КПК

Перегляд Повної Версії : створення тб boot

giarras
03-07-2012, 20:41
як побудувати кабель завантаження близько 5 євро

sportknight
03-03-2013, 20:37
один curiosit?,це нормально навіть для mpps і він працює на всі блоки управління? чому? на деяких я читаю інші значення опору і не з'? немає діода між двома can...

succdfrutt
06-03-2013, 20:04
giarrass але цей кабель ? для того, щоб читати що? ? перший для того, щоб зробити діагноз cn інші програми?

frantik3
06-03-2013, 23:24

взяв cmd hahahahah

giarras
16-03-2013, 15:24
взяв cmd hahahahah

тільки, що в цьому місці щось ви...якщо ви, ви ,ви, що менше 5 євро..всім ку

hackgen
24-03-2013, 11:45
Привіт Giarras, як я вже писав в темі, я не можу більше його читати ne писати карту моєї a4 2007 edc16 через послідовний порт,
за допомогою цього кабелю я можу вирішити? Привіт Спасибі

succdfrutt
28-03-2013, 11:10
але вибачте моє невігластво... але boot x що? x почала робити?
Спасибі...

hackgen
28-03-2013, 11:45
Від того, що я зрозумів, режим? boot і особливий режим? доступ до ебу, який ви можете використовувати в певних випадках.

але вибачте моє невігластво... але boot x що? x почала робити?
Спасибі...

zioweb
15-11-2013, 15:45
але boot для яких ecu?? миха andr? ну, щоб все...

sportknight
15-11-2013, 17:27
всі ті, які використовують k-line,якщо ми колеги, також може також підходить для can...

zioweb
15-11-2013, 20:35
Цікаво Mucho

giary74
16-02-2014, 09:56
всі ті, які використовують k-line,якщо ми колеги, також може також підходить для can...

Я не хочу сказати, безглуздо, але цей кабель можна використовувати для читання і запису до boot всі IAW 59F?

sportknight
17-02-2014, 09:12
впевнений, що ви можете

micheleyr6
друзі, я розумію, що поставити в boot ecu, але, будь ласка, поясніть мені, як ви використовуєте цей кабель??

і з якими ебу працює?

ugoboss
привіт,ви можете використовувати його у всіх тих ебу, де тобі потрібен кабель, щоб читати в школі, зараз майже всі інтерфейси, що купіть вже її проводів, але багато хто не мають атаки бд, це схоже на те, що дають з MPPS, v18, то ще має перемикач для харчування або немає ecu, хоча багато з них я знайшов неправильно з харчуванням навпаки, в сенсі годувати завжди екю, і коли ви увімкніть вимикач живлення інструмент підключений (в нормі повинно бути навпаки) у будь-якому випадку, це завжди корисно.

micheleyr6
дякую бозі завжди дуже корисно...
якщо я правильно зрозумів то це потрібно, коли на інтерфейс з бд і ви хочете, щоб прочитати ecu до школи в boot mode...
я думаю, що це може поставити ебу в boot, на роз'єм діагностики...

ugoboss
привіт, якщо ви хочете прочитати ecu в школі, поклавши в bootmode без відкриття потрібно використовувати технології, bench, що вони вже всі інтерфейси останнього покоління офіцерів, клон, якого я знаю ( але я не ніхто), а там тільки KTM bench, який у мене є і прекрасно працює.