Перегляд Повної Версії : EGR-off . skoda fabia 1.4 tdi 75cv
привіт, хлопці хтось мені по руці ! мені потрібно виключити клапан egr.
Спасибі всім.
2245
привіт, хлопці хтось мені по руці ! мені потрібно виключити клапан egr.
Спасибі всім
Tappala від tubbicino не дає вам ніяких проблем
mandamela мій skype-я бачу, якщо я можу тобі допомогти
що ecu ? один edc 15p? ви не раз?
2 panettoni.... тепер я з стільникового і не можу до тебе... з нормальним зором виходить закрито в 0 ( мінімальне значення), а другий-панеттоне, необхідно закрити максимум.... з visipne в 32568, необхідно закрити перший завжди 0, другий-1,
2 panettoni.... тепер я з стільникового і не можу до тебе... з нормальним зором виходить закрито в 0 ( мінімальне значення), а другий-панеттоне, необхідно закрити максимум.... з visipne в 32568, необхідно закрити перший завжди 0, другий-1,
ну тоді, якщо можна, коли ти з пк , будь ласка, дайте мені зробити мод.? не, я знаходжу panettoni і раз не працює! дякую
ви можете вказати тип ecu edc 15?
я хотів послати вам в приват адресу, щоб дати мені карту, але я також знаю, особисті повідомлення були відключені
2249comunque вас місце екрану, взяв з іншої картки 1.4 не повинні бути рівними, що вам показана область, де закон, є 4 карти, як ті, які виділені.
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:28
ну тоді, якщо можна, коли ти з пк , будь ласка, дайте мені зробити мод.? не, я знаходжу panettoni і раз не працює! дякую
форум допоможе, то хтось може сказати, фамільні адрес, а решта зробите ви, а не те, що зробити файли.
msport... я відправив один екран з panettoni не знаю, якщо ви бачили
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:44
msport... я відправив один екран з panettoni не знаю, якщо ви бачили
ви ж бачили, насправді я не мав на увазі вас.
legendaryslave
06-01-2013, 18:49
повинні бути ці адреси 55E0C-55E60 більш 75E0C-75E60