КПК

Перегляд Повної Версії : Перемістити lim turbo Пункт 1.3 mjet 70 К.С. більше 1,5 бар

Fede78
05-01-2013, 12:04
Привіт, що ви знаєте, з'? спосіб переміщення по карті максимальне значення тиску turbo, у доповнення до яких автомобіль йде в recovery? Cio? 1.5 бар...
Час роботи дріт recovery, але іноді просто пік на 1.5 і ecu переходить у recovery.

Ця проблема простіше, якщо пу? видалити, поставивши опір на датчик... як обдурити читання... але ecu було б набагато більше? професійно.

admin
05-01-2013, 12:15
Не думаю, що це проблема карти, але а датчик абсолютного тиску, який має свої обмеження

Fede78
05-01-2013, 12:36
Ви, встановлюється датчик від 2500 mBar, я думав, насправді альтернатива наявності від 3000 мбар але з дослідження, яке я зробив датчик 3-контактний з цією формою не існує.
Я взяв те датчик, загальний 3000 mBar з роз'ємом для шлангу "тато" ... я момент я повинен сам роз'єм поставити замість датчика map оригінал, але що приманки з підключенням чоловік, до якого потім атакувати через трубку, це map-сенсор від 3000 мбар. Щоб не різати ніяких проводів? я хотів би роз'єм com-map оригінал, але не можу знайти його...

Це-те, чому? мені було цікаво, якщо карту ви могли б якимось чином спотворити читання map і отримати результат, cos

Джакомо
05-01-2013, 13:46
але візьми датчик, 4 дроти mjtd, тип alfa 159, припаяйте три дроти датчик на кінці проводу, покладіть в розетку, все готово, потрібна тільки схема, щоб побачити порядок проводів ? відрізняється від трьох

bobracing
05-01-2013, 14:32
Привіт, що ви знаєте, з'? спосіб переміщення по карті максимальне значення тиску turbo, у доповнення до яких автомобіль йде в recovery? Cio? 1.5 бар...
Час роботи дріт recovery, але іноді просто пік на 1.5 і ecu переходить у recovery.

Ця проблема простіше, якщо пу? видалити, поставивши опір на датчик... як обдурити читання... але ecu було б набагато більше? професійно.

ви можете видалити комфортно м'який шлях

манро
05-01-2013, 15:15
однак я думаю, що крім датчика 3bar він також mod via sw....
тому що якщо гори map 3bar, але в карті у вас завжди різу до 2,5бар той же автомобіль іде на захист....

msport (exil77grande)
05-01-2013, 15:23

боб, якщо ми висвітліть б корисно багатьом,особисто я зробив з турбіною, плюс і т.д. але я не міг зробити багато випробувань, і мені довелося покласти meulatore але якщо знайти адресу різання було б зручно.

bobracing
05-01-2013, 15:24
краса 70cv ? не маючи зіставляється тиск obbiettiva, поставили в ecu тільки контроль для різання більш 1,5 бар, потім, переміщаючи те, без інших змін, HD вирішує проблему різання turbo

jolidj
05-01-2013, 15:24
ідеально підходить і alzzare поріг, що, безумовно, ce.

bobracing
05-01-2013, 15:38
ідеально підходить і alzzare поріг, що, безумовно, ce.

msport (exil77grande)
05-01-2013, 16:00
ви можете розмістити, наприклад?

манро
05-01-2013, 16:10
так що не треба замінити mapin ці машини??підтвердіть bobracing??

bobracing
05-01-2013, 16:12
так що не треба замінити mapin ці машини??підтвердіть bobracing??

точно , підтверджую ;)

манро
05-01-2013, 16:26

манро
05-01-2013, 16:28
питання "педалі", але, насамперед, питання про те, коефіцієнт перетворення turbo...
Ще раз спасибі багато заздалегідь, щоб...;)

Fede78
05-01-2013, 17:52
краса 70cv ? не маючи зіставляється тиск obbiettiva, поставили в ecu тільки контроль для різання більш 1,5 бар, потім, переміщаючи те, без інших змін, HD вирішує проблему різання turbo

Вони років, що цікаво, праворуч і ліворуч, але ніхто не був там і не був... Інша справа, що я не знайшов відповіді ? йти з rail понад 1480 бар...

msport (exil77grande)
05-01-2013, 17:57
якщо у вас є хороший sw,машина, де робити аналізи, і трохи pasienza вийде, але якщо не вистачає цих речей, і це важко.

admin
05-01-2013, 18:14

Як запитав-й?' раз від msport пошти, наприклад, тут ви
сша точно так само, якщо ви говорите, що знаєте, як зробити щось повинні довести це

admin
05-01-2013, 18:20
Якщо ви не йдете, ми переходимо в off topic

bobracing
05-01-2013, 21:34
Я не продаю на форумі і навіть не подарунок, якщо можу сказати, мій досвід ок, якщо я повинен довести , що мене не зацікавив би, то це означає, що конструктивної дискусії не можуть зробити, то мене виправляє, я помилився, на 1.3 70 л. с? або ви не можете? або краще, не знаю, як можна вирішити проблему тиску turbo більше 1,5 бар

msport (exil77grande)
05-01-2013, 23:26
Я не продаю на форумі і навіть не подарунок, якщо можу сказати, мій досвід ок, якщо я повинен довести , що мене не зацікавив би, то це означає, що конструктивної дискусії не можуть зробити, то мене виправляє, я помилився, на 1.3 70 л. с? або ви не можете? або краще, не знаю, як можна вирішити проблему тиску turbo більше 1,5 бар

щиро ваша відповідь мене розчарував багато,не продаємо, але ви зробите реклами непрямої, написавши, що ви можете це зробити спокійно карту,пост був конструктивним, якщо ми, щоб допомогти вам, що він відкрив для вирішення проблеми, про яку ви говорите, знати рішення.

bobracing
06-01-2013, 02:32
щиро ваша відповідь мене розчарував багато,не продаємо, але ви зробите реклами непрямої, написавши, що ви можете це зробити спокійно карту,пост був конструктивним, якщо ми, щоб допомогти вам, що він відкрив для вирішення проблеми, про яку ви говорите, знати рішення.

Реклама? !!!! і що ? я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, ПРАВДА, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.S.
Для моєї реклами? у мене є мій інтернет-сайт, який не згадую ніколи на форумах

rego88
06-01-2013, 04:34
тоді хлопці.... моя рага має opel corsa 1.3 90cv.... коли мені було натовп, спочатку я звернувся до 1.8 бар і підтверджую, без відновлення... я нічого не чіпали, крім тих 4-криві тиску турбо.... хочу кинути " ... якщо перекриває карту переміщення на карту 70cv.... будуть infinitemente різні??? p.s. файл орі я знаю, знаходиться в bancadati оригінальних файлів....

FidodidoTuning
06-01-2013, 09:34
У 70cv монтує 6jf,замість 90cv 6f3
І ще, розмір файлу і багато в змісті різних...
Не sovraponobili за те, ke ви говорите, вам знайти...

bobracing
06-01-2013, 09:59
НЕ питайте мене, через PM інформації або продажу інформації, я НЕ продаю on_line

Fede78
06-01-2013, 13:13
Ну, я момент, ми сподіваємося знайти якийсь інший фахівець, який може нас просвітити про те, як робити це мод... і, можливо, як піднятися з rail понад 1480 бар...

admin
06-01-2013, 13:55
Реклама? !!!! і що ? я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, ПРАВДА, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.S.

Інформацію, які знаходяться на цьому форумі і доступні для всіх користувачів, які дуже важко знайти навколо,на щастя, не всі думають як ти, інакше цього форуму не було,якщо ви хочете отримати те, що ви повинні також дати,і це, і протилежне, як ви думаєте
я не думаю ,що дати адресу на карті ви хотіли б піти у відмову,але, очевидно, враховуючи, що ви приїхали з відомого форуму
де всі роблять їх півнями і не дають мінімальну допомогу, якщо не в тому, що продати щось для себе такого роду міркування, і нормально.
PS l адресу вашого сайту l ви розмістили на головній сторінці нашого форуму, а значить, не вірно, що ви говорите,проте навіть в цьому і був вилучений за достовірність
Я хотів вказати на ці дві речі в аудиторії, бо ми хотіли бути ясно,з цим я тут і ви могли б дора попереду, якщо ви йдете condiividere правил з фактами, не сказати, що я можу і просто.

rego88
06-01-2013, 16:38
але! всі користувачі, які приходять з puttanaio ведуть себе однаково???

giarras
06-01-2013, 17:04
наш друг, я думаю, він помилився форум,на цьому форумі, як виявилося, всі користувачі, хто-то + хто трохи - в їх можливість, вони ділилися і продовжують ділитися цим ? дух форуму, я особисто його теорія nn мене не хвилює нічого,хоча я чув, що навколо ? можливо, запрошення користувачів,враховуючи, що він nn відкривається нічого,і тут ділиться з ніхто його роботу не запитати в приваті..можу вам гарантувати, що nn ? його ексклюзивні і скоро у цьому форумі, сара публікації рішення.ах, звичайно, час, щоб отримати необхідну інформацію.

msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:16
реклама? !!!! І що ? Я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, правда, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.s.

ps не згадується на форумі, але ти вставив у вашій домашній сторінці, яка, як regolamente заборонено, що я приступив до видалити так що я раджу заглянути в правила, щоб не нарватися на інші помилки бачив, що на форумах зазвичай пише, щоб рости разом і не писати звичайно, ви можете це зробити, тому що на той момент це марно писати,я сподіваюся, що зрозуміло.

msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:20
наш друг, я думаю, він помилився форум,на цьому форумі, як виявилося, всі користувачі, хто-то + хто трохи - в їх можливість, вони ділилися і продовжують ділитися цим ? дух форуму, я особисто його теорія nn мене не хвилює нічого,хоча я чув, що навколо ? можливо, запрошення користувачів,враховуючи, що він nn відкривається нічого,і тут ділиться з ніхто його роботу не запитати в приваті..можу вам гарантувати, що nn ? його ексклюзивні і скоро у цьому форумі, сара публікації рішення.ах, звичайно, час, щоб отримати необхідну інформацію.

справа в тому, що тут, крім новачків, які, ми постараємося допомогти в максимально можливій ми хотіли б розміститися як професіонали, і тому ми не тільки дати інформацію, але також прийняти їх і потім, коли він людей зареєструється на форумі, в основному, що там можна зробити??

манро
06-01-2013, 18:24
bobracing ти сунув у підпілля...інших користувачів, які зробили, як ви сказали, що ви можете зробити, але тоді не на рік равлики розголошувати були забанені на цьому.....мені щиро шкода цих заходів, що людей на ноги зісковзнуть, але, з іншого боку, дух форуму повинні дотримуватися з моменту, як ви входите в неї..в іншому випадку, як кажуть наші admin краще не писати ви можете? зробити це або те, а потім створити напругу, тому що ви не хочете поділитися, хоча справедливо буде, плюнув кров'ю на даний факт, і не хочеться це робити? перш ніж кинути камінь і сховати руку це було б краще, ніж ми думали, що краще на....але може бути, ви були в невіданні щодо цього обміну в форумі??(я до речі вважаю правильним)

msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:31
манро нам дуже шкода завжди, коли ми повинні забанити когось, особливо, якщо це professonista, що може допомогти для зростання всіх, але зробив це, як я вже написав, якщо ви професіонал, і то не поділяє нічого, що там збирається робити на форумі?
крім того, з постановою він був нещодавно оновлений і ясно, так само на цю річ.

манро
06-01-2013, 18:54
ні..ні Msport я поділяю повною мірою всі, я не сперечаюся, абсолютно мій маленький жалю, якщо так можна? сказати, і цілком справедливо, як ви це зробили, зверніть увагу, ви також професіоналів у нозі ще на форумі роблять багато зручніше, тому що ми ростемо всі разом...то мені дуже шкода, що відбуваються такі речі....от і все.

nuovaecu
27-01-2013, 15:33
Вибачте, питання від новачка, але в 75 л. тиск turbo пу? збільшити? Завжди Grandepunto

Fede78
27-01-2013, 16:23
Механічно впливаючи на перепускного клапана, як саме для точки 70CV

magi1984
28-01-2013, 12:32
чесно кажучи, я думаю, що я знайшов обмежувач тиску турбо, я взяв в якості прикладу файл 500 75cv, в драйвері перевірка тиску турбо, як максимум, ми 205, яка множиться на коефіцієнт перетворення cio? 14 від приблизно 2800mbar

обмежувач тиску turbo знаходиться трохи раніше 2 карти тиску турбо, шукайте його в 2d-8bit, ряд gobbette значення до 179, множиться на 14 тому 2506mbar, то обмеження тиску турбо.

але питання я, природно, виникає...ті 2 карти, які драйвер ecm називаються тиску турбо, порода карти?????
не може бути тиску турбо

blackwolf76
28-01-2013, 13:50
чесно кажучи, я думаю, що я знайшов обмежувач тиску турбо, я взяв в якості прикладу файл 500 75cv, в драйвері перевірка тиску турбо, як максимум, ми 205, яка множиться на коефіцієнт перетворення cio? 14 від приблизно 2800mbar

обмежувач тиску turbo знаходиться трохи раніше 2 карти тиску турбо, шукайте його в 2d-8bit, ряд gobbette значення до 179, множиться на 14 тому 2506mbar, то обмеження тиску турбо.

але питання я, природно, виникає...ті 2 карти, які драйвер ecm називаються тиску турбо, порода карти?????
не може бути тиску турбо

У 70cv карту турбо не існує, так як wastgate ? pneumaticao, але теоретично ви повинні знайти тільки обмежувач тиску, який служить для запобігання поломок у разі тиску неконтрольовані. Крім того, 70cv навіть не геометрія змінних, preorgativa 75 і 90 кінських сил.

magi1984
28-01-2013, 15:08
що не з'? карту turbo я знаю, його обмежувач? повинно бути.
у 70cv не можу знайти його, але 1.3 mjet 75 85 і 90 кінських сил обмежувач тиску турбо ? це:

jolidj
28-01-2013, 15:41
то, і один з lim толку карти 8 біт, які виглядають як обмежувач в 70cv все що там є. а потім і байт ( що, не маючи damos я бачу триває його знайти ) або й карти 16 біт, що, щоб його знайти, треба знати, перетворення .
я-то ідеї, ce l-я, але якщо у мене є машина, як ви йдете, щоб зробити докази??

alfajtd
28-01-2013, 15:47
карти турбо-всі 8 біт, тому пошук повинен зосередитися в цьому напрямку..

jolidj
28-01-2013, 16:27
ви карти + обмежувачі перебувають у 8-бітну, але у файлі 70cv nn ce карта на 8 біт, що виглядає як обмежувач.

Fede78
28-01-2013, 19:50
то, і один з lim толку карти 8 біт, які виглядають як обмежувач в 70cv все що там є. а потім і байт ( що, не маючи damos я бачу триває його знайти ) або й карти 16 біт, що, щоб його знайти, треба знати, перетворення .
я-то ідеї, ce l-я, але якщо у мене є машина, як ви йдете, щоб зробити докази??

mavaila1972
29-01-2013, 00:09
я в повному

Fede78
29-01-2013, 00:26
Якщо хтось знає, як піднятися на більш 1480 залізничні... я форсунок на 95cv їх готові...
В реальності? я поклав їх на кілька місяців, але мені здавалося, що від "високого" йшло гірше і гірше...
По мені, будучи зроблені, щоб працювати на 1600 бар не давали максимум на 1480
Тільки випробувальний міг сказати правду

Xtreme0303
17-03-2013, 21:57
з упевненістю форсунок gp 75 і 90 к.с.) ідентичні, змінюється тільки насос rail, C1P і C1PH

Fede78
18-03-2013, 02:04
з упевненістю форсунок gp 75 і 90 к.с.) ідентичні, змінюється тільки насос rail, C1P і C1PH

Так, але я їх замінити на Точки 70CV, що їх кілька.

Xtreme0303
18-03-2013, 12:04
ви праві, я зрозумів, погано мені, в даному випадку, по мені, c'? огляд також флейта і насос, на жаль, ін'єкції ? найгірша частина, де робити гібриди

SandroMarciano
18-03-2013, 12:24
біт я думаю, що несправність у вас, коли датчик досягає свого максимального значення (напруги). Ви пу? виконайте 2 способи, щоб уникнути цієї проблеми на мою думку:
1. Ви дивіться в damos (що я не я, але я в курсі того, що навколо) і збільшення граничного напруги датчика.
2. Застосовується опір на датчик тиску falsando сигнал, тим turbo будучи регулювання механіки не повинні мати проблем в його управлінні.

Fede78
18-03-2013, 12:50
У damos, на жаль, схоже, його не ніхто, чи краще, щоб marelli не є damos відкрити, щоб сказати з winols, але вони мають свій власний формат, який відкривається за допомогою програми helios якого не c'? ніяких слідів в інтернеті.
Єдине, буде хтось, хто працює в FPT...
Другий варіант опору ? можливо, ми говоримо, що робота програмного забезпечення була більше? чистий, але, зрештою, мало змінюється.
Форсунки я поставив я мотор від 95 cv (і, отже, як і раніше, відрізняються від тих, що 75 або 90CV) були насправді більше? масштаби, скажімо, що режим, підключивши їх з мапу ori це було майже, як мати карту з 8/10% - й? у наш час уприскування.

Також спосіб, щоб піднятися з rail у додаток до 1480 бар тому від карти, але не знає ніхто, або хто знає, якщо тримає його, щоб він... (і мені важко зрозуміти, чому так багато, я практично двигун від 70CV я знаю, що не буде більше? встановлено), або в додаток до карти треба поставити модуль на рейку так, щоб мати тиск, безумовно, вище, чому? екю закон 1480 (якщо я мапу 1480), але в реальності? будуть пі?... але тоді я не знаю, як...

SandroMarciano
18-03-2013, 13:20
те, що ви написали на геліос та ін ? правильно, але ? пройшов, в тому сенсі, що чутки говорять ? експортований файл від helios .зробіть пошук за ols ******... я не знаю, проте, наскільки вона може бути повною...

мова форсунок пошти, екран з duration від золота з 70cv і 95, ви dir? які краще, з 1480bar max. крім того, при зміні форсунки, ви повинні також compliare карту duration з тих машин, з яких отримаєте форсунок, в іншому випадку sballerai витрата палива, оборотів, etc etc

Xtreme0303
18-03-2013, 13:23
на жаль, іноді на ебу мареллі, і, навпаки, omert? про зміни,...

Fede78
18-03-2013, 18:46
те, що ви написали на геліос та ін ? правильно, але ? пройшов, в тому сенсі, що чутки говорять ? експортований файл від helios .зробіть пошук за ols ******... я не знаю, проте, наскільки вона може бути повною...

мова форсунок пошти, екран з duration від золота з 70cv і 95, ви dir? які краще, з 1480bar max. крім того, при зміні форсунки, ви повинні також compliare карту duration з тих машин, з яких отримаєте форсунок, в іншому випадку sballerai витрата палива, оборотів, etc etc

Добре б знати, я файл ols..
Для форсунки я залишив їх на місяць, а потім я поставив ті, ori, чому? в цілому, я, здавалося, краще піти.
Якщо все піде добре, протягом тижня я повинен встановити турбіну із змінною геометрією на 90cv геометрія управляється рг...

Після я бачу, ви канали 70 і 95 к. с....
За те, що, проте, не перевищивши 1480 бар пу? бути витік форсунок, які зроблені для того, щоб піти до 1600? Чи не має нічого спільного?
Інше, те, що він не має їх, закодовані або як називається процедура, де необхідно ввести код форсунок пу? впливає це на продуктивність?

Спасибі.

Xtreme0303
18-03-2013, 19:02
для кодування можна використовувати простий діагноз... я не бачу, чому? не зробило

tezzero
18-03-2013, 22:15
Для того, щоб обдурити ебу з допомогою map...не будете рости, як божевільні з резисторів модуль gi? готовий з тример для регулювання напруги..я використовую протягом багатьох років

Xtreme0303
18-03-2013, 22:50
купив де?

Fede78
19-03-2013, 08:29
Для того, щоб обдурити ебу з допомогою map...не будете рости, як божевільні з резисторів модуль gi? готовий з тример для регулювання напруги..я використовую протягом багатьох років

Цікавить також я...

Джакомо
19-03-2013, 14:22
Хлопці... а ви пробували поставити датчик, що роботи до 3Bar? будь ласка, спробуйте на хвилину про 70cv проблема йде.Те ж саме вірно і для вприскування fiat edc15 Євро-2 тип-браво, перша серія 156 першої серії і так далі.
я докладаю гарний документ, який містить всю інформацію, які вам необхідні.

mariodarkblue
19-03-2013, 15:04
Привіт джеймс...є бажання поставити датчик від 3 бар на edc15...якщо не приймає картку, тільки датчик ? марно

SandroMarciano
19-03-2013, 17:27
Привіт джеймс...є бажання поставити датчик від 3 бар на edc15...якщо не приймає картку, тільки датчик ? марно

це повідомлення, не дар? recovery, але sar? те ж саме, що поставити резистор "дуже міцний"!

mariodarkblue
19-03-2013, 17:42
Не плутайте?...відновлення буде? те ж саме!але на цей раз не тому, що? датчик йде "зашкалює", але чому? перевищенні ліміту recovery встановлюю в карту...

Xtreme0303
19-03-2013, 20:43
і карту можна? обійти?

SandroMarciano
19-03-2013, 22:42
мова ? завжди, що, якби опис карти ви можете робити те, що ви хочете.

Xtreme0303
19-03-2013, 23:31
в іншому форумі говорив про необхідність лінеаризація датчика...

Денні
19-03-2013, 23:47
Вибачте, питання не по темі. Форсунки 69/75 різні, і я. Але на 69 вони ті 95. На 75, 95, вони, а?

Повертаючись в топік. Але ви хочете перейти на 1.5 бар з турбіною орі, або чому? ви змінили навіть натовп?

Fede78
20-03-2013, 00:24
Форсунки в Момент 70CV відрізняються від тих, гран-прі 75 і 90. Ті, в 95 раніше різні, і на момент 70 йдуть (я мессі) і вони навіть на 75 і 90... хоча не знаю, наскільки велику дальність.
Більше 1.5 був для турбіни не оригінальні, подивитися BV35, що мені здається, що той, хто має GP також тримає більше 1.5 бар, або ще краще GTB1446V.
Я в кінці тижня або на початку наступного я повинен встановити BV35, отриманих GP90 на моїй Точці 70. Очевидно, що команда змінної геометрії ? було змінено, і тепер приводиться в дію від перепускного клапана.

Денні
20-03-2013, 00:38
Добре Віра, де ти? У мене є Swift-75, дякую за інформацію на инжекторах. Xk? встановити BV35, а не щось більше? серйозно, votla, що ви робите роботу? Я вражений від 1749...В 1.5 я думаю, достатньо для відкачування повітря досить...

Xtreme0303
20-03-2013, 01:19
буде, але в кінці кінців ви ризикуєте спотворити дизель...cio? крутний момент на низьких оборотах..

Денні
20-03-2013, 01:27
Ну, теоретично, зумівши змусити працювати вірно гео, не треба "завантажити", cos? так високо, вам не здається?
можливо, збільшує відставання 300 об / хв, я думаю, що з кількох спроб карту, вдається обмежити, як пі? можна явище, з? прогрес, звичайно, більше, і тягнути до високих і значним. На додаток температура буде більше? низьких, і становить тиск, витрата набагато більше. Не виникне навіть проблема, по-моєму, подолати 1.5 recovery.
Або я помиляюся, що-то?
Ми? р? off topic :/

SandroMarciano
20-03-2013, 08:16
Я постараюся відповісти на всі:

Так, міняти датчик цей йде лінеаризовані нові значення, я зробив це на моїй, але я міг би, чому? я damos, тому я шукав і знайшов, де змінити лінеаризації, але цього ECU ми зараз тільки відомості, отримані від діагнозу і від практичного досвіду...

Турбіна: 1749v *1.5 бар ? gi? у районі насосних, так що не продовжувало б більше? у 100000km бути оптимістами. До речі, до збільшення турбіни я стежив за тим, той факт, що у вас є можливість? дати дизельне паливо, повітря, тільки не aumebta потужності...

mariodarkblue
20-03-2013, 08:26
Хлопці, я бачив gt1749 встановлений під Ypsilon, повернути 2.5 тиск...він прокатне 136 к. с....А, я ваші промови..доведеться міняти датчик і лінеаризувати в карту....але без damos або напряму...я думаю, це неможливо

SandroMarciano
20-03-2013, 10:50
Я думаю, що gt1749v * 2.5 бар, належать в оригіналі не існує arriver? ніколи... навіть, чому? повинні мати межу накачування 1.8 бар, і після цього значення збільшує оберти, але тиск залишається... у свою чергу, 2.5 бар повинно бути, щонайменше, компресор плюс і antisurge...

Денні
20-03-2013, 10:51
Так, але я, здається, однак, кілька коней, щоб ті тиску.... O. o

Fede78
20-03-2013, 13:01
Добре Віра, де ти? У мене є Swift-75, дякую за інформацію на инжекторах. Xk? встановити BV35, а не щось більше? серйозно, votla, що ви робите роботу? Я вражений від 1749...В 1.5 я думаю, достатньо для відкачування повітря досить...

Сукня в провінції Равенна, я вибрав для BV35-за того, що не з'? занадто адаптації, випускних клапанів ? сумісний, розмір крильчатки вихлопних газів, мені здається, правильно, равлик компресора замість цього я, здається, занадто мало... гібрид, по мені, він може йти добре, один montanto один KP35 плюс з крильчаткою, отриманих renault, а також гвинтові компресора, отриманих renault, що, як мінімум ? 50% - й? великий.
В даний час у мене є KP35 з крильчатки, отриманих renault, але гайки оригінальні. Я трохи тяги в pi? від високої, може бути, але я переїхав пару, принаймні, 300 об.

Я навіть GTB1549V, що встановлюється на 2.0 Mjt від 170cv але мені здається надмірною ? подвійну або, можливо, навіть більше? порівняно з kp35.
Я переконаний, що з допомогою корекції ad hoc може зняти задоволення..., але ви повинні також встановити вихлопні ручної 4 в 1, таким чином вони намагаються зменшити всіма способами відставання.

Денні
20-03-2013, 13:36
У 1549 ? надмірне, може бути, ви....
BV? я не знаю, до якої міри повинні змонтувати...в той час Як kp35 половина renault, я, видно, що renault мають kp39 , так само як і пластини, але тільки пі? великий...

mariodarkblue
20-03-2013, 13:40
Привіт, віра...я підтверджую, що 1549vb ? хороша турбіна...а хлопці...не обманюйте себе...якщо я 1.5 бар турбіни оригінал, або 1.5 бар 1749v (крім мови температур, за хвилину)кількість? повітря sar? завжди Ж!
Таким чином, щоб мати більше? повітря необхідно турбіни, здатної витримувати тиск.

Джакомо
20-03-2013, 22:22
я сам альфа 156 edc15 карти turbo орі, навіть не дивлячись на них, і датчик prex поміняв і все ок..ж саме зробити на точки

mariodarkblue
20-03-2013, 22:25
я сам альфа 156 edc15 карти turbo орі, навіть не дивлячись на них, і датчик prex поміняв і все ок..ж саме зробити на точки

Джакомо
20-03-2013, 22:35

mariodarkblue
20-03-2013, 22:44
Ах, вибачайте, я думав, звертайтеся в JTD115;) а ти, кажеш, в vekkia і кара jtd105 з gt1544:D

Денні
21-03-2013, 00:25
Привіт, віра...я підтверджую, що 1549vb ? хороша турбіна...а хлопці...не обманюйте себе...якщо я 1.5 бар турбіни оригінал, або 1.5 бар 1749v (крім мови температур, за хвилину)кількість? повітря sar? завжди Ж!
Таким чином, щоб мати більше? повітря необхідно турбіни, здатної витримувати тиск.

Ок, також походить від тиску, а також температур-й? низькі....Але турбіни-й? велику рівною тиску, однак, pi? потужність.

Денні
21-03-2013, 00:39
Або Краще. Турбіни великий, на рівний тиск від сколково? працювати кількісних X повітря для range. У kp35 = 3500 rpm ? gi? за межами ділянки, та добре, що йде заряд 1.25....Один 1749, якщо належне добре, зі стоком невелика, і компресор не величезний, буде інерція більше, але sar? можливість роботи 1.5 бар, постійно поступаючись, можливо, до 4800 оборотів в хвилину...

msport (exil77grande)
21-03-2013, 12:39
пост пішов дуже цікавою і конструктивною, тому ми уникаємо off topic.

SandroMarciano
21-03-2013, 13:05
C'? мало побудувати, фінч? не виходить нічого, я сумніваюся, що там буде нового?! Варіанти були перераховані,
1 модуль датчика
2 опір датчика.

Зараз не існує інших рішень...

Fede78
21-03-2013, 19:28
C'? мало побудувати, фінч? не виходить нічого, я сумніваюся, що там буде нового?! Варіанти були перераховані,
1 модуль датчика
2 опір датчика.

Того, що знаменитий ols, експортованого з helios ви знаєте що-небудь?
Я намагався шукати, але я не знайшов нічого...

SandroMarciano
21-03-2013, 19:45
я відповідаю в мп, я не хотів би порушувати правила...

tezzero
21-03-2013, 23:03
Продає його фірма сицилії не s? якщо я можу написати ім'я, а питання реклами....я можу сказати тільки в лічку..принаймні, я думаю..

Fede78
22-03-2013, 12:31
Проблема sar? ? вартість візи, що я повинен використовувати тільки для моєї машини... я не ремесло...

msport (exil77grande)
22-03-2013, 20:35
1 модуль датчика
2 опір датчика.

тоді обговорення не має сенсу продовжувати в темі, не вірите?
коли будуть новини " ювентус".

msport (exil77grande)
22-03-2013, 20:36
Продає його фірма сицилії не s? якщо я можу написати ім'я, а питання реклами....я можу сказати тільки в лічку..принаймні, я думаю..

цей емулятор ми продаємо, а також нами, якщо вам потрібно ви можете надіслати нам ***** і такий же, як і в те, що фірма сицилії, в двох кроках від нас.

Tinturia
30-04-2013, 19:57
Я знав, що для збільшення тиску turbo з механічним приводом istallava кран Т-в трубці управління, перепускний клапан для переміщення пі? у найвищій точці відкриття клапана, так? щоб не зменшувати обертів крильчатки і дістатися до тиску pi? високі турбіни.
Питання: Вставивши емулятор тиску turbo необхідно вставити трійник? (я не думаю, але я ? прийшли сумніви)

SandroMarciano
30-04-2013, 20:20
що ? не впускати в помилку ебу (поставивши форму), і що ? збільшити матеріально тиску (з приміркою в "T")

Tinturia
30-04-2013, 20:39
так що, якщо я захочу збільшити тиск турбіни я повинен поставити трійник, але, щоб переконатися, що ебу не виходить помилка (чому? можливо, я перевищив 1,5 бар), я повинен поставити емулятор. Просто емулятор (переміщаючи обмежувач turbo), отже, не збільшує тиск турбіни!?

Fede78
30-04-2013, 21:04
З турбіни оригінал досить висуває тиск 1.5, він переходить у recovery.
Постав кран і правило, пік 1,4 бар і не буде? у recovery, і ви отримаєте постійний тиск близько 1.2 бар

Tinturia
30-04-2013, 21:25
Ок! Спасибі.

leandro89
03-06-2013, 21:19

не може бути тиску турбо
привіт коефіцієнт перетворення 14, про який ви говорите ? номер, який виходить від якоїсь дуже точний розрахунок? якщо ви який?
дякую

Олександр п.
15-10-2014, 18:50
вибачте, хлопці, але я можу знати, якщо хто-то і вдалося перемістити recovery turbo....! я можу і чи намагався поставити опір, але maccina nn йде conpletamente і карту я можу .......машина і grande punto 1.3 75 л. с. 2009 року

Денні
15-10-2014, 19:19
Ти поставив опір у провід неправильно.
Я знаю, що ви можете? зробити карту...Але єдиний недолік-мати опір, ? те, що горить, neinte іншого...напевно машина йде

Олександр п.
15-10-2014, 19:54
з датчика виходять три дроти один і маси, що чорний залишилося 2 або я взяв те, що порт 5v вихідний ...але те, що відомо, і як, якщо canbiassero i tenpi надання перо nn, або намагався другий провід ..то на мене індикатор nn включаєте то й дивно, у мене неправильний провід, перо, ми говоримо, що тиск приходить в 1,8 бар, і я зібрав турбіни більше

Денні
15-10-2014, 20:00
ми говоримо, що я робив 1.9 з опором на map....Шпигун, ви включаєте xk? йде не згодні з тиском, як мінімум, порівняно з p, атм.
Де ти?!?

Олександр п.
15-10-2014, 20:16
я сицилії ,......ти кажеш, що я поставив на опір дроти sbaglioto ...або я повинен все зробити карту???

Денні
15-10-2014, 20:31
Провід неправильно.
Ви бачили, що значення законів діагноз?!?

Олександр п.
15-10-2014, 21:24
Денні тест зробив, я змінив провід йде краще, але йде в recovery

Олександр п.
15-10-2014, 21:27
Прово. Зробити карту з emc2001 але не можу знайти directori у recovery turbo

Денні
15-10-2014, 21:43
Що опір ви використовували?!?
Які помилки тобі дав?!?
Треба залишити його в спокої ecm не знаходить нічого для trbo, навіть не здогадки 90

Олександр п.
15-10-2014, 21:50
Помилка наддуву опір і 38 або 39 ом ...те, що програма мені поради??

Денні
15-10-2014, 21:55
Вчитися xD
У marelli дуже ostiche....

Олександр п.
15-10-2014, 22:27
Так, але дай мені руку! я йду з голови

Денні
15-10-2014, 22:38
Я не вдома зараз, але за межами штаб-квартири для universit?.
Завтра я скажу вам, що опору був встановлений я ;)

Олександр п.
16-10-2014, 00:49
ок, дайте мені знати, і я можу sapereche програма мого порад, як зробити карти, де я можу перенести всі,

Денні
16-10-2014, 01:03
Не з'? програма, або дослідження і намагаєтеся інтерпретувати, як далеко ви можете без damos, або ви отримуєте їх damos для winols, але на мареллі не з'? нічого....
Отже, докази,і проти доказів...

пристрасть двигунів
16-10-2014, 17:20
Для тих, хто все ще використовує резистори, то в питанні ? один в 39-Му, 5-7 Вт.........

Олександр п.
16-10-2014, 22:03
? ті ж, які я використовую, але у мене працює

пристрасть двигунів
18-10-2014, 23:43
ви повинні використовувати його на провід де з'являється живлення 12 v....... з роз'ємом датчика до себе перший зліва.......

Олександр п.
19-10-2014, 00:22
Ок, завтра пробую і бачу, що відбувається

cinqueturbo
19-10-2014, 12:32
Для тих, хто все ще використовує резистори, то в питанні ? один в 39-Му, 5-7 Вт.........

Я з цим опором володимир електрична частина системи EGR і т. д ..
ви впевнені, що йдете вен для MAP-сенсор?
Щоб знайти правильне опір, щоб обдурити тиск, я хотів би використовувати потенціометр на 10Khm..
щоб знайти компроміс, і потім розмістити опору.

пристрасть двигунів
20-10-2014, 16:51
Я з цим опором володимир електрична частина системи EGR і т. д ..
ви впевнені, що йдете вен для MAP-сенсор?
Щоб знайти правильне опір, щоб обдурити тиск, я хотів би використовувати потенціометр на 10Khm..

Олександр п.
08-11-2014, 18:05
хлопці, можливо, і знайшли спосіб x підняти тиск карту
:D

carlo abarth
08-11-2014, 20:08
зробіть зрозуміти, як!!!!

Олександр п.
08-11-2014, 20:37
Мені сказали, що потрібно видалити recovery цілому ебу

Fede78
08-11-2014, 21:34
В sw 1065P351 необхідно змінити біт 6112A, максимальний допустимий надлишковий тиск у впускний колектор. Оригінал ? 1500 потім ви йдете в recovery 1.5 бар, я поставив 1650 році, а потім переїхав у recovery 1.65

Олександр п.
08-11-2014, 21:58
Вибачте, з допомогою якої програми ви зробили з титаном emc

Fede78
08-11-2014, 22:12
Це можна зробити з ecm, з winols і з будь-якою іншою програмою, чіп-тюнінг.

Ela.Toretto
10-11-2014, 20:10
В sw 1065P351 необхідно змінити біт 6112A, максимальний допустимий надлишковий тиск у впускний колектор. Оригінал ? 1500 потім ви йдете в recovery 1.5 бар, я поставив 1650 році, а потім переїхав у recovery 1.65

Віра, але той біт служить також для 75 к. с? ;)

Fede78
10-11-2014, 20:28
C'? також на 75 і 90 CV, я виявив, порівнюючи криві проекту OLS 500 MJD8 але деякі карти схожі-і ті, де c'? межа тиску. Я теж вирішена раніше, що я знайшов з допомогою цієї OLS карту підсилення датчика MAP, cio? зменшення значення прибутку, так щоб блок не прочитав, менше, ніж значення реального (трохи не те, що робить опір)

Цей біт я намагався також на grande punto з цим sw і hw 3442P766 - 51806498, тут біт ? у 92EE0. Подивіться на форму кривих, а також поблизу цей біт і, можливо, знайти навіть за іншою версією SW

max75
19-11-2014, 17:44
ви коли-небудь пробували робити тільки це зміна.....бачив, що є деякі, які воліють поставити тільки резисторів....у цьому випадку змінюється лише значення, досить, щоб змінити ,або ? є ще, що можна приймати під час редагування.

Fede78
19-11-2014, 18:32
Це ? робота пі? чистий, що опір, з турбіни оригінальний кран встановлений дроту ricovery траплялося кілька разів, що було... cos? не пі?... але турбіна оригінал ? навіть занадто... Gi? в 1.6 бар починає робити дивні звуки...

Ela.Toretto
19-11-2014, 22:53

Fede78
19-11-2014, 23:08
Якщо датчик map ? від 2500 мбар не дивитеся? дуже вище 1.5 бар. Якщо map і 3000 мбар, то передбачити? до 2 бар.
Якщо у вас турбіна оригінал вам настійно не рекомендується перевищувати 1.5 бар.

Ela.Toretto
20-11-2014, 07:59
ні, ні, тепер я gtb14 в 1.6 ;) так що в межі, якщо замінити датчик, що ще потрібно зробити? ;) просто як ідея ;) в іншому випадку я поставлю манометр в авто і далі ;)

Fede78
20-11-2014, 08:29
Я в цьому ****лло, я б поставив манометр в машині і fregarsene того, що зчитує датчик...

Ela.Toretto
20-11-2014, 13:59
та я момент я йду депо ;)

Чотири
24-11-2014, 15:48
ви не завершили тему.....де знайти?? Hihihihih

Ela.Toretto
24-11-2014, 19:18