Перегляд Повної Версії : 159 150CV "без сил"
emilground
02-01-2013, 22:01
Привіт всім, сьогодні вранці дзвонить мені знайомий, чому? має проблеми з DPF і просить мене risolvergli проблеми cos? у другій половині дня приходить і залишає мені машину після того, як я пояснив йому, що потрібно робити.
Спочатку роблю діагностику і, звичайно, фільтр буде засмічений, pi? c'? аномалія на датчик диференціального тиску, pi? помилка на витратомір повітря. Ворота помилок і виконання послідовного читання, а потім виконати видалення DPF в карту. Як тільки він закінчив читання, я намагаюся привести в рух автомобіль.
Ну, чого ніколи не бачили, так що фільтр ? забиті, що до натовпу не доходить навіть до 3500 обертів, і, щоб дістатися туди займе близько 5 секунд ! На початку я не помітив, чому? автомобіль, привів його в робоче положення.
Датчик диференціального тиску, я давав більше 1000 мбар в повне прискорення !
Але ви ? ніколи не було випадку cos? крайній ? Завтра в той же час забезпечує фізичне видалення, і ви бачите, як вона йде до машини, сподіваючись, що у відсутності інших пошкоджень. Практично ? майже рік ходить майже в тих умовах, і близько 10 днів ? undriveable, в гору на першій передачі, правильний ви можете рухатися, якщо ви перестанете "? загублені".
Видалив фізично FAP , контролює ****llo Масла, чому? упевнений, він високий
( c'? дизель)
Потім зробіть defap також з ecusafe, що повинен йти.
Якщо ви хочете, щоб зробити роботу чисто, ви повинні знайти трубі безпосередньо в Alfa Romeo, як запасні
FidodidoTuning
02-01-2013, 22:14
? клапан системи рециркуляції ог...
ви від невідповідності повітря?
на додаток до defappare ви повинні також перевірити клапан egr..мені гра кафе? я впевнений, що він залишається відкритим.
emilground
02-01-2013, 22:24
( c'? дизель)
Якщо ви хочете, щоб зробити роботу чисто, ви повинні знайти трубі безпосередньо в Alfa Romeo, як запасні
В ****llo масла ? нормальний, зробив купон, мабуть, від десяти днів. Побачив, що фільтр ? кидали бастер? очистити, принаймні, cos? він хоче його.
Файл mod gi? я зробив це, і також завантажується і не від іп? помилки? звичайно, це не йде, чому? ? забиті до крайності.
? клапан системи рециркуляції ог...
ви від невідповідності повітря?
Ні, я не з-невідповідність повітря? ніколи не бачив автомобілів з фільтром cos? забиті, речі від запису!
У рвг в діагнозі працює, а не з'? немає такої помилки? звичайно, я "закритий" карту. Для безпеки помістити? також фланець..
Всі swirl працюють регулярно. Саме в каналізацію, що не виходить майже нічого
emilground
02-01-2013, 22:31
але якби це була EGR повинен дати якісь помилки, замість того, я не знайшов, що зберігаються в діагностиці працює добре. Також роблю тест в рамках включений, ви побачите, що він працює нормально.
По мені ? фільтр, втім, навіть якщо це egr те, що на виході має дати в стадії прискорення, замість цього виходить просто дуже мало повітря.
emilground
02-01-2013, 22:33
може бути, я перш, сертифікація-10 євро ;)
sportknight
02-01-2013, 23:07
azz...але як можна отримати в тих умовах???
legendaryslave
02-01-2013, 23:31
azz...але як можна отримати в тих умовах???
але я до розвороту, а потім я кладу файл в будь-якому випадку я випадково, що у них не було сил навіть піднятися на пандус мосту, але я не знаю, якщо це було пов'язано з несправність або в пробці fap
sportknight
03-01-2013, 00:04
я відчуваю людей, які 50000km вже? проблеми з dpf...я факти 100000 і не вдалося змусити її лягти навіть у разі відмови..ніколи регенерації з примусовою...нічого, нічого..***** і повинно йти, ходив...потім я хотів зняти я пробка..але тільки чому? мене цікавило менше споживати!!
Не я в шоці..я ? попалося x3, що ви ? зупинився на передачі і не ? pi? хотів піти,в діагностиці все ок , я вирушив до нервової і починаю зняти впускні колектори, думаючи, до метеликів були закриті..коли я помічаю, що все ок, я намагаюся поставити мотоцикл без колекторів і автомобіль, ви починаєте чхати, всі гази з трубки egr, який я відключив, щоб видалити їх у цей момент я зрозумів, що готель був повністю забитий!!! не хотів вірити...була вся слиз ущільнюється, що ostruiva отвори
carlo abarth
03-01-2013, 00:20
всі croma мене не проходили ще ... !!!!
Не я в шоці..я ? попалося x3, що ви ? зупинився на передачі і не ? pi? хотів піти,в діагностиці все ок , я вирушив до нервової і починаю зняти впускні колектори, думаючи, до метеликів були закриті..коли я помічаю, що все ок, я намагаюся поставити мотоцикл без колекторів і автомобіль, ви починаєте чхати, всі гази з трубки egr, який я відключив, щоб видалити їх у цей момент я зрозумів, що готель був повністю забитий!!! не хотів вірити...була вся слиз ущільнюється, що ostruiva отвори
msport (exil77grande)
03-01-2013, 00:26
я збирався написати те ж саме, в деяких випадках, і довелося зняти колектори, тому що машина не їздила більше.
emilground
03-01-2013, 10:02
Azz, але власники виходять далеко за рамки простого "забувають". Vabb? , що c'? криза, але необхідні речі, які ви повинні зробити, перш ніж отримати ушкодження дуже дорогі..
msport (exil77grande)
03-01-2013, 13:22
Azz, але власники виходять далеко за рамки простого "забувають". Vabb? , що c'? криза, але необхідні речі, які ви повинні зробити, перш ніж отримати ушкодження дуже дорогі..
- дивився? днями ми внесли машина, рідкий власник наполіг, і ми задоволені.
( c'? дизель)
Труба знаходиться не оригінал, знайти його на ebay, навіть в низький ціною. Ps я l я зробив, на мій альфа ? є брера, але також підходить для 159, мають одну і ту ж лінію зливу.
Chris156
04-01-2013, 18:03
emilground
04-01-2013, 18:18
Все вирішується, було DPF настільки забиті, що не виходив більше? нічого в каналізацію!!
видалений елемент фільтруючий в автомобілі виходить, що диво!
звичайно, DPF і EGR видалені карту.
І вихід так, що лайно з фільтра, що я ніколи не бачив нічого подібного, навіть датчик температури був "у ванній порошків чорних".
- дивився? днями ми внесли машина, рідкий власник наполіг, і ми задоволені.
Azz людина розумна і furbissima!! і що, на його думку, робити, робити карту на двигун пішов??
впевнений, що c'? п? дивні люди навколо....
однак, повертаючись до і говорити fap кажу вам, що багато разів, це залежить не тільки від тих, хто керує, але ancheda інших факторів...я наводжу приклад моєї сестри з її giulietta 1.6 105л.з 3 місяців життя....позавчора в машини і вимикається в повному via emilia, без попереднього попередження, поки їхав на роботу....результат робочого дня втратив більше авто на шкідник і витрати в альфа-побачив, що машина ? на гарантії...в діагностиці...fap повністю забиті...ви скажете bh? і жінка з машини ми andra план і зробити? мало дороги і очевидно........замість цього зробив ? навпаки, сестрице ви spolpa кожен день з маршруту дім-робота більш 160км..і повірте мені, не ? абсолютно тип м'якше..навіть...може бути, avr? прийняв від мене...але машини там ходить..і так само голосно....але, тим не менш fap ? забиті...в альфа-канал " кажуть, що пу? бути чи проблеми з sw управління двигуном або проблема дизельного палива, що не відповідають вимогам сірки...чд???
з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником
я неправильно писати..не частинки верхні отвори...
emilground
05-01-2013, 10:06
я не знаю, яке вони використовували олію, щоб? автомобіль проходить тільки пару км на час, вдома і на роботі. Ноги тих, хто керівництво ? дуже легкий. Що тоді ? було прийнято також використовується..
з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником
У самому справі, наприклад, bardhal он-лайн "green" low saps, що ? масло diff від класичного xtc спеціально для автомобілів doatate покарання сажового фільтра. Хоча чесно кажучи, я думав, були тільки ми говоримо питань маркетингу.
nico2610
07-01-2013, 12:29
buond?,я ? довелося з пежо 807 2006 року....не так пі? навіть не в плані майже.власник каже мені ви ? горить-відмова двигуна і напис fap забиті,насправді не розвантаження майже нічого вихлопних повинен був виконувати очищення клав. але не ? стан cos?,я видалив fap і зробив очистити зараз auto v? досить добре, тільки, що, коли нагадування швидкості? висока p? миль, v? у recoveri ебу несправності двигуна горить і авто не піднімається добре, оборотів з diagniosi я не виявив помилок, збережені в ебу,після 5 хв ? зупиняється, знову йти, як ніби нічого не.
buond?,я ? довелося з пежо 807 2006 року....не так пі? навіть не в плані майже.власник каже мені ви ? горить-відмова двигуна і напис fap забиті,насправді не розвантаження майже нічого вихлопних повинен був виконувати очищення клав. але не ? стан cos?,я видалив fap і зробив очистити зараз auto v? досить добре, тільки, що, коли нагадування швидкості? висока p? миль, v? у recoveri ебу несправності двигуна горить і авто не піднімається добре, оборотів з diagniosi я не виявив помилок, збережені в ебу,після 5 хв ? зупиняється, знову йти, як ніби нічого не.
діагнози ви використовуєте??
nico2610
08-01-2013, 13:33
привіт tezzero,дякую за проявлений інтерес...діагноз ? slr 3130
nico2610
08-01-2013, 13:38
я також спробував з 4130top slr top,те ж саме, ніяких відхилень.
шукає друга, який має bosch KTS, і ви побачите, що помилка вискакує...
nico2610
09-01-2013, 00:35
спасибі tezzero ви з цим впоратися? знати
nico2610
13-01-2013, 19:46
ви вирішена,з діагнозом я перевірив, все значення я trovatto низькій гучності маса повітря нижче 600 я замінив датчик витрати повітря і машина ? ок.
ще раз спасибі за ваш рада, привіт
В кінці був*******та...в наступний раз сходити deb і подивитися, якщо авто залишається таким же, як...
freddyecu
14-01-2013, 00:43
Якщо egr залишається bloccatameccanicamente (відкрито), і двигун працює вхолосту в діагноз, виявляється, працює....
nico2610
14-01-2013, 17:14
gi? один stupidata,що змусило мене втратити pochetto часу....ще раз спасибі tezzero!
Буває...і повір мені не буде? в останній раз!!!