Прагляд Поўнай Версіі : Перамясціць lim turbo Пункт 1.3 mjet 70 Л.З. больш за 1,5 бар
Прывітанне, што вы ведаеце, з'? спосаб перамяшчэння па карце максімальнае значэнне ціску turbo, у дадатак да якіх аўтамабіль ідзе ў recovery? Cio? 1.5 бар...
Час працы дрот recovery, але часам проста пік на 1.5 і ecu пераходзіць у recovery.
Гэтая праблема прасцей, калі пу? выдаліць, паставіўшы супраціў на датчык... як падмануць чытання... але з ecu было б значна больш? прафесійна.
Не думаю, гэта праблема карты, але а датчык абсалютнага ціску, які мае свае абмежаванні
Вы, усталеўваецца датчык ад 2500 mBar, я думаў, на самай справе альтэрнатыва наяўнасці ад 3000 мбар але з даследавання, якое я зрабіў датчык 3-кантактны з гэтай формай не існуе.
Я ўзяў той датчык, агульны з 3000 mBar з раздымам для шланга "тата" ... я момант я павінен сам раз'ем паставіць замест датчыка map арыгінал, але што прынады з подсоединением мужчына, да якога затым атакаваць праз слухаўку, гэта map-сэнсар ад 3000 мбар. Каб не рэзаць ніякіх правадоў? я хацеў бы раз'ем com-map арыгінал, але не магу знайсці яго...
Гэта-тое, чаму? мне было цікава, калі карту вы маглі б нейкім чынам сказіць чытання map і атрымаць вынік, cos
але вазьмі датчык, 4 драты mjtd, тып alfa 159, прылітаваць тры драты ў датчык на канцы провада, пакладзеце ў разетку, і ўсе гатова, патрэбна толькі схема, каб убачыць парадак правадоў ? адрозніваецца ад трох
bobracing
05-01-2013, 14:32
Прывітанне, што вы ведаеце, з'? спосаб перамяшчэння па карце максімальнае значэнне ціску turbo, у дадатак да якіх аўтамабіль ідзе ў recovery? Cio? 1.5 бар...
Час працы дрот recovery, але часам проста пік на 1.5 і ecu пераходзіць у recovery.
Гэтая праблема прасцей, калі пу? выдаліць, паставіўшы супраціў на датчык... як падмануць чытання... але з ecu было б значна больш? прафесійна.
вы можаце выдаліць камфортна мяккі шлях
аднак я думаю, што акрамя датчыка 3bar ен таксама mod via sw....
таму што калі гары map 3bar, але ў карце ў вас заўседы рэза да 2,5бар той жа аўтамабіль сыходзіць у абарону....
msport (exil77grande)
05-01-2013, 15:23
боб, калі мы асвятліць б карысна многім,асабіста я зрабіў з турбінай, плюс і г.д. але я не мог зрабіць шмат выпрабаванняў, і мне прыйшлося пакласці meulatore але калі знайсці адрас рэзкі было б зручна.
bobracing
05-01-2013, 15:24
прыгажосць 70cv ? не маючы супастаўляецца ціск obbiettiva, паставілі ў ecu толькі кантроль для рэзкі больш за 1,5 бар, затым, перамяшчаючы тое, без іншых змяненняў, HD вырашае праблему рэзкі turbo
ідэальна падыходзіць і alzzare парог, што, безумоўна, ce.
bobracing
05-01-2013, 15:38
ідэальна падыходзіць і alzzare парог, што, безумоўна, ce.
msport (exil77grande)
05-01-2013, 16:00
вы можаце размясціць, напрыклад?
так што не трэба замяніць mapin гэтыя машыны??пацвердзіце bobracing??
bobracing
05-01-2013, 16:12
так што не трэба замяніць mapin гэтыя машыны??пацвердзіце bobracing??
сапраўды , пацвярджаю ;)
як пытанне "педалі", але, перш за ўсе, пытанне аб тым, каэфіцыент пераўтварэння turbo...
Яшчэ раз дзякуй шмат загадзя, каб усе...;)
прыгажосць 70cv ? не маючы супастаўляецца ціск obbiettiva, паставілі ў ecu толькі кантроль для рэзкі больш за 1,5 бар, затым, перамяшчаючы тое, без іншых змяненняў, HD вырашае праблему рэзкі turbo
Яны гадоў, што цікава, справа і злева, але ніхто не быў там і не быў... Іншая справа, што я не знайшоў адказы ? ісці з rail больш за 1480 бар...
msport (exil77grande)
05-01-2013, 17:57
калі ў вас есць добры sw,машына, дзе рабіць аналізы, і трохі pasienza атрымаецца, але калі не хапае гэтых рэчаў, і гэта цяжка.
Як спытаў-ы?' раз ад msport пошты, напрыклад, тут вы
зша сапраўды гэтак жа, калі вы кажаце, што ведаеце, як зрабіць што-то павінны гэта даказаць
Калі вы не ідзяце, мы пераходзім у off topic
bobracing
05-01-2013, 21:34
Я не прадаю на форуме і нават не падарунак, калі магу сказаць, мой вопыт ок, калі я павінен даказаць , што мяне не зацікавіў бы, то гэта азначае, што канструктыўнай дыскусіі не могуць зрабіць, то мяне выпраўляе, я памыліўся, на 1.3 70 л. з? ці вы не можаце? або лепш, не ведаю, як можна вырашыць праблему ціску turbo больш за 1,5 бар
msport (exil77grande)
05-01-2013, 23:26
Я не прадаю на форуме і нават не падарунак, калі магу сказаць, мой вопыт ок, калі я павінен даказаць , што мяне не зацікавіў бы, то гэта азначае, што канструктыўнай дыскусіі не могуць зрабіць, то мяне выпраўляе, я памыліўся, на 1.3 70 л. з? ці вы не можаце? або лепш, не ведаю, як можна вырашыць праблему ціску turbo больш за 1,5 бар
шчыра ваш адказ мяне расчараваў шмат,не прадаем, але вы зробіце ўскоснай рэкламы, напісаўшы, што вы можаце гэта зрабіць спакойна карту,пост быў канструктыўным, калі мы, каб дапамагчы вам, што ен адкрыў для вырашэння праблемы, пра якую вы кажаце, ведаць рашэнне.
bobracing
06-01-2013, 02:32
шчыра ваш адказ мяне расчараваў шмат,не прадаем, але вы зробіце ўскоснай рэкламы, напісаўшы, што вы можаце гэта зрабіць спакойна карту,пост быў канструктыўным, калі мы, каб дапамагчы вам, што ен адкрыў для вырашэння праблемы, пра якую вы кажаце, ведаць рашэнне.
Рэклама? !!!! і што ? я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, ПРАЎДА, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.
PS
Для маей рэкламы? у мяне есць мой інтэрнэт-сайт, які не згадваю ніколі на форумах
тады хлопцы.... мая рага мае opel corsa 1.3 90cv.... калі мне было натоўп, першапачаткова я звярнуўся да 1.8 бар і пацвярджаю, без аднаўлення... я нічога не чапалі, акрамя тых 4-крывыя ціску турба.... хачу кінуць " ... калі перакрывае карту перамяшчэння на карту 70cv.... будуць infinitemente розныя??? p.s. файл крычы я ведаю, знаходзіцца ў bancadati арыгінальных файлаў....
FidodidoTuning
06-01-2013, 09:34
У 70cv мантуе 6jf,замест 90cv 6f3
І яшчэ, памер файла і многае ў змесце розных...
Не sovraponobili за тое, ke вы кажаце, вам знайсці...
bobracing
06-01-2013, 09:59
НЕ пытайцеся мяне, праз PM інфармацыі або продажу інфармацыі, я НЕ прадаю on_line
Ну, я момант, мы спадзяемся знайсці нейкі іншы спецыяліст, які можа прасьвятліць нас пра тое, як рабіць гэта мод... і, магчыма, як падняцца з rail больш 1480 бар...
Рэклама? !!!! і што ? я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, ПРАЎДА, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.
PS
Для маей рэкламы? у мяне есць мой інтэрнэт-сайт, які не згадваю ніколі на форумах
Інфармацыю, якія знаходзяцца на гэтым форуме і даступныя для ўсіх карыстальнікаў, якія вельмі цяжка знайсці вакол,на шчасце, не ўсе думаюць, як ты, інакш гэтага форуму не было,калі вы хочаце атрымаць тое, што вы павінны таксама даць,і гэта, і супрацьлеглае, як вы думаеце
я не думаю ,што даць адрас на карце вы хацелі б пайсці ў адмову,але, відавочна, улічваючы, што вы прыехалі з вядомага форума
дзе ўсе робяць іх пеўнямі і не даюць мінімальную дапамогу, калі не ў тым, што прадаць што-то для сябе такога роду развагі, і нармальна.
PS l адрас вашага сайта l вы размясцілі на галоўнай старонцы нашага форума, а значыць, не дакладна, што вы кажаце,аднак нават у гэтым і быў выдалены за дакладнасць
Я хацеў паказаць на гэтыя дзве рэчы ў аўдыторыі, таму што мы хацелі быць ясна,з гэтым я тут і вы маглі б дора наперадзе, калі вы ідзяце condiividere-то правілы з фактамі, не сказаць, што я магу і проста.
але! усе карыстальнікі, якія прыходзяць з puttanaio паводзяць сябе ўсе аднолькава???
наш сябар, я думаю, ен памыліўся форум,у гэтым форуме, як аказалася, усе карыстальнікі, хто-то + хто трохі - у іх магчымасць, яны дзяліліся і працягваюць дзяліцца гэтым ? дух форуму, я асабіста яго тэорыя nn мяне не хвалюе нічога,хоць я чуў, што вакол ? магчыма, запрашэнне карыстальнікаў,улічваючы, што ен nn адкрываецца нічога,і тут дзеліцца з ніхто яго працу не спытаць у прыват..магу вам гарантаваць, што nn ? яго эксклюзіўныя і хутка ў гэтым форуме, сара публікацыі рашэння.ах, вядома, час, каб атрымаць неабходную інфармацыю.
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:16
рэклама? !!!! І што ? Я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, праўда, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.
Ps.
ps не згадваецца на форуме, але ты ўставіў у вашай хатняй старонцы, якая, як regolamente забаронена, што я прыступіў да выдаліць так што я раю зазірнуць у правілы, каб не нарвацца на іншыя памылкі бачыў, што на форумах звычайна піша, каб расці разам і не пісаць вядома, вы можаце зрабіць гэта, таму што на той момант гэта бескарысна пісаць,я спадзяюся, што ясна.
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:20
наш сябар, я думаю, ен памыліўся форум,у гэтым форуме, як аказалася, усе карыстальнікі, хто-то + хто трохі - у іх магчымасць, яны дзяліліся і працягваюць дзяліцца гэтым ? дух форуму, я асабіста яго тэорыя nn мяне не хвалюе нічога,хоць я чуў, што вакол ? магчыма, запрашэнне карыстальнікаў,улічваючы, што ен nn адкрываецца нічога,і тут дзеліцца з ніхто яго працу не спытаць у прыват..магу вам гарантаваць, што nn ? яго эксклюзіўныя і хутка ў гэтым форуме, сара публікацыі рашэння.ах, вядома, час, каб атрымаць неабходную інфармацыю.
справа ў тым, што тут, акрамя пачаткоўцаў, якія, мы паспрабуем дапамагчы ў максімальна магчымай мы хацелі б таксама размясціцца як прафесіяналы, і таму мы не толькі даць інфармацыю, але таксама прыняць іх і затым, калі ен людзей зарэгіструецца на форуме, у асноўным, што там можна зрабіць??
bobracing ты сунуў у падполля...іншых карыстальнікаў, якія зрабілі, як вы сказалі, што вы можаце зрабіць, але тады не ў год слімакі выдаваць былі забанены на гэтым.....мне шчыра шкада гэтых мер, якія людзей на ногі соскользнут, але, з іншага боку, дух форуму павінны выконвацца з моманту, як вы ўваходзіце ў яе..у адваротным выпадку, як кажуць нашы admin лепш не пісаць вы можаце? зрабіць гэта ці тое, а затым стварыць напружанне, таму што вы не хочаце падзяліцца, хоць справядліва будзе, плюнуў крывею на дадзены факт, і не хочацца гэта рабіць? перш чым кінуць камень і схаваць руку гэта было б лепш, чым мы думалі, што лепш на....але можа быць, вы былі ў няведаньні адносна гэтага абмену ў форуме??(што я, дарэчы, лічу правільным)
msport (exil77grande)
06-01-2013, 18:31
манро нам вельмі шкада заўседы, калі мы павінны забаніць каго-небудзь, асабліва, калі гэта professonista, што можа дапамагчы для росту ўсіх, але зрабіў гэта, як я ўжо напісаў, калі вы прафесіянал, і то не падзяляе нічога, што там збіраецца рабіць на форуме?
акрамя таго, з пастановай ен быў нядаўна абноўлены і ясна, гэтак жа на гэтую рэч.
няма..няма Msport я падзяляю ў поўнай меры ўсе, я не спрачаюся, абсалютна мой маленькі шкадавання, калі так можна? сказаць, і зусім справядліва, як вы гэта зрабілі, звярніце ўвагу, вы таксама прафесіяналаў у назе яшчэ на форуме робяць шмат зручней усіх, таму што мы расцем усе разам...то мне вельмі шкада, што адбываюцца такія рэчы....вось і ўсе.
nuovaecu
27-01-2013, 15:33
Прабачце, пытанне ад пачаткоўца, але ў 75 л ціск turbo пу? павялічыць? Заўседы Grandepunto
Механічна уздзейнічаючы на перепускного клапана, як менавіта для кропкі 70CV
magi1984
28-01-2013, 12:32
шчыра кажучы, я думаю, што я знайшоў абмежавальнік ціску турбо, я ўзяў у якасці прыкладу файл 500 75cv, у драйверы праверка ціску турба, як максімум, мы ў 205, якая памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння cio? 14 ад прыкладна 2800mbar
абмежавальнік ціску turbo знаходзіцца крыху раней 2 карты ціску турба, шукайце яго ў 2d-8bit, шэраг gobbette значэнне да 179, памнажаецца на 14 таму 2506mbar, то абмежаванне ціску турба.
але пытанне я, натуральна, узнікае...тыя 2 карты, якія ў драйвер ecm называюцца ціску турба, парода карты?????
не можа быць ціску турба
blackwolf76
28-01-2013, 13:50
шчыра кажучы, я думаю, што я знайшоў абмежавальнік ціску турбо, я ўзяў у якасці прыкладу файл 500 75cv, у драйверы праверка ціску турба, як максімум, мы ў 205, якая памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння cio? 14 ад прыкладна 2800mbar
абмежавальнік ціску turbo знаходзіцца крыху раней 2 карты ціску турба, шукайце яго ў 2d-8bit, шэраг gobbette значэнне да 179, памнажаецца на 14 таму 2506mbar, то абмежаванне ціску турба.
але пытанне я, натуральна, узнікае...тыя 2 карты, якія ў драйвер ecm называюцца ціску турба, парода карты?????
не можа быць ціску турба
У 70cv карту турба не існуе, так як wastgate ? pneumaticao, але тэарэтычна вы павінны знайсці толькі абмежавальнік ціску, які служыць для прадухілення паломак у выпадку ціску некантралюемыя. Акрамя таго, 70cv нават не геаметрыя зменных, preorgativa 75 і 90 конскіх сіл.
magi1984
28-01-2013, 15:08
што не c'? карту turbo я ведаю, яго абмежавальнік? павінна быць.
у 70cv не магу знайсці яго, але ў 1.3 mjet 75 85 і 90 конскіх сіл абмежавальнік ціску турба ? гэта:
тое, і адзін з lim turbo. карты ў 8 біт, якія выглядаюць як абмежавальнік у 70cv ўсе што там есць. так ці і байт ( што, не маючы damos я бачу доўжыцца яго знайсці ) або карты і 16 біт, што, каб яго знайсці, трэба ведаць, пераўтварэнні .
я-то ідэі, ce l-я, але калі ў мяне есць машына, як вы ідзяце, каб зрабіць доказы??
карты турба-ўсе 8 біт, таму пошук павінен засяродзіцца ў гэтым кірунку..
вы карты + абмежавальнікі знаходзяцца ў 8 біт. але ў файле 70cv nn ce карта ў 8 біт, што выглядае як абмежавальнік.
тое, і адзін з lim turbo. карты ў 8 біт, якія выглядаюць як абмежавальнік у 70cv ўсе што там есць. так ці і байт ( што, не маючы damos я бачу доўжыцца яго знайсці ) або карты і 16 біт, што, каб яго знайсці, трэба ведаць, пераўтварэнні .
я-то ідэі, ce l-я, але калі ў мяне есць машына, як вы ідзяце, каб зрабіць доказы??
mavaila1972
29-01-2013, 00:09
я ў поўным
Калі хто-небудзь ведае, як падняцца на больш 1480 чыгуначныя... я фарсунак на 95cv іх гатовыя...
У рэальнасці? я паклаў іх на некалькі месяцаў, але мне здавалася, што ад "высокага" ішло горш і горш...
Па мне, будучы зроблены, каб працаваць на 1600 бар не давалі максімум на 1480
Толькі выпрабавальны мог сказаць праўду
Xtreme0303
17-03-2013, 21:57
з упэўненасцю фарсунак gp 75 і 90 л. з.) ідэнтычныя, змяняецца толькі помпа rail, C1P і C1PH
з упэўненасцю фарсунак gp 75 і 90 л. з.) ідэнтычныя, змяняецца толькі помпа rail, C1P і C1PH
Так, але я іх замяніць на Кропкі 70CV, што іх некалькі.
Xtreme0303
18-03-2013, 12:04
вы маеце рацыю, я зразумеў, дрэнна мне, у дадзеным выпадку, па мне, c'? агляд таксама флейта і помпа, да жаль, ін'екцыі ? горшая частка, дзе рабіць гібрыды
SandroMarciano
18-03-2013, 12:24
біт я думаю, што няспраўнасць у вас, калі датчык дасягае свайго максімальнага значэння (напружання). Вы пу? выканайце 2 спосабу, каб пазбегнуць гэтай праблемы на маю думку:
1. Вы глядзіце ў damos (што я не я, але я ў курсе таго, што вакол) і павелічэнні гранічнага напружання датчыка.
2. Ужываецца супраціў на датчык ціску falsando сігнал, тым turbo будучы рэгуляванне механікі не павінны мець праблем у яго кіраванні.
У damos, на жаль, падобна на тое, яго не ніхто, або лепш, каб marelli не есць damos адкрыць, каб сказаць з winols, але яны маюць свой уласны фармат, які адкрываецца з дапамогай праграмы helios якога не c'? ніякіх слядоў у інтэрнэце.
Адзінае, будзе хто-тое, хто працуе ў FPT...
Другі варыянт супраціву ? магчыма, мы кажам, што праца праграмнага забеспячэння была больш? чысты, але, у рэшце рэшт, мала змяняецца.
Фарсункі я паставіў я матор ад 95 cv (і, такім чынам, па-ранейшаму адрозніваюцца ад тых, што 75 або 90CV) былі на самай справе больш? маштабы, скажам, што рэжым, падлучыўшы іх з карту ori гэта было амаль, як мець карту з 8/10% - ы? у наш час ўпырску.
Таксама ці есць спосаб, каб падняцца з rail у дадатак да 1480 бар назад ад карты, але не ведае ніхто, ці хто ведае, калі трымае яго, каб ен... (і мне цяжка зразумець, чаму так шмат, я практычна рухавік ад 70CV я ведаю, што не будзе больш? усталяваны), або ў дадатак да карце трэба паставіць модуль на рэйку так, каб мець ціск, безумоўна, вышэй, чаму? экю закон 1480 (калі я карту 1480), але ў рэальнасці? будуць пі?... але тады я не ведаю, як...
SandroMarciano
18-03-2013, 13:20
тое, што вы напісалі на геліес і інш ? правільна, але ? прайшоў, у тым сэнсе, што чуткі кажуць ? экспартаваны файл ад helios .ols зрабіце пошук па ******... я не ведаю, аднак, наколькі яна можа быць поўнай...
гаворка фарсунак пошты, экран з duration ад золата з 70cv і 95, вы dir? якія лепш, з 1480bar max. акрамя таго, пры змене фарсункі, вы павінны таксама compliare карту duration з тых машын, з якіх атрымаеце фарсунак, у адваротным выпадку sballerai расход паліва, абаротаў, etc etc
Xtreme0303
18-03-2013, 13:23
да жаль, часам на эбу марелли, і, наадварот, omert? аб зменах,...
тое, што вы напісалі на геліес і інш ? правільна, але ? прайшоў, у тым сэнсе, што чуткі кажуць ? экспартаваны файл ад helios .ols зрабіце пошук па ******... я не ведаю, аднак, наколькі яна можа быць поўнай...
гаворка фарсунак пошты, экран з duration ад золата з 70cv і 95, вы dir? якія лепш, з 1480bar max. акрамя таго, пры змене фарсункі, вы павінны таксама compliare карту duration з тых машын, з якіх атрымаеце фарсунак, у адваротным выпадку sballerai расход паліва, абаротаў, etc etc
Добра было б ведаць, я файл ols..
Для фарсункі я пакінуў іх на месяц, а потым я паставіў тыя, ori, чаму? у цэлым, я, здавалася, лепш пайсці.
Калі ўсе пойдзе добра, на працягу тыдня я павінен устанавіць турбіну з змянянай геаметрыяй на 90cv геаметрыя кіруецца рг...
Пасля я бачу, вы каналы 70 і 95 л. з....
За тое, што, аднак, не перавысіўшы 1480 бар пу? быць ўцечка фарсунак, якія зроблены для таго, каб пайсці да 1600? Ці не мае нічога агульнага?
Астатняе, тое, што механік не мае іх, закадаваныя або як называецца працэдура, дзе неабходна ўвесці код фарсунак пу? ўплывае на прадукцыйнасць?
Дзякуй.
Xtreme0303
18-03-2013, 19:02
для кадавання можна выкарыстоўваць просты дыягназ... я не бачу, чаму? не зрабіла
Для таго, каб падмануць эбу з дапамогай map...не будзеце расці, як вар'яты з рэзістараў модуль gi? гатовы з трымер для рэгулявання напружання..я выкарыстоўваю на працягу многіх гадоў
Xtreme0303
18-03-2013, 22:50
купіў дзе?
Для таго, каб падмануць эбу з дапамогай map...не будзеце расці, як вар'яты з рэзістараў модуль gi? гатовы з трымер для рэгулявання напружання..я выкарыстоўваю на працягу многіх гадоў
Цікавіць таксама я...
Хлопцы... а вы спрабавалі паставіць датчык, што працы да 3Bar? калі ласка, паспрабуйце на хвіліну аб 70cv праблема сыходзіць.Тое ж самае дакладна і для ўпырску fiat edc15 Еўра-2 тып-брава, першая серыя 156 першай серыі і гэтак далей.
я прыкладаю прыгожы дакумент, які змяшчае ўсю інфармацыю, якія вам неабходныя.
mariodarkblue
19-03-2013, 15:04
Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна
SandroMarciano
19-03-2013, 17:27
Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна
гэта паведамленне, не дар? recovery, але sar? тое ж самае, што паставіць рэзістар "вельмі трывалы"!
mariodarkblue
19-03-2013, 17:42
Не блытайце?...аднаўленне будзе? тое ж самае!але на гэты раз не таму, што? датчык ідзе "зашкальвае", але чаму? перавышэнні ліміту recovery ўсталеўваю ў карту...
Xtreme0303
19-03-2013, 20:43
і карту можна? абыйсці?
SandroMarciano
19-03-2013, 22:42
гаворка ? заўседы, што, калі б апісанне карты вы можаце рабіць тое, што вы хочаце.
Xtreme0303
19-03-2013, 23:31
у іншым форуме, казаў аб неабходнасці линеаризация датчыка...
Прабачце, пытанне не па тэме. Фарсункі 69/75 розныя, і я. Але на 69 яны тыя 95. На 75, 95, яны, а?
Вяртаючыся ў топік. Але вы хочаце перайсці на 1.5 бар з турбінай крычы, або чаму? вы змянілі нават натоўп?
Фарсункі ў Момант 70CV адрозніваюцца ад тых, гран-пры 75 і 90. Тыя, у 95 па-ранейшаму розныя, і на момант 70 ідуць (я месі) і яны нават на 75 і 90... хаця не ведаю, наколькі вялікую далекасць.
Больш за 1.5 быў для турбіны не арыгінальныя, паглядзець BV35, што мне здаецца, што той, хто мае GP таксама трымае больш за 1.5 бар, ці яшчэ лепш GTB1446V.
Я ў канцы тыдня або ў пачатку наступнага я павінен ўсталяваць BV35, атрыманых GP90 на маей Кропцы 70. Відавочна, што каманда зменнай геаметрыі ? быў зменены, і цяпер прыводзіцца ў дзеянне ад перепускного клапана.
Добра Вера, дзе ты? У мяне есць Swift-75, дзякуй за інфармацыю на инжекторах. Xk? ўсталяваць BV35, а не што-то больш? сур'езна, votla, што вы робіце працу? Я ўражаны ад 1749...У 1.5 я думаю, дастаткова для адпампоўкі паветра дастаткова...
Xtreme0303
20-03-2013, 01:19
будзе, але ў рэшце рэшт вы рызыкуеце сказіць дызель...cio? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях..
Ну, тэарэтычна, здолеўшы прымусіць працаваць дакладна гео, не трэба "загрузіць", cos? так высока, вам не здаецца?
магчыма, павялічвае адставанне 300 аб / мін, я думаю, што з некалькіх спроб карту, атрымоўваецца абмежаваць, як пі? можна з'ява, з? прагрэс, вядома, больш, і цягнуць да высокім і значным. У дадатак тэмпература будзе больш? нізкіх, і складае ціск, расход нашмат больш. Не ўзнікне нават праблема, па-мойму, пераадолець 1.5 recovery.
Ці я памыляюся, ці што-то?
Мы? р? off topic :/
SandroMarciano
20-03-2013, 08:16
Я паспрабую адказаць на ўсе:
Так, мяняць гэты датчык ідзе линеаризованных новыя значэння, я зрабіў гэта на маім, але я мог бы, чаму? я damos, таму я шукаў і знайшоў, дзе змяніць линеаризации, але гэтага ECU мы цяпер толькі звесткі, атрыманыя ад дыягназу і ад практычнага вопыту...
Турбіна: 1749v *1.5 бар ? gi? у раене помпавых, так што не працягвала б больш? у 100000km быць аптымістамі. Дарэчы, да павелічэння турбіны я б сачыў за тым, той факт, што ў вас есць магчымасць? даць дызельнае паліва, паветра, толькі не aumebta магутнасці...
mariodarkblue
20-03-2013, 08:26
Хлопцы, я бачыў gt1749 усталяваны пад Ypsilon, павярнуць 2.5 ціск...ен пракатнае 136 л.с....А, я вашы рэчы..давядзецца мяняць датчык і линеаризовать ў карту....але без damos або накіравання...я думаю, гэта немагчыма
SandroMarciano
20-03-2013, 10:50
Я думаю, што gt1749v * 2.5 бар, якія адносяцца ў арыгінале не існуе ая arriver? ніколі... нават, чаму? павінны мець мяжа накачкі 1.8 бар, і пасля гэтага значэнне павялічвае абароты, але ціск застаецца... у сваю чаргу, у 2.5 бар павінна быць, па меншай меры, кампрэсар плюс і antisurge...
Так, але я, здаецца, аднак, некалькі коней, каб тыя ціск.... O.o
Добра Вера, дзе ты? У мяне есць Swift-75, дзякуй за інфармацыю на инжекторах. Xk? ўсталяваць BV35, а не што-то больш? сур'езна, votla, што вы робіце працу? Я ўражаны ад 1749...У 1.5 я думаю, дастаткова для адпампоўкі паветра дастаткова...
Сукенка ў правінцыі Роўны, я абраў для BV35-за таго, што не c'? занадта адаптацыі, выпускных клапанаў ? сумяшчальны, памер крыльчаткі выхлапных газаў, мне здаецца, правільна, слімак кампрэсара замест гэтага я, здаецца, занадта мала... гібрыд, па мне, ен можа ісці добра, сябар montanto адзін KP35 плюс з крыльчаткой, атрыманых renault, а таксама шрубавыя кампрэсара, атрыманых renault, што, як мінімум ? 50% - ы? вялікі.
У цяперашні час у мяне есць KP35 з крыльчаткі, атрыманых renault, але арыгінальныя гайкі. Я крыху цягі ў pi? ад высокага, можа быць, але я пераехаў пару, па меншай меры, 300 аб.
Я нават GTB1549V, што ўсталеўваецца на 2.0 Mjt ад 170cv але мне здаецца празмернай ? двайны або, магчыма, нават больш? па параўнанні з kp35.
Я перакананы, што з дапамогай карэкцыі ad hoc можа зняць задавальненне..., але вы павінны таксама ўсталяваць выхлапныя ручной 4 у 1, такім чынам яны спрабуюць паменшыць усімі спосабамі адставанне.
У 1549 ? празмернае, можа быць, вы....
BV? я не ведаю, да якой ступені павінны змантаваць...у той час Як kp35 палова renault, я, відаць, што renault маюць kp39 , роўна як і пласціны, але толькі пі? вялікі...
mariodarkblue
20-03-2013, 13:40
Прывітанне, вера...я пацвярджаю, што 1549vb ? добрая турбіна...а хлопцы...не падманвайце сябе...калі я 1.5 бар турбіны арыгінал, або 1.5 бар 1749v (акрамя прамовы тэмператур, за хвіліну)колькасць? паветра sar? заўседы Ж!
Такім чынам, каб мець больш? паветра неабходна турбіны, здольнай вытрымліваць ціск.
я сам альфа 156 edc15 карты turbo крычы, нават не гледзячы на іх, і датчык prex памяняў і ўсе ок..ж самае зрабіць на кропкі
mariodarkblue
20-03-2013, 22:25
я сам альфа 156 edc15 карты turbo крычы, нават не гледзячы на іх, і датчык prex памяняў і ўсе ок..ж самае зрабіць на кропкі
mariodarkblue
20-03-2013, 22:44
Ах, прабачце, я думаў, звяртайцеся ў JTD115;) а ты, кажаш, у vekkia і кара jtd105 з gt1544:D
Прывітанне, вера...я пацвярджаю, што 1549vb ? добрая турбіна...а хлопцы...не падманвайце сябе...калі я 1.5 бар турбіны арыгінал, або 1.5 бар 1749v (акрамя прамовы тэмператур, за хвіліну)колькасць? паветра sar? заўседы Ж!
Такім чынам, каб мець больш? паветра неабходна турбіны, здольнай вытрымліваць ціск.
Ок, таксама адбываецца ад ціску, а таксама тэмператур-й? нізкія....Але турбіны-й? буйную ў роўнай ціску, аднак, pi? магутнасць.
Або Лепш. Турбіны вялікі, на роўнае ціск ад сколкава? працаваць колькасных X паветра для range. У kp35 = 3500 абаротаў у хвіліну ? gi? за межамі ўчастка, і добра, што ідзе зарад 1.25....Адзін 1749, калі належнае добра, са сцекам невялікая, і кампрэсар не велізарны, будзе інэрцыя больш, але sar? магчымасць працы 1.5 бар, увесь час саступаючы, магчыма, да 4800 абаротаў у хвіліну...
msport (exil77grande)
21-03-2013, 12:39
пост сышоў вельмі цікавай і канструктыўнай, таму мы ўцякаем off topic.
SandroMarciano
21-03-2013, 13:05
C'? мала пабудаваць, фінч? не выходзіць нічога, я сумняваюся, што там будзе новага?! Варыянты былі пералічаныя,
1 модуль датчыка
2 супраціў датчыка.
Зараз не існуе іншых рашэнняў...
C'? мала пабудаваць, фінч? не выходзіць нічога, я сумняваюся, што там будзе новага?! Варыянты былі пералічаныя,
1 модуль датчыка
2 супраціў датчыка.
Таго, што знакаміты ols, экспартаванага прыватнага з helios вы ведаеце што-небудзь?
Я спрабаваў шукаць, але я не знайшоў нічога...
SandroMarciano
21-03-2013, 19:45
я адказваю ў мп, я не хацеў бы парушаць правілы...
Прадае яго фірма сіцыліі не s? калі я магу напісаць імя, а пытанне рэкламы....я магу сказаць толькі ў лічку..па крайняй меры, я думаю..
Праблема sar? ? кошт візы, што я павінен выкарыстоўваць толькі для маей машыны... я не рамяство...
msport (exil77grande)
22-03-2013, 20:35
1 модуль датчыка
2 супраціў датчыка.
тады абмеркаванне не мае сэнсу працягваць у тэме, не верыце?
калі будуць навіны " ювентус".
msport (exil77grande)
22-03-2013, 20:36
Прадае яго фірма сіцыліі не s? калі я магу напісаць імя, а пытанне рэкламы....я магу сказаць толькі ў лічку..па крайняй меры, я думаю..
гэты эмулятар мы прадаем, а таксама нам, калі вам трэба вы можаце адправіць нам ***** і такі ж, як і ў тое, што фірма сіцыліі, у двух кроках ад нас.
Tinturia
30-04-2013, 19:57
Я ведаў, што для павелічэння ціску turbo з механічным прывадам istallava кран Т-у трубцы кіравання, перепускной клапан для перамяшчэння пі? у высокай кропцы адкрыцця клапана, так? каб не змяншаць абароты крыльчаткі і дабрацца да ціску pi? высокія турбіны.
Пытанне: Уставіўшы эмулятар ціску turbo неабходна ўставіць трайнік? (я не думаю, але я ? прыйшлі сумневы)
SandroMarciano
30-04-2013, 20:20
што ? не ўпускаць у памылцы эбу (паставіўшы форму), і што ? павялічыць матэрыяльна ціску (з прымеркай ў "T")
Tinturia
30-04-2013, 20:39
так што, калі я захачу павялічыць ціск турбіны я павінен паставіць трайнік, але, каб пераканацца, што эбу не выходзіць памылка (чаму? магчыма, я перавысіў 1,5 бар), я павінен паставіць эмулятар. Проста эмулятар (перамяшчаючы абмежавальнік turbo), такім чынам, не павялічвае ціск турбіны!?
З турбіны арыгінал дастаткова вылучае ціск 1.5, ен пераходзіць у recovery.
Пастаў кран і правіла, пік 1,4 бар і не будзе? у recovery, і вы атрымаеце пастаяннае ціск каля 1.2 бар
Tinturia
30-04-2013, 21:25
Ок! Дзякуй.
leandro89
03-06-2013, 21:19
не можа быць ціску турба
прывітанне каэфіцыент пераўтварэння 14, аб якім вы кажаце ? нумар, які зыходзіць ад якой-то разлік вельмі дакладны? калі вы які?
дзякуй
Аляксандр п.
15-10-2014, 18:50
прабачце, хлопцы, але я магу ведаць, калі хто-то і атрымалася перамясціць recovery turbo....! я я магу і ці спрабаваў паставіць супраціў, але maccina nn ідзе conpletamente і карту я магу .......машына і grande punto 1.3 75 л.з. 2009 года
Ты паставіў супраціў у провад няправільна.
Я ведаю, што вы можаце? зрабіць карту...Але адзіны недахоп-мець супраціў, ? тое, што гарыць, neinte іншы...напэўна, машына ідзе
Аляксандр п.
15-10-2014, 19:54
з датчыка выходзяць тры правады адзін і масы, што чорны засталося 2 ці я ўзяў тое, што порт 5v выхадны ...але тое, што вядома, і як, калі canbiassero i tenpi прадастаўлення пяро nn, ці спрабаваў другі провад ..то на мяне індыкатар nn ўключаеце тое і дзіўна, у мяне няправільны провад, пяро, мы кажам, што ціск прыходзіць у 1,8 бар, і я сабраў турбіны больш
мы кажам, што я рабіў 1.9 з супрацівам на map....Шпіен, вы ўключаеце xk? ідзе не згодныя з ціскам, як мінімум, па параўнанні з p, атм.
Дзе ты?!?
Аляксандр п.
15-10-2014, 20:16
я сіцыліі, ... ... ты кажаш, што я паставіў супраціў на правады sbaglioto ...ці я павінен усе зрабіць карту???
Провад няправільна.
Вы бачылі, што значэнне законаў у дыягназ?!?
Аляксандр п.
15-10-2014, 21:24
Дэні тэст зрабіў, я змяніў провад ідзе лепш, але ідзе ў recovery
Аляксандр п.
15-10-2014, 21:27
Прав. Зрабіць карту з emc2001 але не магу знайсці directori ў recovery turbo
Што супраціў вы выкарыстоўвалі?!?
Якія памылкі табе даў?!?
Трэба пакінуць яго ў спакоі ecm не знаходзіць нічога для trbo, нават 90 не здагадкі
Аляксандр п.
15-10-2014, 21:50
Памылка наддува супраціў і 38 або 39 ым ...тое, што праграма мне парады??
Вучыцца xD
У marelli вельмі ostiche....
Аляксандр п.
15-10-2014, 22:27
Так, але але дай мне руку! я сыходжу з галавы
Я не дома цяпер, але за межамі штаб-кватэры для universit?.
Заўтра я скажу вам, што супраціву быў усталяваны я ;)
Аляксандр п.
16-10-2014, 00:49
ок, дайце мне ведаць, і я магу sapereche праграма майго саветаў, як зрабіць карты, дзе я магу перанесці ўсе,
Не c'? праграма, або даследаванні і спрабуеце інтэрпрэтаваць, як далека вы можаце без damos, або вы атрымліваеце іх damos для winols, але на марелли не c'? нічога....
Такім чынам, доказы і доказаў супраць...
запал рухавікоў
16-10-2014, 17:20
Для тых, хто ўсе яшчэ выкарыстоўвае рэзістары, то ў пытанні ? адзін у 39-Ым, 5-7 Вт.........
Аляксандр п.
16-10-2014, 22:03
? тыя ж, якія я выкарыстоўваю, але ў мяне працуе
запал рухавікоў
18-10-2014, 23:43
вы павінны выкарыстоўваць яго на провад дзе з'яўляецца харчаванне 12 v....... з раздымам датчыка ў адносінах да сябе і першы паварот налева.......
Аляксандр п.
19-10-2014, 00:22
Ок, заўтра спрабую і бачу, што адбываецца
cinqueturbo
19-10-2014, 12:32
Для тых, хто ўсе яшчэ выкарыстоўвае рэзістары, то ў пытанні ? адзін у 39-Ым, 5-7 Вт.........
Я з гэтым супрацівам уладзімір электрычная частка сістэмы EGR і г.д.
вы ўпэўненыя, што ідзяце вен для MAP-сэнсар?
Каб знайсці правільнае супраціў, каб падмануць ціск, я хацеў бы выкарыстаць потенциометр на 10Khm..
каб знайсці кампраміс, і затым размясціць супраціву.
запал рухавікоў
20-10-2014, 16:51
Я з гэтым супрацівам уладзімір электрычная частка сістэмы EGR і г.д.
вы ўпэўненыя, што ідзяце вен для MAP-сэнсар?
Каб знайсці правільнае супраціў, каб падмануць ціск, я хацеў бы выкарыстаць потенциометр на 10Khm..
Аляксандр п.
08-11-2014, 18:05
хлопцы, магчыма, і знайшлі спосаб x падняць ціск карту
:D
carlo abarth
08-11-2014, 20:08
зрабіце зразумець, як!!!!
Аляксандр п.
08-11-2014, 20:37
Мне сказалі, што трэба выдаліць recovery цэлым эбу
У sw 1065P351 неабходна змяніць біт 6112A, максімальнае дапушчальнае залішні ціск ва впускной калектар. Арыгінал ? 1500 затым вы ідзяце ў recovery 1.5 бар, я паставіў 1650 годзе, а затым пераехаў у recovery 1.65
Аляксандр п.
08-11-2014, 21:58
Прабачце, з дапамогай якой праграмы вы зрабілі з тытанам emc
Гэта можна зрабіць з ecm, з winols і з любой іншай праграме, чып-цюнінг.
Ela.Toretto
10-11-2014, 20:10
У sw 1065P351 неабходна змяніць біт 6112A, максімальнае дапушчальнае залішні ціск ва впускной калектар. Арыгінал ? 1500 затым вы ідзяце ў recovery 1.5 бар, я паставіў 1650 годзе, а затым пераехаў у recovery 1.65
Вера, але той біт служыць таксама для 75 л. з? ;)
C'? таксама на 75 і 90 CV, я выявіў, параўноўваючы крывыя праекта OLS 500 MJD8 але некаторыя карты падобныя-і тая, дзе c'? мяжа ціску. Я таксама вырашана раней, што я знайшоў усе з дапамогай гэтай OLS карту ўзмацнення датчыка MAP, cio? памяншэнне значэння прыбытку, так, каб блок не прачытаў, меншае, чым значэнне рэальнага (трохі не тое, што робіць супраціў)
Гэты біт я спрабаваў таксама на grande punto з гэтым sw і hw 3442P766 - 51806498, тут біт ? у 92EE0. Паглядзіце на форму крывых, а таксама паблізу гэты біт і, магчыма, знайсці нават па іншай версіі SW
вы калі-небудзь спрабавалі рабіць толькі гэта змяненне.....бачыў, што есць некаторыя, якія аддаюць перавагу паставіць толькі рэзістараў....у гэтым выпадку змяняецца толькі значэнне, дастаткова, каб змяніць ,або ? есць яшчэ, што можна прымаць падчас рэдагавання.
Гэта ? праца пі? чысты, што супраціў, з турбіны арыгінальны кран усталяваны дроту ricovery здаралася некалькі разоў, што было... cos? не пі?... але турбіна арыгінал ? нават занадта... Gi? у 1.6 бар пачынае рабіць дзіўныя гукі...
Ela.Toretto
19-11-2014, 22:53
Калі датчык map ? ад 2500 мбар не глядзіце? вельмі вышэй 1.5 бар. Калі map і 3000 мбар, то прадказаць? да 2 бар.
Калі ў вас турбіна арыгінал вам настойліва не рэкамендуецца перавышаць 1.5 бар.
Ela.Toretto
20-11-2014, 07:59
не, не, цяпер я gtb14 ў 1.6 ;) так што ў мяжы, калі замяніць датчык, што яшчэ трэба зрабіць? ;) проста як ідэя ;) у адваротным выпадку я пастаўлю манометр ў аўто і далей ;)
Я ў гэтым ****лло, я б паставіў манометр ў машыне і fregarsene таго, што датчык счытвае...
Ela.Toretto
20-11-2014, 13:59
ды я момант я іду дэпо ;)
вы не завяршылі тэму.....дзе б знайсці?? Hihihihih
Ela.Toretto
24-11-2014, 19:18