Прагляд Поўнай Версіі : Damos edc16c39
emilground
26-12-2012, 17:40
Я спадзяюся, што вы можаце запампаваць тут.
emilground
26-12-2012, 18:40
Калі ласка :)
хлопцы, што такое damos?для чаго яны патрэбныя? выбачайце, але многія рэчы stoimparando толькі зараз;)
emilground
26-12-2012, 19:27
Калі ў вас есць Damos пэўную ECU можна зразумець, вельмі ў карту, тыпу, для чаго патрэбныя і як працуюць некаторыя " крывыя". Вы загружаеце ў WinOLS.
Мы чакаем тых, хто ведае больш? так? ? у апошні час, што я выкарыстоўваю WinOLS, я вельмі добра з ECM сваей прастаце?, але, вядома, WinOLS ? безумоўна, есць ****llo вышэй, не было яшчэ, каб магчымасць? імпартаваць damos
у мяне есць папка, поўная damos такім чынам, калі вы хочаце ve li прыкладаю!!! я думаю, гэта даволі цяжкі, як тэчку пяро!!
emilground
26-12-2012, 20:49
у мяне есць папка, поўная damos такім чынам, калі вы хочаце ve li прыкладаю!!! я думаю, гэта даволі цяжкі, як тэчку пяро!!
Так, магчыма, было б выдатнай адпраўной кропкай, каб зразумець, вызначаных ECU !
sportknight
26-12-2012, 21:30
я таксама трохі damos,калі я магу іх__________________, калі вы мяне навучыце, як іх выкарыстоўваць :D
ідэальным, то зараз я кажу з msport і я пытаюся, як гэта зрабіць у uppare тэчку:) выдатна, хлопцы! я хачу тлумачэнні аб тым, як вы выкарыстоўваеце пяро heee :D
emilground
26-12-2012, 22:06
legendaryslave
31-12-2012, 03:04
дзякуй за абмен, вельмі карысна
некаторыя damos я таксама, проста спытаць, калі ў мяне есць тое, што вам трэба, з задавальненнем носіць
emilground
01-01-2013, 15:07
так, магчыма, мы-гэта тое, з marelli 6f3 :rolleyes:
я ведаю, што існуе, нават калі не ? bosch
мне вельмі шкада, што не c'? lo, я матэрыял знайсці ў сеткі, што, верагодна, есць p? усе, аднак, вы спытаеце, і калі я магу дапамагчы гэта месца, і я даю pass = admin).Тэчку па мне ? р? вялікі, каб размясціць яго (800 мега)
sportknight
02-01-2013, 09:15
я заўважыў, каб мець крыху damos,але яны на нямецкай мове...і хто разумее нямецкая??
emilground
02-01-2013, 09:37
я заўважыў, каб мець крыху damos,але яны на нямецкай мове...і хто разумее нямецкая??
трохі нямецкі ведаю, але, не маючы тэхнічных умоў ? вельмі пі? цяжка.
panny200555
10-02-2013, 10:11
дзякуй за абмен! дух форуму :-)
carmat70
26-02-2013, 14:35
Увагу, што ад таго, што я чытаў на розных форумах, усе damos, якія звычайна знаходзяцца ў сеткі, няслушныя.
motorsport
26-02-2013, 17:29
Дзякуй таксама майго боку!!
Каманду электроніка
02-03-2013, 09:29
Гэта я пацвярджаю, damos, што кладуць загорнутыя ў сеткі, і бясплатна робяць толькі траплю
хлопцы, я знайшоў 101mb з damons у zip, распакаваць робяць 918mb. Сказаць праўду? я нават не ведаю, ад куды яны ў мяне загружаюцца, так? я разумеючы, цяпер што-то і таму не ведаю, правільна ці не. Калі вы хочаце іх стаўлю прадугледжана. Дайце мне ведаць, як іх я павінен падзяліцца. Не potr? зрабіць гэта да канца тыдня, калі я вяртаюся дадому, так? тут, я ў GPRS!!!!
вельмі добра ;) я спадзяюся, вы знайшлі рашэнне, каб падзяліцца імі :D
не c'? праблема.. калі мне тлумачаць, як я тут!
вы можаце upparli на серверы тыпу rapishare....
не c'? праблема.. калі мне тлумачаць, як я тут!
Вы можаце загружаць іх на сервер і размясціць спасылку, дзе есць іншыя damos
хлопцы, ведаючы, як выкарыстоўваць добра winols і цяжка, але ў рэшце рэшт і фантастычны
this damos opel or kia дызель?
Вы можаце загружаць іх на сервер і размясціць спасылку, дзе есць іншыя damos
але ў рэшце рэшт былі размешчаныя гэтыя damos
michele30
26-10-2014, 11:50
c'? ніхто не, што ен дзе-damos групы fiat, напрыклад, giulietta 1.6/ 2.0 з start&stop?
добрай раніцы вам удалося размясціць damos? я іх не знаходжу, загадзя дзякуй