Прагляд Поўнай Версіі : 29f010b сумяшчальныя з 27C020 645F?
Добры дзень,c'? хто-то можа сказаць мне, калі eprom аб'ект сумяшчальныя?
прывітанне
залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць,
27c020 ад 256кб
29f010 ад 128kb
таму, калі вы павінны выкарыстоўваць 27c020 замест 29f010 вы сумяшчальныя, але трэба дубляваць файлы 29f010
калі вы павінны выкарыстоўваць 29f010 замест 27c020 вы не можаце гэтага зрабіць.
прывітанне
залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць,
27c020 ад 256кб
29f010 ад 128kb
таму, калі вы павінны выкарыстоўваць 27c020 замест 29f010 вы сумяшчальныя, але трэба дубляваць файлы 29f010
калі вы павінны выкарыстоўваць 29f010 замест 27c020 вы не можаце гэтага зрабіць.
Дзякуй за тлумачэнні. Але што вы маеце на ўвазе практычна для "дублікат"?
У 27c020 ? памяці сціраны і перазапісвальныя электрічным? Колькі цыклаў можна рабіць? Самае дзіўнае, што я бачыў гольф gi? супастаўляецца з eprm 29f010 і, гледзячы на параўнальныя дыяграмы, а яму трэба 27c020!
У вас есць табліца, якая дазваляе вам зразумець, параўнання паміж рознымі eprom і г. д.?
забыўся...калі 27c020 ? перазапісвальны, у чым? яго разгляд?
забыўся...калі 27c020 ? перазапісвальны, у чым? яго разгляд?
29f020,проста шукаць datasheet,гольф з pcll мне здаецца, сабраць 27c010
29f020,проста шукаць datasheet,гольф з pcll мне здаецца, сабраць 27c010
Дзякуй, то рэзюмуючы:
У табліцы, што я бачыў, я павінен быць 27c020, а не 010...
Прабачце, і тыя, сумяшчальныя з 27c020 645SF / Гольф?
Такім чынам, падвядзем вынік:
у 27c010 могуць быць замененыя 27f010 / 27F020 з 28F010 / 28f020 або з 29F010 - 29f020, ці не так?
у 27c020 могуць быць замененыя 27f020 - 28f020 - 29f020 і проста?
Табліца datashet ў порна, дзе я магу знайсці?
З новым Годам ўсіх!!!
на сайце http://www.datasheetcatalog.net/it/ як вы бачыце, нават перапіску з flash eprom (стираемая eprom і riprogrammabili электрычнаму)?
rgiubert
01-01-2013, 10:40
У 29f010 ? флэш-памяць (перазапісвальны), а 27c020 для яго выдалення займае l' спецыяльны інструмент акрамя таго, 29f010, як правіла ? у SMD а 27c020 ? DIP-гэта два розных жанрах, не сумяшчальныя.
2196
У 29f010 ? флэш-памяць (перазапісвальны), а 27c020 для яго выдалення займае l' спецыяльны інструмент акрамя таго, 29f010, як правіла ? у SMD а 27c020 ? DIP-гэта два розных жанрах, не сумяшчальныя.
Я ведаю, што то я не зразумеў (стар 28 кіраўніцтва знайшоў у інтэрнэце, што вам прыкладаю) чаму? мне здаецца, што гэта па-іншаму...я мог бы даць тлумачэнні?
Калі я не памыляюся, то ў 27c020 выдаляецца з уф-і ен перапісвае з праграмістам, ці не так?
Дзякуй за інфармацыю, што ты дасі мне, калі
rgiubert
01-01-2013, 18:15
у 27c020 ? 2Mbit а 29f010 ? 1Mbit, і пакласці файлы ў 27c020 варта падвоіць файл. Важна, што яны ўсе 2 socket PLCC 32-кантактны. З ECM2001 ці яшчэ можна ператварыць файл з 1Mbit да 2Mbit.
rgiubert
01-01-2013, 18:24
Я хацеў бы таксама дадаць, пацвердзіўшы, што 27c020 выдаляецца з УФ-і вы пішаце толькі з праграмістам, у той час як 29f010 вы можаце перапісаць яго непасрэдна з інтэрфейсам OBD read/write (пры ўмове, што эбу ж табе гэта дазволіць).
Я хацеў бы таксама дадаць, пацвердзіўшы, што 27c020 выдаляецца з УФ-і вы пішаце толькі з праграмістам, у той час як 29f010 вы можаце перапісаць яго непасрэдна з інтэрфейсам OBD read/write (пры ўмове, што эбу ж табе гэта дазволіць).
Дзякуй за інфармацыю... я мог бы растлумачыць, з ecm2001 або 6.3 практычна, як дубляваць файлы ад 29f010 у 020? Я хацеў бы спытаць, ці можа ен змясціцца нават TN28F020-120 28F020 2048K (256 K x 8) CMOS ФЛЭШ-памяць Intel PLCC-32 (gi? купіў на і-)?
у 27с у plcc не вароты, вы можаце выдаліць клавіша з акенцам, з дапамогай уф-прамянеў.Каб выкарыстоўваць 27c020 замест 27c010 выбар на праграміста памяць (27c020), затым у раене device address пакладзеце пачатак 0 і, як таго, даўжыня 27c010, праграмы у першы раз, потым будзе выкарыстоўвацца як пачатак met? у 27c020 і, як таго, даўжыня 27c020 і праграмы другі раз.Так вы знаходзіцеся карту паўтараецца 2 разы.Я спадзяюся, што вы зразумелі
у 27с у plcc не вароты, вы можаце выдаліць клавіша з акенцам, з дапамогай уф-прамянеў.Каб выкарыстоўваць 27c020 замест 27c010 выбар на праграміста памяць (27c020), затым у раене device address пакладзеце пачатак 0 і, як таго, даўжыня 27c010, праграмы у першы раз, потым будзе выкарыстоўвацца як пачатак met? у 27c020 і, як таго, даўжыня 27c020 і праграмы другі раз.Так вы знаходзіцеся карту паўтараецца 2 разы.Я спадзяюся, што вы зразумелі
На самай справе я з просьбай, калі яны сумяшчальныя Флэш-plcc 32...
Каб пазбегнуць ўсіх непаразуменняў я пасылаю табе малюнак майго праграміста, cos? скажыце мне, дзе, дзе знаходзіцца device address, ок?
я вілем яго не ведаю, у imagine я бачу, даўжыня (памер), але не пачатку, вам прыйдзецца знайсці вас, калі вы загружаеце карту(27c010)у памяці буфера willem start address 0000 end 1fff, у прылады для праграмавання першай частцы 29f020 вам: start device 0000 end 1fff і планаванні другой частцы: start device 2000 end 3fff, на маім працуе, cos
я вілем яго не ведаю, у imagine я бачу, даўжыня (памер), але не пачатку, вам прыйдзецца знайсці вас, калі вы загружаеце карту(27c010)у памяці буфера willem start address 0000 end 1fff, у прылады для праграмавання першай частцы 29f020 вам: start device 0000 end 1fff і планаванні другой частцы: start device 2000 end 3fff, на маім працуе, cos?.
ок, трэба паспрабаваць. Іншае пытанне: як паняцце, калі я замест таго, каб рабіць усе гэтыя аперацыі, memorizzassi файл 1Mega, іншы Мега на eprom, не павінна быць напісана, а то будзе пустое прастору, FFF, есць? гэта азначае, што эбу было б прачытаць файл, які трэба (cio? ад 1М), як гэта адбываецца, напрыклад, на флешку або на жорсткі дыск, я памыляюся? Калі так, я мог бы растлумачыць падрабязна, чаму? ен не павінен працаваць?
вы павінны бачыць, калі эбу пачаў чытаць 0000 або 2000, калі пачынаецца з 0000 не праблема, я думаю, але калі пачынаецца ад 2000 не знаходзіць нічога.Я са старымі tdd 039 дзе карта была, калі я правільна памятаю, якія змяшчаюцца ў 27c128 dil, выкарыстаў 27c256, дзе ў першай частцы ўкладваў у карту, і ў залежнасці на іншую карту, то там было пін-кода eprom, што калі вы кладзеце ў лагічны стан высокага(5v) рабіў працу карту, а калі вы кладзеце ўніз(маса) працаваў іншы.
вы павінны бачыць, калі эбу пачаў чытаць 0000 або 2000, калі пачынаецца з 0000 не праблема, я думаю, але калі пачынаецца ад 2000 не знаходзіць нічога.Я са старымі tdd 039 дзе карта была, калі я правільна памятаю, якія змяшчаюцца ў 27c128 dil, выкарыстаў 27c256, дзе ў першай частцы ўкладваў у карту, і ў залежнасці на іншую карту, то там было пін-кода eprom, што калі вы кладзеце ў лагічны стан высокага(5v) рабіў працу карту, а калі вы кладзеце ўніз(маса) працаваў іншы.
Бог!... Gi? што мы стаім, і я бачу, што ты вопыту на 27c128 мова, я Дэльта-інтэграл, які я хацеў бы супаставіць, толькі не магу знайсці 27sf128/256, таксама чаму? я б не купіць, нават у fornetto уф.... я мог бы даць некаторы тлумачэнне? Вы зрабілі вопыт на гэтых ecu?
я тыя ecu я выкарыстаў у свой час нават на нейкі гоначны аўтамабіль, вы змянялі bp, каб дабрацца да 8000 абаротаў (апошні на гэтыя ecu спыняецца каля 6500 абаротаў у хвіліну) і bp нагрузкі, каб паспяхова працаваць на ўсе крывыя,, якія я выкарыстаў той, аат восем клапанаў,
для супастаўлення іх я заўседы выкарыстоўваў эмулятар ў рэжыме рэальнага часу, у адваротным выпадку з гэтых пераўтварэнняў стала маці(эбу ? нарадзілася, каб працаваць ад 300-400 да 2000-2200mbar рухавік турба, мы з прыдыханнем мы падыходзілі да 1000mbar cos? нам давялося выкарыстоўваць met? і ды, і няма крывых нагрузкі, калі не modificavamo bp).Што тычыцца reperibilit? з успамінаў ? добры пытанне, для? у любым выпадку fornetto было б мэтазгодна, каб ен, gi? вы не знойдзеце ўспаміны, калі няма, то вы можаце выдаліць іх, і вы павінны зрабіць які-небудзь тэст ? казіно.
я тыя ecu я выкарыстаў у свой час нават на нейкі гоначны аўтамабіль, вы змянялі bp, каб дабрацца да 8000 абаротаў (апошні на гэтыя ecu спыняецца каля 6500 абаротаў у хвіліну) і bp нагрузкі, каб паспяхова працаваць на ўсе крывыя,, якія я выкарыстаў той, аат восем клапанаў,
для супастаўлення іх я заўседы выкарыстоўваў эмулятар ў рэжыме рэальнага часу, у адваротным выпадку з гэтых пераўтварэнняў стала маці(эбу ? нарадзілася, каб працаваць ад 300-400 да 2000-2200mbar рухавік турба, мы з прыдыханнем мы падыходзілі да 1000mbar cos? нам давялося выкарыстоўваць met? і ды, і няма крывых нагрузкі, калі не modificavamo bp).Што тычыцца reperibilit? з успамінаў ? добры пытанне, для? у любым выпадку fornetto было б мэтазгодна, каб ен, gi? вы не знойдзеце ўспаміны, калі няма, то вы можаце выдаліць іх, і вы павінны зрабіць які-небудзь тэст ? казіно.
Прыгожы, толькі тое, што ведае, як, дзе я магу яго знайсці (магчыма, выкарыстоўваецца нізкі кошт) і колькі мне гэта будзе каштаваць? Як гэта працуе практычна? Замяніць eprom, з падлучанай да кампутара, а затым на эмулятар? Я хацеў бы таксама, каб tdi plcc32!...
rgiubert
05-01-2013, 00:04
з ECM2001 можна павялічыць файл, 1 М з eprom, 2М, то гаворка змяняецца, калі вы хочаце зрабіць 2 карты ў адной eprom і swicharle, як гэта рабіла FIAT ў некалькіх лістоў Bi Power з такой жа эбу.
rgiubert
05-01-2013, 00:06
У цяперашні час l' эмулятар ? перадгісторыя на аўтамабілях серыі асабліва тыя, якія маюць памяць у працэсары
У цяперашні час l' эмулятар ? перадгісторыя на аўтамабілях серыі асабліва тыя, якія маюць памяць у працэсары
але аўтамабілі, якія я павінен супаставіць:
адным з першых 90-х гадоў, а іншы-97... магчыма, было б добрыя шанцы знайсці таго, хто яго прадае...
Я не знайшоў у продажы адзін swicth для 2-plcc32...было б цікава! Ты ведаеш, дзе яго знайсці?
па мне з plcc32 камутатар гэта можна зрабіць, толькі калі ? але калі есць 2 (гл. экю golf tdi etc) працуюць да шаснаццаці біт, і што ? pi? складана.эмулятар ? вы перадгісторыі, але калі ты капітан ecu, дзе вы можаце выкарыстоўваць яго ? вельмі карысна і эканоміць шмат працы.
па мне з plcc32 камутатар гэта можна зрабіць, толькі калі ? але калі есць 2 (гл. экю golf tdi etc) працуюць да шаснаццаці біт, і што ? pi? складана.эмулятар ? вы перадгісторыі, але калі ты капітан ecu, дзе вы можаце выкарыстоўваць яго ? вельмі карысна і эканоміць шмат працы.
У абодвух выпадках мы маем 27c128 dip-28 і два 27c010 plcc 32. На другія, будучы іп? складаным, як падлучыць эмулятар? Дзе знайсці гэтыя эмулятары? Можа быць, выкарыстаны або іншы?
для падлучэння эмулятара pe plcc, патрэбен спецыяльны адаптар, мой эмулятар ? створаны, але не я гэты адаптар, дзе знайсці эмулятар ? pi? цяжка, я выкарыстоўваю яго трохі, але не venderei калі-небудзь, вы павінны знайсці каго-тое, што робіць ен з ecm2001, cos? вы можаце выкарыстоўваць яго таксама з рознымі ecm2001, што знаходзіцеся ў крузе.
для падлучэння эмулятара pe plcc, патрэбен спецыяльны адаптар, мой эмулятар ? створаны, але не я гэты адаптар, дзе знайсці эмулятар ? pi? цяжка, я выкарыстоўваю яго трохі, але не venderei калі-небудзь, вы павінны знайсці каго-тое, што робіць ен з ecm2001, cos? вы можаце выкарыстоўваць яго таксама з рознымі ecm2001, што знаходзіцеся ў крузе.
калі вы скажаце мне, па меншай меры марку і мадэль эмулятара з адаптарамі для кроп і plcc32 x 2, я магу ехаць, вы ніколі не ведаеце!...:cool:
Мой я ўзяў яе ў alien зборкі праграмнага забеспячэння некалькі гадоў таму, не c'? марка напісана вышэй.
Мой я ўзяў яе ў alien зборкі праграмнага забеспячэння некалькі гадоў таму, не c'? марка напісана вышэй.
і кошты?
Кошт не памятаю, але гэта было не мала, калі не памыляюся, называецца біт power, па-мойму зрабіце пошук на youtube глядзіце таксама ў функцыі.
Кошт не памятаю, але гэта было не мала, калі не памыляюся, называецца біт power, па-мойму зрабіце пошук на youtube глядзіце таксама ў функцыі.
na крута, але ? не атрымалася знайсці яго ў сеткі!
Пытанне табе я магу зрабіць?
І ад мяне balenando ў галаву паменшыць тармажэнне рухавіком, на мой ecu (VW110 рэзюмэ PR), чаму? мне не падабаецца, як не належыць у вельмі спартыўнай язды. Я прачытаў "p"? вакол chesulle машыны на бензіне ? можна. У вас, выпадкова, ідэя, форма крывой змены на гэтых тып ecu, cos? мяне spulcio на карту! Дзякуй
на аўтамабілі, бензінавы рухавік, тормаз рухавіка памяншаецца і, уздзейнічаючы на засланкі, а таксама на крывых cutoff, на дызель-матылек, як правіла, зачыняецца толькі пры выключэнні рухавіка, і тармажэнне рухавіком ? высокі каэфіцыент сціску, такім чынам, каб паменшыць значэнне варта надаць "p"? pi? дызель ў стадыі рэліз-такім чынам ператварыць адзін этап цалкам пасіўнай (0 дызельнае паліва) у крыху актыўныя(легкія ўпырску дызельнага паліва), а затым, знайшоўшы крывыя педалі закрыта і alzandole p? вы павінны атрымаць тое, што вы хочаце, chiaremente варта павялічыць p? дызельнае паліва на высокіх абарачэннях і па меры набліжэння да рэжыму халастога ходу паменшыць, каб рабіць inn спосаб заўседы мець нармальнай працы, памятаеце, што тады кошт chel'ecu интерполирует ўсе больш і больш? на: breakpoint, то змены, якія вы робіце, будуць уплываць на значэнні, блізкія тыя, якія былі на ўсіх двух восях.
на аўтамабілі, бензінавы рухавік, тормаз рухавіка памяншаецца і, уздзейнічаючы на засланкі, а таксама на крывых cutoff, на дызель-матылек, як правіла, зачыняецца толькі пры выключэнні рухавіка, і тармажэнне рухавіком ? высокі каэфіцыент сціску, такім чынам, каб паменшыць значэнне варта надаць "p"? pi? дызель ў стадыі рэліз-такім чынам ператварыць адзін этап цалкам пасіўнай (0 дызельнае паліва) у крыху актыўныя(легкія ўпырску дызельнага паліва), а затым, знайшоўшы крывыя педалі закрыта і alzandole p? вы павінны атрымаць тое, што вы хочаце, chiaremente варта павялічыць p? дызельнае паліва на высокіх абарачэннях і па меры набліжэння да рэжыму халастога ходу паменшыць, каб рабіць inn спосаб заўседы мець нармальнай працы, памятаеце, што тады кошт chel'ecu интерполирует ўсе больш і больш? на: breakpoint, то змены, якія вы робіце, будуць уплываць на значэнні, блізкія тыя, якія былі на ўсіх двух восях.
Дзякуй за інфармацыю, але праблема, што крывыя зрэзу на гэтым ecu не ведаю!... Таксама, напрыклад, мець форму графіка, каб праверыць дыяпазон, мне трэба вельмі, cos? ад яго знайсці на маім ecu.