Перегляд Повної Версії : Легка вібрація, після карту
Всім привіт. Викладу мою проблему, звичайно, вашої допомоги. Я зробив перепризначити деякий час назад' Ford Focus tdci 90cv так досить м'яка. Якийсь час (або, може бути, робила це навіть раніше, але особисто я ніколи не зрозумів) повне прискорення і, особливо, третьої та четвертої стадії реліз-прискорювач, досить швидко, я відчуваю, типу невелика вібрація. Нічого насильницького, але вібрації, що пп я, що може створити проблеми в подальшому. Спасибі.
Маленьку замітку......машина тягне набагато краще, 1-2-3, то відомо, що в 4-5 втома трохи піднятися обертів і в дійсності максимальна швидкість не зміниться ні на йоту; 180 після хорошого старту. І фізіологічні автомобіля або ви думаєте, потрібно переглянути щось? Дякую
frantik3
01-01-2013, 22:59
на мій погляд, і побачити карту і вібрації може бути викликано turbo
msport (exil77grande)
02-01-2013, 02:25
якщо місць орі і mod possaimo подивитися, якщо це може залежати від карти.
guidotacco
02-01-2013, 08:59
я думаю, що це в двухмассовом маховику
msport (exil77grande)
02-01-2013, 10:34
я думаю, що це в двухмассовом маховику
я теж думав, що з першого удару.
motorsport
02-01-2013, 10:35
я виберу писати, перш ніж файл орі і спробувати так, може бути, ви відразу зрозумієте, де проблема картку або маховик!!
Здрастуйте, перевірте демпфер крутного моменту (лапу під обмін), тому що часто згодом він споживає на гумові підставки і, як правило, зробити вібрації автомобіля під час прискорення,якщо замість тебе двигун вібрує навіть на холостому ходу ? перевірити в двухмассовом маховику. Привіт
Здрастуйте, двигун на холостому ходу як працює ?? може бути, що є занадто багато авансів і за те, що двигун працює трохи боляче ..
з повагою
Томас
legendaryslave
02-01-2013, 20:09
треба спробувати машини, щоб зрозуміти щось, але ваш опис мене відразу ж змушує думати маховика
Якщо я не помиляюся? i bimassa встановлюються тільки вище 100 резюме правильний ?
Exside81
05-01-2013, 23:59
Ймовірно, пояснюється деяке збільшення карті і сталося зі мною, і робив сальто маховик спробуйте покласти його орі і подивитися, якщо він робить, як і раніше.
Так ви можете шукати проблему з іншого боку
Але як я можу читати ОРІ і МОД від ебу? В розпорядженні у мене тільки кабель для діагностики. Чи можу я це зробити чи ні? Кома мені поради і як? Дякую
Вібрація nn відчуваю, якщо в обмін обертів "тихий". Починає відчувати себе, якщо я залишу ходу дросельної заслінки, після 3200-3500 у третій, четвертій і п'ятій. Aggiugo, що на 130-140, якщо poggio ногу на зчеплення відчуваю вібрації. Якщо poggio машини до мінімуму вібрації і' ледь помітно, з частотою схожий на ревіння двигуна. Мова врожайності, а не машина, конференц-добре, як обертів, все що там є дірки, або інше, але виглядає як гальмування прогресування. Двигун піднімається до спрацьовування обмежувача, але без botta. В
msport (exil77grande)
07-01-2013, 00:17
для читання файлу, вам потрібен програміст півень типу v2, які вступили в розділі інтернет-магазин ви не можете зробити це з діагнозом, і я впевнений, що 99% і карту.
Якщо я не помиляюся? i bimassa встановлюються тільки вище 100 резюме правильний ?
Привіт ,немає, монтує також 90cv focus
Exside81
08-01-2013, 00:06
Будучи, що робить випуск педаль знаю,Ameno, що автомобіль і занадто збільшена і bimassa, якщо вони йдуть без відчувати себе живою вібрації типу досить важко.
Вам цікаво, що-те, що nn може cemtrare нічого.X якщо ви canbiato i dishi для гальмівного диска мало?
leandro89
17-03-2013, 23:47
Здрастуйте, перевірте демпфер крутного моменту (лапу під обмін), тому що часто згодом він споживає на гумові підставки і, як правило, зробити вібрації автомобіля під час прискорення,якщо замість тебе двигун вібрує навіть на холостому ходу ? перевірити в двухмассовом маховику. Привіт
також перевірте кріплення двигуна