КПК

Перегляд Повної Версії : Peugeot 307 1.6 hdi fap

cele
07-01-2013, 19:17

Якщо вам пу? служити корисно, я повинен мати ту кількість обладнання і програмного забезпечення, ecu був edc16c34

magi1984
07-01-2013, 21:12
ти говорив мені, що ви змінили, машина для зіставлення, зроблені собак і defap зроблено з ecusafe?
по-моєму ти в машині, у вас продається, чому? ви уявляєте можливі варіанти їзди, а не для відображення...чому? досить звернутися до професійних серйозно слід виробляти, проблема

msport (exil77grande)
07-01-2013, 21:54
а волхви все одно карту і гідним професійним компліменти.

cele
08-01-2013, 05:45
шановні маги, я не можу дати вам причини, і тільки остання карта зроблена, собаки, машини ? підключені від багатьох людей, fuorch? від мене, що карти я нічого не розумію, і єдиний інструмент, який я вважаю ? гайку-баранчик, клон, я гарантую, що з мене повні коробки, не можу більше? машини, які riggenerava fap не дивлячись на не було більше? без тоді говорити про буккі під час прискорення або відновлення без будь-яких несправностей (контрольна лампа mil горить)
ти говорив мені, що ви змінили, машина для зіставлення, зроблені собак і defap зроблено з ecusafe?
по-моєму ти в машині, у вас продається, чому? ви уявляєте можливі варіанти їзди, а не для відображення...чому? досить звернутися до професійних серйозно слід виробляти, проблема

cele
08-01-2013, 05:47
ops помилка індикатор mil не горить, не дивлячись на відновлення

pinotec
08-01-2013, 22:19
на мою думку ви пішли у відмову через турбо,долаючи 1.5 бар...і, як правило, відбувається на цих авто, коли ви очистити всі fap
інше мені не здається, файл звертає на себе цей розділ

msport (exil77grande)
08-01-2013, 23:21
на мою думку ви пішли у відмову через турбо,долаючи 1.5 бар...і, як правило, відбувається на цих авто, коли ви очистити всі fap
інше мені не здається, файл звертає на себе цей розділ

тому що, по-твоєму, він зробив добре?

pinotec
09-01-2013, 19:05
я дав один погляд на карту швидко,і мені не здається, бачив помилки в карті тип кроком у негативним, або інше..
деякі карти я можу також не поділитися ними, але кожен з них має свій власний спосіб зіставити і я думаю, що залежить також від потужності клієнтом,тому не суджу артефакт інших ..принаймні, що' я не бачу великої помилки,і на цей файл, не, мені здається, я їх бачив ,принаймні на перепризначення.
у defap мені здається правильним, і був зворушений, switch off, тому я припускаю, що не перебудувати цю машину,але перерізав потужності із-за тиску турбо
я також наткнулась на 206hdi ,механік.. він хотів, щоб голова його і висипав усі bombolotto fap,те, що я сказав йому не робити!!! з діагнозом на руках.. в 1900giri вже зробив помилку тиску turbo, яка пройшла 1570mbar

msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:22
що не є зростання негативний, це добре, але не кажіть мені, що це карта збалансованої і повністю причини вибору не бачу в цьому нічого дуже розумним,що багато чого також залежить від потужності це добре, але все це робиться з допомогою політики і перехід з step1 в один step2 зі знанням справи,для інших я звик коментувати чином, серена чужу працю, але це не велика гарна карта абсолютно.

pinotec
10-01-2013, 07:04
що не є зростання негативний, це добре, але не кажіть мені, що це карта збалансованої і повністю причини вибору не бачу в цьому нічого дуже розумним,що багато чого також залежить від потужності це добре, але все це робиться з допомогою політики і перехід з step1 в один step2 зі знанням справи,для інших я звик коментувати чином, серена чужу працю, але це не велика гарна карта абсолютно.

я ніколи не говорив, що і хороша карта, я повторюю, не суджу артефакт інших ,almenoche' я не бачу грубих помилок, значення в инкрементах я просто sorvolati
і я повторюю, я не мою, сказав, що цю карту і зробив... ну ,я щойно сказав . що для мене цей авто розмір причини, описаної вище.

cele
10-01-2013, 09:55
Автомобіль не ходив у recovery, тиску турбо-в цьому я впевнений, на мить, перш ніж іти в recovery робив великий чорний дим і діагнозу нічого помилки в recovery там залишилося на пару днів, навіть після неодноразових відключень двигуна, і rigenerava в будь-якому випадку кожні 200 Км, моя помилка ? те, що хочете видалити fap, чому? його було вже забиті,якщо я б я поклав назад, як заставу, я б тільки заплатили 600 євро за новий фап регенерується peugeot

cele
10-01-2013, 10:46
На цій карті були видалені занадто багато частин dtc, і, безумовно, також важливі частини для повідомлення про помилки,а не тільки ті, пов'язаними з fap

pinotec
10-01-2013, 15:14
cele, що частина dtc була заборонена бачив,.. але ви коли-небудь пробували нею оригінал і подивитися, що давав діагноз, коли вона пішла у відмову?
а я думаю, що зараз це марно говорити про це, побачив, що немає автомобіля і у вас більше,і тому ми можемо тільки припускати.

cele
10-01-2013, 17:42
cele, що частина dtc була заборонена бачив,.. але ви коли-небудь пробували нею оригінал і подивитися, що давав діагноз, коли вона пішла у відмову?
а я думаю, що зараз це марно говорити про це, побачив, що немає автомобіля і у вас більше,і тому ми можемо тільки припускати.
Ви, я так само намагався поставити карту орі, але мені fap перфорована помилок не з'? були там ще й машини з мапу ori навіть після pi? 1000 км не давав ніяких recovery

rusty_80
28-04-2013, 18:30
Все ще борюся з цією проблемою? No comment

cele
29-04-2013, 13:46
Все ще борюся з цією проблемою? No comment
Ні, це не я пі? combatendo вже майже два роки, бачив, що після нескінченних спроб, але багато заявляли, фахівців до on-line, то жити тоді ще on-line, я не міг по-справжньому-й? і машину я продав, я хотів би побачити зроблені від себе, щоб побачити, як вона йде, як на дорозі, що з діагнозом на руки

msport (exil77grande)
29-04-2013, 20:22
Ні, це не я пі? combatendo вже майже два роки, бачив, що після нескінченних спроб, але багато заявляли, фахівців до on-line, то жити тоді ще on-line, я не міг по-справжньому-й? і машину я продав, я хотів би побачити зроблені від себе, щоб побачити, як вона йде, як на дорозі, що з діагнозом на руки

в даний час не може бути " більше rispondetri бачили, що ми вітали остаточно в цьому форумі,він хотів тільки випросити, і я ще раз зв'язався в приват, щоб розділ не сунутися, те, що він був хто-зна хто, але в кінці ви мене не видавайте свого нічого, хто це він, тут всі рівні, і тих, хто " справжній професіонал доводить, що пишу і ділюся серйозні речі не словами, а справами.

cele
30-04-2013, 13:48
в даний час не може бути " більше rispondetri бачили, що ми вітали остаточно в цьому форумі,він хотів тільки випросити, і я ще раз зв'язався в приват, щоб розділ не сунутися, те, що він був хто-зна хто, але в кінці ви мене не видавайте свого нічого, хто це він, тут всі рівні, і тих, хто " справжній професіонал доводить, що пишу і ділюся серйозні речі не словами, а справами.
Краще, cos? моя провокація була датта від того, чи що ? в моєму місті, так? я хотів побачити, наскільки він хороший ? з його робіт

angelolsp
30-04-2013, 14:15
Зазвичай кажуть, що учень перевершує вчителя...так ще гірше xD

cele
30-04-2013, 19:25
Зазвичай кажуть, що учень перевершує вчителя...так ще гірше xD
Що Бог йому креветки, хто виробляє автомобілі