КПК

Прагляд Поўнай Версіі : стварэнне тб boot

giarras
03-07-2012, 20:41
як пабудаваць кабель загрузкі каля 5 еўра

sportknight
03-03-2013, 20:37
адзін curiosit?,гэта нармальна нават для mpps і ен працуе на ўсе блокі кіравання? чаму? на некаторых я чытаю іншыя значэнні супраціву і c'? няма дыеда паміж двума can...

succdfrutt
06-03-2013, 20:04
giarrass але гэты кабель ? для таго, каб чытаць што? ? першы для таго, каб зрабіць дыягназ cn іншыя праграмы?

frantik3
06-03-2013, 23:24

узяў cmd hahahahah

giarras
16-03-2013, 15:24
узяў cmd hahahahah

толькі, што ў гэтым месцы што-то вы...калі вы, вы ,вы, што менш за 5 еўра..усім ку

hackgen
24-03-2013, 11:45
Прывітанне Giarras, як я ўжо пісаў у тэме, я не магу больш яго чытаць ne пісаць карту маей a4 2007 edc16 праз паслядоўны порт,
з дапамогай гэтага кабеля я магу вырашыць? Прывітанне Дзякуй

succdfrutt
28-03-2013, 11:10
але прабачце мае невуцтва... але boot x што? x пачала рабіць?
Дзякуй...

hackgen
28-03-2013, 11:45
Ад таго, што я зразумеў, рэжым? boot і асаблівы рэжым? доступ да эбу, які вы можаце выкарыстоўваць у пэўных выпадках.

але прабачце мае невуцтва... але boot x што? x пачала рабіць?
Дзякуй...

zioweb
15-11-2013, 15:45
але boot для якіх ecu?? міха andr? ну, каб усе...

sportknight
15-11-2013, 17:27
усе тыя, якія выкарыстоўваюць k-line,калі мы калегі, таксама можа таксама падыходзіць для can...

zioweb
15-11-2013, 20:35
Цікава Mucho

giary74
16-02-2014, 09:56
усе тыя, якія выкарыстоўваюць k-line,калі мы калегі, таксама можа таксама падыходзіць для can...

Я не хачу сказаць, па-дурному, але гэты кабель можна выкарыстоўваць для чытання і запісы ў boot ўсе IAW 59F?

sportknight
17-02-2014, 09:12
упэўнены, што вы можаце

micheleyr6
сябры, я разумею, што паставіць у boot ecu, але, калі ласка, растлумачце мне, як вы выкарыстоўваеце гэты кабель??

і з якімі эбу працуе?

ugoboss
прывітанне,вы можаце выкарыстоўваць яго ва ўсіх тых эбу, дзе табе патрэбен кабель, каб чытаць у школе, цяпер амаль усе інтэрфейсы, што купіце ўжо яе правадоў, але многія не маюць атакі бд, гэта падобна на тое, што даюць з MPPS, v18, то яшчэ мае перамыкач для харчавання або няма ecu, хоць многія з іх я знайшоў няправільна з харчаваннем наадварот, у сэнсе карміць заўсёды экю, і калі вы уключыце выключальнік сілкавання інструмент падлучаны (у норме павінна быць наадварот) у любым выпадку, гэта заўсёды карысна.

micheleyr6
дзякуй босе заўсёды вельмі карысна...
калі я правільна зразумеў, то гэта трэба, калі на інтэрфейс з бд і вы хочаце, каб прачытаць ecu да школы ў boot mode...
я думаю, што гэта можа паставіць эбу ў boot, на раз'ем дыягностыкі...

ugoboss
добры дзень, калі вы хочаце прачытаць ecu ў школе, паклаўшы ў bootmode без адкрыцця трэба выкарыстоўваць тэхналогіі, bench, што яны ўжо ўсе інтэрфейсы апошняга пакалення афіцэраў, клон, якога я ведаю ( але я не ніхто), а там толькі KTM bench, які ў мяне ёсць і выдатна працуе.