КПК

Прагляд Поўнай Версіі : 159 150CV "без сіл"

emilground
02-01-2013, 22:01
Прывітанне ўсім, сення раніцай тэлефануе мне знаемы, чаму? мае праблемы з DPF і просіць мяне risolvergli праблемы cos? у другой палове дня прыходзіць і пакідае мне машыну пасля таго, як я растлумачыў яму, што трэба рабіць.
Спачатку раблю дыягностыку і, вядома, фільтр засмечаны, у pi? c'? анамалія на датчык дыферэнцыяльнага ціску, pi? памылка на расходомер паветра. Вароты памылак і выкананне паслядоўнага чытання, а затым выканаць выдаленне DPF у карту. Як толькі ен скончыў чытанне, я спрабую прывесці ў рух аўтамабіль.
Ну, чаго ніколі не бачылі, так што фільтр ? забітыя, што да натоўпу не даходзіць нават да 3500 абаротаў, і, каб дабрацца туды зойме каля 5 секунд ! У пачатку я не заўважыў, чаму? аўтамабіль, прывеў яго ў працоўнае становішча.
Датчык дыферэнцыяльнага ціску, я даваў больш за 1000 мбар ў поўнае паскарэнне !
Але вы ? ніколі не было выпадку cos? крайні ? Заўтра ў той жа час забяспечвае фізічнае выдаленне, і вы бачыце, як яна ідзе да машыны, спадзеючыся, што ў адсутнасці іншых пашкоджанняў. Практычна ? амаль год ходзіць амаль у тых умовах, і каля 10 дзен ? undriveable, у гару на першай перадачы, правільны вы можаце рухацца, калі вы перастанеце "? згубленыя".

кома
02-01-2013, 22:12
Выдаліў фізічна FAP , кантралюе ****llo Алею, чаму? упэўнены, ен высокі
( c'? дызель)
Затым зрабіце defap таксама з ecusafe, што павінен ісці.
Калі вы хочаце, каб зрабіць працу чыста, вы павінны знайсці трубе непасрэдна ў Alfa Romeo, як запасныя

FidodidoTuning
02-01-2013, 22:14
? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог...
вы ад неадпаведнасці паветра?

giarras
02-01-2013, 22:19
у дадатак да defappare вы павінны таксама праверыць клапан egr..мне гульня кафэ? я ўпэўнены, што ен застаецца адкрытым.

emilground
02-01-2013, 22:24
( c'? дызель)
Калі вы хочаце, каб зрабіць працу чыста, вы павінны знайсці трубе непасрэдна ў Alfa Romeo, як запасныя

У ****llo алею ? нармальны, зрабіў купон, мабыць, ад дзесяці дзен. Убачыў, што фільтр ? кідалі бастер? ачысціць, па меншай меры, cos? ен хоча яго.
Файл mod gi? я зрабіў гэта, і таксама загружаецца і не ад іп? памылкі? вядома, гэта не ідзе, чаму? ? забітыя да крайнасці.

? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог...
вы ад неадпаведнасці паветра?

Не, я не з-неадпаведнасць паветра? ніколі не бачыў аўтамабіляў з фільтрам cos? забітыя, рэчы ад запісу!
У рвг ў дыягназе працуе, а не c'? няма такой памылкі? вядома, я "зачынены" карту. Для бяспекі змясціць? таксама фланец..
Усе swirl працуюць рэгулярна. Менавіта ў каналізацыю, што не выходзіць амаль нічога

rego88
02-01-2013, 22:30

emilground
02-01-2013, 22:31
але калі б гэта была EGR павінен даць якія-небудзь памылкі, замест таго, я не знайшоў, якія захоўваюцца ў дыягностыцы працуе добра. Таксама раблю тэст у рамках уключаны, вы ўбачыце, што ен працуе нармальна.
Па мне ? фільтр, зрэшты, нават калі гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог тое, што на выхадзе павінна даць у стадыі паскарэння, замест гэтага выходзіць проста вельмі мала паветра.

emilground
02-01-2013, 22:33

можа быць, я перш, сертыфікацыя-10 еўра ;)

sportknight
02-01-2013, 23:07
azz...але як можна атрымаць у тых умовах???

legendaryslave
02-01-2013, 23:31
azz...але як можна атрымаць у тых умовах???
але я да развароту, а потым я кладу файл у любым выпадку я выпадкова, што ў іх не было сілы нават падняцца на пандус моста, але я не ведаю, калі гэта было звязана з няспраўнасць або ў корку fap

sportknight
03-01-2013, 00:04
я адчуваю людзей, якія 50000km ўжо? праблемы з dpf...я факты 100000 і не ўдалося прымусіць яе легчы нават у выпадку адмовы..ніколі рэгенерацыі з прымусовай...нічога, нічога..***** і павінна ісці, хадзіў...потым я хацеў зняць я корак..але толькі чаму? мяне цікавіла менш спажываць!!

tezzero
03-01-2013, 00:18
Не я ў жаху..я ? трапілася x3, што вы ? спыніўся на перадачы і не ? pi? хацеў сысці,у дыягностыцы ўсе ок , я адправіўся да нервовай і пачынаю зняць впускные калектары, думаючы, да матылькоў былі зачыненыя..калі я заўважаю, што ўсе ок, я спрабую паставіць матацыкл без калектараў і аўтамабіль, вы пачынаеце пляваць, усе газы з трубкі egr, які я адключыў, каб выдаліць іх у гэты момант я зразумеў, што гатэль быў цалкам забіты!!! не хацеў верыць...была ўся слізь ўшчыльняецца, што ostruiva адтуліны

carlo abarth
03-01-2013, 00:20
усе croma мяне не праходзілі яшчэ ... !!!!
Не я ў жаху..я ? трапілася x3, што вы ? спыніўся на перадачы і не ? pi? хацеў сысці,у дыягностыцы ўсе ок , я адправіўся да нервовай і пачынаю зняць впускные калектары, думаючы, да матылькоў былі зачыненыя..калі я заўважаю, што ўсе ок, я спрабую паставіць матацыкл без калектараў і аўтамабіль, вы пачынаеце пляваць, усе газы з трубкі egr, які я адключыў, каб выдаліць іх у гэты момант я зразумеў, што гатэль быў цалкам забіты!!! не хацеў верыць...была ўся слізь ўшчыльняецца, што ostruiva адтуліны

msport (exil77grande)
03-01-2013, 00:26

я збіраўся напісаць тое ж самае, у некаторых выпадках, і давялося зняць калектары, таму што машына не ездзіла больш.

emilground
03-01-2013, 10:02
Azz, але ўладальнікі выходзяць далека за рамкі простага "забываюць". Vabb? , што c'? крызіс, але неабходныя рэчы вы павінны зрабіць, перш чым атрымаць пашкоджанні вельмі дарагія..

msport (exil77grande)
03-01-2013, 13:22
Azz, але ўладальнікі выходзяць далека за рамкі простага "забываюць". Vabb? , што c'? крызіс, але неабходныя рэчы вы павінны зрабіць, перш чым атрымаць пашкоджанні вельмі дарагія..

- глядзеў? на днях мы ўнеслі машына, вадкі ўладальнік настаяў, і мы задаволены.

Tom79
04-01-2013, 16:08
( c'? дызель)

Труба знаходзіцца не арыгінал, знайсці яго на ebay, нават у нізкі цане. Ps я l я зрабіў, на мой альфа ? есць spider, але таксама падыходзіць для 159, маюць адну і тую ж лінію сліва.

Chris156
04-01-2013, 18:03

emilground
04-01-2013, 18:18
Усе вырашаецца, было DPF настолькі забітыя, што не выходзіў больш? нічога ў каналізацыю!!
выдалены фільтруе элемент у аўтамабілі выходзіць, што цуд!
вядома, DPF і EGR выдаленыя у карту.
І выхад так, што дзярмо з фільтра, што я ніколі не бачыў нічога падобнага, нават датчык тэмпературы быў "у ваннай парашкоў чорных".

манро
04-01-2013, 18:28
- глядзеў? на днях мы ўнеслі машына, вадкі ўладальнік настаяў, і мы задаволены.
Azz чалавек разумны і furbissima!! і што, па яго меркаванні, рабіць, рабіць карту на рухавік пайшоў??
упэўнены, што c'? п? дзіўныя людзі вакол....
аднак, вяртаючыся да і казаць fap кажу вам, што шмат разоў, гэта залежыць не толькі ад тых, хто кіруе, але ancheda іншых фактараў...я прыводжу прыклад маей сястры з яе giulietta 1.6 105л.з 3 месяцаў жыцця....пазаўчора ў машыны і выключаецца ў поўным via emilia, без папярэдняга папярэджання, пакуль ехаў на працу....вынік працоўнага дня страціў больш аўто на шкоднік і расходу ў альфа-ўбачыў, што машына ? на гарантыі...у дыягностыцы...fap цалкам забітыя...вы скажаце bh? і жанчына з машыны мы другі закон план і зрабіць? мала дарогі...і відавочна.....замест гэтага зрабіў ? наадварот, сястрыца вы spolpa кожны дзень з маршруту дом-праца больш 160км..і паверце мне, не ? абсалютна тып мякчэй..нават...можа быць, avr? прыняў ад мяне...але машыны там ходзіць..і гэтак жа гучна....але, тым не менш fap ? забітыя...у альфа-канал " кажуць, што пу? быць ці праблемы з sw кіравання рухавіком або праблема дызельнага паліва, не адпаведных патрабаванням у серы...чд???

tezzero
05-01-2013, 00:56
з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам

tezzero
05-01-2013, 01:00
я няправільна пісаць..не часціцы верхнія адтуліны...

emilground
05-01-2013, 10:06
я не ведаю, якое алей яны выкарыстоўвалі, каб? аўтамабіль праходзіць толькі пару км на час, дома і на працы. Ногі тых, хто кіраўніцтва ? вельмі легкі. Што тады ? было прынята таксама выкарыстоўваецца..

badboy
05-01-2013, 11:26
з fap ўвагу на маторнае масла, якое вы выкарыстоўваеце..алею, якія змяшчаюць металічныя часціцы, што калі велічыні вышэй адтуліны робіць забіваюць..выконваць спецыфікацыі алею, рэкамендаваны вытворцам

На самай справе, напрыклад, bardhal ен-лайн "green" low saps, што ? алей diff ад класічнага xtc спецыяльна для аўтамабіляў doatate пакарання сажевый фільтра. Хаця шчыра кажучы, я думаў, былі толькі мы гаворым пытаннях маркетынгу.

nico2610
07-01-2013, 12:29
buond?,я ? давялося з пежо 807 2006 года....не так пі? нават не ў плане амаль.уладальнік кажа мне вы ? гарыць-адмова рухавіка і надпіс fap забітыя,на самай справе не разгрузкі амаль нічога выхлапных павінен быў выконваць ачыстку клавіятуры. але не ? стан cos?,я выдаліў fap і зрабіў ачысціць цяпер auto v? досыць добра, толькі, што, калі напамінкі хуткасці? высокае p? міль, v? у recoveri эбу няспраўнасці рухавіка гарыць і аўто не падымаецца добра, абаротаў з diagniosi я не выявіў памылак, захаваныя ў эбу,пасля 5 мін ? спыняецца, зноў ісці, як быццам нічога не.

tezzero
07-01-2013, 22:01
buond?,я ? давялося з пежо 807 2006 года....не так пі? нават не ў плане амаль.уладальнік кажа мне вы ? гарыць-адмова рухавіка і надпіс fap забітыя,на самай справе не разгрузкі амаль нічога выхлапных павінен быў выконваць ачыстку клавіятуры. але не ? стан cos?,я выдаліў fap і зрабіў ачысціць цяпер auto v? досыць добра, толькі, што, калі напамінкі хуткасці? высокае p? міль, v? у recoveri эбу няспраўнасці рухавіка гарыць і аўто не падымаецца добра, абаротаў з diagniosi я не выявіў памылак, захаваныя ў эбу,пасля 5 мін ? спыняецца, зноў ісці, як быццам нічога не.

дыягназы вы выкарыстоўваеце??

nico2610
08-01-2013, 13:33
прывітанне tezzero,дзякуй за праяўлены інтарэс...дыягназ ? slr 3130

nico2610
08-01-2013, 13:38
я таксама паспрабаваў з 4130top slr top,тое ж самае, ніякіх адхіленняў.

tezzero
08-01-2013, 22:35
шукае сябра, які мае KTS bosch, і вы ўбачыце, што памылка выскоквае...

nico2610
09-01-2013, 00:35
дзякуй tezzero вы з гэтым справіцца? ведаць

tezzero
12-01-2013, 21:10
Вы вырашылі???

nico2610
13-01-2013, 19:46
вы вырашана,з дыягназам я праверыў, усе значэння я trovatto нізкай гучнасці маса паветра ніжэй 600 я замяніў датчык выдатку паветра і машына ? ок.
яшчэ раз дзякуй за ваш савет, прывітанне

tezzero
13-01-2013, 21:25
У канцы быў*******тая...у наступны раз схадзіць deb і паглядзець, калі аўто застаецца такім жа, як...

freddyecu
14-01-2013, 00:43
Калі egr застаецца bloccatameccanicamente (адкрыты), і рухавік працуе ўхаластую ў дыягностыцы аказваецца працуе....

nico2610
14-01-2013, 17:14
gi? адзін stupidata,што прымусіла мяне страціць pochetto часу....яшчэ раз дзякуй tezzero!

tezzero
14-01-2013, 23:53
Бывае...і павер мне не будзе? у апошні раз!!!

таксама
17-01-2013, 21:30