Перегляд Повної Версії : індикатор нагріву горить після видалення dpf
я видалив dpf, наприклад, opel meriva 1.3 multijet hw ТРАВЕНЬ 01246O204D sw 3422M167 і після 2 днів ? горить контрольна лампа попереднього прогріву. я перевірив termocandele і його блок управління, але виявляється все в порядку, вини ? безумовно файлу, але навіть коли орі залишається без dtc в пам'яті несправностей. я зробив також ще дві інші підготовчі (повірте), але вони у мене в****. Додаю мій файл орі і mod
legendaryslave
28-12-2012, 18:53
frabry дві речі контролює continuita' передпускового підігріву, якщо вони добре управляє, що вони годують контролює згоди від ecu, який йде на rel? може бути в ecu ? туди-вже успіх, я не pilotava rel? і, в кінцевому харчування головною rel? якщо подивитися 12 вольт
frabry дві речі контролює continuita' передпускового підігріву, якщо вони добре управляє, що вони годують контролює згоди від ecu, який йде на rel? може бути в ecu ? туди-вже успіх, я не pilotava rel? і, в кінцевому харчування головною rel? якщо подивитися 12 вольт
немає нічого імплантат ? все ок, контрольна лампа попереднього підігріву на цей тип автомобіля також служить для dpf.....
legendaryslave
28-12-2012, 20:28
ви спробуйте поставити інший e2p
дякую, але клієнт взяв автомобіль і до січня не пу? виїжджати, я думаю, що з цим впоратися? читання bdm, а потім будете бачити? якщо в 2eprom чогось не вистачає в порівнянні з іншого, завдяки Фабрі
msport (exil77grande)
28-12-2012, 22:06
я це у випадку, повинна служити 3324M157
legendaryslave будь ласка, при написанні files ori питань замовлення, і в будь-якому випадку, так що все в змозі відразу знайти те, що потрібно, покладіть призначений правильно в розділі " банк даних files орі, звичайно, шукайте марку і модель в питанні, яке ви знайдете в банк даних, а потім вставити в обговорення в цьому випадку, коли тільки посилання.
legendaryslave
28-12-2012, 23:03
вибачте, не можу змінити повідомлення, подивитися, якщо все в порядку, виглядає наступним чином
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?227-Meriva&p=20555#post20555
карта не є, не розміщуйте нічого..добре виглядає в іншому місці...
msport (exil77grande)
29-12-2012, 09:13
вибачте, не можу змінити повідомлення, подивитися, якщо все в порядку, виглядає наступним чином
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?227-Meriva&p=20555#post20555
так це ідеальний варіант.
карта не є, не розміщуйте нічого..добре виглядає в іншому місці...
я не можу знайти іншого якщо вам в голову приходить щось.....я був би вдячний. Я пі? звик працювати на ford ka, але подібних проблем я ніколи не бачив. Привіт Фабрі
фабрі nn шукати + не проблема, і саме в defap ? сталося зі мною, я зробив приємно до одного в майстерню, вони defappato і контрольна лампа свічок розжарювання залишався горить і діагностика не проблема, то, я спробував, але нічого не робити..ви знаєте, як ви ? вирішена...sar? було щастя, але я можу тобі гарантувати, що машина пройшла, принаймні, 5000km без проблем, вони riscaricato з півень клон обробки файлу з sw, що тут має йти добре, cio? carsoftware fap/dpf, і все ? добре..тест cos? може бути те, що ви коли-удачу.
Мені здається дивним, giarras, але в нашій роботі не з'? нічого дивного...дайте нам знати, фабрі цікаво!!
legendaryslave
29-12-2012, 17:36
фабрі nn шукати + не проблема, і саме в defap ? сталося зі мною, я зробив приємно до одного в майстерню, вони defappato і контрольна лампа свічок розжарювання залишався горить і діагностика не проблема, то, я спробував, але нічого не робити..ви знаєте, як ви ? вирішена...sar? було щастя, але я можу тобі гарантувати, що машина пройшла, принаймні, 5000km без проблем, вони riscaricato з півень клон обробки файлу з sw, що тут має йти добре, cio? carsoftware fap/dpf, і все ? добре..тест cos? може бути те, що ви коли-удачу.
мені здається дивним, повернувши вихідний файл doveve зникнути шпигун, але, як говорить один giarras спроба не muoce
у січні я повертаюся в автомобіль, і я намагаюся, але я хочу спробувати написати з іншого інтерфейсу, я б не хотів, зрештою, як new genius є якісь проблеми.. ? вже другий opel проблеми
carlo abarth
29-12-2012, 21:51
для мене і casualita .. може бути, блок управління свічок розжарювання від неприємностей!!
FidodidoTuning
30-12-2012, 08:10
Деякий час назад, і те ж саме відбулося і анке мене на тій же машині
В opel спалахує контрольна лампа свічок розжарювання анке-за помилок на dpf
Я пропоную прощати l ori, зробити rigenrazione примусового зробити обнулення, індикатор блимає, а потім виправити файл, безумовно, викличе щось для відключення...
Привіт Fidodido? дивна річ ? що мені залишається фіксованою,насправді в opel кажуть мені, що повинні мигати, щоб відрізати голову бика я замінив ебу преднакала і termocandele гніздо від іншого автомобіля дорівнює, а проблема залишилася. я також хотів би спробувати інший панелі приладів, ви ніколи не знаєте.
FidodidoTuning
30-12-2012, 09:49
Я зроблю тест тест поставили орі і зробити ріг примусове і подивитися, контрольна лампа згасне,в той час перейти до видалення проблема, не ? механік...у вас є кілька ідей, тести і зробити, щоб знайти несправність.
Насправді на opel лампа розжарювання, також вказує на інші проблеми, що стосується свічок розжарювання
фабрі..спробуйте зробити вирівнювання проксі всі ecu за допомогою сканера....
ви бачили коли-небудь, що працює.....
ок, 7-го січня мені повідомляють, автомобіль і провести? різні випробування, впевнений, що навіть вирівнювання проксі ? гарна ідея,ми з цим впоратися? знати
explode82
30-12-2012, 23:07
для мене залежить від файлу працював,але якщо ви хочете, щоб видалити всі сумніви,покладіть e2p діви і подивитися, що відбувається,звичайно, ви повинні перекодувати форсунок
freddyecu
30-12-2012, 23:10
Спробуйте перевірити значення свічок, чому? іноді він змінює і збільшує його значення резистивний ... індикатор загоряється, коли блок управління у якого витрата менше, ніж на 4 свічки розжарювання...
legendaryslave
30-12-2012, 23:11
для мене залежить від файлу працював,але якщо ви хочете, щоб видалити всі сумніви,покладіть e2p діви і подивитися, що відбувається,звичайно, ви повинні перекодувати форсунок
але потім, ricodificarla не ? як fiat, який бере код в авто я думав про це, а я в цю річ
explode82
30-12-2012, 23:26
знаю,але ? легко, якщо він memorizzatoi помилка,не буде легко зняти його навіть з flash-орі
legendaryslave
18-06-2013, 00:18
як ? закінчилася ця історія, тому що я defappato один meriva і tacchete двох днів, і індикатор свічок розжарювання горить блимає
explode82
18-06-2013, 11:24
Привіт legend, я пропоную вам перевірити файл, якщо він був неправий, то краще орі azzererei всі параметри і писати файли знову і controllerei свічок розжарювання
legendaryslave
18-06-2013, 13:14
Привіт legend, я пропоную вам перевірити файл, якщо він був неправий, то краще орі azzererei всі параметри і писати файли знову і controllerei свічок розжарювання
я зробив всі процедури заміни масла і dpf перед завантаженням файлу єдине, що не riuscto зробити регенерації, так як був уже знищений фізично сот маяк " докази від тебе, перерахованих дякую за відповідь
jared_poe
23-09-2013, 21:33
Всім привіт, ви змогли вимкнути індикатор, врешті-решт? Я повинен зробити це через кілька днів, я прочитав її з gallo2 час назад, ви думаєте, раз працює з цими ебу?
01246o204d
3422m166
legendaryslave
23-09-2013, 21:53
Всім привіт, ви змогли вимкнути індикатор, врешті-решт? Я повинен зробити це через кілька днів, я прочитав її з gallo2 час назад, ви думаєте, раз працює з цими ебу?
01246o204d
3422m166
я забрав шпигун, і проблема зникла :cool:
jared_poe
23-09-2013, 22:05
Вибачте, але в якому сенсі ви видалили шпигун? Я можу попросити ввічливості? Я перевірите файли, які я читав з gallo2 клон? Я в порівнянні з тим, орі опубліковано на початку і відсутність багатьох картах.
legendaryslave
24-09-2013, 22:03
Вибачте, але в якому сенсі ви видалили шпигун? Я можу попросити ввічливості? Я перевірите файли, які я читав з gallo2 клон? Я в порівнянні з тим, орі опубліковано на початку і відсутність багатьох картах.
я зняв індикатор рамки, якщо читати ви зробили з серійного виявляється інша, як я думаю, ви virtual
pabloescobar
16-10-2013, 18:38
Зазвичай я чищу гніздо у формі свічок, додаю жир міді установка і вимикається все