КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Клас карты B180

emilground
28-12-2012, 00:13
Сябар тэлефануе мне і кажа мне, што аўтамабіль ідзе ў адмову, але што яго цягне звер. Яны нават выйшлі з pompista праблемы ціску турба і rail, але, у рэшце рэшт, гэтак жа, pompista сказаў, што гэта была праблема карты.. яны нават зрабілі што-тое, што ****llo механік, каб паспрабаваць вырашыць, але я не ведаю, што дакладна, што ў канцы не ўдалося
Ну пасля таго, што прафесіянал, з такой жа цэх паслаў па электроннай пошце розныя файлы, каб выправіць машыну ? усе пайшло не так. памер, і быў undriveable.. Карту, як я ? сказалі, аплочаны дарагі..

Я перарабіў карту і цяпер ? рады, аўтамабіль ? вельмі прагрэсіўнай, спажывае мала іне мае якія-небудзь праблемы.

У дадатку файл врі і апошняе змяненне, у якім з крокам менш, але дадзеных вельмі часта без сэнсу і перабольшаныя, паглядзіце на турбо..
не ўяўляю, папярэднія версіі

msport (exil77grande)
28-12-2012, 01:52
фенаменальна, як чалавека, які зрабіў,скажы мне што-то хочаце сказаць мне, што з 920 кропак, павелічэнне ціску турба-mavvhina ідзе ў recovery? але што вы кажаце? hahaahahhh
і гэта прымушае мяне з розуму, тым больш, што калі вы паглядзіце на ціск турбо ў tabbellare вы бачыце ў цэнтры малюнак у выглядзе шкалы пакінуў спецыяльна крычы ahhahaahah акрамя таго, вы хочаце сказаць мне, што машына з гэтай карты разарвала,seghettava або заставаўся паскораны? я не думаю, бачылі, што дызельнае паліва ўпырскваецца яшчэ перад тым, як пакласці ключ у рамках hahaahah,я б сказаў, што гэта карта вартая гэтага падзелу.

emilground
28-12-2012, 10:16
фенаменальна, як чалавека, які зрабіў,скажы мне што-то хочаце сказаць мне, што з 920 кропак, павелічэнне ціску турба-mavvhina ідзе ў recovery? але што вы кажаце? hahaahahhh
і гэта прымушае мяне з розуму, тым больш, што калі вы паглядзіце на ціск турбо ў tabbellare вы бачыце ў цэнтры малюнак у выглядзе шкалы пакінуў спецыяльна крычы ahhahaahah акрамя таго, вы хочаце сказаць мне, што машына з гэтай карты разарвала,seghettava або заставаўся паскораны? я не думаю, бачылі, што дызельнае паліва ўпырскваецца яшчэ перад тым, як пакласці ключ у рамках hahaahah,я б сказаў, што гэта карта вартая гэтага падзелу.

:D я паклаў спецыяльна тут
дзіўная рэч ? што ен зрабіў "прафесіянал", які робіць толькі гэта! Мой сябар, каб зрабіць гэтую карту зрабіў-й? 150 км ісці ад вядомага фітнес-трэнер.. палохае ўсе гэта? чаму? усе небаракі, якія належаць на той, які выдае сябе за чараўніка, а потым робяць сур'езны ўрон.
Хадзіў-й? шэсць месяцаў у гэтых умовах становіцца ўсе файлы, каб паспрабаваць выправіць праблему, але без поспеху. На шчасце, аўтамабіль ? дзядзька, які заўседы ідзе план, а не вы ? зламаў нічога.

leandro89
17-03-2013, 00:28
msport, 920 кропак на турба????? што-то мне падказвае, што не ? менавіта правільна.

maku1977
17-03-2013, 18:44
я не магу бачыць карту....... але мне і падгарнулася карту, што ен дызель +40% ужо ад 800 абаротаў у хвіліну і ад 0% да 100% нагрузкі..... дылема, зразумець, чаму паліў гадасць, нават на халастым ходу!

leandro89
18-03-2013, 00:01
калі было занадта шмат, дызель мне здаецца, нармальна, што дыму

Xtreme0303
18-03-2013, 21:06
іх занадта шмат, такіх людзей, на жаль...

msport (exil77grande)
19-03-2013, 13:14
учора я sfappato гольф 6 edc17, што гэта было толькі падлучаныя,уладальнік сказаў мне, што машына добра і як ні дзіўна яму і падлучаныя fap,затым, калі я ўбачыў карту, я сказаў яму, на самой справе дзіўна, што вы як падлучаныя fap толькі + 100% дызельнага паліва..

faberecu
04-11-2013, 00:23
Можа быць, тады вас кажуць, што вы, дарагі! Пасля таго, як вы вяртаеце аўтамабіль, а не трактар.. перш, чым вы робіце дурня, а потым скардзяцца..у рэшце рэшт, здаецца, што вы абавязаны яму зніжка