Перегляд Повної Версії : BDM100 клон програмного забезпечення, BDM to go
emilground
01-01-2013, 12:24
Привіт, я хотів би знати, якщо BDM100 клон пу? бути використані за допомогою програмного забезпечення EVC BDM to go. Я вважаю, що CMD і Dimsport вони трохи застаріли
legendaryslave
01-01-2013, 13:54
я знаю, що робить блоки, а потім необхідно відновити цей e2p використовуйте його тільки за допомогою програмного забезпечення cmd з dimsport мене ? заблокований
emilground
01-01-2013, 14:15
я намагався, але не визнає його, як якщо б це не було пов'язано, а з CMD і DimSport працює, тільки що як раз використовую з DimSport, щоб його можна було використати з CMD треба запустити файл 1 і 2 оновлення, очевидно, DimSport змінити щось, але працює добре з обома. Я хотів би спробувати BDM to go, чому? ? pi? до теперішнього часу, але зараз не так, то буде дуже сильно@? рішення ( якщо буде існувати)
legendaryslave
01-01-2013, 14:20
мені з допомогою програмного забезпечення dimsport мені довелося перепрограмувати в e2p всередині, тому що перестав працювати, і потім я зробив трюк файлу 1 і 2, то його використання тільки з програмним забезпеченням cmd межа для деяких ecu не підтримує, я беру півня, що я повинен сказати ви ? з'ясувалося, справжня бомба
emilground
01-01-2013, 14:29
мені на початку він тільки оскільки проблема драйвера, а потім, якщо я повинен використовувати після dimsport CMD впевнений, натиснувши на кнопку 1 і 2, та відновлює роботу регулярно.
проблема ? що б програмне забезпечення-й? до теперішнього часу, добре, що взяти? l' fgtech v2 з bdm, для? мати також в цьому курсі, як ви повинні б добре (все, що є оновлення ще можливо.. ).
цей факт з e2p, що ви sprogrammano я чув-й? раз,? у кінцевому рахунку, з правильним обладнанням, відновити все..
Мені не вистачає тільки станції ік для BGA і тоді я по повній :D
emilground
01-01-2013, 14:34
мені дав тільки probema з драйверами на початку, а потім з гри оновлень 1 і 2 використовую з обома. Впевнений, що оновлення буде велика справа ( якщо коли-небудь ви могли б зробити більше?). Як раз після свят взяти? безумовно, fgtech v2 з BDM cos? щоб не мати неприємностей з авто-й? останні.
Однак, з правильним обладнанням вирішує завжди. Мені не вистачає станції на іч-порт для BGA, а то я повний :D
emilground
01-01-2013, 14:35
ops, я не давав, щоб відправити повідомлення, і я переписав :rolleyes:
legendaryslave
01-01-2013, 14:57
що я знаю, utima версія доступна ? у 1255 немає, то там sona оновлення
emilground
01-01-2013, 15:06