Прагляд Поўнай Версіі : BDM100 клон і праграмнага забеспячэння, BDM to go
emilground
01-01-2013, 12:24
Прывітанне, я хацеў бы ведаць, калі BDM100 клон пу? быць выкарыстаны з дапамогай праграмнага забеспячэння EVC BDM to go. Я лічу, што CMD і Dimsport яны трохі састарэлі
legendaryslave
01-01-2013, 13:54
я ведаю, што робіць блокі, а затым неабходна аднавіць гэты e2p выкарыстоўвайце яго толькі з дапамогай праграмнага забеспячэння cmd з dimsport мяне ? заблакаваны
emilground
01-01-2013, 14:15
я спрабаваў, але не прызнае яго, як калі б гэта не было звязана, а з CMD і DimSport працуе, толькі што як раз выкарыстоўваю з DimSport, каб яго можна было выкарыстоўваць з CMD трэба запусціць файл 1 і 2 абнаўлення, відавочна, DimSport змяніць што-тое, але працуе добра з абодвума. Я хацеў бы паспрабаваць BDM to go, чаму? ? pi? да гэтага часу, але цяпер не так, то будзе вельмі моцна@? рашэнне ( калі будзе існаваць)
legendaryslave
01-01-2013, 14:20
мне з дапамогай праграмнага забеспячэння dimsport мне прыйшлося перапраграмаваць ў e2p ўнутры, таму што перастаў працаваць, і затым я зрабіў трук файла 1 і 2, то яго выкарыстанне толькі з праграмным забеспячэннем cmd мяжа для некаторых ecu не падтрымлівае, я бяру пеўня, што я павінен сказаць вы ? высветлілася, сапраўдная бомба
emilground
01-01-2013, 14:29
мне ў пачатку ен толькі паколькі праблема драйвера, а затым, калі я павінен выкарыстоўваць пасля dimsport CMD упэўнены, націснуўшы на кнопку 1 і 2, і аднаўляе працу рэгулярна.
праблема ? што б праграмнае забеспячэнне-й? да гэтага часу, добра, што ўзяць? l' fgtech v2 з bdm, для? мець таксама ў гэтым курсе, як вы павінны б добра (усе, што есць абнаўлення яшчэ магчыма.. ).
гэты факт з e2p, што вы sprogrammano я чуў-й? раз,? у канчатковым рахунку, з правільным абсталяваннем, што аднавіць усе..
Мне не хапае толькі станцыі вк для BGA і тады я па поўнай :D
emilground
01-01-2013, 14:34
мне даў толькі probema з драйверамі ў пачатку, а потым з гульні абнаўлення 1 і 2 выкарыстоўваю з абодвума. Упэўнены, што абнаўленне будзе вялікая справа ( калі калі-небудзь вы маглі б зрабіць больш?). Як раз пасля святаў ўзяць? безумоўна, fgtech v2 з BDM cos? каб не мець непрыемнасцяў з аўта-й? апошнія.
Аднак, з правільным абсталяваннем вырашае заўседы. Мне не хапае станцыі на іч-порт для BGA, а то я поўны :D
emilground
01-01-2013, 14:35
ops, я не даваў, каб адправіць паведамленне, і я перапісаў :rolleyes:
legendaryslave
01-01-2013, 14:57
што я ведаю, utima версія даступная ? у 1255 няма, то там sona абнаўлення
emilground
01-01-2013, 15:06