Перегляд Повної Версії : чотири: Привіт всім!
Привіт всім!!!! Я сподіваюся, що зможу поділитися досвідом у світі автоматичне!:cool:
msport (exil77grande)
29-12-2012, 16:00
benarrivato,щоб ви могли зробити презентацію більш адекватний тип, вказавши ім'я,професія,вік і де ви знаходитесь?
Ок, вибачте, але оскільки він новий, я не знаю усіх правил:
Я Калабрії, мене звати Йосип, мені 37 років, і я ****** професіонал. Все, що обертається навколо двигунів ? моя пристрасть і obbi завжди. Я почав, коли мені було 3 розібрати і не зуміти більше? на переобладнання машини і годинники?! В 6 років, розібрати і змінити мій перший самокат і що це? далі. І де той рік, що я підійшов до світі, чіп-тюнінг, проводячи експерименти на моєї машини... а ти?
E92_mpower
09-01-2013, 10:36
Привіт Ласкаво Просимо
-Давид, -
14-01-2013, 14:01
Ласкаво просимо, що ви зробили на ваш автомобіль? від того, що ви почали, щоб зрозуміти?
Ласкаво просимо, що ви зробили на ваш автомобіль? від того, що ви почали, щоб зрозуміти?
Здрастуйте, Давид, тим часом я почав вивчати типів eprom існуючі типи блоків управління, типи програм, читання/запису і зміни управління двигуном. А ти?
-Давид, -
15-01-2013, 14:41
Я все ще в Vag com! наступний крок sar? кабель, який я бачив в 150€ і програми для Fap Egr і так далі!