Прагляд Поўнай Версіі : Чытання, запісы ecu.
antonio.o
30-12-2012, 11:54
Вось я цюй? адразу прасіць аб дапамозе, я заяўляю, што я пачатковец ва ўсім, але гэты свет мяне зачароўвае толькі ў асабістых мэтах цікава, што HW чытаць ecu, MPPS, Galletto2 FgTech, вядома, не s? калі мне дазволена, але я кажу аб любых c*lon*.
Дзякуй .
FidodidoTuning
30-12-2012, 11:57
Ke аўтамабіляў, якія вы павінны зрабіць?
antonio.o
30-12-2012, 12:06
Мая ? есць 159 JTDM 8V gi? зменены і я хачу пачаць з гэтага, каб пацешыць сябе трохі.
Дзякуй і шчаслівага Раства на т? і на ўсіх форумах.
FidodidoTuning
30-12-2012, 12:13
каляды ? gi? пайшоў,добры год, анке цябе
для вашага проста mpps v. 5
прывітанне антоніа замовіць яго пяройдучы па прамовы я згодны fidodido вы можаце зрабіць гэта з дапамогай многіх інструментаў, якія вы пералічылі.самы танны і ўласнага v5 або v12 .
antonio.o
30-12-2012, 12:32
прывітанне антоніа замовіць яго пяройдучы па прамовы я згодны fidodido вы можаце зрабіць гэта з дапамогай многіх інструментаў, якія вы пералічылі.самы танны і ўласнага v5 або v12 .
Ок? у сеціве я знайшоў гэты Galletto2 FgTech (у тым ліку дастаўка на 140 ЕЎРА.) цана на дадзены момант за святы даступны не s? калі-небудзь, што стане добра, і я магу забаўляцца з паркам машын у маей сям'і разумець, як дзеці, дзядзькі, etc.
msport (exil77grande)
30-12-2012, 12:34
Вось я цюй? адразу прасіць аб дапамозе, я заяўляю, што я пачатковец ва ўсім, але гэты свет мяне зачароўвае толькі ў асабістых мэтах цікава, што HW чытаць ecu, MPPS, Galletto2 FgTech, вядома, не s? калі мне дазволена, але я кажу аб любых c*lon*.
Дзякуй .
ну дапусцім, што калі вам трэба зрабіць толькі ваша машына проста нават просты пеўнік 12.50, які самы танны, але калі вам трэба зрабіць нейкі іншы аўтамабіль, і вы хочаце большай бяспекі, я прапаную mpps,калі вы хочаце пайсці на топ ў якасці аўтамабільнага парку кажучы, клонаў няма і пеўнік v2, што ен вядзе сябе вельмі добра,тут можна знайсці што-то:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?314-programmatori-chiptuning-obd
Ок? у сеціве я знайшоў гэты Galletto2 FgTech (у тым ліку дастаўка на 140 ЕЎРА.) цана на дадзены момант за святы даступны не s? калі-небудзь, што стане добра, і я магу забаўляцца з паркам машын у маей сям'і разумець, як дзеці, дзядзькі, etc.
калі вам неабходна купіць galletto, будзьце ўважлівыя, дзе яго атрымаць, мы пра гэта казалі шмат гэтага сродкі, менавіта тыя, надзейных вельмі мала, некаторыя патрабуюць розныя змены, і тых, хто прадае nn забяспечвае належнай падтрымкі,на мой погляд, савет msport ? каштоўным б усю неабходную падтрымку...з святам вас таксама.
Таксама я пацвярджаю, што савет msport ? сапраўды пакінь клонаў па нізкай цане, вы кажаце якасць? вельмі нізкая, то рызыкі, якія, каб зрабіць тэст, вы засадите блок кіравання, то вы павінны ісці адзін, то ен робіць працы для аднаўлення гэтых аперацый адкрыць яшчэ пост, дзе людзі з вопытам могуць дапамагчы вам, тут усе вельмі даступна....