КПК

Перегляд Повної Версії : DPF fiat 500 MJD6F3HW04P B192

emilground
26-12-2012, 19:40

Автомобіль йшов завжди в інтернеті? тому занадто багато бетону.
Я пробував раз, ecusafe, carsoftware.. ну здається, що ніхто не процеси правильно файл, а я не пробував навіть завантажити файл mod. Для чув, просто діяти на біт, а не на серії, щоб відключити фільтр.
хтось дасть мені руку ?

magi1984
ви чули, кажуть, погано, немає dpf off на мареллі 1.3mjet з один біт.
завантажити файл зроблено з тільки що без проблем працює в 99% випадків

legendaryslave
раз система області, для інших потрібно зрушити біти вручну для роботи на oc треба бачити в діагностиці комплектація lamda-зонд і не повинна горіти в pria в dpf під час key on

FidodidoTuning
Змін просто біт, це добре, але на mjet 8df,на 6f3 ви повинні відключити різні біти, щоб не мати неприємностей і незручності...

emilground
не проблема строковості з цим авто, чому? ? одного? я сказав йому, що я побачив, що це пу? зробити. Мені цікаво, якщо я знайшов файл завантажується на тій же апаратній версії без DPF може працювати..
Спостерігаючи відмінності можна зрозуміти, де знаходяться елементи управління фільтра.

FidodidoTuning
500 mjet все з dpf
Як ти кажеш, я бачу це важко), якщо не знаєте, що шукати є так багато відмінностей ke зрозумієте ніколи
Потрібно damos

emilground
може бути damos ! але я не знайшов

explode82
чому? не c'?..........сша і перейти спокійно, що на цей номер sotware не дурниця тому

emilground
Ок, я намагаюся з раз, автомобіль ? завжди в наявності, завтра, якщо у мене є час, я намагаюся. Але я сумніваюся з mpps v5 клон пу? писати? Я не знаю, якщо збирає spansion, в такому випадку нічого не робити..

explode82
колись працював файл за раз, він, щоб зробити це за 1 МБ і написати спокійно з mpps, що на цих ecu ? straprovatissimo

FidodidoTuning
Привіт exp
Я не хочу наполягати,але друзі ke зробили ypsilon і doblo через деякий час, пішов у відмову...в обох випадках ми siatemato файл і тепер йде ок.
Раз не відключає індикатор на панелі.
Ke я знаю, в damos ce,але і легко знайти.

magi1984
перш ніж писати змінений файл від команди скидання золи з допомогою фірмового тестера

FidodidoTuning
На це не треба обнуляти нічого,анке машини в recovery і сигнальна лампа dpf горить покладіть файл і знімає всі.

carlo abarth
а вимикається все, немає потрібно робити нічого!!!
На це не треба обнуляти нічого,анке машини в recovery і сигнальна лампа dpf горить покладіть файл і знімає всі.

explode82
Щоб точно раз працює непомітно, але, враховуючи, що він працює на кількість sfw пу? помилитися файлів, і при цьому 500 думаю, що працює добре,а ні, то й правда, що не має горіти-й? індикатор dpf реєстрації, і це, впевнений на 1000% зроблені в кількості

FidodidoTuning
27-12-2012, 12:02
Працює, навіть індикатор check ke залишається,то не так ви робите видалення всього на самому справі, ви безпосередньо видаляє шпигунів помилки і все...
Два різних способу,але працюють обидва...

emilground
Ок, просто у мене можливості? я намагаюся писати. Але ви знаєте, це ECU має Spansion ? якщо виникне проблема в написанні послідовний з BDM, що я не можу відновити, і це мене турбує..

FidodidoTuning
Ви повинні відкрити його, щоб бути в цьому впевнений
По-моєму немає,вай, в b192, і одна з перших,що почали після поставити spansion...але цим ви робите з mpps без проблем...

emilground

audi sp
хлопці.. я спробував все, як з swift, час та ін., але не ? туди ніколи добре.. через кілька місяців він повертався клієнт.. і рис, і капуста.. зрештою, як каже легендарний.. йдуть внесені зміни на біт, і контрольна лампа dpf не засвічуються-й?..
хто знає цю інформацію, я сумніваюся, що ви публікуєте спокійно.. c? важка робота позаду, і я можу запевнити вас, що ні ? легко

emilground
ну тоді було б зовсім damos, я повинен побачити його. Ви, я розумію, що є "секрети", але я сподіваюся знайти щось

magi1984
audi sp пошти файл золотих і один мод, як, наприклад, cos? всі можуть зрозуміти, які son біт коригувати, порівнюючи файл зробив з коли-то з вашим mod

emilground
audi sp пошти файл золотих і один мод, як, наприклад, cos? всі можуть зрозуміти, які son біт коригувати, порівнюючи файл зробив з коли-то з вашим mod

може бути, так? ми бачимо це таємниця