Перегляд Повної Версії : EDC16C39 - клонування
emilground
29-12-2012, 19:31
Привіт всім, цікаво, ай пі? експерти, якщо, починаючи з читання повного BDM в 159 2.0 170cv можна перенести її вміст на 159 1.9 150CV, зберігаючи завжди одну і ту ж кодування в 150cv. І можливо ? я ніколи не пробував, і я прошу тих, хто, може бути, він вже? факт. Я хотів би спробувати використовувати карту 170 л. с. на моїй 150, щоб побачити різницю.
Знаю, в суботу ввечері мені приходять на розум деякі речі :rolleyes:
Дякуємо за увагу та всім гарних вихідних :)
FidodidoTuning
29-12-2012, 19:45
Не здійснимо...не, навіть не
emilground
29-12-2012, 20:05
якщо я намагаюся, все одно нічого не відбувається, я читав в BDM трохи назад flash і e2p, і тому я резервного копіювання. мені потрібно тільки для читання, повний 170 л. с., щоб спробувати.
погано, що він піде у будь-якому знову резервного копіювання :D
? дивно, що не запускається навіть, завжди edc16c39 ? і щоб це було цікаво, якщо б ви могли клонувати все 170 л. с.
ти не можеш його зіставлення ? візьми все одно 20cv з poki кроком?
emilground
29-12-2012, 20:21
legendaryslave
29-12-2012, 20:34
пуй сісти increminti файл 170 і скопіювати в файл і побачити відмінності, але ви повинні вказаний зберегти свій номер hw
але це було тільки для тіста :)
і що ж ви чекаєте??спробуйте і нам розкажіть, як ? історія.....
якщо ви не ризикуєте нічого не бачив, що у вас є повне читання bdm...
спробуйте, і ви просто...
отримаєте повний файл flash і sparaglielo всередині..
подивіться, що відбувається...
я кажу, що служить.....
emilground
29-12-2012, 20:45
пуй сісти increminti файл 170 і скопіювати в файл і побачити відмінності, але ви повинні вказаний зберегти свій номер hw
Зміни достатньо, карта 170, особливо в різних ВР.
Але якщо я знаходжу повне читання прово
я знаю, ви не можете зробити, вони можуть клонувати тільки ебу з таким же номером hw
legendaryslave
29-12-2012, 20:54
я знаю, ви не можете зробити, вони можуть клонувати тільки ебу з таким же номером hw
не ? сказав я також спробував з hw-іншому, можливо, ви також можете покласти в мотоцикл, але потім ви сідаєте за коло питань, які можна вирішити, не ніколи не як стан recovery постійного і цілий ряд erroriri абсурд, викликаний саме до електроустаткування та оформлення deversi
Не слід починати, але іноді відбуваються дивні речі...спробуйте його і дайте нам знати..
emilground
29-12-2012, 20:57
Так, але там буде? спосіб зміни кількості обладнання ( можливо, не відомий, але c'
legendaryslave
29-12-2012, 20:58
до межі подивіться тут
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159/page2
слова святі
не потрібно клонувати що-небудь..
потрібно лише помістити файл flash eprom в 159 170cv в flash eprom в 159 150cv...
emilground ще приписати справи??
спробуйте і просто!!!
legendaryslave
29-12-2012, 21:01
Так, але там буде? спосіб зміни кількості обладнання ( можливо, не відомий, але з'?)
hw визначає саме компоненти електроніки, роблячи порівняння з пк skeda мати, процесор skeda відео озу і все інше, sw ? програма, операційна система, що навантаження всередині
тому відповідь, і що ви не можете змінити hw, так як ви повинні змінити саме компоненти, а потім змінити їх sw як то завантажити
я сподіваюся, що ясно
інше програмне забезпечення може записати навіть з mpps.
бере файл ori-ліжко в bdm з верхньої програмного забезпечення і пише з 10хв запису.
але різне обладнання noooooo.
спробуйте x повірити.........
legendaryslave
29-12-2012, 21:20
інше програмне забезпечення може записати навіть з mpps.
бере файл ori-ліжко в bdm з верхньої програмного забезпечення і пише з 10хв запису.
але різне обладнання noooooo.
спробуйте x повірити.........
скажімо, те ж саме
Хтось пробував ? можливим клонувати блок управління завжди EDC16C39 на інший, що він спочатку кількість HW-іншому?
З edc16c39 немає, але з edc16 renault або mjet та й, чесно кажучи, я ніколи не міг привести в рух.
але для curiosit? ? бронювали цей тест?
Я зробив один кубічний edc16 renault, змінювалися останні 3 цифри m ? матч, нуль помилок.
emilground
19-01-2013, 19:20
мій не ? футбольний, тест я зробив
Cio? з edc16 renault і з edc16c39 не вдалося? З вашого передостаннього посту я зрозумів, що не працює нічого, а з останньої я розумію, що ви працювали...
Вибачте, може бути, я зробив "p"? безлад, то з edc16 renault тільки останні три цифри різні ? матч, останні 5 різних чисел не починається, незважаючи на те, що завжди edc16 renault, com mjet fiat з hw трохи відрізняється (той же номер, змінюється тільки буква після числа).
мій не ? футбольний, тест я зробив
крім того,.... всередині флеш-c'? у іммо.... або scodifichi всього, або ви нічого не робите
Завжди для ясності я завжди робив усе, що в bdm.
Завжди для ясності я завжди робив усе, що в bdm.
я вважаю, що навіть якщо зробити в bdm, makkina не того ж, так як має проблеми черг.... я пекіна? я читаю послідовний і rscrivendo іншої орієнтації, на alfa gt edc16c8 засвітилась лампа code.... і makkina не йшов...
крім того, хлопці ? сказати важливо, 150cv оснащений форсунками відрізняються від 170cv (....
0445110341 для 170cv
0445110243 для 150cv
хто-небудь знає, скажіть мені, якщо ви знаєте, страв та налаштування цих форсунок???
я, якщо не я погано пам'ятаю, мої (ті, 150cv) на брошури калібрування корона дизель їх давав для 14cc мені здається.... але зараз у мене є помилки, я не пам'ятаю!!!
emilground
23-01-2013, 12:47
це я зробив, і я написав все BDM, але не ? ігри.
Ну, це було багато, щоб зробити тест, инкременты 170 мені не потрібно.
? просто я вважаю, ecu повна 170 л. с. я роблю інший тест..
nuovaecu
23-01-2013, 14:43
тому, якщо я ставлю файл з bdm grandepunto в ecu lancia y завжди же об'єм двигуна і л. с. не йде"?
Якщо не має то ж кількість HD, швидше за все, немає.
baraldino
18-09-2013, 22:56
Як ви думаєте ? можна клонувати ебу bosch 0281013579 на Hw 0281013580 обидва встановлені на fiat bravo 1900 рік 2007, але перший ? у 120cv 8 клапанів, а другий ? один 150cv 16 клапанів? перевіряючи на ESI сім'ї ? ж edc16c39-5.w2 ?
Backgroop
18-09-2013, 23:48
Як ви думаєте ? можна клонувати ебу bosch 0281013579 на Hw 0281013580 обидва встановлені на fiat bravo 1900 рік 2007, але перший ? у 120cv 8 клапанів, а другий ? один 150cv 16 клапанів? перевіряючи на ESI сім'ї ? ж edc16c39-5.w2 ?
Привіт ви ? можете HW і те ж, змінюється тільки програмне забезпечення
max boost
19-09-2013, 20:17
будучи hw майже ідентичні повинні піти, ви повинні спробувати...дайте нам знати,
baraldino
19-09-2013, 22:17
Початок:
я вирішив sostiture ебу цього авто, чому? як тільки ви повертаєте ключ горить лампа code-ABS-ie, і автомобіль не в diagniosi can блок управління двигуна, не ? активно чекаю 15/20 сек індикатор code вимикається і температура двигуна виходить на максимум, а потім повернутися вниз і машина, але через 30 секунд вимикається, і ви повинні чекати принаймні 20-30 хвилин до, що ділите, але якщо invecie очікують ще 30 секунд, і температура повертається до max-пу? поставити в мотоцикл і машина працює нормально поки ? гаряча. озброєний електрична схема керування живлення і маси все ок
після цього перевірка всієї лінії can від тіла до ебу все ок
by-ногу ебу на лінії, щоб уникнути викликають disturmo але дефект залишається укладаю, що ? винен ебу
сьогодні вранці мені приносять ебу 150cv для посоромився відкрити і накласти на шаблоні, щоб зробити back up і поки все ок
що тоді ? чергу "ЗОЛОТИХ" і тут починається короста-я йду, щоб відкрити scaldo і просто торкання кришка відривається і, відкривши його, відомий красивою scacciavitata
на схилах, в безпосередній близькості від майданчика читання запису я намагаюся поставити її на шаблоні, а не читати...
то управління лижах, але це тільки варіант continuita c'? я намагаюся тримати її на харчування від pin для імітації ключа в on
аспект 2 хвилин, але нічого остання спроба scaldo злегка з феном і... ЦЕ закон, то по-любому на інший пишу
richiudo кришку, сів на нього і..... ЧАСТИНА з першого удару і перейти
? цих маленьких радощів, яких я люблю свою роботу
тому я підтверджую, ви можете клонувати і працює правильно, нічого, помилки
вибачте, подорожі
До речі, клонування, хтось мені може сказати, якщо c'? якийсь автомобіль або комерційний автомобіль, який монтує edc16C39-5.95 ?
Це ? трактори, bosch номер 0281020057.
Спасибі.
baraldino
20-09-2013, 08:48
я знайшов це
БУДИНКИ 2854 971
FORD NEW HOLLAND 87 300 122
IVECO 2854971
IVECO 50488027
IVECO 504088027
Дуже добре, що ти зміг, погано, що пішли bypassavi контакти
І ви мали на увазі інші райони, щоб прочитати...
Що я знаю, клонування пу? відбуватися тільки з блоками управління ідентичні, навіть якщо ми змінимо кількість. Я в минулому " я зробив і вони працюють. звичайно, все читав і писав у bdm
faberecu
23-09-2013, 14:46
подивитися на старий ecu ми соні з ic, схожі на Plcc ви dissaldano з-за вібрації часто-5 хв, вирішують трагедії , quarda зварних швів з монокль 20X коштує 5 євро, а якщо ви знаєте, зробити це risaldi все , про bmw ed16 ? відмова заявника
baraldino
23-09-2013, 21:42
Добре, якщо завтра я контроль
Я забув
Дякую
отже, я зібрав копії BDM є 159 з кодом 0281015160 1037394532 блок управління, який спочатку мав ці коди 0281013138 1037380494, я просто зробив scodifica частково на e2p, і перекодувати форсунок, все працює, помилок немає
отже, я зібрав копії BDM є 159 з кодом 0281015160 1037394532 блок управління, який спочатку мав ці коди 0281013138 1037380494, я просто зробив scodifica частково на e2p, і перекодувати форсунок, все працює, помилок немає
Я не знаю, якщо ви помітили, але обговорення майже 3 роки тому. А спасибі за інфо і, звичайно ж, є сумісність між ecu hw і sw різні, що ви знайдете, перелічених у esitronic.
Так для ясності інформації, видно, що був refreshata обговорення.
Ciaps
якщо ви покладете в неї його резервної копії, що вам потрібно зробити частковий і перекодувати форсунок, у вас вже є все, що потрібно для копіювання.
я хотів би поновити мої інструменти, і я прошу
рада, на якому обладнанні читає ECU роз'єм OBD....
я втомився від відкриття, майже завжди!!!!
привіт, вибачте за дурне запитання, щоб клонувати блок управління, на додаток до мати sw і hw рівні, треба зняти кришку ебу?
для клонування блоків управління завжди повинні бути строго однакові? або ви можете ризикувати встановити інший блок управління?
привіт, вибачте за дурне запитання, щоб клонувати блок управління, на додаток до мати sw і hw рівні, треба зняти кришку ебу?
для клонування блоків управління завжди повинні бути строго однакові? або ви можете ризикувати встановити інший блок управління?
Для сумісності перевірте esitronic, може, він ще на гв сумісні.. найпростіший для програмного забезпечення, але nsé деякі ніколи не знав...
Що центрує кришку? Має траси і компоненти кришка?
ні, цікаво, якщо потрібно зняти кришку, щоб поставити діму на платі ебу?чи ти тільки посилання на зовнішні виводи блоку управління.
ні, цікаво, якщо потрібно зняти кришку, щоб поставити діму на платі ебу?чи ти тільки посилання на зовнішні виводи блоку управління.
залежить від типа ебу і від обладнання, яке ви використовуєте.
якщо ви покладете в неї його резервної копії, що вам потрібно зробити частковий і перекодувати форсунок, у вас вже є все, що потрібно для копіювання.
Привіт, іван, як раз перед я говорив з одним на цю річ! якщо у мене два ебу, і потрібно клонувати, тому що вже мод, а інший ні, якщо я візьму все, що резервної копії немає, а потрібен scodifica, т. к. це все в e2p вірно?
Привіт, іван, як раз перед я говорив з одним на цю річ! якщо у мене два ебу, і потрібно клонувати, тому що вже мод, а інший ні, якщо я візьму все, що резервної копії немає, а потрібен scodifica, т. к. це все в e2p вірно?
так, на нього що-небудь всередині резервної копії, і ви на місці, звичайно, два екю, повинні бути сумісні як hw.
Так що зміните ви ео не хвилює, nnt
так, на нього що-небудь всередині резервної копії, і ви на місці, звичайно, два екю, повинні бути сумісні як hw.
чекати він каже, що не має scodificarla, тому що дані іммо в e2p, ти говориш писати повне резервне копіювання (значить, також e2p).
заспокойтеся!
тому що у мене сумніви в тому, що ви можете написати ТІЛЬКИ в флеш версії sw відрізняється, цілком можливо, що структура даних в e2p змінилася і, отже, не сумісні між собою.
чекати він каже, що не має scodificarla, тому що дані іммо в e2p, ти говориш писати повне резервне копіювання (значить, також e2p).
заспокойтеся!
тому що у мене сумніви в тому, що ви можете написати ТІЛЬКИ в флеш версії sw відрізняється, цілком можливо, що структура даних в e2p змінилася і, отже, не сумісні між собою.
Привіт,isc
ви логічно всі резервні копії
тоді, хлопці, тут дві речі, або я не розумію нічого я (і, може бути, враховуючи вік) або італійський був змінений, salvatoreragonese вище каже "якщо потрібно КЛОНУВАТИ двох блоків" ТЕРМІН КЛОНУВАТИ ГОВОРИТЬ, ЩО ВИ РІВНІ, і в цьому випадку доведеться покласти всередину повну копію flash і e2prom, звичайно, що, якщо потім покладіть в ту машину не йде в русі через коди, але я пішов її питання, якщо ж просто бажаєте, щоб провести флеш-змінити це не клон ecu, і в цьому випадку рекомендую не пройти флеш, але повернути зміни на другий flsh орі.
Дякую за роз'яснення.
Та частина, яка мене спантеличив його питання було це:
якщо у мене два ебу, і потрібно клонувати, тому що вже мод, а інший ні
Якщо ви хочете використовувати резервне копіювання ecu вже призначений на інший автомобіль.
Може бути, я неправильно я?
тоді, хлопці, тут дві речі, або я не розумію нічого я (і, може бути, враховуючи вік) або італійський був змінений, salvatoreragonese вище каже "якщо потрібно КЛОНУВАТИ двох блоків" ТЕРМІН КЛОНУВАТИ ГОВОРИТЬ, ЩО ВИ РІВНІ, і в цьому випадку доведеться покласти всередину повну копію flash і e2prom, звичайно, що, якщо потім покладіть в ту машину не йде в русі через коди, але я пішов її питання, якщо ж просто бажаєте, щоб провести флеш-змінити це не клон ecu, і в цьому випадку рекомендую не пройти флеш, але повернути зміни на другий flsh орі.
Доброго Ранку, Іване. У будь-якому випадку я мав на увазі взяти бо в руїнах, і поставити повну копію тієї, що я , ні, тільки флеш, але також мікро-і e2p можливо. Можливо, ми погано зрозуміли один одного, коли я сказав, що спочатку це був мод.
У будь-якому випадку ми зрозуміли один одного. Добрий день всім, хлопці
Доброго дня, поясніть мені різницю між флеш мікро ep2? Дякую
Доброго дня, поясніть мені різницю між флеш мікро ep2? Дякую
Що я знаю, у flash є карти управління двигуном в e2p c і іммо , odomemetro і не знаю, що ще мікро не знаю, почекай, хто знає більше
Buonaserata