КПК

Прагляд Поўнай Версіі : меркаванне крокам focus 1.8 tdci

fa2st
29-12-2012, 00:01
прывітанне,хлопцы, сення я зрабіў карту ў machcina майго брата...я спрабаваў загрузіць яе,адчувае, што ідзе сее-тое яшчэ, але і не перабольшанне...я нават баюся зрабіць занадта шмат, і таму я прашу вас меркаванне, перш чым ўбачыш яго;) і нармальна, што ціск турбо не апрацоўваецца? і ціску ў рампы? магчыма, за межамі карты?
як я магу пайсці яшчэ па-вашаму? graziee;)

msport (exil77grande)
29-12-2012, 09:26
як roguarda карту вы sicuramene працаваў у таблічнай і на мой погляд, вы зрабілі не так, таму што фамільныя крокам яны дзіўныя і будзе прадмет для дастаўкай, не рэгулярныя,абмежавальнікі крутоўнага моманту дэталі пасля фамільныя крокам,для астатніх можна смела яшчэ, але факт у тым, што змены зробленыя, не ведаючы, што і як esattament чапаць.

fa2st
29-12-2012, 12:47
як roguarda карту вы sicuramene працаваў у таблічнай і на мой погляд, вы зрабілі не так, таму што фамільныя крокам яны дзіўныя і будзе прадмет для дастаўкай, не рэгулярныя,абмежавальнікі крутоўнага моманту дэталі пасля фамільныя крокам,для астатніх можна смела яшчэ, але факт у тым, што змены зробленыя, не ведаючы, што і як esattament чапаць.

я працаваў у таблічнай.. я тэставаў машыну з карту і сыходзіць, ну, а пасля x carita,магчыма, з amappa зроблена з палітыкай, дапушчальным і 100volte лепш,няма сумневаў.. ціск турбо апрацоўваецца ў 2d на гэтай карце? дзякуй