Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 307 1.6 hdi fap
Калі вам пу? служыць карысна, я павінен мець тое колькасць абсталявання і праграмнага забеспячэння, ecu быў edc16c34
magi1984
07-01-2013, 21:12
ты казаў мне, што вы змянілі, машына для супастаўлення, зробленыя сабак і defap зроблена з ecusafe?
па-мойму, ты ў машыне, у вас прадаецца, чаму? вы ўяўляеце магчымыя варыянты язды, а не для адлюстравання...чаму? дастаткова звярнуцца да прафесійным сур'езна варта вырабляць, праблема
msport (exil77grande)
07-01-2013, 21:54
а вешчуны ўсе роўна карту і годным прафесійным кампліменты.
паважаныя чараўнікі, я не магу даць вам прычыны, і толькі апошняя карта зробленая, сабакі, машыны ? падлучаныя ад многіх людзей, fuorch? ад мяне, што карты я нічога не разумею, і адзіны інструмент, які я лічу ? гайку-баранчык, клон, я гарантую, што з мяне поўныя скрынкі, не магу больш? машыны, якія riggenerava fap не гледзячы на не было больш? без тады казаць пра букки падчас паскарэння або аднаўлення без якіх-небудзь няспраўнасцяў (кантрольная лямпа mil гарыць)
ты казаў мне, што вы змянілі, машына для супастаўлення, зробленыя сабак і defap зроблена з ecusafe?
па-мойму, ты ў машыне, у вас прадаецца, чаму? вы ўяўляеце магчымыя варыянты язды, а не для адлюстравання...чаму? дастаткова звярнуцца да прафесійным сур'езна варта вырабляць, праблема
ops памылка індыкатар mil не гарыць, не гледзячы на аднаўленне
на маю думку вы пайшлі ў адмову з-за турба,пераадольваючы 1.5 бар...і, як правіла, адбываецца на гэтых аўто, калі вы ачысціць ўсе fap
астатняе мне не здаецца, файл звяртае на сябе гэты падзел
msport (exil77grande)
08-01-2013, 23:21
на маю думку вы пайшлі ў адмову з-за турба,пераадольваючы 1.5 бар...і, як правіла, адбываецца на гэтых аўто, калі вы ачысціць ўсе fap
астатняе мне не здаецца, файл звяртае на сябе гэты падзел
таму што, па-твойму, ен зрабіў добра?
я даў адзін погляд на карту хутка,і мне не здаецца, бачыў памылкі ў карце тып крокам у адмоўным, ці іншае..
некаторыя карты я магу таксама не падзяліцца імі, але кожны з іх мае свой уласны спосаб супаставіць і я думаю, што залежыць таксама ад магутнасці кліентам,таму не суджу артэфакт іншых ... па крайняй меры, што' я не бачу вялікай памылкі,і на гэты файл, не, мне здаецца, я іх бачыў ,па меншай меры на перапрызначэньне.
у defap мне здаецца правільным, і быў крануты, switch off, таму я мяркую, што не перабудаваць гэтую машыну,але перарэзаў магутнасці з-за ціску турба
я таксама наткнуўся на 206hdi ,механік.. ен хацеў, каб галава яго і высыпаў усе bombolotto fap,тое, што я сказаў яму не рабіць!!! з дыягназам на руках.. у 1900giri ўжо зрабіў памылку ціску turbo, якая прайшла 1570mbar
msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:22
што не есць рост адмоўны, гэта добра, але не кажыце мне, што гэта карта збалансаванай і цалкам прычыны выбару не бачу ў гэтым нічога вельмі разумным,што многае таксама залежыць ад магутнасці гэта добра, але ўсе гэта робіцца з дапамогай палітыкі і пераходзе з step1 ў адзін step2 з веданнем справы,для астатніх я прывык каментаваць чынам, серэна чужы працу, але гэта не вялікая прыгожая карта абсалютна.
што не есць рост адмоўны, гэта добра, але не кажыце мне, што гэта карта збалансаванай і цалкам прычыны выбару не бачу ў гэтым нічога вельмі разумным,што многае таксама залежыць ад магутнасці гэта добра, але ўсе гэта робіцца з дапамогай палітыкі і пераходзе з step1 ў адзін step2 з веданнем справы,для астатніх я прывык каментаваць чынам, серэна чужы працу, але гэта не вялікая прыгожая карта абсалютна.
я ніколі не казаў, што і добрая карта, я паўтараю, не суджу артэфакт іншых ,almenoche' я не бачу грубых памылак, значэння ў инкрементах я проста sorvolati
і я паўтараю, я не маю, сказаў, што гэтую карту і зрабіў... ну ,я толькі сказаў . што для мяне гэты аўто памер з прычыны, апісанай вышэй.
Аўтамабіль не хадзіў у recovery, ціску турба-у гэтым я ўпэўнены, на імгненне, перш чым ісці ў recovery рабіў вялікі дым чорны і дыягназу нічога памылкі ў recovery там засталося на пару дзен, нават пасля неаднаразовых адключэнняў рухавіка, і rigenerava у любым выпадку кожныя 200 Км, мая памылка ? тое, што хочаце выдаліць fap, чаму? яго было ўжо забітыя,калі я б я паклаў назад, як заклад, я б толькі заплацілі за 600 еўра за новы фап рэгенеруецца peugeot
На гэтай карце былі выдаленыя занадта шмат частак dtc, і, безумоўна, таксама важныя часткі для паведамленні аб памылках,а не толькі тыя, звязанымі з fap
cele, што частка dtc была забароненая бачыў,.. але вы калі-небудзь спрабавалі ею арыгінал і паглядзець, што даваў у дыягназ, калі яна пайшла ў адмову?
а я думаю, што цяпер гэта бессэнсоўна казаць аб гэтым, убачыў, што аўтамабіля няма, і ў вас больш,і таму мы можам толькі меркаваць.
cele, што частка dtc была забароненая бачыў,.. але вы калі-небудзь спрабавалі ею арыгінал і паглядзець, што даваў у дыягназ, калі яна пайшла ў адмову?
а я думаю, што цяпер гэта бессэнсоўна казаць аб гэтым, убачыў, што аўтамабіля няма, і ў вас больш,і таму мы можам толькі меркаваць.
Вы, я так ж спрабаваў паставіць карту крычы, але мне fap перфараваная памылак не c'? там былі яшчэ і машыны з карту ori нават пасля pi? 1000 км не даваў ніякіх recovery
rusty_80
28-04-2013, 18:30
Ўсе яшчэ змагаюся з гэтай праблемай? No comment
Ўсе яшчэ змагаюся з гэтай праблемай? No comment
Не, гэта не я пі? combatendo ўжо амаль два гады, бачыў, што пасля бясконцых спробаў, але многія заяўлялі, спецыялістаў да on-line, то жыць тады яшчэ on-line, я не мог па-сапраўднаму-й? і машыну я прадаў, я хацеў бы праверыць, ці зробленыя ад сябе, каб убачыць, як яна ідзе, як на дарозе, што з дыягназам на рукі
msport (exil77grande)
29-04-2013, 20:22
Не, гэта не я пі? combatendo ўжо амаль два гады, бачыў, што пасля бясконцых спробаў, але многія заяўлялі, спецыялістаў да on-line, то жыць тады яшчэ on-line, я не мог па-сапраўднаму-й? і машыну я прадаў, я хацеў бы праверыць, ці зробленыя ад сябе, каб убачыць, як яна ідзе, як на дарозе, што з дыягназам на рукі
у цяперашні час не можа быць " больш rispondetri бачылі, што мы віталі канчаткова ў гэтым форуме,ен хацеў толькі выпрасіць, і я яшчэ раз звязаўся у личке, каб раздзел не совацца, тое, што ен быў хто ведае, хто, але ў канцы вы мяне не выдавайце свайго нічога, хто гэта ен, тут усе роўныя, і тых, хто " сапраўдны прафесіянал даказвае, што пішу і дзялюся сур'езныя рэчы не словамі, а справамі.
у цяперашні час не можа быць " больш rispondetri бачылі, што мы віталі канчаткова ў гэтым форуме,ен хацеў толькі выпрасіць, і я яшчэ раз звязаўся у личке, каб раздзел не совацца, тое, што ен быў хто ведае, хто, але ў канцы вы мяне не выдавайце свайго нічога, хто гэта ен, тут усе роўныя, і тых, хто " сапраўдны прафесіянал даказвае, што пішу і дзялюся сур'езныя рэчы не словамі, а справамі.
Лепш, cos? мая правакацыя была датта ад таго, што ? у маім горадзе, так? я хацеў убачыць, наколькі ен добры ? з яго работ
angelolsp
30-04-2013, 14:15
Звычайна кажуць, што вучань пераўзыходзіць настаўніка...так яшчэ горш xD
Звычайна кажуць, што вучань пераўзыходзіць настаўніка...так яшчэ горш xD
Што Бог яму крэветкі, хто вырабляе аўтамабілі