Перегляд Повної Версії : Клас карти B180
emilground
28-12-2012, 00:13
Один дзвонить мені і каже мені, що автомобіль йде у відмову, але що його тягне звір. Вони навіть вийшли з pompista проблеми тиску турбо і rail, але, зрештою, так само, pompista сказав, що це була проблема карти.. вони навіть зробили щось, що ****llo механік, щоб спробувати вирішити, але я не знаю, що точно, що в кінці не вдалося
Ну після того, що професіонал, з такою ж цех послав по електронній пошті різні файли, щоб виправити машину ? все пішло не так. помер, і був undriveable.. Карту, як я ? сказали, оплачений дорогою..
Я переробив карту і тепер ? радий, автомобіль ? дуже прогресивною, споживає мало і має якісь проблеми.
У додатку файл орі і останнє редагування, в якому з кроком менше, але даних дуже часто без сенсу і перебільшені, подивіться на турбо..
не уявляю, попередні версії
msport (exil77grande)
28-12-2012, 01:52
феноменально, як людини, який зробив,скажи мені щось хочете сказати мені, що з 920 точок, збільшення тиску турбо-mavvhina йде в recovery? але що ви говорите? hahaahahhh
і це змушує мене з розуму, тим більше, що якщо ви подивитеся на тиск турбо tabbellare ви бачите в центрі малюнок у вигляді шкали залишив спеціально орі ahhahaahah крім того, ви хочете сказати мені, що машина з цієї карти розірвала,seghettava або залишався прискорений? я не думаю, бачили, що дизельне паливо впорскується ще перед тим, як покласти ключ в рамках hahaahah,я б сказав, що це карта варта цього розділу.
emilground
28-12-2012, 10:16
феноменально, як людини, який зробив,скажи мені щось хочете сказати мені, що з 920 точок, збільшення тиску турбо-mavvhina йде в recovery? але що ви говорите? hahaahahhh
і це змушує мене з розуму, тим більше, що якщо ви подивитеся на тиск турбо tabbellare ви бачите в центрі малюнок у вигляді шкали залишив спеціально орі ahhahaahah крім того, ви хочете сказати мені, що машина з цієї карти розірвала,seghettava або залишався прискорений? я не думаю, бачили, що дизельне паливо впорскується ще перед тим, як покласти ключ в рамках hahaahah,я б сказав, що це карта варта цього розділу.
:D я поклав спеціально тут
дивна річ ? що він зробив "професіонал", який робить тільки це! Мій друг, щоб зробити цю карту зробив-й? 150 км йти від відомого фітнес-тренер.. лякає все це? чому? всі бідолахи, які покладаються на той, який видає себе за мага, а потім роблять серйозний збиток.
Ходив-й? шість місяців в цих умовах стає все файли, щоб спробувати виправити проблему, але без успіху. На щастя, автомобіль ? дядько, який завжди йде план, а не ви ? зламав нічого.
leandro89
17-03-2013, 00:28
msport, 920 точок на турбо????? щось мені підказує, що не ? саме правильно.
maku1977
17-03-2013, 18:44
я не можу бачити карту....... але мені і підвернулася карту, що він дизель +40% від 800 оборотів в хвилину і від 0% до 100% навантаження..... дилема, зрозуміти, чому курив гидота, навіть на холостому ходу!
leandro89
18-03-2013, 00:01
якщо було занадто багато, дизель мені здається, нормально, що диму
Xtreme0303
18-03-2013, 21:06
їх занадто багато таких людей, на жаль...
msport (exil77grande)
19-03-2013, 13:14
вчора я sfappato гольф 6 edc17, що це було тільки підключені,власник сказав мені, що машина добре і як не дивно йому і підключені fap,потім, коли я побачив карту, я сказав йому, насправді дивно, що ви підключені fap тільки + 100% дизельного палива..
faberecu
04-11-2013, 00:23
Може бути, тоді вас кажуть, що ви, дорогий! Після того, як ви повертаєте автомобіль, а не трактор.. перш, ніж ви робите дурня, а потім скаржаться..зрештою, здається, що ви зобов'язані йому знижка