Перегляд Повної Версії : Damos edc16c39
emilground
26-12-2012, 17:40
Я сподіваюся, що ви можете завантажити тут.
emilground
26-12-2012, 18:40
Будь ласка :)
хлопці, що таке damos?для чого вони потрібні? вибачте, але багато речей stoimparando тільки зараз;)
emilground
26-12-2012, 19:27
Якщо у вас є Damos певну ECU можна зрозуміти, дуже в карту, типу, для чого потрібні і як працюють деякі " контури". Ви завантажуєте в WinOLS.
Ми чекаємо тих, хто знає більше? так? ? останнім часом, що я використовую WinOLS, я дуже добре з ECM своїй простоті?, але, звичайно, WinOLS ? безумовно, є ****llo вище, не було ще, щоб можливість? імпортувати damos
у мене є папка, повна damos отже, якщо ви хочете ve li додаю!!! я думаю, це досить важкий, як папку перо!!
emilground
26-12-2012, 20:49
у мене є папка, повна damos отже, якщо ви хочете ve li додаю!!! я думаю, це досить важкий, як папку перо!!
Так, можливо, було б відмінною відправною точкою, щоб зрозуміти, визначених ECU !
sportknight
26-12-2012, 21:30
я теж трохи damos,коли я можу їх__________________, якщо ви мене навчите, як їх використовувати :D
ідеальним, то зараз я говорю з msport і я питаю, як це зробити в uppare папку:) добре, хлопці! я хочу пояснення про те, як ви використовуєте перо heee :D
emilground
26-12-2012, 22:06
legendaryslave
31-12-2012, 03:04
дякуємо за обмін, дуже корисно
деякі damos я теж, просто запитати, якщо у мене є те, що вам потрібно, з задоволенням носить
emilground
01-01-2013, 15:07
так, можливо, ми-це те, з marelli 6f3 :rolleyes:
я знаю, що існує, навіть якщо не ? bosch
мені дуже шкода, що не з'? lo, я знайти матеріал в мережі, що, імовірно, є p? все, однак, ви запитаєте, і якщо я можу допомогти це місце, і я даю pass = admin).Папку по мені ? р? великий, щоб розмістити його (800 мега)
sportknight
02-01-2013, 09:15
я помітив, щоб мати трохи damos,але вони німецькою мовою...і хто розуміє німецьку??
emilground
02-01-2013, 09:37
я помітив, щоб мати трохи damos,але вони німецькою мовою...і хто розуміє німецьку??
трохи німецький знаю, але, не маючи технічних умов ? дуже пі? важко.
panny200555
10-02-2013, 10:11
дякуємо за обмін! дух форуму :-)
carmat70
26-02-2013, 14:35
Увагу, що від того, що я читав на різних форумах, всі damos, які зазвичай знаходяться в мережі, невірні.
motorsport
26-02-2013, 17:29
Спасибі також мого боку!!
Команду електроніка
02-03-2013, 09:29
Це я підтверджую, damos, що кладуть загорнуті в мережі, і безкоштовно роблять тільки потраплю
хлопці, я знайшов 101mb з damons в zip, розпакувати роблять 918mb. Сказати правду? я навіть не знаю, звідки вони у мене завантажуються, так? я розуміючи, що зараз-то і тому не знаю, правильно чи ні. Якщо ви хочете їх ставлю передбачена. Дайте мені знати, як їх я повинен поділитися. Не potr? зробити це до кінця тижня, коли я повертаюся додому, так? тут, я GPRS!!!!
дуже добре ;) я сподіваюся, ви знайшли рішення, щоб поділитися ними :D
не з'? проблема.. якщо мені пояснюють, як я тут!
ви можете upparli на сервері типу rapishare....
не з'? проблема.. якщо мені пояснюють, як я тут!
Ви можете завантажувати їх на сервер та розмістити посилання, де є інші damos
хлопці, знаючи, як використовувати добре winols і важко, але в кінці кінців і фантастичний
this damos opel or kia дизель?
Ви можете завантажувати їх на сервер та розмістити посилання, де є інші damos
але врешті-решт були розміщені ці damos
michele30
26-10-2014, 11:50
c'? ніхто не, що він де-damos групи fiat, наприклад, giulietta 1.6/ 2.0 start&stop?
доброго ранку вам вдалося розмістити damos? я їх не знаходжу, заздалегідь спасибі