Прагляд Поўнай Версіі : падключыць упа ecu падушка бяспекі w polo 2001
Я павінен выправіць ecu w polo 2001 года codoce vag 6Q0 909 61 У мой sw кажа Праграмаваць Motorola MCU 68HC08AZ32 я бачыў, што ў рамках праграмы ў упа ў мяне есць схемы падлучэння, трэба проста падлучыць для таго, каб зрабіць чытанне або, лепш трымаць іншыя паслугі, прыкладаю фота спасылку.......
2259
legendaryslave
07-01-2013, 00:56
вам трэба кварц, для таго, каб чытаць гэты працэсар, то я павінен убачыць, калі есць security bite і ў якім раене знаходзіцца мой савет і disaldare цалкам працэсар з платы, таму што пункцірныя лініі азначаюць, што вы павінны ўзняць лапкі я выкарыстоўваю adattatotori пад пайку з кварц убудаваны аблегчыць мне працу
праблема, што цяпер у мяне есць толькі кабель я не адаптары я бачыў, што існуе камплект адаптараў і вы бачыце, што на адаптерах, і c'? кварц то p3 і p9 ідуць паднятыя вось прычына, штрыхоўкі я, што, што ? pi? складаным, чым я думаў......
legendaryslave
07-01-2013, 01:20
я звычайна іх здымаю з падстаўкамі, але для майго выгоды, таму што шчыра не падабаецца, і я не знаходжу яго зручным у sadare драты на працэсар і 99 адсоткаў, раз вы не можаце чытаць, то ў кожнага свой спосаб сказаць вам, як я, з добрай паяльной станцыя гарачага паветра і крыху цярпення ў працы ? дастаткова просты
ок, заўтра патэлефаную, калега побач са мной, і я бачу, калі адаптар для гэтага mcu затым отпаять станцыі гарачага паветра з адаптара, скажам, квадрат, як mcu я спрабаваў правады прылітаваць, але, здаецца, не легка, што можа быць яшчэ лепш отпаять усе......
legendaryslave
07-01-2013, 13:07
андрэ, калі менавіта ў вас праблемы, мне потым адправіць мне вы плаціце толькі за дастаўку ў мяне ўжо зроблены, я павінен мець файлы правераны, а затым вы можаце таксама паспрабаваць да школы ўсе роўна не ўсталюйце яго на аўтамабіль
дзякуй, сення я адчуваю, мой калега кажа мне, што ен чытае mcu без отпаяйте з праграмай, я думаю, што і панэлі, чаму? ен ? спецыялізуецца на < я пачула сення раніцай, і я сказаў, што есць схемы падлучэння, у любым выпадку, калі не атрымоўваецца, не хвалюйцеся, я вас тады, калі c'? робіць вам паведамляю, што ен выкарыстоўваецца файл clear, то я павінен мець яго я таксама....Цікава тое, што ты сказаў, можна? паспрабуйце да школе можа быць, тады растлумачце мне таксама, што я не ведаю, што рабіць....... Я яшчэ кашы есць, каб стаць вялікім, як вы? план давайце паглядзім, што я сканчаю зараз, дзякуй...