КПК

Перегляд Повної Версії : думка кроком focus 1.8 tdci

fa2st
29-12-2012, 00:01
привіт,хлопці, сьогодні я зробив карту в machcina мого брата...я намагався завантажити її,відчуває, що йде дещо ще, але не перебільшення...я навіть боюся зробити занадто багато, і тому я прошу вас думку, перш ніж побачиш;) і нормально, що тиск турбо не обробляється? і тиску в рампі? можливо, за межами карти?
як я можу піти ще по-вашому? graziee;)

msport (exil77grande)
29-12-2012, 09:26
як roguarda карту ви sicuramene працював у табличній і на мій погляд ви зробили не так, тому що фамільні кроком вони дивні і буде предмет для доставкою, не регулярні,обмежувачі крутного моменту деталі після фамільні кроком,для інших можна сміливо ще, але факт в тому, що зміни зроблені, не знаючи, що і як esattament чіпати.

fa2st
29-12-2012, 12:47
як roguarda карту ви sicuramene працював у табличній і на мій погляд ви зробили не так, тому що фамільні кроком вони дивні і буде предмет для доставкою, не регулярні,обмежувачі крутного моменту деталі після фамільні кроком,для інших можна сміливо ще, але факт в тому, що зміни зроблені, не знаючи, що і як esattament чіпати.

я працював в табличній.. я тестував машину з картку і йде, ну, а після x carita,можливо, з amappa зроблено з політикою, допустимим і 100volte краще,немає сумнівів.. тиск турбо обробляється в 2d на цій карті? дякую