КПК

Перегляд Повної Версії : Повне читання даних?

panterargento
04-01-2013, 10:41
Всім привіт
я хотів би знати, що саме, при виконанні читання ? краще зробити повний або тільки дані?
Які відмінності?
Спасибі.

fa2st
04-01-2013, 10:48
привіт, я намагаюся відповідати, я...читати повний зробити тільки в BDM,і як правило на цих машинах або на тих, блоки управління, деякі деталі або де не можу вдіяти( edc17, наприклад) для читання даних, а і читання через obd... було б краще, щоб завжди повне читання файлу,тому потрібно завжди мати резервну копію у випадку, якщо блок ecu у записі або в разі проблем...ce також сказати, що на сьогоднішній день molter показання ocmplete ви також знайдете на форумі або в будь-якому випадку на веб-сайті, а потім ще раз, ви йдете через obd привіт....

panterargento
04-01-2013, 11:00
привіт, я намагаюся відповідати, я...читати повний зробити тільки в BDM,і як правило на цих машинах або на тих, блоки управління, деякі деталі або де не можу вдіяти( edc17, наприклад) для читання даних, а і читання через obd... було б краще, щоб завжди повне читання файлу,тому потрібно завжди мати резервну копію у випадку, якщо блок ecu у записі або в разі проблем...ce також сказати, що на сьогоднішній день molter показання ocmplete ви також знайдете на форумі або в будь-якому випадку на веб-сайті, а потім ще раз, ви йдете через obd привіт....

Так, але тоді чому? mpps v12 параметр " повне читання?
Тому не потрібно нічого?

panterargento
04-01-2013, 11:03
Але резервну копію зробив у БДМ, ви можете? відновити з mpps?

jolidj
04-01-2013, 13:22
якщо серійний дає вам можливість вибрати, виберіть " повне читання".

bart
04-01-2013, 15:42
Привіт Panterargento, я намагаюся відповісти, чому? я боюся, що ви робите плутанини...
З BDM читати всі спогади і дані в ебу.
MPPS я ніколи не бачив його n? використовується, але як і інші пристрої, які працюють через OBD думаю, є можливість вибирати, якщо читати "" або просто "дані".
В цьому випадку, я думаю, що різниця буде, що читати все, читайте всю флеш-dov'? містить карту справжньої, в той час як з "дані" слід читати-тільки flash, містить плани, які вас цікавлять зміни.
Потім, як мені було рекомендовано-й? експерти в інше обговорення, я думаю, ви повинні прочитати всі (так його в разі виникнення проблем або аварій), в той час як я думаю, повинні писати тільки таблиці.
Я чекаю, проте, підтвердження від тих, хто досвідчений MPPS. :)

elettro72
04-01-2013, 17:47
привіт, я дійсно не знайшов ніякої різниці читати повністю(kline only) або тільки дані(за замовчуванням)....файл величини дорівнює і не міняв

panterargento
04-01-2013, 19:16
Привіт Panterargento, я намагаюся відповісти, чому? я боюся, що ви робите плутанини...
З BDM читати всі спогади і дані в ебу.
MPPS я ніколи не бачив його n? використовується, але як і інші пристрої, які працюють через OBD думаю, є можливість вибирати, якщо читати "" або просто "дані".
В цьому випадку, я думаю, що різниця буде, що читати все, читайте всю флеш-dov'? містить карту справжньої, в той час як з "дані" слід читати-тільки flash, містить плани, які вас цікавлять зміни.
Потім, як мені було рекомендовано-й? експерти в інше обговорення, я думаю, ви повинні прочитати всі (так його в разі виникнення проблем або аварій), в той час як я думаю, повинні писати тільки таблиці.
Я чекаю, проте, підтвердження від тих, хто досвідчений MPPS. :)

Якщо б все було так, мати повне читання (копіювання) було б дуже корисно, pi? я пі? тихий.
Однак зробити? читання з повним даних і їх вихованням? порівняно з ecm titanium, щоб побачити, якщо я можу помітити різниці.

привіт, я дійсно не знайшов ніякої різниці читати повністю(kline only) або тільки дані(за замовчуванням)....файл величини дорівнює і не міняв

Я не думаю, що центри розмір файлу, але те, що c'? всередині..., чому? я думаю, що читання даних залишити порожнім або заповнюєте простір на певні зони для читання в комплекті з іншого, даючи розміру файлу рівним.
У будь-якому випадку, як говорить барт, очікуємо, що де-eperto нам відповідати.

elettro72
04-01-2013, 20:08
файли, які я читав, або так, що інший були рівні, навіть всередині.......завтра спробую, щоб мати comferma......*****unque цікаво, теж виглядає дещо досвідчених

bart
04-01-2013, 20:22
файли, які я читав як так, що інші були рівні, навіть всередині.......

Один curiosit?: порівняння цих двох операцій, було зроблено в 2D?

elettro72
04-01-2013, 20:27
здрастуйте, bart, я завантажений на ecm, потім в 2d, просто натисніть відміну від пізнішої та змушує побачити, чи є відмінності між двома файлами.....

bart
04-01-2013, 21:00

elettro72
04-01-2013, 21:04
завтра спробую прочитати для підтвердження........

dvdtuning
04-01-2013, 21:12
Один curiosit?: порівняння цих двох операцій, було зроблено в 2D?

Я зробив це порівняння і було ідентичним у 2 читаннях...перевірив в 2d

msport (exil77grande)
04-01-2013, 22:32
я підтверджую, що він написав bart, так і для мови, що back up в bdm і читає все, навіть ключ в деяких випадках і т. д., і як для мови, загорнуті працює, загорнуті немає, але питання безпеки завжди слід читати в режимі повного то для запису, і потрібно поквапитися, перш ніж ви можете це зробити в режимі' лише дані.

msport (exil77grande)
04-01-2013, 22:34
я також підтверджую, що написана panterargento тобто в двох читаннях повний і тільки дані не відрізняються один від одного за розміром, що по суті залишається незмінним, але від даних усередині файлу в стартовій зоні, як правило, лише у випадку даних он-лайн прямо все в fffffff, а в комплекті має кілька даних, не зрозуміло.

panterargento
04-01-2013, 22:51
Спасибі msport для підтвердження...ви завжди дуже вчасно...:D
Навіть сьогодні...я дізнався і зрозумів багато, сподіваючись, що це не я забув, серед багатьох сумніви, що я міг би відкрити дискусію, дорівнює:або

elettro72
05-01-2013, 11:30
привіт я тільки що прочитав файл з моєї машини, так і повний, що дані......не c? ніякої різниці з першої частини ? всі лінії прямі...... на даний момент я думаю, що зміни або, в залежності від ecu ,моя ? один edc 15,або mpps

msport (exil77grande)
05-01-2013, 11:41
привіт я тільки що прочитав файл з моєї машини, так і повний, що дані......не c? ніякої різниці з першої частини ? всі лінії прямі...... на даний момент я думаю, що зміни або, в залежності від ecu ,моя ? один edc 15,або mpps

змінюється в залежності від типу ecu.

panterargento
05-01-2013, 14:51
Іо зробив повне читання edc16c39, схожий даних, спочатку навіть повної ? в приміщенні від ffff, це ? як він читав mpps v12.

msport (exil77grande)
05-01-2013, 15:33
Іо зробив повне читання edc16c39, схожий даних, спочатку навіть повної ? в приміщенні від ffff, це ? як він читав mpps v12.

я наведу приклад з kess v2 і golf 5 2.0 tdi 140cv ви можете встановити на читання/запис повна,звичайно, я завжди роблю повне читання і триває кілька хвилин,а потім в записі я зробив 2 тесту, тобто, якщо я пишу повний налічує близько 13 хвилин якщо я тільки даних займає близько 7 хвилин, так що різниця буде.

panterargento
05-01-2013, 16:00
Спробує? писати, це повне читання і подивитися, як там працюють, як правило, те, що я, тільки дані, пише в 1 хв. (я завжди роблю посилання на mpps 12).

msport (exil77grande)
05-01-2013, 16:01
Спробує? писати, це повне читання і подивитися, як там працюють, як правило, те, що я, тільки дані, пише в 1 хв. (я завжди роблю посилання на mpps 12).

ну якщо два файли ідентичні не змінить " ні час написання.

sno74
05-01-2013, 16:54
я хотів би задати питання у зв'язку з цим, якщо мені потрібно змінити один екю, і я вважаю, hw одно, і я sw-іншому я можу зробити читань sw з mpps і переносите на інший ecu або мені потрібно, щоб змусити bdm.......

msport (exil77grande)
05-01-2013, 17:05
ви повинні зробити це в bdm.

tuommo89
05-01-2013, 21:57
з mpps v5, мені сказали, ке ? байдужим вона в 1 так чи інакше, читання.....що нічого не змінює....тоді я не порівняв два файлу !

sno74
06-01-2013, 08:51
Але я думаю, що якщо **** каже, bdm, так що пі? впевнена, то, якщо ви хочете спробувати з mpps, по мені, залишається завжди все тестувати? я скажу вам, що досвід має, то доказів на даний момент, ви завжди можете зробити.......

maurof650
24-08-2013, 15:55
Я зробив infinit? доказів, і я досяг ті ж висновки.

В.В.
04-09-2013, 19:17
Азартні гіпотеза: тютюн, я вважаю, що можна змінити режим? записи, таким чином, що вони кращі можливості? recovery, якщо при першій запису не успішно!

І це тільки припущення?!

dvdtuning
04-09-2013, 19:35
В якому сенсі? як scrittora від mpps:
В школі (швидкий)
Звичайний (за замовчуванням)
Recovery (повільно)
Я завжди писав, в нормі, тільки коли зависає я намагаюся recovery.

nasone147
04-09-2013, 20:31
я завжди нормально!дякувати Богу, ніколи ніяких проблем!(grattatina);)

maurof650
04-09-2013, 22:48
На початку я зробила тест на читання і запис в різні режими? і в кінці я побачив, що нічого не змінюється, незалежно від режиму? читання і запису.
Єдина відмінність-робить, коли ви пишете у режимі? recovery, і я повинен сказати, що це працює, але використовувати його кілька разів, коли блок керування не хоче робити, писати.
На читання я зробила тест і читання файлів в різні режими? пропозиції від MPPS12, і я не помітив ніякої різниці, навіть якщо ви читаєте в перекладі? повний; порівняння різних читань я зробив це навіть з ECM, тому я завжди читаю із режим? за замовчуванням, тобто "Medium", "Defaut".