КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 307 1.6 hdi fap

cele
07-01-2013, 19:17

Калі вам пу? служыць карысна, я павінен мець тое колькасць абсталявання і праграмнага забеспячэння, ecu быў edc16c34

magi1984
07-01-2013, 21:12
ты казаў мне, што вы змянілі, машына для супастаўлення, зробленыя сабак і defap зроблена з ecusafe?
па-мойму, ты ў машыне, у вас прадаецца, чаму? вы ўяўляеце магчымыя варыянты язды, а не для адлюстравання...чаму? дастаткова звярнуцца да прафесійным сур'езна варта вырабляць, праблема

msport (exil77grande)
07-01-2013, 21:54
а вешчуны ўсе роўна карту і годным прафесійным кампліменты.

cele
08-01-2013, 05:45
паважаныя чараўнікі, я не магу даць вам прычыны, і толькі апошняя карта зробленая, сабакі, машыны ? падлучаныя ад многіх людзей, fuorch? ад мяне, што карты я нічога не разумею, і адзіны інструмент, які я лічу ? гайку-баранчык, клон, я гарантую, што з мяне поўныя скрынкі, не магу больш? машыны, якія riggenerava fap не гледзячы на не было больш? без тады казаць пра букки падчас паскарэння або аднаўлення без якіх-небудзь няспраўнасцяў (кантрольная лямпа mil гарыць)
ты казаў мне, што вы змянілі, машына для супастаўлення, зробленыя сабак і defap зроблена з ecusafe?
па-мойму, ты ў машыне, у вас прадаецца, чаму? вы ўяўляеце магчымыя варыянты язды, а не для адлюстравання...чаму? дастаткова звярнуцца да прафесійным сур'езна варта вырабляць, праблема

cele
08-01-2013, 05:47
ops памылка індыкатар mil не гарыць, не гледзячы на аднаўленне

pinotec
08-01-2013, 22:19
на маю думку вы пайшлі ў адмову з-за турба,пераадольваючы 1.5 бар...і, як правіла, адбываецца на гэтых аўто, калі вы ачысціць ўсе fap
астатняе мне не здаецца, файл звяртае на сябе гэты падзел

msport (exil77grande)
08-01-2013, 23:21
на маю думку вы пайшлі ў адмову з-за турба,пераадольваючы 1.5 бар...і, як правіла, адбываецца на гэтых аўто, калі вы ачысціць ўсе fap
астатняе мне не здаецца, файл звяртае на сябе гэты падзел

таму што, па-твойму, ен зрабіў добра?

pinotec
09-01-2013, 19:05
я даў адзін погляд на карту хутка,і мне не здаецца, бачыў памылкі ў карце тып крокам у адмоўным, ці іншае..
некаторыя карты я магу таксама не падзяліцца імі, але кожны з іх мае свой уласны спосаб супаставіць і я думаю, што залежыць таксама ад магутнасці кліентам,таму не суджу артэфакт іншых ... па крайняй меры, што' я не бачу вялікай памылкі,і на гэты файл, не, мне здаецца, я іх бачыў ,па меншай меры на перапрызначэньне.
у defap мне здаецца правільным, і быў крануты, switch off, таму я мяркую, што не перабудаваць гэтую машыну,але перарэзаў магутнасці з-за ціску турба
я таксама наткнуўся на 206hdi ,механік.. ен хацеў, каб галава яго і высыпаў усе bombolotto fap,тое, што я сказаў яму не рабіць!!! з дыягназам на руках.. у 1900giri ўжо зрабіў памылку ціску turbo, якая прайшла 1570mbar

msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:22
што не есць рост адмоўны, гэта добра, але не кажыце мне, што гэта карта збалансаванай і цалкам прычыны выбару не бачу ў гэтым нічога вельмі разумным,што многае таксама залежыць ад магутнасці гэта добра, але ўсе гэта робіцца з дапамогай палітыкі і пераходзе з step1 ў адзін step2 з веданнем справы,для астатніх я прывык каментаваць чынам, серэна чужы працу, але гэта не вялікая прыгожая карта абсалютна.

pinotec
10-01-2013, 07:04
што не есць рост адмоўны, гэта добра, але не кажыце мне, што гэта карта збалансаванай і цалкам прычыны выбару не бачу ў гэтым нічога вельмі разумным,што многае таксама залежыць ад магутнасці гэта добра, але ўсе гэта робіцца з дапамогай палітыкі і пераходзе з step1 ў адзін step2 з веданнем справы,для астатніх я прывык каментаваць чынам, серэна чужы працу, але гэта не вялікая прыгожая карта абсалютна.

я ніколі не казаў, што і добрая карта, я паўтараю, не суджу артэфакт іншых ,almenoche' я не бачу грубых памылак, значэння ў инкрементах я проста sorvolati
і я паўтараю, я не маю, сказаў, што гэтую карту і зрабіў... ну ,я толькі сказаў . што для мяне гэты аўто памер з прычыны, апісанай вышэй.

cele
10-01-2013, 09:55
Аўтамабіль не хадзіў у recovery, ціску турба-у гэтым я ўпэўнены, на імгненне, перш чым ісці ў recovery рабіў вялікі дым чорны і дыягназу нічога памылкі ў recovery там засталося на пару дзен, нават пасля неаднаразовых адключэнняў рухавіка, і rigenerava у любым выпадку кожныя 200 Км, мая памылка ? тое, што хочаце выдаліць fap, чаму? яго было ўжо забітыя,калі я б я паклаў назад, як заклад, я б толькі заплацілі за 600 еўра за новы фап рэгенеруецца peugeot

cele
10-01-2013, 10:46
На гэтай карце былі выдаленыя занадта шмат частак dtc, і, безумоўна, таксама важныя часткі для паведамленні аб памылках,а не толькі тыя, звязанымі з fap

pinotec
10-01-2013, 15:14
cele, што частка dtc была забароненая бачыў,.. але вы калі-небудзь спрабавалі ею арыгінал і паглядзець, што даваў у дыягназ, калі яна пайшла ў адмову?
а я думаю, што цяпер гэта бессэнсоўна казаць аб гэтым, убачыў, што аўтамабіля няма, і ў вас больш,і таму мы можам толькі меркаваць.

cele
10-01-2013, 17:42
cele, што частка dtc была забароненая бачыў,.. але вы калі-небудзь спрабавалі ею арыгінал і паглядзець, што даваў у дыягназ, калі яна пайшла ў адмову?
а я думаю, што цяпер гэта бессэнсоўна казаць аб гэтым, убачыў, што аўтамабіля няма, і ў вас больш,і таму мы можам толькі меркаваць.
Вы, я так ж спрабаваў паставіць карту крычы, але мне fap перфараваная памылак не c'? там былі яшчэ і машыны з карту ori нават пасля pi? 1000 км не даваў ніякіх recovery

rusty_80
28-04-2013, 18:30
Ўсе яшчэ змагаюся з гэтай праблемай? No comment

cele
29-04-2013, 13:46
Ўсе яшчэ змагаюся з гэтай праблемай? No comment
Не, гэта не я пі? combatendo ўжо амаль два гады, бачыў, што пасля бясконцых спробаў, але многія заяўлялі, спецыялістаў да on-line, то жыць тады яшчэ on-line, я не мог па-сапраўднаму-й? і машыну я прадаў, я хацеў бы праверыць, ці зробленыя ад сябе, каб убачыць, як яна ідзе, як на дарозе, што з дыягназам на рукі

msport (exil77grande)
29-04-2013, 20:22
Не, гэта не я пі? combatendo ўжо амаль два гады, бачыў, што пасля бясконцых спробаў, але многія заяўлялі, спецыялістаў да on-line, то жыць тады яшчэ on-line, я не мог па-сапраўднаму-й? і машыну я прадаў, я хацеў бы праверыць, ці зробленыя ад сябе, каб убачыць, як яна ідзе, як на дарозе, што з дыягназам на рукі

у цяперашні час не можа быць " больш rispondetri бачылі, што мы віталі канчаткова ў гэтым форуме,ен хацеў толькі выпрасіць, і я яшчэ раз звязаўся у личке, каб раздзел не совацца, тое, што ен быў хто ведае, хто, але ў канцы вы мяне не выдавайце свайго нічога, хто гэта ен, тут усе роўныя, і тых, хто " сапраўдны прафесіянал даказвае, што пішу і дзялюся сур'езныя рэчы не словамі, а справамі.

cele
30-04-2013, 13:48
у цяперашні час не можа быць " больш rispondetri бачылі, што мы віталі канчаткова ў гэтым форуме,ен хацеў толькі выпрасіць, і я яшчэ раз звязаўся у личке, каб раздзел не совацца, тое, што ен быў хто ведае, хто, але ў канцы вы мяне не выдавайце свайго нічога, хто гэта ен, тут усе роўныя, і тых, хто " сапраўдны прафесіянал даказвае, што пішу і дзялюся сур'езныя рэчы не словамі, а справамі.
Лепш, cos? мая правакацыя была датта ад таго, што ? у маім горадзе, так? я хацеў убачыць, наколькі ен добры ? з яго работ

angelolsp
30-04-2013, 14:15
Звычайна кажуць, што вучань пераўзыходзіць настаўніка...так яшчэ горш xD

cele
30-04-2013, 19:25
Звычайна кажуць, што вучань пераўзыходзіць настаўніка...так яшчэ горш xD
Што Бог яму крэветкі, хто вырабляе аўтамабілі