Прагляд Поўнай Версіі : чатыры: Прывітанне ўсім!
Прывітанне ўсім!!!! Я спадзяюся, што змагу падзяліцца вопытам у свеце аўтаматычную!:cool:
msport (exil77grande)
29-12-2012, 16:00
benarrivato,каб вы маглі зрабіць прэзентацыі больш адэкватны тып, указаўшы імя,прафесія,узрост і дзе вы знаходзіцеся?
Ок, прабачце, але паколькі ен як новы, я не ведаю ўсіх правілаў:
Я Калабрыі, мяне завуць Язэп, мне 37 гадоў і я ****** прафесіянал. Усе, што круціцца вакол рухавікоў ? мая запал і obbi заўседы. Я пачаў, калі мне было 3 разабраць і не здолець-й? на перааснашчэнне машыны і гадзіннікі?! У 6 гадоў, разабраць і змяніць мой першы самакат і cos'? далей. І дзе-то год, што я падышоў да свеце чып-цюнінг, праводзячы эксперыменты на маей машыны... а ты?
E92_mpower
09-01-2013, 10:36
Прывітанне Сардэчна Запрашаем
-Давід, -
14-01-2013, 14:01
Сардэчна запрашаем, што вы зрабілі на ваш аўтамабіль? ад таго, што вы пачалі, каб зразумець?
Сардэчна запрашаем, што вы зрабілі на ваш аўтамабіль? ад таго, што вы пачалі, каб зразумець?
Добры дзень, Давід, тым часам я пачаў вывучаць тыпаў eprom існуючыя тыпы блокаў кіравання, тыпы праграмаў, чытання/запісы і змены кіравання рухавіком. А ты?
-Давід, -
15-01-2013, 14:41
Я ўсе яшчэ ў Vag com! наступны крок sar? кабель, які я бачыў у 150€ і праграмы для Fap Egr і гэтак далей!