moddarle певним чином, часто мені стає дивно. Мій був тільки питання, ось і все.
я не розумію, багато сенс вашого останнього посту....у попередньому пості задавалися питанням роз'яснення про те, як interpertrare карти, лямбда...я тобі відправив картинку з господарськими значення, що перебуваєте в осі і коефіцієнти перетворення, щоб зрозуміти, краще все....зображення коштує більше, ніж тисяча слів...я тобі також сказав, chese у вас є питання для тих, що не вистачить моїх? вам допоможе....що ви хочете більше? від життя??? не показати проблеми, які не існують.....запитайте, і ви sar? дав...
virus1976
09-01-2013, 01:57
я неправильно зрозумів ваші слова "якщо у вас є питання для тих, що не вистачить моїх? не esiter? відповісти...." вибачте, спасибі зображень studier?
Манро, спасибі велике! Як я уявляв, тобто не входив навіть Температури дизельного палива. Це, як кажуть, в ECM, як я можу знайти ці карти? Я вважаю, тільки Ін'єкції parzializzata, і трьох фільтрів. (Завжди пов'язані з 90 л. с.?, не, я ще файл, з яким можна грати)
багато карти з драйвера для яких ви повинні шукати в 2d.......
починає moddare запит через DW і їх обмежувачі крутного моменту, як опубліковано в картинках...
потім кроки, у вас є обмежувачі в залежності від температури і карту лямбда-high iq.......
після того, як ви дати трохи press rail і, нарешті, навіть незначне збільшення tinj, як "глазур на торт"....
з цих мод, якщо зроблені з політикою, я думаю, що 25-30cv їх отримати безпечно....
virus1976
09-01-2013, 12:48
але prex turbo зобов'язується залишити його орієнтації? я подивився ті, що ecm називається "тиск турбо" і я помітив, що максимальні значення завжди має те ж значення я поясню від 900 до 4500 оборотів значення у 100% ? 192, мені здається трохи дивним те, що це
відповідно до magi1984 те, що значення v? перетворюється з коефіцієнтом 14....потім 192*14=2688, до якого потрібно відняти 1000 мілібар атмосферного тиску, отже, вони 1688 мілібар або 1,68 бар тиску turbo фактичної...цей? повинен мати обмежувач тиску турбо, за якої ecu "вирізати"? йдете на захист...тоді я думаю, що на турбо не можете діяти через карту, тому що цей автомобіль оснащений турбонаддувом фіксованій геометрії....
msport (exil77grande)
09-01-2013, 14:16
тільки карту 25-30cv не їхніх схилах на 1.3 mjet.
Це, як кажуть, я можу визнати в 2d, що відповідають різні криві? У TinJ cos'??
25 коней, карта не приходить, і я підтверджую, мова тиску турбо. На 68/75 ? можна підняти тиск тільки механічно, діючи або безпосередньо на РГ або з допомогою rubinettino, p? по-старому коротше.
Що стосується обмеження, відновлення, не має сенс перенести обмежувач, якщо не ви ? змінюється турбіна, KP35 серії, gi? 1.4 ?"тяга"...
у tinj ? час впорскування....
Чудово, дякую! І щоб зрозуміти, що corrisondono криві в режимі 2d?
Це, як кажуть, було б те, що потрібно зробити, застібка egr, побачив, що тепер у мене тільки гніздо стаккато.
Одна річ, з чим ? краще всього почати? ECM Titanium...?
Читаючи постійно в "вчитися"...
В DW ? карту педаль таким чином, що визначає подачу палива в залежності від тиску на педаль газу.
Ще щось. Максимальні значення, які я можу підняти ін'єкції parzializzate які? Потім, ще щось. Якщо приріст ін'єкцій parzializzate XX потрібно збільшити так само, як обмежувач крутного моменту, або я повинен вводити різні значення? Cio?, йдуть рука об руку?
Дякуємо за вашу компетентність, і pasienza.
Денні..скільки питань...буде дуже сильно@? відповісти....то..нела карту tinj ви осях в таких 2d-або 3d-осі X press rail..коефіцієнт перетворення 2...на осі Y у вас iq коефіцієнт перетворення 0,002941...в той час як по осі Z, або дескриптор, що завгодно у вас є час відкриття секунд us cio? мікросекунди...коефіцієнт перетворення 1...
для egr, якщо ви чекаєте, щоб отримати свою частку пост ви можете спокійно завантажити керівництво для перепуску на форумі, що ? картковий пасьянс...
і як sw для початку ви можете використовувати як ecm2001, що титан.....
карта педаль ти там..., а також обмежувачі крутного моменту..ти схопив, як moddarli...
завжди пам'ятайте, запит і обмеження повинні бути moddati ногу cio? DW і TL повинні бути moddati у режимі? рівні....
вісь Z ? час відкриття форсунок в мілісекундах...
і IQ ? у injection quantity...справа? дизельне паливо впорскується...
Ідеально, все поступово починає набувати форму, навіть якщо вони на 0. Але мені подобається, як вони кажуть мені, брістоль... :D
Це, як кажуть, грайские, ви відповіли на всі, і тепер я не сумніваюся. Я просто повинен зробити я, ecm, що мене не встановлюється, але відкриває його тільки з file.rar grrrr
Спасибі!
2330
Отже, хлопці,сьогодні ввечері я знайшов p? часу, в середині траси, аварій, аналізувати, і помилки...і я зробив тестову картку в 2d, використовуючи тим часом ті, "драйвер". Карту ? все, що mjet90 л. Велика Крапка.
Сказавши це, я змінив до ін'єкції parzializzate, з яких я не зробив print screen, щоб?. У той час як я був в обмежувачі крутного моменту, і саме в першому, що програма мені розділити на 1/2 2/2, мені ? були сумніви. Чому? криві мають як позитивні, так і негативні? Тобто, діапазон значень наприклад від 3000 до -3000. Коли я йду, щоб змінити їх, як мені змінити їх? Якщо я обираю цілий ряд адрес, як я зробив, і d? +20 гіпотетичний ? у нашому "перевага", коли значення ? позитивно, але коли ? негативний?
Ось, скажімо, я хотів би зрозуміти, що робить нас крива нижче 0,що "означає" і, якщо необхідно, змінити його з + в позитивній області і з - в негативній зоні....
Дякую, як завжди.
virus1976
11-01-2013, 10:41
я думаю, що вони змінені тільки в частині позитивного від'ємного не виробництво, збитки, максимальна linearizzerei, видаливши якийсь зуб
Точно Вірус, насправді у мене було в цьому сумнівів, xk? спочатку я вибрав все, і тоді я запитав, Що я роблю?
Було б цікаво? зрозуміти, що відповідає від'ємне значення.
virus1976
11-01-2013, 11:46
можливо, буде мати сенс при уповільненні, слово експертів
Ммм, обмеження крутного моменту при уповільненні? Мммм
Чекаємо.....!
Хлопці, ніхто не уточнює, що це сумнів? :(
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1475-Gp-1-3-90cv-Perplessita-su-alcune-modifiche
Спасибі Манро!
Отже, те, що я послав, і що ECM 2001 кличе мене обмежувач крутного моменту, ? в реальності? є DW, тобто мапу педаль?
Спасибі!
Отже, зима все.
На жаль, в ці дні мене ? було досить складно, що ви можете вивчати карти, і зможете бути багато на вашому форумі, через іспитів, проектів і багато потраплю в ваш творчий потенціал?...Від сьогодні? avr? пару місяців "мир", cos? зможу присвятити qeusto новий світ.
Сподіваюся на цьому тижні взяти mpps, зможе мати файл ori моєї Swift, і почати. Як я думаю, я сподіваюся ви готові вирішувати мої страшні сумніви, по мірі того, підуть далі, і прояснити всі....
І дуже приємно бути частиною цієї великої "родина" :)
Прямо зараз, я відкриваю ecm і я намагаюся грати з який-небудь файл....Якщо я можу, може бути, вам це місце і подивимося, що ви скажете мені... :D
Ок, після millemila перипетій, tollgo іспит, і на наступний день я далеко палець....
Тепер здається, що є ми. Я вже? купив mppsv12, тут з сайту, і між завтра і в четвер? його andr? забрати особисто Данило. Ми бачимо, p? що йде.
Між тим, у мене питання.
Ок, moddare ін'єкції і різні обмежувачі, з кроком подібні, то при збільшення X значення уприскування parzializzata, вам треба? підняти X також обмежувач, тому так "спорідненої". Це, що стосується карт від драйвера. Одеса-чому довго стоїмо, видалені ті драйвера, c'? так багато ще вчитися...І ми багато говоримо, Карти, Педалі, що повинен відрегулювати витрату дизельного палива, у зв'язку з навантаженням на педаль газу, не так? Це, де знаходиться? Прокручуючи в 2d, як я можу зрозуміти, що ? вона? І карту диму, який, отже, відповідає карті педалі?
Заздалегідь спасибі, ми сподіваємося, що зможемо зробити щось хороше!
3143PB57_BAF7.орі код ecu/мапу
Хлопці, я зробив зміни в цьому файлі знайшов по всьому, не тільки до того, що ECM називається INIZIONE PARZIALIZZATA.
Son партії з кроком не високі, на низьких навантаженнях і особливо низьких rpm, з ідеєю, що cos? andrei обмежити можливого fumosit? надмірне, чи не так?
На високих оборотах, я спробував дати щось в пі?, чому? (досвід на моїй) після 4000 rpm пружини, багато стрілянини...
Поява новин!
Отже!
Сьогодні я вийшла з дорогою і добрий Данило, mpps.
Приїхав додому, запустіть перший для читання, не ? успішно, з другої спроби ? вихід читання завершена, dimensinoe 448до (не повинна бути більше? великий?)
Я додаю файл-ліжко ;
Є драйвери на ECM2001, але криві сон все відрізняються від подання до тепер на деякі 90cv...Тому що
Забув, ось ecuID
Opel Vin Number : 00000000000000000
Marelli Hawdware Телефон : ТРАВЕНЬ 01246O204L
Marelli Software Number : 3376Y251
Opel Hardware Number : 33920-72KQ1
Programming Date 16/06/2008
Адреса 013900, ? ін'єкції parzializzata? Не ? в цьому ж 90 cv, а ? єдине, що "схожі", що там я знайшов....
Хлопці, ось тут файлу від 2 мб. Тоді, я почав від тиску в рампі, який повинен бути за адресою 08F4CF. Я торкнувся тільки це просто щоб зрозуміти, як це робиться. %кроком ? занадто багато, занадто мало? Інше; Трохи більше? далі c'? на іншу карту так, що відрізняється soprartutto для першої частини ? обмежувач щодо тиску в рампі?
Хлопці, утиліти!
Контрольна сума файлу в мережі ? звичайно, відрізняється від мого. Mpps має стандартний драйвер для swift, ніякого відмінності між 69 і 75...виправляє їх однаково?
msport (exil77grande)
31-03-2013, 20:26
якщо колеги засіб all usb і вибираєте марку і модель і протокол є написав, якщо не обчислює ck автоматично.
Так, сумніви ? чому? тільки протокол, так і для 69, 75. Те ж саме відбувається? Я б не хотів особа казіні..
msport (exil77grande)
31-03-2013, 20:39
вам не складні, якщо є написав він робить для вас обох, і якщо один і той же протокол, що та ж сама csa для всіх, і два в іншому випадку він робили два різних.
Ок, ок :) Спасибі Msport!
Хлопці, ніж послуги. Карти, лямбда, починаючи moddate, чи ні, я зрозумів, нічого? Я порівняв файли 90, 75 та 90 ? pi? низьким в те, що буде низьке число оборотів/навантаження, прискорювач...Чи я помиляюся? Як я повинен "інтерпретації" цієї карти?
Додаю фото...
3483
3484
Спасибі!
sportknight
01-04-2013, 02:46
вибачте,чому? ви incasinando?'
редагувати обмежувачі,дві карти педаль-й? що після того, як обмежувач,в ті часи rail та просто..... не потрібно щось ще...
Спасибі! Карту педалі, як мені його змінити??? Ах, ще щось. Збільшити як?
Не з'? фіксована правило, завжди залежить від того, як ви хочете, щоб відповідь акселератора, і від того, що ви хочете отримати в плані продуктивності і енергоспоживання.
Зараз мені потрібно карту тяги, неділя їзди по трасі.... Без considerareconsumi, але не занадто багато диму, я не хочу спекти турбіна....
Хлопці, невелика проблема. Сьогодні вранці я хотів написати файл взято з бази даних форуму, який відрізняється, звичайно, тільки для Сум. Файл ? відредаговано, і скоротити до 1 мб, але зараз його писати, каже мені, що ? в зашифрованому. Чому? Використання MPPS v12
привіт, денні, але ти читати послідовний з mpps? чому мені не пише
В послідовний закон, 448 kb, але чому? не повинно це, якщо 75 і 90? роблять? :d
В послідовний закон, 448 kb, але чому? не повинно це, якщо 75 і 90? роблять? :d
роблять це з mpps завжди від послідовного? і потім, якщо ви говорите, що mpps ви читає файл 448 ви, тому що ви хочете писати від 1 мега за говорить вам, зашифрованих файлів
sportknight
02-04-2013, 11:31
70-читають і пишуть, то напишіть...
Mah, 75 не має розмір файлу 2 мб, що ви читаєте через BDM і пише 1 мб вирізати, через MPPS? Чи я щось пропустив?
sportknight
02-04-2013, 11:50
ви праві,але я згадав, що у мене є 69cv,тепер я читаю, що у вас є 75,не там я, розуміючи, pi? нічого
ви повинні працювати на цій bdm вирізати :)
ця проблема шифрування я не знаю від чого залежить, щиро
точно, я працював на BDM вирізати. Файл BDM ? від 2 мб, і то я скоротив до 1mb...а потім відредаговано...
Я не зрозумів-й? нічого :S
що я знаю, 75 к.с., mpps не пише, впевнений, я можу сказати читає і пише півень v2, що я зробив 1, але перш, ніж я зробив у bdm не маючи v2, але я не пробував ne mpps та інших маючи вже читав, що ніхто з них писала, і те ж саме вірно і для meriva 75cv
Ні, mppsv12 пише файли у marelli, але не читає їх. - Щоб написати, треба скоротити на 1 мб, приймаючи все від 2mb ліжко bdm або інші прилади та інструменти.
3492
Я пояснив, що входить в цю напис, у файлі ori мого ecu, ліжко з MPPSv12?
Я не можу бачити ще вкладення..***** unque, якщо я правильно розумію, про що ти говориш, повинна була бути використана, що написана, щоб заповнити частину flash.
З приводу запису, що я не можу зробити замість цього?
Не пам'ятаю, якщо протокол запису щодо Swift ? для 6JF або 6F3, чому? V12 я використовував його дуже мало і на V5 було тільки 6JF.
V12 ? для 75...вибираю протоколи opel? ? я намагаюся? 0er Swift n? тільки один...
Ви вже? написав і інші авто з цим MPPSV12?
S?, один 69 резюме завжди Swift. Написано в 1 хвилину, і прочитано 39
Нічого, я пробував з драйверами opel, і не пише в будь-якому випадку. Як і всі інші, не тому ні і т. д. id. Я навіть намагався завантажити файл орі, просто вирізати, але всі повідомлення, зашифровані файли, я, без введення.
Ну, я не зрозумів-й? нічого...
Mafani, тут багато писали на 75 і 90 вирізати файл в 1mb.
але головний момент не в цьому
Але електроніка не ? завжди одне і те ж? :d
Там можуть бути істотні відмінності між авто, які збирають же двигуном, але на різних брендів
Ну, ну, не я роблю переконаний. Тут, не ? що говорить, що не ? може це, каже мені, що файл ? в зашифрованому. Ок, романний сон, але ? слово, коли інструмент, не ? в стані написати?
Я прочитав весь піст, та інші, але я завжди роблю-й? замішання, і я бачу, що я не єдиний.
З допомогою всіх, і з згоди адміністраторів, ми можемо зробити пост-путівник, де ми чорним по білому, як вони читають і пишуть ці благословенні 1.3 multijet?
На жаль, я не маю великого досвіду, інакше ми б вже? почав
Напевно старі 69 пишіть і читайте з galletto 1260, і впевнений, що навіть з mppsv12.
Благословив mjd6o2, що, виявляється, мене, я не знаю, як, чорт візьми, функції.
Mppsv12, читає мені 448kb, без карти практично. Mpps повинен писати файл читати повний через BDM і скоротити до 1 мб...
ECU ID через mpps;
Opel Vin Number : 00000000000000000
Marelli Hawdware Телефон : ТРАВЕНЬ 01246O204L
Marelli Software Number : 3376Y251
Opel Hardware Number : 33920-72KQ1
Programming Date 16/06/2008
Ми? що ми читаємо на ебу.
MJD 6O2.Y5
7BWS0-E6l
msport (exil77grande)
03-04-2013, 08:53
спробуйте написати цей файл, кричи, а я знаю.
Ок, Данило, я прочитав тільки зараз, чому? я був зайнятий, щоб зробити інші справи, через кілька хвилин я йду, щоб зробити тест....
Спасибі, тим!
msport (exil77grande)
03-04-2013, 14:25
Ок, Данило, я прочитав тільки зараз, чому? я був зайнятий, щоб зробити інші справи, через кілька хвилин я йду, щоб зробити тест....
Спасибі, тим!
потім ви спробували мій файл?
ТАК, тільки що спробував Данило....
Завжди одне і те ж...У полі, де він з'являється, Я ЧИТАЮ і т. д., над cechksum, каже мені; ЗАШИФРОВАНИЙ ФАЙЛ.
Ми оновлюємо....Ось файли ori-ліжко з galletto v2...
Тепер мені потрібно зрозуміти більше? щодо карти і адреси...
Це на сьогоднішній день ? те, що, можливо, я був в змозі знайти...але не впевнений, карти Rail...
1046DC EGR
104B86 Обмежувач крутного моменту
10AE6E Уприскування parzializzata
10D6E8 Обмежувач
10E8F6 Обмежувач coppia1
10E91E Обмежувач coppia2
10E95C випередження впорскування
10F4C0 Тиску в рампі
10F77F Обмежувач тиску в рампі
11069A Pedale1
1107CA Pedale2
11091E Перетворення крутного моменту
Що ви знаєте, скажіть мені, про нас?? Режим? редагування? Як втрутитися?
пристрасть двигунів
05-08-2013, 00:32
Привіт, впевнений, що багато знають, як працювати , звертайтесь на форум для файлу
Я хотів би дізнатися...мені Не подобається каша готова........І не шукаю.
Я хочу почати, зрозуміти що-то...наприклад, утиліти. Якщо не сенсорний тиску в рампі, але я збираюся мінятися відкриття інжектора через те, що ecm називається тиском parzializzata...пік на залізничних залишається колишнім, або острівець безпеки? спуститися? Avr? малих коливань?
але турбіна ? із змінною геометрією в цій машині
1.3 Mjet 75cv ? оснащений KKK KP35 фіксованій геометрії, керованого пневматично.
tidus1985
18-08-2013, 13:54
я знав, що він півник і 75, 90, 95 к. с., не читають заднім числом, мені здається, що навіть kess v2 все не прочитав
за те, що я знаю, ви можете писати, але не читати з mpps
тоді, якщо я хочу збільшити тиск я повинен діяти механічно з крана, правда?
З Mpps Свіфт 75 Mjd+ не ти. Читати, читати 448, і писати ти нічого не можеш робити.
З півник v2 від послідовного читайте 2.5 і напишіть 2.5...Читання близько 70-ти, як мені здається, і писати в 15.
Для того, щоб підняти тиск, ми не по темі.
ок, вибачте і дякую за інфо
пристрасть двигунів
18-08-2013, 22:44
Привіт всім, на цьому автомобілі ви можете зробити так багато речей залежить від того, скільки ви хочете інвестувати, і що ви хочете від двигуна, також remap з добрих звершень
Пристрасті, ти інфо про виступ prex rail? Не можу пройти повз 1460. Натиснувши на карту rail, конференц якщо встаю занадто багато, почувають себе навіть стукіт форсунок, діагностика у розмірі навантаження/обертів ? pi? висока, але прийшов приблизно до 3500, стабілізується в 1458 приблизно і далі не йде.....
Я повинен сказати, що відносно від 2000 до 3500, я був в змозі benomale її йти досить добре, мало диму...Залишається проблема високих...поради?
Prex турбіни 1.5, водостічна труба, центральний прямий і BMC....
Але ніхто не готовий дати мені мінімум допомогу?
Залізничні не піду далі 1480bar, незважаючи на піднятий цій драбині відразу після того, як було зазначено і те ж значення.
Turbo, ви можете? піти за 1.55 або потім вирізати датчик?
dariuccio
24-08-2013, 17:10
я на моєму multijet 70cv я не можу йти до 1,78 бар без recovery
Dariuccio, але як ви це зробили? Що ви змінили в карту?
msport (exil77grande)
25-08-2013, 10:28
Точне dariuccio illuminaci.
Хто знає, дайте відповідь зони авансових будь ласка.
msport (exil77grande)
31-08-2013, 10:04
Dariuccio чекаємо вашого втручання.
Я чекаю, що хто-небудь, дайте мені якісь підказки, а не мапу xD
mariodarkblue
31-08-2013, 14:29
Привіт денні...отже, ми бачимо, зрозуміти щось про marelli...до кого мені там я тобі навіть я...отже...що ви хотіли б знати?
я зробив карту на 70cv...сильно оброблений...я підняв rail і його обмежувачі, але я за помилку в діагнозі prex rail високою в перехідних...
І, крім того, після прискореного якщо прибрати ногу з газу, автомобіль залишається прискореним...
Тепер, я заявляю, що ігнорую управління карту педаль цих ecu...
було б зрозуміти, чому так? gi? в карту ori драйвер wish або педаль, що ви хочете назвати це має значення в негативні...ми знаємо, що dw ? виражений в нм крутного моменту запиту...xk? змусити її піти в мінус?
В основному те, що називають карту педаль по мені ? і обмежувачем крутного моменту. Значення в мінус я не зрозумів, але об'ємом від мене, я збільшила позитивне, хоча я бачив карти зроблені "підготовці", і вони кроком негативні дані, в основному, з роботи, в табличній драйвери, я думаю. Що стосується rail, я працюю на моїй, що ? один 75cv. Те, що, здається, у 8-розрядна карта, яка обмежувала б значення, макс rail, я встала, але більш 1460 не сіль, і не розумію, чому. Буде? те, що вислизає від мене, чи можливо ? один біт.
Одна річ, я побачив, що обмежувач оборотів починає відрізати від золота до 4500, і це-те, чому? виявляється марним дати дизель, якщо ви не йдете в змінити обмежувач, що в моїй є 2 або навіть 3( третій я намагаюся зрозуміти).
Те, залишатися прискорений, нотаріуси в 69cv одного, так злегка, коли я торкнувся обмежувачі крутного моменту/dw тільки при повному навантаженні. Moddati зазначено, з кроком 5, 10, 15, 20 в залежності від позиції ? зник. І на моїй я навіть дозволив отримати відповідь практично миттєве, майже прискорювача дроту( починаючи з 2000 об / хв)...
З приводу турбо, не можу пройти повз 1.55..або краще, змінивши, я можу прочитати, 1.6 і потім вирізати. Але, тягне до всього, не зміниться в будь-якому випадку, так що я думаю, що це датчик, який зчитує максимум цього значення, і в картку ? злегка в'їзду.
mariodarkblue
31-08-2013, 15:01
Тоді, у моєму файлі орі, що перебуваєте кілька постів назад, обмежувач стоїть за адресою 10AD54 . Я зробив спробуйте спочатку опустити, а потім підняти...і справді відповідає. Якщо відомо, сон-два схожих один, який закінчується в 5100 інший 5200. Я не зовсім зрозумів різницю, на жаль, я повинен зробити спробуйте знизити час першої і подивитися на поведінку машини. Але я помітив, що, роблячи це практично квадрат, машина не прагне падати, ккд, пройшли 4600 про / мін, і приходить витриманий в обмежувач торкнувся і значення 5250, навіть на 4-й.
Про карті педалі, схоже, я не пояснити, чому негативні значення, не знаходжу логіки. Про виступ осі, я помітив, що кожен "кривий" відповідає у відсотках, і по цій кривій, c'? пара явних, але тим не менш, підвищення навіть на низьких оборотів, нижче 2000 він залишається порожнім...
Про rail, не пам'ятаю адресу, визнаю, я не тут, ECM...Відразу після карту rail, перебуваєте, свого роду сходи, щоб спуститися, встановлюється максимальне значення, яке співпадає з rail. Залишивши орі, зупиняється 1400 круглих, alzandolo, 1460, і не йде далі.
mariodarkblue
31-08-2013, 20:12
тоді денні..ми робимо так...почнемо з педалі...і ми обговорюємо, що на час...tant ? що не trvo навіть не обмежувач, що ти мені написав...
Я переглянув ваш орі..але не думаю, що це справедливо..ви можете додати?
Пост 117, перебуваєте вкладення ori читаю з galletto.
Що стосується адреси, dw,; 11069A і 1107CA
mariodarkblue
31-08-2013, 23:13
ок...скачав файли..., передавши її на ecm titanium x?...не знаходить драйвера в автоматичному..якщо йому встановлюю я, як swift 3376_251 ? все не так...
S? чому? файл ? 2,5 мб, а не два... Якщо у людей, безумовно, будуть переміщені в vvalore постійно.
mariodarkblue
01-09-2013, 12:54
S? чому? файл ? 2,5 мб, а не два... Якщо у людей, безумовно, будуть переміщені в vvalore постійно.
Цього я не знаю, я не я не водій :D я з телефону, деякі сторінки, вам знайти адреси.
mariodarkblue
01-09-2013, 13:12
Цього я не знаю, я не я не водій :D я з телефону, деякі сторінки, вам знайти адреси.
вибачте, я прочитав Suzuki wagon з mag pro 4.2, знімаю egr змінити інші параметри, коли я збираюся переписати на мене і каже: сигнал з ебу відсутня, зверніться до виробника на сайт, etc, etc., ? перший раз, коли це відбувається . хтось має такий досвід? дякую
привіт хлопці,знайшов цей пост деякий час назад, і я хотів його реанімувати, я шукаю карту для sudep suzuki,egr off, і якийсь морський коник більше.читати з galletto v48 клон,файли по 2 мега.ті, що я маю на fiat grande punto і opel corsa,я не впевнений, що вони можуть піти не менше, я думаю, якщо marell mj6.
це і ecu id, півник
00000000000000000
33920-72KQ1MAG
01246O204L
3376Y251
072KQ
D13A
09 09 0020
MAG 01246O204L
замість mpps мене, як:
-marel обладнання number.mj8f3hw20p
я можу сподіватися на вашу підтримку?