КПК

Перегляд Повної Версії : Читання, запису ecu.

antonio.o
30-12-2012, 11:54
Ось я цюй? відразу просити про допомогу, я заявляю, що я новачок у всьому, але цей світ мене заворожує тільки в особистих цілях цікаво, що HW читати MPPS ecu, Galletto2 FgTech, звичайно, не s? якщо мені дозволено, але я кажу про будь-c*lon*.
Спасибі .

FidodidoTuning
30-12-2012, 11:57
Ke автомобілів, які ви повинні зробити?

antonio.o
30-12-2012, 12:06
Моя ? є 159 JTDM 8V gi? змінено і я хочу почати з того, щоб розважити себе трохи.
Спасибі і щасливого Різдва на т? і на всіх форумах.

FidodidoTuning
30-12-2012, 12:13
різдво ? gi? пішов,гарний рік, анке тебе
для вашого просто mpps v. 5

peppe82
30-12-2012, 12:28
привіт антоніо замовити перейшовши за промові я згоден fidodido ви можете зробити це за допомогою багатьох інструментів, які ви перерахували.найдешевший і власного v5 або v12 .

antonio.o
30-12-2012, 12:32
привіт антоніо замовити перейшовши за промові я згоден fidodido ви можете зробити це за допомогою багатьох інструментів, які ви перерахували.найдешевший і власного v5 або v12 .
Ок? в мережі я знайшов цей Galletto2 FgTech (в тому числі доставка 140 ЄВРО.) ціна на даний момент за свята не доступний s? коли-небудь, що стане добре, і я можу розважатися з парком машин в моїй родині розуміти, як діти, дядьки, etc.

msport (exil77grande)
30-12-2012, 12:34
Ось я цюй? відразу просити про допомогу, я заявляю, що я новачок у всьому, але цей світ мене заворожує тільки в особистих цілях цікаво, що HW читати MPPS ecu, Galletto2 FgTech, звичайно, не s? якщо мені дозволено, але я кажу про будь-c*lon*.
Спасибі .

ну припустимо, що якщо вам потрібно зробити тільки ваша машина просто навіть простий півник 12.50, який найдешевший, але якщо вам потрібно зробити якийсь інший автомобіль, і ви хочете більшої безпеки, я пропоную mpps,якщо ви хочете піти на топ в якості автомобільного парку кажучи, клонів немає і півник v2, що він веде себе дуже добре,тут можна знайти що-то:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?314-programmatori-chiptuning-obd

giarras
30-12-2012, 13:22
Ок? в мережі я знайшов цей Galletto2 FgTech (в тому числі доставка 140 ЄВРО.) ціна на даний момент за свята не доступний s? коли-небудь, що стане добре, і я можу розважатися з парком машин в моїй родині розуміти, як діти, дядьки, etc.

якщо вам необхідно купити galletto, будьте уважні, де його отримати, ми про це говорили багато, а саме ті, надійних дуже мало, деякі вимагають різні зміни, і тих, хто продає nn забезпечує належної підтримки,на мій погляд, рада msport ? цінних б всю необхідну підтримку...з святом вас теж.

sno74
30-12-2012, 15:10
Також я підтверджую, що рада msport ? дійсно залиш клонів за низькою ціною, ви говорите якість? дуже низька, то ризики, які, щоб зробити тест, ви засадіть блок управління, то ви повинні йти один, то він робить роботи для поновлення цих операцій відкрити ще пост, де люди з досвідом можуть допомогти вам, тут все дуже доступно....