КПК

Перегляд Повної Версії : підключити упа ecu подушка безпеки w polo 2001

sno74
07-01-2013, 00:23
Я повинен виправити ecu w polo 2001 року codoce vag 6Q0 909 61 В мій sw говорить Програмувати Motorola MCU 68HC08AZ32 я бачив, що у рамках програми в упа у мене є схеми підключення, потрібно просто підключити для того, щоб зробити читання або, краще тримати інші послуги, додаю фото посилання.......

2259

legendaryslave
07-01-2013, 00:56
вам потрібно кварц, для того, щоб читати цей процесор, то я повинен побачити, якщо є security bite і в якому районі знаходиться моя порада і disaldare повністю процесор з плати, тому що пунктирні лінії означають, що ви повинні підняти лапки я використовую adattatotori під пайку з кварц вбудований полегшують мені роботу

sno74
07-01-2013, 01:10
проблема, що зараз у мене є тільки кабель я не адаптери я бачив, що існує комплект адаптерів і ви бачите, що на адаптерах, і c'? кварц то p3 і p9 йдуть підняті ось причина, штрихування я, що, що ? pi? складним, ніж я думав......

legendaryslave
07-01-2013, 01:20
я зазвичай їх знімаю з підставками, але для зручності мого, бо щиро не подобається, і я не знаходжу його зручним у sadare проводу на процесор і 99 відсотків, раз ви не можете читати, то у кожного свій спосіб сказати вам, як я, з хорошою паяльна станція гарячого повітря і трохи терпіння в роботі ? досить простий

sno74
07-01-2013, 01:27
ок, завтра подзвоню, колега поруч зі мною, і я бачу, якщо адаптер для цього mcu потім отпаять станції гарячого повітря з адаптера, скажімо, квадрат, як mcu я намагався паяти дроти, але, здається, не легко, що може бути ще краще отпаять все......

legendaryslave
07-01-2013, 13:07
андре, якщо саме у вас проблеми, мені потім відправити мені ви платите тільки за доставку в мене вже зроблені, я повинен мати файли перевірені, а потім ви можете також спробувати до школи все одно не встановіть його на автомобіль

sno74
07-01-2013, 13:34
дякую, сьогодні я відчуваю, мій колега каже мені, що він читає mcu без отпаять з програмою, я думаю, що і панелі, чому? він ? спеціалізується на км я почула сьогодні вранці, і я сказав, що є схеми підключення, в будь-якому випадку, якщо не вдається, не хвилюйтеся, я вас тоді, якщо c'? робить вам повідомляю, що він використовується файл clear, то я повинен мати його я теж....Цікаво те, що ти сказав, можна? спробуйте до школи може бути, тоді поясніть мені, що я не знаю, що робити ....... Я ще каші їсти, щоб стати великим, як ви? план давайте подивимося, що я зараз закінчую, спасибі...