Перегляд Повної Версії : Peugeot 307 1.6 hdi fap
Якщо вам пу? служити корисно, я повинен мати ту кількість обладнання і програмного забезпечення, ecu був edc16c34
magi1984
07-01-2013, 21:12
ти говорив мені, що ви змінили, машина для зіставлення, зроблені собак і defap зроблено з ecusafe?
по-моєму ти в машині, у вас продається, чому? ви уявляєте можливі варіанти їзди, а не для відображення...чому? досить звернутися до професійних серйозно слід виробляти, проблема
msport (exil77grande)
07-01-2013, 21:54
а волхви все одно карту і гідним професійним компліменти.
шановні маги, я не можу дати вам причини, і тільки остання карта зроблена, собаки, машини ? підключені від багатьох людей, fuorch? від мене, що карти я нічого не розумію, і єдиний інструмент, який я вважаю ? гайку-баранчик, клон, я гарантую, що з мене повні коробки, не можу більше? машини, які riggenerava fap не дивлячись на не було більше? без тоді говорити про буккі під час прискорення або відновлення без будь-яких несправностей (контрольна лампа mil горить)
ти говорив мені, що ви змінили, машина для зіставлення, зроблені собак і defap зроблено з ecusafe?
по-моєму ти в машині, у вас продається, чому? ви уявляєте можливі варіанти їзди, а не для відображення...чому? досить звернутися до професійних серйозно слід виробляти, проблема
ops помилка індикатор mil не горить, не дивлячись на відновлення
на мою думку ви пішли у відмову через турбо,долаючи 1.5 бар...і, як правило, відбувається на цих авто, коли ви очистити всі fap
інше мені не здається, файл звертає на себе цей розділ
msport (exil77grande)
08-01-2013, 23:21
на мою думку ви пішли у відмову через турбо,долаючи 1.5 бар...і, як правило, відбувається на цих авто, коли ви очистити всі fap
інше мені не здається, файл звертає на себе цей розділ
тому що, по-твоєму, він зробив добре?
я дав один погляд на карту швидко,і мені не здається, бачив помилки в карті тип кроком у негативним, або інше..
деякі карти я можу також не поділитися ними, але кожен з них має свій власний спосіб зіставити і я думаю, що залежить також від потужності клієнтом,тому не суджу артефакт інших ..принаймні, що' я не бачу великої помилки,і на цей файл, не, мені здається, я їх бачив ,принаймні на перепризначення.
у defap мені здається правильним, і був зворушений, switch off, тому я припускаю, що не перебудувати цю машину,але перерізав потужності із-за тиску турбо
я також наткнулась на 206hdi ,механік.. він хотів, щоб голова його і висипав усі bombolotto fap,те, що я сказав йому не робити!!! з діагнозом на руках.. в 1900giri вже зробив помилку тиску turbo, яка пройшла 1570mbar
msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:22
що не є зростання негативний, це добре, але не кажіть мені, що це карта збалансованої і повністю причини вибору не бачу в цьому нічого дуже розумним,що багато чого також залежить від потужності це добре, але все це робиться з допомогою політики і перехід з step1 в один step2 зі знанням справи,для інших я звик коментувати чином, серена чужу працю, але це не велика гарна карта абсолютно.
що не є зростання негативний, це добре, але не кажіть мені, що це карта збалансованої і повністю причини вибору не бачу в цьому нічого дуже розумним,що багато чого також залежить від потужності це добре, але все це робиться з допомогою політики і перехід з step1 в один step2 зі знанням справи,для інших я звик коментувати чином, серена чужу працю, але це не велика гарна карта абсолютно.
я ніколи не говорив, що і хороша карта, я повторюю, не суджу артефакт інших ,almenoche' я не бачу грубих помилок, значення в инкрементах я просто sorvolati
і я повторюю, я не мою, сказав, що цю карту і зробив... ну ,я щойно сказав . що для мене цей авто розмір причини, описаної вище.
Автомобіль не ходив у recovery, тиску турбо-в цьому я впевнений, на мить, перш ніж іти в recovery робив великий чорний дим і діагнозу нічого помилки в recovery там залишилося на пару днів, навіть після неодноразових відключень двигуна, і rigenerava в будь-якому випадку кожні 200 Км, моя помилка ? те, що хочете видалити fap, чому? його було вже забиті,якщо я б я поклав назад, як заставу, я б тільки заплатили 600 євро за новий фап регенерується peugeot
На цій карті були видалені занадто багато частин dtc, і, безумовно, також важливі частини для повідомлення про помилки,а не тільки ті, пов'язаними з fap
cele, що частина dtc була заборонена бачив,.. але ви коли-небудь пробували нею оригінал і подивитися, що давав діагноз, коли вона пішла у відмову?
а я думаю, що зараз це марно говорити про це, побачив, що немає автомобіля і у вас більше,і тому ми можемо тільки припускати.
cele, що частина dtc була заборонена бачив,.. але ви коли-небудь пробували нею оригінал і подивитися, що давав діагноз, коли вона пішла у відмову?
а я думаю, що зараз це марно говорити про це, побачив, що немає автомобіля і у вас більше,і тому ми можемо тільки припускати.
Ви, я так само намагався поставити карту орі, але мені fap перфорована помилок не з'? були там ще й машини з мапу ori навіть після pi? 1000 км не давав ніяких recovery
rusty_80
28-04-2013, 18:30
Все ще борюся з цією проблемою? No comment
Все ще борюся з цією проблемою? No comment
Ні, це не я пі? combatendo вже майже два роки, бачив, що після нескінченних спроб, але багато заявляли, фахівців до on-line, то жити тоді ще on-line, я не міг по-справжньому-й? і машину я продав, я хотів би побачити зроблені від себе, щоб побачити, як вона йде, як на дорозі, що з діагнозом на руки
msport (exil77grande)
29-04-2013, 20:22
Ні, це не я пі? combatendo вже майже два роки, бачив, що після нескінченних спроб, але багато заявляли, фахівців до on-line, то жити тоді ще on-line, я не міг по-справжньому-й? і машину я продав, я хотів би побачити зроблені від себе, щоб побачити, як вона йде, як на дорозі, що з діагнозом на руки
в даний час не може бути " більше rispondetri бачили, що ми вітали остаточно в цьому форумі,він хотів тільки випросити, і я ще раз зв'язався в приват, щоб розділ не сунутися, те, що він був хто-зна хто, але в кінці ви мене не видавайте свого нічого, хто це він, тут всі рівні, і тих, хто " справжній професіонал доводить, що пишу і ділюся серйозні речі не словами, а справами.
в даний час не може бути " більше rispondetri бачили, що ми вітали остаточно в цьому форумі,він хотів тільки випросити, і я ще раз зв'язався в приват, щоб розділ не сунутися, те, що він був хто-зна хто, але в кінці ви мене не видавайте свого нічого, хто це він, тут всі рівні, і тих, хто " справжній професіонал доводить, що пишу і ділюся серйозні речі не словами, а справами.
Краще, cos? моя провокація була датта від того, чи що ? в моєму місті, так? я хотів побачити, наскільки він хороший ? з його робіт
angelolsp
30-04-2013, 14:15
Зазвичай кажуть, що учень перевершує вчителя...так ще гірше xD
Зазвичай кажуть, що учень перевершує вчителя...так ще гірше xD
Що Бог йому креветки, хто виробляє автомобілі