Прагляд Поўнай Версіі : Вызначыць ecu
panterargento
04-01-2013, 21:22
Прывітанне, ? можна з elm327 вызначыць эбу?
Напрыклад, edc16, edc15, edc17 і г. д.
я павінен чытаць/пісаць з mpps v12 адной passat 1900 130cv, але пратаколы, 3: EDC15, EDC16U1, EDC16U34, а не s? які з іх выбраць, проста хацеў ведаць, калі elm327 пу? вызначыць ecu.
Дзякуй.
FidodidoTuning
04-01-2013, 21:25
у 130cv ? адзін edc15
я не магу сказаць для elm
Я заяўляю, што ў мяне не elm, але я думаю, што залежыць, што sw выкарыстоўваеце...а я думаю, што мінімум, што можна патрабуе да sw дыягназу з'яўляюцца дадзеныя аб ecu. Безумоўна, есць sar? спосаб
panterargento
04-01-2013, 22:14
у 130cv ? адзін edc15
я не магу сказаць для elm
Калі я памыляюся, пратакол не f? чытання?
Я крыху гарачыя...mpps v12 ? можа чытаць/пісаць?
Я заяўляю, што ў мяне не elm, але я думаю, што залежыць, што sw выкарыстоўваеце...а я думаю, што мінімум, што можна патрабуе да sw дыягназу з'яўляюцца дадзеныя аб ecu. Безумоўна, есць sar? спосаб
Выкарыстоўваючы яго з multiecuscan можа вызначыць?
FidodidoTuning
04-01-2013, 22:50
Не вызначае nemmenocon пратакол няправільна
Зша edc15 і трэба чытаць файл ад 512 кб
на ecu c'? напісаў мадэль
panterargento
04-01-2013, 22:57
Не вызначае nemmenocon пратакол няправільна
Зша edc15 і трэба чытаць файл ад 512 кб
А то я магу напісаць з mpps 12?
Я прашу прабачэння, калі st? ідзе занадта гарачая...я разумею, што ў няправільным раздзеле, каб падобныя пытанні...? што я ? прыйшоў спантанна...
panterargento
04-01-2013, 23:05
на ecu c'? напісаў мадэль
Не ўсе...
FidodidoTuning
04-01-2013, 23:12
Вы mpps добра
з elm, вы можаце толькі зрабіць код групы fiat з *********** x, працуе дастаткова добра, x групы vag проста kkl.
Калі я памыляюся, пратакол не f? чытання?
Я крыху гарачыя...mpps v12 ? можа чытаць/пісаць?
Выкарыстоўваючы яго з multiecuscan можа вызначыць?
і што ? толькі x групы fiat.
тое panterargento калі вы маеце на ўвазе, як sw *********** вы можаце edentificare экю. у любым выпадку, нават з mpps, перш чым чытаць вы можаце edentificare lecu. што тычыцца чытання і запісу для дадзенага тыпу аўто, не думаю, што атрымаецца, але я не ўпэўнены.
а fidodido, у 130cv edc15
выбачайце, кампанія сталевы алхімік не можаце, таму што не " групы " фіят", я памыліўся.
panterargento
04-01-2013, 23:23
і што ? толькі x групы fiat.
Я ведаў, што *********** е? толькі fiat, а multiecuscan я ведаў, што зрабіў таксама і іншыя дамы...ці я памыляюся?
Я ведаў, што *********** е? толькі fiat, а multiecuscan я ведаў, што зрабіў таксама і іншыя дамы...ці я памыляюся?
няма, вы ў памылцы, multiecuscan ? новы sw у + есць толькі два suzuki, то х астатніх вядзе сябе так, як ***********
panterargento
04-01-2013, 23:33
няма, вы ў памылцы, multiecuscan ? новы sw у + есць толькі два suzuki, то х астатніх вядзе сябе так, як ***********
Ок, дзякуй giarras, але ведай, што sw выкарыстоўваць з elm для іншых дамоў? (усе, што есць)
P. s. прабачце, калі часам я задаю пытанні, якія для вас могуць быць зніжкі, але, на жаль, гэты ? добра быць пачаткоўцам.
Ок, дзякуй giarras, але ведай, што sw выкарыстоўваць з elm для іншых дамоў? (усе, што есць)
P. s. прабачце, калі часам я задаю пытанні, якія для вас могуць быць зніжкі, але, на жаль, гэты ? добра быць пачаткоўцам.
паглядзіце тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?654-lista-sw-per-elm327
panterargento
05-01-2013, 17:12
Вы mpps добра
Але ск я абавязаны гэта зрабіць уручную, так і на чытанне і запіс?
На edc16c39 робіць гэта аўтаматычна, але на гэта не глядзець...малюнак
FidodidoTuning
05-01-2013, 17:38
Ен разлічвае sw рэдагавання, калі вы карыстаецеся правільны драйвер
Quendo выхад і выратуе цябе выпраўляе cks
Для пацверджання яго адкрыць і паглядзець ke ha дададзеная змен па-за драйвера ckn бітаў кранутыя
panterargento
05-01-2013, 17:52
Ен разлічвае sw рэдагавання, калі вы карыстаецеся правільны драйвер
Quendo выхад і выратуе цябе выпраўляе cks
Для пацверджання яго адкрыць і паглядзець ke ha дададзеная змен па-за драйвера ckn бітаў кранутыя
Такім чынам, вынікаючы працэс, які вы апісалі, нават калі mpps просіць мяне зрабіць гэта manualmete, перш чым пісаць, не iporta?
msport (exil77grande)
05-01-2013, 18:00
я ведаю, што гэта off topic і доўжылася занадта добра.
panterargento
05-01-2013, 18:11
я ведаю, што гэта off topic і доўжылася занадта добра.
Вы маеце рацыю, ? мая віна, я адпусціў...я прашу прабачэння...