Перегляд Повної Версії : характеристики форсунок CR bosch
Привіт, хлопці, після довгого пошуку в інтернеті я, нарешті, знайшов pdf, що я думаю зробити? у блаженства? багато людей, які хочуть замінити їх propi форсунок common rail з congnizione з-за....
могли б?,особливо tezzero і lumaracing? бути два технічних дизель,але і тих, хто ne s? дещо пояснити мені, люб'язно p? це pdf...те, що не так багато мені і ясно, що вони підрозділу? вимірювання...не можу зрозуміти, якщо CC або в мм3....хтось пу? люб'язно просвітити мене??
додаю файл для абонемента ви можете звернутися до мене або msport...
Спасибі всім.
В pdf наводяться таблиці та налаштування форсунок bosch виконувати випробувальний стенд для насосів уприскування з симулятор common rail.. тест з насос уприскування "будь"(я використовую той, mercedes), враховуються такі три випробування : стартер 250 бар середньої навантаження і максимальний вантаж, із зазначенням часу уприскування (однакових для всіх трьох випробувань) кубічних см нагнітання і відлив, що ви повинні отримати відповідні допуски..якщо ви не використовуєте тренажер, bosch значення калібрування для відображення змінюються..я сподіваюся, що ясно
привіт tezzero..спасибі за роз'яснення...я хотів би запитати вас? підтвердити краще, якщо юніт? вимірювання pdf см кубічних, а не в мм кубічних...
і тоді у світлі всього цього я хотів би запитати вас, які еталонні значення максимальної витрати дизельного палива у форсунок взяти до уваги, якщо ми хочемо зібрати "речі більш грубої" форсунок оригінальні дату і машини завжди читаю з pdf????
cio? де ви закон в якості максимальної витрати дизельного палива, що інжектор видає??
Заздалегідь дякую за вашу відповідь....
Привіт
привіт манро..... особисто я не туристичне, я бачив його в pdf, але знаходяться в тісному контакті з pompista.... однак, туристичне калібрування, виражаються в кубічних сантиметрах, CC, і випробування, як сказав tezzero ви робите так, але мій pompista, не є доказом 250 бар, але він тільки перевіряє на скільки бар починається форсунки відкрити, потім робить тест на 1000 насоса, (для тих, хто не знає', CR-насосів, зменшується на половину, в залежності від оборотів двигуна.... тобто, якщо двигун робить 1000 оборотів, насос 500, якщо двигун 4000 обертів насоса 2000 і так далі) вимірювання постійного струму, 1000 об., потім повторюється випробування на 2000 оборотів, і дивись, якщо написано з таблицями.... ;)
калібрування в DC..витрата палива в таблиці налаштування ? максимальна справжнім ? тільки посилання, щоб перевірити, якщо інжектор працює правильно..інжектор c.rail bosch відрізняються між собою за ступенем виплеск кількість отворів і діаметр самих,треба мати детальну карту з профі, щоб потім порівняти їх..але, як на мене, це був хліб для механічні форсунки, щоб збільшити страв..з зіставлення зроблені добре збільшує без необхідності вдаватися до такого..
motorsport
05-01-2013, 17:48
привіт манро ,і можете мати pw??
Спасибі!
привіт манро..... особисто я не туристичне, я бачив його в pdf, але знаходяться в тісному контакті з pompista.... однак, туристичне калібрування, виражаються в кубічних сантиметрах, CC, і випробування, як сказав tezzero ви робите так, але мій pompista, не є доказом 250 бар, але він тільки перевіряє на скільки бар починається форсунки відкрити, потім робить тест на 1000 насоса, (для тих, хто не знає', CR-насосів, зменшується на половину, в залежності від оборотів двигуна.... тобто, якщо двигун робить 1000 оборотів, насос 500, якщо двигун 4000 обертів насоса 2000 і так далі) вимірювання постійного струму, 1000 об., потім повторюється випробування на 2000 оборотів, і дивись, якщо написано з таблицями.... ;)
Я проаналізував таблицю bosch..також я використовую різні методи, в avviamneto, наприклад, текст з 150 бар до 20 гц, відкриття..а якщо встановлюю симулятор, в авто я f? зробити: 200 бар 20 гц стартера середньої навантаження 800 бар 60 гц до 1000 бар 80 гц і ovviamneto я таблиць з страв, для більшості кодів bosch delphi siemens denso та ін..
калібрування в DC..витрата палива в таблиці налаштування ? максимальна справжнім ? тільки посилання, щоб перевірити, якщо інжектор працює правильно..інжектор c.rail bosch відрізняються між собою за ступенем виплеск кількість отворів і діаметр самих,треба мати детальну карту з профі, щоб потім порівняти їх..але, як на мене, це був хліб для механічні форсунки, щоб збільшити страв..з зіставлення зроблені добре збільшує без необхідності вдаватися до такого..
ок tezzero...ви хочете сказати, що з таблиць ви не можете зрозуміти, якщо інжектор більше дизельного палива, ніж інші?
дивлячись на таблицю і розглядаючи наприклад, паливної форсунки fiat 0 445 110 002 sivede, що в стовпці, де він говорить, "де -**** y1" я між 8,2 і 9,2 cc дизель з 1350 бар прес...
тепер, якщо я беру в розгляд ще один інжектор fiat наприклад, 0 445 110 119 я бачу, що в одній і тій же колонці "де -**** ry1" я від 10-11,5 см на дизельне паливо, завжди в 1350 бар тиск....по-моєму, ingnoranza в області, не ? так???
Ви не зрозуміли мої слова чи я не пояснив добре...відмінності залежно від отвору і розміру самих, і якщо ми йдемо на технічній, навіть у піднятій голки пульверизатора ? регульована по товщині..мою увагу ? у тому, що, зіставивши ебу правильно!! ви отримаєте приростів без істотних ammattirsi шукати інжектор pi? виконуюча якщо ви не хочете, щоб реалізувати автомобіль від продуктивності перебільшені..от і все
спасибі tezzero для tuadisponibilit? пояснити....але я хотів би запитати вас, якщо, наприклад, візьмемо bosch fiat 0 445 110 119, що в таблиці загасити 10-11,5 см (100-115mm3 1350 бар, якби я хотів збільшити iq в 140mm3 або 14cc, не торкаючись ні час вприскування, ні прес-rail..які альтернативи я??ви могли б збільшити хід голки, щоб мати більше дизель або краще мати форсунки або пульверизатора безпосередньо найбільшою??
Ви пу? підняти підняттям голки,є штирі, щупи різних розмірів
Я забув додати, що кожна форсунка відрізняється від інших за ступенем сплеск.. що повинен мати на підставі патронника двигуна частину пі? або менше від 124? до 160? за винятком якийсь 180? але це не стосується common rail. Потім очей!!!!
та це я знаю..спасибі tezzero..у мене є pdf-профі сім дизель, де я багато інфо на кількість і розміри отворів і sugl'кути уприскування...
seven??ніколи не чула..дивно
для вас або для тих, хто в них потребує...
ок, спасибі!! можуть повернутися завжди корисно...я в богів інших фірм
якщо можна поштою...навіть мені роблять завжди зручно....я там "грає навколо" дуже часто, за допомогою насосів і форсунок....і все інше, очевидно....
ок , я матеріал в майстерні? ? паперовий я бачу, якщо я можу відсканувати...
якщо можна...було б veeery корисно...
якщо я можу що-небудь місце, в кінці тижня
спасибі заздалегідь....- спасибі.
...tezzero вибачте, але якщо у вас навіть столи ina для форсунок CR??типу цієї:
http://img20.imageshack.us/img20/882/tabellainainiettori13mj.png (http://imageshack.us/photo/my-images/20/tabellainainiettori13mj.png/)
це зокрема ? по 1,3 fiat multijet...і по мені-справжні і прямо манн з неба...чому? дозволяють знати з точністю витрата інжектора на основі прес-rail і tinj..***** і видно з таблиці інжекторів в питанні висувають 50mm3 палива в 1400bar і 900us в tinj...так що в той час, що один іде зіставити автомобіль з цих форсунок вже? s? цілей, де spigersi з tinj, щоб мати деяку iq....
якщо у вас були б інші, а ти не міг би postarli було б здорово!
доброго ранку, рага , rispendo ця дискусія, що я ? вихід в пошук .. я там? він ситуацію . мені потрібно поміняти дюзи для моїх форсунок Bosch 0 445 110 і 111, які монтуються сопла DLLA148P1221 6fori x 0,15 мм .... (не збираюся пояснювати чому х сорому.))) а з такою такий пошук оригінальних bosch мені коштували 60€ кожен х 5 форсунок , що я знайшов їх, конкуренція, ціна . тепер я прибув, але я на 8 отворів і постачальник мені сказав, що помилився і що ті були послані DLLA148P1622 or DLLA1488P1819 , але цих я не можу знайти кут нахилу і діаметр отвору , і, на жаль, досі не можу скачати вкладення на початку аргументу x побачити специфікації ...
тепер продавець каже мені, що посилає мене на її рахунок дюзи нормально , але я думав, що якщо я монтую ці 8 отворів avr? витрата більше , але я повинен перерахувати час вприскування для нового потоку ( яка буде коротше) і досягнень, які будуть незначні .. все це не може, що мене переваги, я думаю , що ви думаєте ?
також в паритет? розмір отвору, наприклад 0,15 мкм, проходячи від 6 до 8 отворів c'? різниця в 2 отвори в pi? звичайно... так що c'? збільшення IQ на 30%, залишаючись з тих же часів і з тих же досягнень...
однак я бачу, якщо з кодів профі можу простежити, у точній відповідності з...
однак, з каталогу в моєму розпорядженні(що, знаходитеся в даний дискусії легко простежується в інтернеті) DLLA148P1622, я не повідомляє..що стосується DLLA148P1819 те ж саме...
каталог я з DLLA152P1819 і говорить мені, що вони 7x0,21x152?
у будь-якому випадку ****** ? ваш друг...
однак, з каталогу в моєму розпорядженні(що, знаходитеся в даний дискусії легко простежується в інтернеті) DLLA148P1622, я не повідомляє..що стосується DLLA148P1819 те ж саме...
каталог я з DLLA152P1819 і говорить мені, що вони 7x0,21x152?
у будь-якому випадку ****** ? ваш друг...
з 110mm3 2,4 20v mjet sar? істинний тварина сили,я думаю, що ви навколо 250cv...я ne s? що бачив, що у мене був 156 2.4 20v mjet sportwagon з більш або менш такий же, кавалерія....шкода приводні вали та муфти, які є слабкими для деяких держав для розрахунку часу, я пропоную вам використовувати microsoft excel s? немає розрахунку пу? дати тобі впевненість математики довіряти на 100% - із-за ряду факторів, які впливають на результат....
якщо я не помиляюся, якщо ви шукаєте на форумі ви знайдете discussionein, де він, в якому на час, - втрутився навіть користувач espertissimo про те, що, на жаль, зараз не ходить більше....
ви повинні використовувати іншої функції excel для розрахунку часу...
ви не повинні використовувати інтерполяції....
для gt 2256 повірте, що тримає добре, навіть 2бар рясні...
всі st? за egt....
для профі якщо ви введете код безпосередньо на ****** щось стрибає по мені... я не намагався це зробити?...
я не розумію, чому ваша ідея змінити авансів і терміни, монтаж млини тонкого помелу найбільших золота,...
не n? я бачу причину...як правило це f? цей мод, тому що для того щоб впорснути велика кількість палива з iniettorri акції, щоб змусити речі, ви в кінцевому підсумку затягнутися тривалість впорскування протягом певного часу кутове потім, за допомогою пульверизатора найбільший-єдиний часу, він впорскує більше палива, не вдаючись в форсажной камерою і, отже, не з'? навіть не потрібно чіпати аванси...
Я використав цю знайшов в інтернеті, і роблять.тест займе часу 10 і 70mm3 я намагався calcolar в 80mm3, що вони вже є? у мапу , і отриманий результат і був близько , x це я використав це, але якщо у однієї краще, я був би радий дізнатися його ! Може бути, навіть те, досягнень ! Для turba, дивлячись на діаграму з витратою під 2.4 я знаю, що gi? 1.6 altino , witho i 1.9 я згоден з 2 бар ... Х мова, розрахунок термінів та авансів, то від того, що мені подобається, як.карту добре інформовані і коли ви вимагайте малюка мм3 введіть, що малюк і не більше, як у випадку, якщо ми встановлюємо форсунки-й? великі , справді, як мапу часу, що аванси , якщо розраховується для потоку maggione , будуть пі? низькі, так як часи, що в якості авансу , і все lavorer? правильно