Перегляд Повної Версії : peugeot 307 no fap
я помітив, що з ecm дані, наведені ecu змінюються...є виявляється...
Різати Стоїть тільки для 1.3 mjet 70-75-90cv
таким чином, тільки для marelli....
у 70cv немає,читання і запис файлу ke читайте da448-452-64kb
відповідно до ке які закони
коли riquarda це я йду спокійно з mpps.....або я йду в bdm .... може бути, думати про це, не маючи резервної копії ? краще в bdm, ви ніколи не знаєте...
V. 12 я хотів би уникнути,я не використовую більше після блоків,їх, якщо ви piantono в послідовний не відновити більше
Краще bdm
Я роблю їх з нью-півень
я не можу навіть відкрити файл з ecm titanium...там виявляється? каже, що я не водій....
я не можу навіть відкрити файл з ecm titanium...там виявляється? каже, що я не водій....
з, що ви читати?
тому що якщо і 64 кб на титан може бути не розпізнано,якщо і' 448-452kb і не буде riconoscuto з титану, може бути, не кричи.
V. 12 я хотів би уникнути,я не використовую більше після блоків,їх, якщо ви piantono в послідовний не відновити більше
Краще bdm
Я роблю їх з нью-півень
якщо зависає в послідовного, я завжди можу повернути bdm...правильно!!!...
прошу ради-файл, який я судимий зайти......
файл ? був притягнутий до суду, з раз.... c'? switch off на eec16c34...?
Ви.але потрібно, back up або сумісний, після scodificare
Ви.але потрібно, back up або сумісний, після scodificare
я зробив резервну копію....так ? - все в порядку....я використовую для запису..
маленька проблема....коли я переходжу рамки...на частку секунди мені сигналізує індикатор формі трикутника +info... fap faible niveru-addіtіv.в діагностиці не є помилка.... я знаю, що c'? треба відключити якийсь датчик щодо добавка, для інших vabbene...
маленька проблема....коли я переходжу рамки...на частку секунди мені сигналізує індикатор формі трикутника +info... fap faible niveru-addіtіv.в діагностиці не є помилка.... я знаю, що c'? треба відключити якийсь датчик щодо добавка, для інших vabbene...
в bsi кузов без fap з lexia
в bsi кузов без fap з lexia
вибачте, що ви маєте на увазі з bsi....ми хочемо lexia для відключення!....правильно.
ні, я зробив це навіть з texa в bsi_body computer_elettronica centrale_centralina салону
ні, я зробив це навіть з texa в bsi_body computer_elettronica centrale_centralina салону
ви хочете сказати, що у вас відключен fap з texa? або, що у вас горить індикатор з texa?
але на mpps v12 info прапорець Leave" Key Off for at least 3 Mins After Prog", тобто залишити рамках вимкнений протягом не менше трьох хвилин, після програмування, хтось мені пу? дати підтвердження!!! і що?
ви хочете сказати, що у вас відключен fap з texa? або, що у вас горить індикатор з texa?
ні, змініть оформлення в bsi
telecodifica і вперед!!!
Що це означає? А то, три хвилини, що ви говорите
Що це означає? А то, три хвилини, що ви говорите
Це означає, що вам потрібно, lexia самодіагностика вказує, ferarri з цим робиш
я texa, хтось мені пу? сказати, процедуру, щоб вимкнути це повідомлення? ? у другій половині дня, що я відчуваю, але я не знайшов запис
я idc4 останнє оновлення, як soft на texa
я думаю, що він хоче сказати, що він не горить індикатор з texa а
Хтось може пояснити мені процедуру з lexia?
Я повинен використовувати pp2000?