Перегляд Повної Версії : пояснення.
Найтвинг
06-01-2013, 22:07
Питання: але якщо файл читається і зберігається з BDM, Kess, Mpps etc... Пу? бути використані тільки з допомогою відповідного Обладнання-ліжко або пу? можна переписати за допомогою всіх видів Обладнання?
як правило, слід читати і писати один і той же інструмент,однак ? можна також використовувати різні засоби, але ви повинні робити це завжди увагу на розмір файлу xch? всі серійні nn читають той же розмір,тобто ecu-не дозволяють читати в послідовний і, отже, вам завжди потрібно те, bdm, який ви також можете написати в послідовний, перевіряючи, всі види x mpps файл nn вимагає, d' бути скорочені.
legendaryslave
06-01-2013, 22:57
правило говорить, що " читати записати різні інструменти можуть читати в різних місцях карти
msport (exil77grande)
06-01-2013, 22:59
довгий час це відмінне пояснення giarras я рекомендую просити у випадку в разі якщо у вас є сумніви, тому що ви не можете зробити той же хід міркувань, узагальнюючи.
я не хотів би накласти вето на будь-tread...? я хотів би сказати, що,на мій погляд, і corregetemi, якщо я помиляюся,резервне копіювання bdm ліжко з будь-якого інструменту пу? написати з будь-яким інструментом..
я не хотів би накласти вето на будь-tread...? я хотів би сказати, що,на мій погляд, і corregetemi, якщо я помиляюся,резервне копіювання bdm ліжко з будь-якого інструменту пу? написати з будь-яким інструментом..
манро,nn ? саме так,насправді msport зробив добре відзначити, я був дуже загальний.
giarras ви хочете сказати, що резервне копіювання ліжко в bdm з kess v2 наприклад, не може написати з півневі v2??
завжди в bdm очевидно,...
msport (exil77grande)
07-01-2013, 00:01
giarras ви хочете сказати, що резервне копіювання ліжко в bdm з kess v2 наприклад, не може написати з півневі v2??
kess, не робить з bdm, але там був старий bdm alien, що в деяких випадках може також прийняти файл відрізняється natra, і навпаки,загорнуті також при зміні розміру можна об'єднати, і навпаки,як я вже написав, і це завжди краще запитати, зокрема, тому що це не розмова, яка стосується всіх.
panterargento
07-01-2013, 10:28
А msport,
Резервне копіювання ліжко в bdm з gallo2 має довжину, з cmd інший з ktag ще, і навіть мікро-окремо не читаються з однакової довжини.
Найтвинг
07-01-2013, 12:56
як правило, слід читати і писати один і той же інструмент,однак ? можна також використовувати різні засоби, але ви повинні робити це завжди увагу на розмір файлу xch? всі серійні nn читають той же розмір,тобто ecu-не дозволяють читати в послідовний і, отже, вам завжди потрібно те, bdm, який ви також можете написати в послідовний, перевіряючи, всі види x mpps файл nn вимагає, d' бути скорочені.
Сумніви у мене ? виникла вчора qndo я завантажив файл в моїй 159 (двоспальне kn Mpps) в розділі " Банк даних орі, і я зрозумів, що alkuni файли з темами анке тип читання bdm і kess.
Потім kn Mpps все що там повинно бути проблем.
Спасибі всім за відповіді:)