Прагляд Поўнай Версіі : Ww polo 1.4 16v info
Прывітанне, хлопцы, хто ведае, сказаць, што я чытаю/пішу на гэты АЎТАМАБІЛЬ? Вы пу? зрабіць якім-небудзь чынам з Mpps?вам трэба n блок кіравання? Дзякуй усім, і яшчэ з новым годам
так ? р? агульны, калі можна будзе служыць, як мінімум, год аўтамабіля.
а ў спісе аўто я не знайшоў гэтай мадэлі Volkswagen Polo 1.6 FSI, Bosch, MED9.5.10 K-Line/CAN, калі ? гэта ты з Mpps
Вы маеце рацыю .. я праслізнула іх трохі занадта агульны.. Але і пола 1.4 16 клапанаў, 2001 года, бензін еўра-4.., А як толькі я пачну n. Блок кіравання
пу? быць marelli, што бош, з gallov2 вы павінны зрабіць, mpps не ніколі не выкарыстоўваў, але ў спісе не з'яўляюцца гэтыя ecu.
Вы маеце рацыю .. я праслізнула іх трохі занадта агульны.. Але і пола 1.4 16 клапанаў, 2001 года, бензін еўра-4.., А як толькі я пачну n. Блок кіравання
2001 gi? euro4??не думаю, cos? тады я магу памыліцца? ды...
аднак, для бяспекі, пакладзеце таксама тып рухавіка, які манціруе....некаторыя збіраюць таксама siemens...
у vw на той жа аўтамабіль, толькі з іншага нумара шасі змяняецца палова свету...я шут немцы...
...не я там забыўся..у гэтыя дні я не аўто.. а то і, безумоўна, euro4... астатняе я dir? "- ы? хутка..дзякуй
То.. цэнтральнай і Marelli 4lv. № 036906034d... Хто мае інфармацыю пра..дзякуй