КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Часовая памылка ціску паліва Punto 1.3 Mjet 70CV

Fede78
05-01-2013, 12:53
Прывітанне, у мяне есць яшчэ адна невялікая праблема, што я выскачыў з карты майго пункту, што я не ведаю, калі гэта залежыць ад ціску ў магістралі rail занадта высокія ці фактычнай insufficenza харчавання.
Мы кажам, што ? факт толькі візуальна, так як загараецца часам сігнальная лямпа ecu, але машына працягвае працаваць без пераходу ў recovery.

З *********** у мяне наступная памылка:

P1196 - часовая Памылка ціску паліва

The Fuel System Pressure is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure for sensor correct readings.
Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and block the filters
Прычына гэтай памылкі ? што ECU атрымаў вельмі высокі сігнал ад датчыка. Памылкі не маецца, але захоўваецца ў памяці.
...

Як ціск у rail 1470/1480... пу? залежаць ад гэтага? мне здаецца, што ен ціск не менш яго твар. Але я не разумею, калі занадта шмат ціску ці адсутнасці дызельнага паліва павінен ад запыту больш, калі ў мяне ціск pi? высокае.

admin
05-01-2013, 13:00
Можа залежаць ад карты,пошта l ori і мод, які даем нам зірнуць

Fede78
05-01-2013, 17:45
Пасля крок, каб узяць ноўтбук з файламі, есць карты, якія я раблю з доказаў загадзя і rail, прымаючы сігнал ад opel 1.3 70 л.с.... і час ўпырску на досыць высокім узроўні..

Аднак я заўважыў, што ен робіць на першай перадачы, калі ен перавышае 4500/4600 абаротаў. Калі кідок менш руху, не робіць гэта...

tezzero
05-01-2013, 17:55
ціск ? у параметрах, калі аўтамабіль пастаянна хадзіць рэгуляваць я думаю, праблема ў карце

motorsport
05-01-2013, 17:56
прывітанне,па-мойму ціск у чыгуначныя магістралі і высокую...пошты врі і мод!!

Fede78
05-01-2013, 18:11
Вы з карты-й? conservative не памылка.
Вось на врі і мод

манро
05-01-2013, 19:44
З *********** у мяне наступная памылка:

P1196 - часовая Памылка ціску паліва

The Fuel System Pressure is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure for sensor correct readings.
Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and block the filters
Прычына гэтай памылкі ? што ECU атрымаў вельмі высокі сігнал ад датчыка. Памылкі не маецца, але захоўваецца ў памяці.
вось што кажа паведамленне на англійскай:ціск у паліўнай Сістэме ? па-за дыяпазону normalit?. Калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны, і датчык ціску, які дае паказанні правільныя.
Пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а падача паліва і звароту не забітыя.
Акрамя таго, пераканайцеся, што есць дастатковую колькасць паліва, якасць? адэкватнай ў баку, асабліва ва ўмовах халоднага клімату,дызель клас летам і зімой пу? пабудаваць крышталяў парафіна і блакаваць фільтры.
Вы спрабавалі пераканацца ў тым, што яны ўсе, што рэкамендуецца на месцы??

Fede78
06-01-2013, 13:11
Але вы націсніце праверце у паловы машыны :)
1. калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны.... дзе і як можна? праверыць?
2. датчык ціску дыяметрам правільнага чытання..... як праверыць?
3. пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а харчаванне і вяртанне не забітыя...... тут я мог бы замяніць фільтр і праверыць, я не ведаю, якім-небудзь чынам трубаправоды
4. пераканайцеся, што есць дастаткова паліва..... ну вось, нават з поўнай.

Я зрабіў здагадку, што гэтая памылка з'яўляецца, чаму? улічваючы высокі попыт на дызельнае паліва, у нейкай канкрэтнай сітуацыі прыводзіць да таго, што паліўны помпа не ў стане забяспечыць на ўваходзе ў помпа rail канкрэтнага ціску. У пош? словы, якія не зможа застацца да запыце дызельнага помпы высокага ціску.
Мы кажам, што калі праблема адбываецца з машынай арыгінальнае гэтым дрэннага харчавання можа ўзнікнуць менавіта фільтр каналы забітыя, альбо мала паліва і халодных тэмператур.

Пу? быць так? Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, што на фільтры дызельнага паліва ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.

admin
06-01-2013, 13:31
1. калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны.... дзе і як можна? праверыць?
3. пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а харчаванне і вяртанне не забітыя...... тут я мог бы замяніць фільтр і праверыць, я не ведаю, якім-небудзь чынам трубаправоды

Я зрабіў здагадку, што гэтая памылка з'яўляецца, чаму? улічваючы высокі попыт на дызельнае паліва, у нейкай канкрэтнай сітуацыі прыводзіць да таго, што паліўны помпа не ў стане забяспечыць на ўваходзе ў помпа rail канкрэтнага ціску. У пош? словы, якія не зможа застацца да запыце дызельнага помпы высокага ціску.
Мы кажам, што калі праблема адбываецца з машынай арыгінальнае гэтым дрэннага харчавання можа ўзнікнуць менавіта фільтр каналы забітыя, альбо мала паліва і халодных тэмператур.

Пу? быць так? Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, што на фільтры дызельнага паліва ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.

Я паглядзеў на сваю карту, і на мой погляд, вы закранулі занадта шмат рэчаў, у перабольшанай форме,на гэты тып ecu менш дотыкаў-і лепш,не забывайце, што надпісы, якая выкарыстоўвае тытан для апісання карты не заўседы правільна вышэй за ўсе на гэтыя,у двух словах, вы далі занадта шмат дызельнага паліва ў кропках няправыя, і гэта не есць добра.
Праглядзіце карту і змяніць надпісы, якая выкарыстоўвае тытан:
iniez парз 1 таксама дызель і далі дрэнны
iniez парз 2 без логікі, павелічэнне
limit пара занадта дызельнае паліва, паколькі дрэнна
тое ж самае
тое ж самае

Fede78
06-01-2013, 14:01
Што-то не магу зразумець, на самай справе, што калі тып у пятым на нізкіх абарачэннях і націскаю ўсе, у машыне не паліць, а калі стральба 1-2-3-4-5 шмат паліць....
Робячы часопісаў з ТЭС магчыма, што ў мяне есць адносіны, паветра, дызельнага паліва, 20?

Fede78
06-01-2013, 14:33
Я паглядзеў на сваю карту, і на мой погляд, вы закранулі занадта шмат рэчаў, у перабольшанай форме,на гэты тып ecu менш дотыкаў-і лепш,не забывайце, што надпісы, якая выкарыстоўвае тытан для апісання карты не заўседы правільна вышэй за ўсе на гэтыя,у двух словах, вы далі занадта шмат дызельнага паліва ў кропках няправыя, і гэта не есць добра.
Праглядзіце карту і змяніць надпісы, якая выкарыстоўвае тытан:
iniez парз 1 таксама дызель і далі дрэнны
iniez парз 2 без логікі, павелічэнне
limit пара занадта дызельнае паліва, паколькі дрэнна
тое ж самае
тое ж самае

Ін'екцыі parzializzato 1 як называецца ecm, але і ў адрас 068A44 я таксама вывучала з winols, дзе я лесам на мод правільна, і ўсе роўна яны час ўпырску ў залежнасці ад ціску, а ад IQ у мг/стк, з крокам высокія, але і не разумею, дзе ты дрэнна.

Ін'екцыі parzializzato (карта 1) і ў любым выпадку 0675BE ? ціск ў магістралі rail ў залежнасці ад абаротаў рухавіка і IQ mg/stk і тут, як мне здаецца, даволі правільнае тлумачэнне.

Абмежавальнік крутоўнага моманту 06479E ? карту педаль крокам высокія, вы тут, як бы ты параіў?
Абмежавальнік крутоўнага моманту #2 064A02 ? абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады і абаротаў рухавіка... гэта можа быць, можа? быць занадта, але я не ведаю.
Абмежавальнік крутоўнага моманту #3 065AC0 некаторыя кажуць, што не мяняецца нічога змяніць або менш...

манро
06-01-2013, 16:34
рэгулятар ціску можна спакойна праверыць з дапамогай тестеров...
датчык ціску можна таксама праверыць з дапамогай тестеров, што праведнікаў высілкамі,зша ********для vedereche напружання павінны даць,ці можна кіраваць з ТЭС маніторынг ціску мэты і вымеранае ціск..паміж гэтымі значэннямі не павінна быць занадта вялікай розніцы ціску max 100-150bar
адзін раз замяніў фільтр дызельнага паліва перад падключэннем трубаправодаў звароту вы можаце soffiarci ўнутры з паветра..я рэкамендую не перашчыраваць..і зніміце вечка бака....вочы, што калі бак і поўны, і будзе дзьмуць шмат, можна нават разбіць яго, убачыў, што ад bochettone запраўкі я ведаю, што мантаваць зваротны клапан і, будучы, пластыка і легка, што робіць апухлыя, як жалейкі..таму вочы...дзьме "хіты" кароткіх такім чынам, што паветра, які увядзіце ў момант уцекаў ад valvolini вентыляцыі..

Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, які быў на фільтр дызельнага паліва і ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.
у 1.3 multijet вы не можаце змяняць нізкі ціск, таму што клапан ? убудаваны ў вечка фільтр дызель...
калі ласка, праверце ўсе, а потым нам распавядзіце...

Джакама
06-01-2013, 16:44
Для мяне, ці не ? механічныя праблемы, але і карту! есць што-то, якая блакуе ціск паліва, паспрабуйце вярнуць ori ціск і паглядзець, калі вы яшчэ праблем