Прагляд Поўнай Версіі : EGR-off . skoda fabia 1.4 tdi 75cv
прывітанне, хлопцы хто-то мне па руцэ ! мне трэба выключыць клапан egr.
Дзякуй усім.
2245
прывітанне, хлопцы хто-то мне па руцэ ! мне трэба выключыць клапан egr.
Дзякуй усім
Tappala ад tubbicino не дае вам ніякіх праблем
mandamela мой skype я бачу, калі я магу табе дапамагчы
што ecu ? адзін edc 15p? вы не раз?
2 panettoni.... цяпер я з сотавага і не магу да цябе... з нармальным зрокам выходзіць зачынена 0 ( мінімальнае значэнне), а другі-панеттоне, неабходна закрыць максімум.... з visipne ў 32568, неабходна зачыніць першы заўседы 0, другі-1,
2 panettoni.... цяпер я з сотавага і не магу да цябе... з нармальным зрокам выходзіць зачынена 0 ( мінімальнае значэнне), а другі-панеттоне, неабходна закрыць максімум.... з visipne ў 32568, неабходна зачыніць першы заўседы 0, другі-1,
ну тады, калі можна, калі ты з пк , калі ласка, дайце мне зрабіць мод.? не, я знаходжу panettoni і раз не працуе! дзякуй
вы можаце пазначыць тып ecu edc 15?
я хацеў паслаць вам у прыват адрас, каб даць мне карту, але я таксама ведаю, асабістыя паведамленні былі адключаныя
2249comunque вас месца экрана, узяў з другога карты 1.4 не павінны быць роўныя, што вам паказаная вобласць, дзе закон, есць 4 карты, як тыя, якія выдзелены.
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:28
ну тады, калі можна, калі ты з пк , калі ласка, дайце мне зрабіць мод.? не, я знаходжу panettoni і раз не працуе! дзякуй
форум дапаможа, то хто-то можа сказаць, фамільныя адрасоў, а астатняе зробіце вы, але не тое, што зрабіць файлы.
msport... я адправіў адзін экран з panettoni не ведаю, калі вы бачылі
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:44
msport... я адправіў адзін экран з panettoni не ведаю, калі вы бачылі
вы ж бачылі, на самай справе я не меў на ўвазе вас.
legendaryslave
06-01-2013, 18:49
павінны быць гэтыя адрасы 55E0C-55E60 больш 75E0C-75E60