КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Я ўяўляю

E92_mpower
02-01-2013, 09:58
Прывітанне ўсім, мяне завуць Леа, і як вялікі аматар рухавікоў падчас пошуку
я знайшоў гэты форум, я падпісаўся, каб прымусіць мяне асабістая культура пытаннях
і можа быць, хто ведае з дапамогай які-небудзь спецыяліст форуму ўдасца распрацаваць карту прыстойны
маей дарагі аўтамабіль. Я не спецыяліст у галіне, ні тым больш я хачу стаць,
мая ? толькі чыстая і простая запал да аўтамабіляў.
Мой аўтамабіль ? было ўжо? супастаўляецца з складальнікаў, але мяне не вельмі пераконвае,
я лічу, што гэты крок сапраўды мінімальныя, можа быць, калі я магу даведацца што-то нават магу зразумець, як гэта выправіць..
Вітаю ўсіх.

giarras
02-01-2013, 10:03
сардэчна запрашаем, леа, можа быць, больш, чым сказана ў слайд-шоў можна дадаць таксама і et? і месца, пачынае выкладваць сваю карту, так і крычы, што мод, адкрыўшы абмеркаванне ў opposita раздзел,жадаю вам добрага працягу.

msport (exil77grande)
02-01-2013, 10:27
benarrivato,вам, што вы займаецеся ў жыцьці?
аднак, як сказаў giarras калі месцаў на врі і mod, або калі ў вас есць толькі мод, мы бачым, каб дапамагчы вам у можна.

E92_mpower
02-01-2013, 10:28
а ? праўда, мне 29 гадоў, я з ШТ
размясціць карту sar? добрае казіно, я не ў крычы, але толькі мод
пагрузіць на edc17, і я не ўсе пластмаса; l перачытваць, можа быць, калі я лічу каго-то, хто чытае
месца, карту я cos? магчыма аднаўленне нават у крычы, што трэнер не хацеў мяне аддаваць.

E92_mpower
02-01-2013, 10:30
мы бачым, p? я не кухар ні працы ў сферы механік
я працую на вэб -

msport (exil77grande)
02-01-2013, 10:32
таму мод не ты, але ты павінен прачытаць,ну ў гэтым выпадку мы хочам каго-то абсталяванне, як мінімум, певень, v2,крычы замест гэтага вы загадзя, што бачылі, што я, здаецца, зразумеў, што ў вас есць bmw не recupererai ніколі не ідэнтычныя, таму што bmw пры пошуку файлаў крычы на гэтай жа машыне з той жа hw і sw, і заўседы адрозніваецца quinid, вы павінны аднавіць, прымаючы сігнал ад врі з таго ж hw і sw, і свой мод,савет, які я даю вам, і зрабіць усе магчымае, каб прымусіць вас даць файл крычы ад mapper не можа negartelo.

E92_mpower
02-01-2013, 10:45
таму мод не ты, але ты павінен прачытаць,ну ў гэтым выпадку мы хочам каго-то абсталяванне, як мінімум, певень, v2,крычы замест гэтага вы загадзя, што бачылі, што я, здаецца, зразумеў, што ў вас есць bmw не recupererai ніколі не ідэнтычныя, таму што bmw пры пошуку файлаў крычы на гэтай жа машыне з той жа hw і sw, і заўседы адрозніваецца quinid, вы павінны аднавіць, прымаючы сігнал ад врі з таго ж hw і sw, і свой мод,савет, які я даю вам, і зрабіць усе магчымае, каб прымусіць вас даць файл крычы ад mapper не можа negartelo.

дзякуй msport а я толькі што адкрыў абмеркаванне на пачаткоўцаў, магчыма, мы працягнем, l

egs
03-01-2013, 19:38
Сардэчна запрашаем.....

badboy
03-01-2013, 20:29
Прывітанне і дабро запрашаем

Tom79
04-01-2013, 07:31
Добры дзень, сардэчна запрашаем :)

E92_mpower
04-01-2013, 10:55
дзякуй усім