Перегляд Повної Версії : міф 1.3 Mjet defap не йди круїз
привіт, хлопці, не s? для тих з вас, може бути успішною, але після defap цієї машини, не працює більше? круїз-контроль
Індикатор на панелі загоряється, я f? змінити швидкість? встановлюється, але не активується.
діагностика (TEXA) помилок немає, і немає можливості? вирівнювання CAN.
Звичайно prolem ви ? представлений відразу після defap, потім я додав редагування soft
додаю орі (ліжко з galletto v2 клон, так що я думаю, virtual рід) + defap/mod
FidodidoTuning
27-12-2012, 18:53
У мене зроблено так багато для цього і не сталося,я б curosio бачити файл.
? зроблено з sw або ручної?
Привіт, ? зроблено в ручну.
для файлу в даний час ви не можете бачити це, але якщо є проблеми, чи можу я на вашому postartelo ****
чекаю будь-info модераторами
я хочу його бачити, навіть я grzzzz
magi1984
27-12-2012, 22:25
завтра якраз у мене є, я дивлюся і у вас місце тестового файлу,то дайте мені знати, якщо вона йде
Машина torner? в майстерні після 6 січня.
Тому перш, я не можу зробити тести.
Спасибі, в усякому разі поки що!!
magi1984
27-12-2012, 23:50
ось файл, ваш був зіставлений, в цьому немає, якщо ви хочете використовувати його потрібно переробити карту
? перше, що я, трапляється, з круїз-контролем ? тест..., дайте нам знати, як вона йде, якщо ви спробуєте
Може бути, ви повинні спробувати його поверненням ori потім увійти в діагностику, щоб побачити, якщо є помилки, я ? траплялося часто, що автомобілі defappate немає помилок, то грошові перекази орі, то ви бачили, як на FAP (що очевидно, що є), що ще, можливо.
FidodidoTuning
28-12-2012, 08:36
Questk проблеми і на типові групи vag
Ecusafe вам видалити весь район dtc
Насправді, якщо stacci датчик витрати повітря або іншого
У вас не помилка і не добре
Але не в цьому випадку
У будь-якому випадку, як перший тест ставив, і ви відразу побачите, якщо він йде на місце.
legendaryslave
28-12-2012, 10:55
Може бути, ви повинні спробувати його поверненням ori потім увійти в діагностику, щоб побачити, якщо є помилки, я ? траплялося часто, що автомобілі defappate немає помилок, то грошові перекази орі, то ви бачили, як на FAP (що очевидно, що є), що ще, можливо.
? було зроблено вручну, і на мій погляд файл ? ок, я не пояснюю це, що коли-небудь трапилося